Philips X-treme sau Power2Night?, investitia merita sigur dar ... care ?
![]() ![]() ![]() |
Philips X-treme sau Power2Night?, investitia merita sigur dar ... care ?
ZOLA1981 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 17 August 07 From: Slatina ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logdan DCI
2007
- ot02wlg
|
|||
Adi florin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 314 Joined: 29 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu tin prea mult aceste becuri extreme power fiindca arde mult mai tare filamentul ca sa obtina eficienta sporita. Implicit imperfectiunile din sarmulita de wolfram se accentueaza mult mai repede si in cele din urma se arde. Nu e nimic spectaculos in acest fapt, e foarte normal.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sau poate alea sunt orele de functionare fata de cele stoc de pe logan...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.093 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am schimbat si eu becurile cu Osram Silverstar (+50%) 18 lei/buc de la Metro. E ceva imbunatatire dar cred ca si becurile originale pe care le aveam "obosisera". Intr-adevar, de tinut tin mai putin decat cele standard, este si o pictograma pe ambalaj.
In alta ordine de idei, dupa ce am schimbat becurile nu-mi mai tremura iluminatul display-ului (cu farurile aprinse, evident), sa fie vreo legatura cu becurile? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Adi florin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 314 Joined: 29 July 06 From: Bucuresti ![]() |
N-are nicio legatura tremuratul display-ului cu becurile pentru ca au aceeasi putere cu cele stock.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|
george1582 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 3 June 06 From: Bucuresti ![]() |
eu am pe logan si pe masina de la servici philips X-treme si sunt multumit de becuri,clar mai multa lumina decat cele din fabrica....acum cat or sa tina ????eu cred ca noaptea sa vezi cu cativa metri mai in fata te poate salva de la multe si diferenta de pret fata de celeœnormaleœ nu este nu este semnificativa.deci daca se ard astea cred ca tot din astea o sa-mi cumpar,ca sa pun xenon este cam mult.pe masina de la servici le-am scimbat acum 2 luni ca merg mult prin tara si vin noaptea acasa si ma grabesc......asa ca mai multa lumina e binevenita
|
--------------------
Renault
Kadjar 1.6 DCI.4x4
2016 ZEN PLUS DIVERSE
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Am trecut si eu pe Philips X-treme Power, 33 lei/buc in Carrefour si 120/set la Meteor. Dupa un an si ceva in care am folosit Osram Silverstar, multumit si de acestea, dar din pacate cam dupa 6 luni se ardeau, am ales Philips. Pana acum sunt cele mai bune, lumina mai alba si ceva mai puternica. Vizibilitate excelenta pe timp de noapte. Acum sa vedem cat or sa tina.
Am constatat la schimbare ca bulbul becului Philips e mai mic decat bulbul de la Osram. Oare cum influenteaza asta calitatea luminii si viata becului? |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
sticla se va incalzii mai repede si se va arde la fel de repede
![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Daca Silverstarurile m-au tinut cam 6 luni sper ca philipsurile sa nu ma tina mai putin. Vorba aia sunt si mai scumpe.
This post has been edited by crising: 18 Dec 2008, 12:30 |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
burtosu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 3 April 08 ![]() |
Am philips x-treme power de fix un an de zile si sunt super multumit de ele,lumina buna,vizibilitate excelenta chiar si pe ploaie,dupa montare le-am facut la faruri si un reglaj in service.Le recomand cu caldura,de xenon nu poate fii vorba ca sunt cam ilegale la tipul nostru de far.
|
--------------------
dacia logan
logan
2008/kiss fm,1.6
- BZ-
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
>investitia merita sigur dar
Investitia merita sigur o laie. Doar nu crezi ca poti sa vezi mai bine, fara sa ii deranjezi automat mai tare pe cei care vin din fata. Vad in ultima vreme o gramada de masini cu halogene, cica nu deranjeaza, insa comparativ cu masinile dinainte sau care vin dupa ele, astea parca au faza lunga pusa , asa tare ma deranjeaza. Si multe sunt masini scumpe, nu cred ca sunt becuri proaste sau reglate aiurea. Sau chiar or fi avand si faza lunga unii, sa vada si mai bine, cine stie... Majoritatea au si luminile de ceata aprinse.. Pe mine cand ma deranjeaza f. tare, nu ma jenez sa aprind si eu faza lunga + faruri ceata (care le-am aprins de 2 ori in 4 ani pana acum, pt motivul pt care au fost create) This post has been edited by testike: 21 Dec 2008, 16:28 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Salut!
Silverstar de la Osram folosesc si eu. se simte clar o diferenta fata de cele stock. Si ca fapt divers.....dupa ce faurile au vazu un zid, filamentele nu s-au scutirat! ![]() |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
burtosu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 3 April 08 ![]() |
@testike vorbesti in necunostinta de cauza si anume ca becurile sunt agreate si aprobate de toate forurile auto,iar farurile sunt reglate in service,in decurs de un an n-am primit un flash de la alti soferi ca i-ar fi deranjat faza mea scurta,te pomenesti ca daca masina vine cu osram numai din acelea trebuie puse,iar x-treme power sunt la fel ca si cele originale(55/60 W).
|
--------------------
dacia logan
logan
2008/kiss fm,1.6
- BZ-
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
cum s-ar spune alta marie cu alta palarie , multi au boala sa mearga pe drumurile publice cu faza lunga desi drumul e iluminat , ce sa mai spun ca nu au cunostinte ca sa treaca pe luminile de intalnire. Eu dimineata circul cu ochelari de soare ca altfel imi iau vederea tipi mai ales pe langa magazinul si intersesctia titan
![]() This post has been edited by djasu82: 22 Dec 2008, 18:18 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@assu, da' sa scrii in limba romana, se poate?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
sunt chinez si ma chinui cu googalu
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
vision plus mort un bec dupa un an de zile
|
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
djasu82 |
![]()
|
ar trebui facut un top care bec se merita , cat dai pe , el cat tine , ce firma .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In opinia mea un bec care merita e osram silverstar. Pret decent, capacitati peste pret.
x-treme merita daca vrei tu sa dormi linistit ca ai cel mai capabil bec legal. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
djasu82 |
![]()
|
cel mai capabil si se arde foarte repede ma rog la cei care merg cu masina mai tot timpul noaptea. Eu ma multumesc si cu 65W55 cel normal. Inca vad destul de bine
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Philips x-treme power m-au tinut cam 1 an,si am mai cumparat un set.
Acceptabil,avand in vedere ca merg mereu cu farurile aprinse. Eu sunt multumit. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Gan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 6 August 06 From: Craiova ![]() |
Vision plus de un an si jumatate si totul e ok.Prieteni cu osram silver star au schimbat doua becuri in acest timp;e drept ca vision plus nu dau decat 50% lumina in plus!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,5 dci /MCV Stepway Blue 1.5 Blue dCi 95
2006 - Ambition /2019 Stepway
- DJ-xx-HCT Gan
|
|
Stavros |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 December 08 ![]() |
Buna seara ! ma iertati ca intervin, sunt nou pe acest forum, si il urmaresc de vreo cateva zile, dar intreb si eu ce tip de bec trebuie pentru far la Logan? H4?
multumesc ! |
--------------------
Noul Logan :)
Preferance - 1.4 - 75cp
septembrie 2008
- B-92-TVB
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
da H4
ps: nu ai de ce sa iti ceri scuze... si apropo bine ai venit pe forum! ![]() This post has been edited by tester: 28 Dec 2008, 23:39 |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
mort si al doilea bec vision plus
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Inlocuit Osram Silvestar cu Philips X-treme la pretul de circa 12 eur/buc in Carrefour Franta. Iluminare evident mai intensa si putin mai alba pe faza scurta. Un mic dezavantaj, nu lumineaza in imediata vecinatate adica la mai putin de 5 m de masina
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
mono |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 20 February 08 ![]() |
Am cumparat acum 2-3 luni din Metro Bv Osram Cool Blue, 25 de lei bucata si sunt foarte multumit de ele, nu mai folosesc aproape deloc faza lunga. Becurile dau aceea lumina alba si destul de puternica, zic eu, fata de cele de serie. Per ansamblu foarte multumit de Osram Cool Blue.
|
--------------------
Dacia Logan
1.6 Preferance
2005
- BV
|
|
dani com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 3 January 09 ![]() |
Orce marca sunt becurile,trebuie sa aiba neaparat protectie UV.
|
--------------------
Dacia Logan
preference
2007
|
|
ursachemihai |
![]()
|
dasda Group: Members Posts: 245 Joined: 23 September 07 From: aici ![]() |
QUOTE(yO_ @ 5 Jan 2009, 23:48) Inlocuit Osram Silvestar cu Philips X-treme la pretul de circa 12 eur/buc in Carrefour Franta. Iluminare evident mai intensa si putin mai alba pe faza scurta. Un mic dezavantaj, nu lumineaza in imediata vecinatate adica la mai putin de 5 m de masina Acel mic dezavantaj nu e chiar dezavantaj. oricum la 5 m nu vezi nimic pe sosea. In rest super OK le am si eu de 2 luni. |
--------------------
Logan
berlina
2008
- bb33ddd
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 07:09 |