Philips X-treme sau Power2Night?, investitia merita sigur dar ... care ?
![]() ![]() ![]() |
Philips X-treme sau Power2Night?, investitia merita sigur dar ... care ?
poe |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 7 June 06 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM, 1.5 dci 85CP
2007
|
|||
Adi florin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 314 Joined: 29 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Protectia UV este necesara pentru plasticul din care e facut farul, dar si pentru ochiul oamenilor. Daca pui degetul direct pe sticla becului datorita grasimii se strica acea protectie UV si in acel loc se va depune mai tare wolfram-ul evaporat din filament ceea ce va duce la uzura prematura a becului. Asa am auzit eu.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Plasticul expus la UV, in timp devine casant.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
... si isi pierde din transparenta.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
VanHellsing |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 11 October 04 From: Arad ![]() |
Mi-am schimbat de 1 luna Philips Xtreme cu Osram Night Breaker diferenta e ca la Osram lumina e mai alba si intensitate mai mare . Noaptea e excelenta . Trebuie reglata focalizarea dupa schimbarea tipului de bec .
|
--------------------
Dacia
LOGAN
1.6 mpi
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.413 Joined: 15 January 06 ![]() |
unde ai gasit night breaker?
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
eu in decurs de un an am schimbat 2 seturi de Philips Vision Plus si daca nu ma insel la fel si Codrin...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Si eu, dupa 6 luni a plecat unul
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
VanHellsing |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 11 October 04 From: Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN
1.6 mpi
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
salut stie cineva unde gasesc osram nightbreaker ieftin in bucuresti?
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
rattlesnake |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
Salut,
poti gasi aici www.pieseautoshop.ro Osram Nightbreaker H7 (faza scurta) sunt vreo 90lei, un set de 2. |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
2008 (ex Dacia Logan 1.4 2006)
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Mi-am pus si eu Pilips Blue Vision. Nu prea m-a excitat idea cu Xenon Effect shit, chestie scrisa mare pe cutie, m-a excitat idea ca din toate produsele Pilips scrie naibii si clar ce temperatura are lumina. Adica 4000K. La restu (X-Treme Power si nu mai stiu ce alte bullshit marketing) erau pline de idiotenii de marketing (UP TO +50% light). Poate am pus botu la marketingu' cu 4000K, dar am preferat sa pun botu la asta decat la "UP TO....c a c a t".
Abia astept sa merg noaptea sa vad exact cum e. Par sa fie ceva mai bine decat cu cel stock. Cu alea NU vedeam. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eh, e o problema nesemnificativa la lancerele modelul matale...
D-aia si 2dor isi pusese la un moment dat xenoane... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Stiu. Si am zis sa incerc asta, ca n-am chef sa bag bani in ea pentru xenoane.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
link
Salut, am luat si eu un bec x-treme power si l-am pus pe stanga unde nu prea vedeam drumul noaptea cu cel standard si mi se pare cu mult mai putin luminos decat i se face reclama. O sa incerc sa pun o poza cu deosebirea dintre ele, pe dreapta inca il am pe cel standard. Este adevarat ca e mai luminos decat cel standard, dar nu asa spectaculos si nu cred ca e cu 80% mai luminos cum apare in reclama. This post has been edited by dj_sweat: 28 May 2009, 16:05 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
daca nu l-ai reglat de aceea se vede prost.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Sandu_Magnatu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 27 February 09 From: Arad ![]() |
@VanHellsing imi poti spune de unde ai luat xtreme power si night breaker in arad? ca am cautat de nebun in tot orasul...
![]() |
--------------------
Dacia/VW
Logan/Transporter
Preference 2005 1.4/T4 1999 2.5TDI
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(Sandu_Magnatu @ 28 May 2009, 21:09) @VanHellsing imi poti spune de unde ai luat xtreme power si night breaker in arad? ca am cautat de nebun in tot orasul... ![]() Poti comanda de aici. |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.413 Joined: 15 January 06 ![]() |
ti-am trimis pe pm o alta adresa
This post has been edited by andreig1982: 29 May 2009, 10:11 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
http://philips-shop.ro/details/BECFARH4NIG...er2buc-7273.htm dar de becurile astea sstie cineva ceva??/ My Webpage
|
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
Cristy77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Nightguide am de vreo 2 luni si sunt super ok.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
Preferance * 2006
- TR-03-WTY
|
|
fratie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 15 February 07 ![]() |
Eu am Philips '' Blue Vision '' Xenon Effect H4 de un an si ceva , fara absolut nici o problema .
Iar vecinu' meu are tot Philips '' X-trem Power '' H4 luate o data cu ale mele , la fel fara nici o problema , dar ambele cazuri au o (mica) problema , PRETUL ... Acum fiecare cum avem '' buzunaru '' dar eu zic ca merita fara nici un dubiu . This post has been edited by fratie: 31 May 2009, 18:21 Attached thumbnail(s) poza_bec_philips_3___fara_pret.jpg ( Size: 43.19k ) Number of downloads: 763 |
--------------------
Logan
Laureat Plus 1.4
2006
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
Luminile si franile sunt chestii destul de importante la o masina zic eu
![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Corect spus aline ! Eu am cumparat din autovit x-trem power si sunt multumit la cum face lumina... reglate corect bate 80 de metri e de ajuns. Daca s-ar putea am pune xenon si gata.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
VanHellsing |
![]()
|
Din Arad le-am luat la 60 lei setul , e curios pretul afisat de un site la 125 lei. Le-am gasit la AutoPower . Lumina e mai alba decat X-treme de la philips
|
--------------------
Dacia
LOGAN
1.6 mpi
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Deci in ultimile 2 luni (de cand am carnet) am avut asa: am avut prima data Osramurile alea din fabrica, dupa aia am avut pocnitori d-alea albastre facute pe vapor, apot Osram Cool Blue, iar acum am Philips X-treme power. Cele din urma dau lumina cea mai alba si parca lumineaza pe o distanta ceva mai mare. Ideea e ca trebuie sa ai si farurile reglate bine (ale mele bat in jos destul de mult), dar tot ma descurc noaptea.
QUOTE Charlton Posted 28 May 2009, 21:24 QUOTE(Sandu_Magnatu @ 28 May 2009, 21:09) @VanHellsing imi poti spune de unde ai luat xtreme power si night breaker in arad? ca am cautat de nebun in tot orasul... biggrin.gif m-am pricopsit cu osram allseason super care vad mai galben decat cele stock si trebuie sa le schimb. * Poti comanda de aici. Pe site vad ca-s mai scumpe decat in Mangalia. This post has been edited by Iulikk: 2 Jun 2009, 08:23 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
fratie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 15 February 07 ![]() |
'' pocnitori '' d-alea albatre am avut si eu , parca coreene daca nu ma insel , nu sunt bune de nimic , astea de marca sunt centrate ca lumea , de ex. eu dupa ce am montat Blue Vision , am fost la service pt. reglaj , si au '' cazut '' perfect pe faruri fara nici un reglaj .
This post has been edited by fratie: 2 Jun 2009, 10:17 |
--------------------
Logan
Laureat Plus 1.4
2006
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Tocmai s-a dus un "extrim pauãr" dupa doar 3 luni, deci ma c..c pe philipsu lor, dezamagit total... pentru 2 becuri care au costat 120 de lei (100 de lei becurile + 20 transportu) au rezistat foarte putin.
Am sa caut niste NightBeaker, ce ziceti merita atatia bani? Sau sa iau un silverstar\cool blue? |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
burtosu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 3 April 08 ![]() |
Probabil ai fost mai ghinionist,eu am x-treme power de un an jumatate si merg impecabil,nu s-au ars si lumineaza ireprosabil,nu cum spun unii de pe aici,chestia cu strugurii acri.Eu tot cam atat am dat pe ele(nici nu-mi venise masina cand le-am achizitionat) si daca ar fi sa se arda unul sau ambele tot acest model l-as cumpara.
|
--------------------
dacia logan
logan
2008/kiss fm,1.6
- BZ-
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nici nu stiu ce sa aleg in continuare, am sa ma duc prin hypermarketuri sa vad cat costa. PS: am vazut in Praktiker Constanta philipsuri la niste preturi de picai jos.... x-treme power h4 era in jur de 170 de lei
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 09:01 |