cum se comporta loganul vostru la peste 120 km/h?, despre viteza
![]() ![]() ![]() |
cum se comporta loganul vostru la peste 120 km/h?, despre viteza
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
io-s curios cum arata cineva , daca la 175 km/h franeaza , nu ca pisca usor pedala de frana , sa franeze . mai are vreo sansa sa iasa deacolo sa ne povesteasca cum o fost ?
si berlina unde prinde 180 ? pe deal in jos ? si cam ce fel de viraje ia la 180 ? ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
TE ROG FOARTE MULT. Berlina mea prinde 200 la deal, si 180 cu 5 insi in masina.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.767 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nici aruncata din avion nu cred ca prinde 200 ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Alooo, lasati berlina, da ? Era vorba de Logan ...
Clauditzule, iti dau eu Loganul meu ! De unde esti ? Cum ne-ntalnim ? Te las sa faci ce vrei cu ea, viteza maxima, drifting, orice ... |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Virusake |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 26 September 06 ![]() |
Eu zic sa iti incerci norocul la SMS-uri dinalea care zic ca ai castigat un Logan. Pai ce plm ta
|
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
@Virusake: vezi ca "plm ta" nu suna chiar romanaeste...adica e a mea sau a ta? Ca nu cred ca impartim o p***...
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.746 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(clauditu2002 @ 1 Oct 2007, 23:00) vreau si eu sa imi iau logan si fraierii aia de la reprezentanta nu m au lasat sa fac un drive test pt ca nu am 21 de ani. problema e ca nu prea stiu persoane care au logan, dar sa mi l si dea ca sa fac o tura. eu conduc ceva mai sportiv si vreau sa aflu, spuneti mi voi, cum se comporta loganul vostru la peste 120 km/h <span class='edit'>1 Oct 2007, 23:06:</span> si inca ceva, daca trag frana de mana la 60 la ora, sau iau o curba in viteza mare, ma rastorn sau nu? ca cineva mi a zis sa nu imi iau logan ca ma rastorn, desi nu cred ca e asa Astia au chef de mistouri..nu-i lua in seama Loganul se comporta foarte bine la viteze de peste 120 km/h...problemele incep de pe la 250 in sus cand incepe sa se auda un mic zgomot dar inca este foarte stabil si franele nu au nici o problema Frana de mana este recomandat sa o tragi la vreo 150 km/h intr-o zona necirculata si cu multi stalpi sau pomi pe marginea drumului Succes si sper sa nu ne intalnim vreodata pe sosele ... ![]() |
--------------------
---
---
- ---
---
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
La mine nu se aude nimic la 250, dar sa sti ca i-am scimbat de curand mosorasul, cu unul original nu de-astea de la turci. Si ca bonus mi-au pus abs pe frana de mana asa ca poti sa faci derapaje controlate mult mai usoar, chiar si peste 200 la ora (aia zic ca la minut, da eu nu-i cred). Oricum mare atentie ca daca nu-i reglaT bine tzutzuroiul pierzi din controlul autofleshfengherului , da numa` pe distante scurte....
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
xcss |
![]()
|
Am auzit ca unele modele au probleme cu ridicatul automat al spoilerului, si s-ar putea sa pierzi aderenta pe la 280... da' cica urmeaza o rechemare in service.
|
--------------------
-
-
|
|
OAP |
![]()
|
Cine-i mai cheama inapoi frate la viteza aia????? cu ce-i ajungi? cu tdi lu` zafastone?
a...si e nasol daca nu mai poti ridica automat spoilerul...treci peste baltoace si te uzi la poale.... This post has been edited by OAP: 2 Oct 2007, 19:32 |
--------------------
.
.
|
|
Virusake |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 26 September 06 ![]() |
QUOTE(valentin.dumitran @ 2 Oct 2007, 18:26) @Virusake: vezi ca "plm ta" nu suna chiar romanaeste...adica e a mea sau a ta? Ca nu cred ca impartim o p***... Am vazut ca suna cam aiurea dar trebuia sa il citez pe schumi cu 'plm'-ul lui. Si ca sa fiu si eu on-topic, Loganul se comporta cel mai bine la 200 km/h cand e in treapta intai. |
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|
xcss |
![]()
|
OAP, spoiler adica smecheria aia din spate... aripa deportanta, deh...
![]() ![]() |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ce plm e aici? ban scrie pe voi plm!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
bar de negri, sa traiti! ...ce plm?!
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
OAP |
![]()
|
@xcss: te cred pe cuvant.. Eu spun spoiler la ceea ce ai intuit si tu. cat despre aripa ma gandeam sa ii pun una pe capota...plus o inotatoare dorsala daca ma prinde ploaia...uni vad ca isi monteaza plm p`acilea...macar sa fie de import
![]() |
--------------------
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.746 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
eu cred ca ar trebui sa se inchida topicul... in plm!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
xcss |
![]()
|
"simulator antena GPS"... te rog frumos... ce plm!
![]() |
--------------------
-
-
|
|
deconectat |
![]()
|
QUOTE uni vad ca isi monteaza plm p`acilea Ba yo mi-o montez p'a mea! ![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Ma da voi va jucati dea binelea cu plm ???
![]() |
--------------------
Fiat
Punto
- RMS
2003 1,2 16V 80Bhp
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Poate va scuipa!
![]() Stati ca se intoarce FC Pompieru' si se ia de voi ca sunteti obsedati sexual! ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
xcss |
![]()
|
Fygaro: Cu plt nu ne permitem... ca nu stim pe unde-a umblat...
This post has been edited by xcss: 2 Oct 2007, 20:28 |
--------------------
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
Poate are latei.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
si uite asa ati mai stricat un topic
![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 09:49 |