O intrebare simpla !
![]() ![]() ![]() |
O intrebare simpla !
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Pai stau si cujet sau mai stau cu telefonu' pe buda si citesc ce topicuri mai debiteaza unii pe daciaclub, sau mai stau pe messenjer...
Suma lu' respectu' Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.987 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ma mira faptul ca mimeni nu si-a aratat trofeul pana acum. dar cred ca intr-o sapt. sigup pune cineva o poza cu rahatul lui
![]() ![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Alydor cu jet sau fara jet?
Driverx lasa ca pune el alta faianta... |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai instinctual tragi apa, in poza o sa mai apara doar aia care plutesc si nu se duc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai, mi-ati facut pofta sa ma duc la buda....
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pofta??? Ti se facu foame...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pofta buna!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
buna asta cu masina radio comandada.
sa bag baterie sa incerc si io derapaje controlate pe gresie........ o sa va pun o poza cu msina radio pe care o am......cea mai mica masina radio comandata....... ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
![]() Nu sunteti normali ![]() Eu intotdeauna pe buda ma uit la pozele de pe telefon, schimb culorile ecranului, ma uit pe calendarul telefonului sa vad ce mai am de facut. Iau mereu telefonul cand merg la locul faptei. Plus ca in caz de "forta majora" poti suna pe cineva sa-ti aduca refill. Apropo de cafea, la mine functioneaza perfect ca si laxativ. Continuati cu ideile, poate ma inspir si eu ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
NU pot sa cred !!!
ce topic ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
ON TOPICjet_propulsion.jpg ( Size: 16.69k )
Number of downloads: 54
toilet_car_driver.jpg ( Size: 29.55k ) Number of downloads: 52 statue_water_sink.jpg ( Size: 40.11k ) Number of downloads: 65 Era cineva pe aici cu mata. Prin metode specifice am obtinut deja o imagine ![]() Cu stima bion ![]() ![]() This post has been edited by bion: 25 Sep 2007, 15:38 Attached thumbnail(s) toilet_car_driver.jpg ( Size: 29.55k ) Number of downloads: 25 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(Ov @ 25 Sep 2007, 01:02) ... si io mai stau cateodata cu laptop-ul pe net, dar ma refer la ce faci de obicei, nu pot sa cred ca in fiecare zi asta faci ![]() Eu stau cu laptopu-n brate aproape de fiecare data, ma gandesc sa-mi iau un laptop special de buda, sa nu mai trebuiasca sa-l car pe asta al meu ![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Io n-am timp ca voi sa citesc, sa ma joc, etc,, ca sunt prea ocupat sa fiu atent sa nu fac "shit-ul" pe alaturi...
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(2dor @ 25 Sep 2007, 10:58) Sunt offbuda dar oricum nu doresc nici celui mai aprig dusman al meu(daca am unul) sa il ia dorinta de buda si sa nu aiba una pe aproape. Am patit-o de cateva ori si mai bine iti da unul un sut in oua decat sa treci prin asta. Iti vine sa ii dai drumul in nadragi. Bre, a avut nevasta-mea un agent de paza la firma care si-a dat drumul in pantaloni in timp ce venea spre firma. ![]() ![]() ![]() QUOTE(bion @ 25 Sep 2007, 11:00) De fapt vrei sa stii de ce lgn si nu alta dacie. LGN are 510 litri deci e cuprinzator are lumina e tapitat si al nou are buton de deschidere ,e by reno( deh, fines frantuzesc)deci confort ![]() Bre, da' mult te mai caci! ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
Vrei sa insinuezi ca Nea Ion Ion e un mare cacacios?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io asa am inteles din faptul ca ii trebuie un loc spatios.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bion |
![]()
|
Loganistilor.
![]() ![]() Conform normelor ar trebui 3/2/3,5 m asa ca poate o betoniera e ok.Dar in ro se folosesc inca doi pari si`un brustur. ![]() O hartie igienica dorita de multi toilete_cash_roll.jpg ( Size: 33.08k ) Number of downloads: 56 This post has been edited by bion: 25 Sep 2007, 16:59 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
citesc reviste auto si de pescuit
cind sunt in pana de citit,bineinteles,cutii de dero ,sampon,after shave...etc ce compozitii interesante se gasesc pe ele ![]() asta cu cititul e o boala clar...cind eram mai pusti citeam carti ,pina imi amorteau picioarele pe buda ce desfatare ![]() hai bafta la ce va doriti... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Faza cu amortitul picioarelor o mai patesc pana si in ziua de azi... Ma iau cu Solitaire-ul pana uit de ce-am intrat in incaperea respectiva
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 25 Sep 2007, 17:22) Si nu se usca materialul la duza de evacuare ? Banuiec ca te stergeai dupa aia cu jmirghelu' ![]() Vai ce topic cacacios ![]() This post has been edited by Kruger: 25 Sep 2007, 17:26 |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
nu se usca nimic...pe ultimele pagini venea usor apoi cind inchideam cartea ..pac....si tac
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
FireChief |
![]()
|
cita precizie maica ,cita precizie
![]() This post has been edited by FireChief: 25 Sep 2007, 17:36 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Erich Maria Remarque - Nimic Nou Pe Frontul De Vest
Sven Hassel - Comisarul Dan Brown - Conspiratia Dan Brown - Fortareata Digitala sunt ultimele carti citite in proportie de 75% in "sala de lectura" ![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
acu ceva vreme mai ma jucam cu asa ceva prin baie,drituri ,derapaje controlate ,cerculete
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
FireChief sa inteleg ca tu te speli cu furtunul de pompieri dupa treaba mare?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:34 |