Va rog sa ma ajutati!, M-am umplut de paduchi.Sa-i incendiez sau sa le dau
![]() ![]() ![]() |
Va rog sa ma ajutati!, M-am umplut de paduchi.Sa-i incendiez sau sa le dau
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Sunt stalpi pentru transportul energiei electrice care is la 110000V. Aia inalti rau, care figurau cu maretie prin afisele comuniste.
28 Sep 2007, 20:59: QUOTE(vis-a-vis @ 28 Sep 2007, 20:58) Pai se urca pe ceva vagon, ca doar nu o fi asa inalt sa ajunga pana acolo.... This post has been edited by driverx: 28 Sep 2007, 19:59 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Da ca sa fim siguri mai bine il urcam pe un vagon
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
loganlover |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 18 March 06 ![]() |
Sus ,langa urechea dreapta ,puteti vedea un grup de chiriasi vopsiti, in agonie.
|
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
- B 63805 [SIZE=14][COLOR=red]Intai gandesc,apoi scriu.Cand n-am timp, sar peste prima faza.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
loganlover |
![]()
|
Maine ,la orele 15,voi fi in Bucuresti la intalnirea Mitsubishi.Cine vrea o poza cu mine...Voi face o baie de multime.Parcarea de la Casa Popoului.
|
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
- B 63805 [SIZE=14][COLOR=red]Intai gandesc,apoi scriu.Cand n-am timp, sar peste prima faza.
|
|
Sony |
![]()
|
Am impresia ca vei merge la Casa Popoului cu un Mitsubishi Bburago tras de sfoara.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
loganlover |
![]()
|
Sony, tu ce medicatie iei pentru dileala?
|
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
face cure de prosti
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Stand atat de mult printre ei, s-a luat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
loganlover |
![]()
|
Mda...
|
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Deci pana la urma cum e dom'le cu paduchii astia?
Ai sau faci misto? Oricum ar fi baga-ti ochii aia in cap ca mi se face rau ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Sony |
![]()
|
Acum vreo 10 ani tatal unui prieten se introcea de la serviciu. In timp ce trecea pe pasarela de deasupra liniilor de cale ferata, s-a rupt una din sipcile din care era alcatuita podeaua pasarelei. Omul a ramas blocat intre sipcile alaturate cu picioarele spanzurate in apropierea liniei electrice. Nu a atins nici linia si nici scheletul metalic al pasarelei. Te rog sa ii spui prietenului meu ca tatal lui traieste si vreau sa vad dupa aceea daca vei mai avea vreun os intreg!
This post has been edited by Sony: 28 Sep 2007, 21:15 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Iar minti!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Sony |
![]()
|
Te comporti jalnic atunci cand nu mai ai argumente!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Aiurea, facea contact cu pamantul prin pasarela. Dar tot minti.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Sony |
![]()
|
Eu zic sa nu mai improsti cu fecale pe cel care te combate si sa ti le tii in gura. Am zis ca era blocat intre doua sipci. De cand conduce lemnul curentul electric? Poate la grupul ala scolar la care ti-ai desavarsit studiile se face alta fizica.
This post has been edited by Sony: 28 Sep 2007, 21:24 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FireChief |
![]()
|
se prefigureaza niste banari
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, esti moderator?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FireChief |
![]()
|
am feeling de moderator
simt asa in aer o adiere ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 28 Sep 2007, 22:23) N-am incercat, cum e? ![]() QUOTE(Sony @ 28 Sep 2007, 22:23) Am zis ca era blocat intre doua sipci. De cand conduce lemnul curentul electric? Poate la grupul ala scolar la care ti-ai desavarsit studiile se face alta fizica. Ai fost tu acolo sa vezi? Al dracu fir, induce de la cativa metri, dar nu se poate scurge prin structura metalica a pasarelei aflate la cativa centimetri...Si ca sa-ti desavarsesti perversitatea, mi-a dat minus la reputatie (anonim desigur) pe alt topic. Esti jalnic, "prietene"... 28 Sep 2007, 22:38: QUOTE(Sony @ 28 Sep 2007, 22:27) Nu, dar ar vrea... noroc ca l-au mirosit ca se baga aiurea-n seama si e partinitor ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 28 Sep 2007, 21:38 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Sony |
![]()
|
Eu cedez primul. Poate intelegi de ce.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FireChief |
![]()
|
nu ma bag aiurea in seama ci imi spun un punct de vedere
nu sunt partinitor ci sunt asa cum simt eu ca e corect nu as deveni moderator nici daca as fi platit pentru asta si apropo de ce simt simt ca si tu si sony o sa fiti banati iaca asa |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Un read-only mic...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
io-te-te la ei cocosii ....
legat de subiect .... se induce ceva acolo dar nu e periculos decat la distanta relativ mica .... si mai lasati contrele si "improscarile" ca sunteti amandoi baieti mari .... si e rusine domn' colonel .... poate-i lamuresti matale pe baieti .... daca e cazul de-o interventie pe la CF electrificat ..... cam pe ce raza se scoate totul de sub tensiune? a .... si pe unde se da cu jet-u'? This post has been edited by tarzy: 28 Sep 2007, 21:45 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:57 |