DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> sa va fie, sila. de voi

vi_escu
post 4 Oct 2007, 20:12
Post #91

Membru somnambul

Group: Members
From: republica procurorilor

Este interesant ca intr-o societate in care valorile (si nu ma refer la cele materiale) sunt tot mai mult rasturnate sunt indivizi care propun blamarea celor care mai au un pic de bun simt. Se impun restrictii nocturne de circulatie, se inventeaza cuvinte gen "carboane" si cate si mai cate.... Bizara lume!
Dar saracii, n-au nici o vina. Suntem o natie care a fost capabila sa ingroape o betiva cu onoruri militare si cu tricolorul pe catafalc ( chiar daca acea vasnica aparatoare a patriei a murit otravita cautand baututa, pe impozitele noastre, intr-o tara din lumea a III-a). Neavand eroi adevarati ii cautam acolo unde nu trebuie. Bizara lume!

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
grosse inkultur
post 5 Oct 2007, 00:30
Post #92

Membru incepator

From: Cluj Napoca

Sunt doar 3 sau 4 pusti teribilisti care nici macar nu sunt exponentii "generatiei" lor. Au doar mai multe mijloace de a-si trambita exaltarea decat erau mai demult. Procentul e cam acelasi in orice tara, aici e doar mai ciudat pentru ca te-ai astepta ca oamenii sa fi inteles ceva dupa saracia in care au trait (spirituala, in primul rand). Ma intreb daca vreunul dintre ei va fi vreodata suficient de barbat ca sa recunosca macar in sinea lui ca a vorbit prostii. Sau poate vor sfarsi ca cei pe care ii poti vedea in metrou prin alte tari cu apa calda, acei 3-4% din populatie care au privirea goala la 40 de ani, se mai imbraca in motociclisti, reisari, rockeri ratati cu chitara in mana, hippioti drogati, doamne vulgare, care au ramas rebeli si impotriva societatii si isi poarta cu mandrie tatuajele, cerceii, chitara, opelul calibra cu eleron fluorescent in timp ce merg la o slujba sezoniera. Sunt inerent aceiasi 3-4% care nu lasa in urma nimic, nici familie, nici prieteni, se duc in neant vesnic neintelesi si vesnic neintelegand nimic. Unicul lor raspuns la intrebarea de ce? e ca si-au trait viata asa cum au vrut ei. Ce pierdere! Ofranda zeului Onan se da si prin procreere in cazul lor.

This post has been edited by grosse inkultur: 5 Oct 2007, 00:31

--------------------
Mini Cooper 2008 - nb-10-grf
+
AMW
post 5 Oct 2007, 00:57
Post #93

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(finutu @ 4 Oct 2007, 17:01)
radmasa.gif
ete draci! nevasta e maimuta munca-i naspa....... si de aici ajungi "rechin" al forumului  tongue.gif
*

Uite un om care confirma multe din cele spuse de mine.... radmasa.gif

Multi moralisti pe aici... biggrin.gif

si grosse...de acord cu ce spui tu, cei maturi au fost unde sunt cei adolescenti etc...daaaaaaaar perioada in care fiecare si-a trait adolescenta difera mult...si in cazul Romaniei difera EXTREM de mult...chiar si o diferenta de 8-10 ani se cunoaste...

O simpla intrebare...ce putea sa faca un adolescent la 20 de ani in 1980-85? Dar unul din 2000-2005?? Este un mare gap...

Nici nu are rost sa stau sa dau cateva exemple din perioadele mentionate...deoarece diferente sunt atat de mari incat nu stiu cu care dintre ele sa incep...

Dar un adult in aceleasi perioade? Eh ...o dam in polemica...nu are rost...

--------------------
Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI 4MOTION B6
Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v
+
grosse inkultur
post 5 Oct 2007, 01:12
Post #94

Membru incepator

From: Cluj Napoca

@AMW: ai si tu motivele tale, asta e de inteles. Daca nu le-am intelege ne-am lua masini de fix 5CP care merg cu zacusca. Noi zicem (cred) ca regulile societatii (nu toate) au un inteles. Daca tu constientizezi riscul ocolirii acelor reguli, si poti cu responsabilitate sa iti asumi tot ce faci, e OK. Eu nu pot. Asta e tot. Repet, "dementii" astia care sar cu coarda, merg cu 300kmph, etc. sunt extraordinari, fac lucruri iesite din comun si asta ne place la toti. In schimb, nu ne place sa ii vedem la stiri pe ei sau pe victimele lor. Trebuie sa fie fun in viata si noi asta zicem, daca mor oameni nu e fun.
That's all. Just.. take care!

later edit: si numele mic e inkultur, grosse (evident) e numele mare biggrin.gif

This post has been edited by grosse inkultur: 5 Oct 2007, 01:14

--------------------
Mini Cooper 2008 - nb-10-grf
+
apunake
post 5 Oct 2007, 07:06
Post #95

Membru incepator

QUOTE(vi_escu @ 4 Oct 2007, 20:12)
Suntem o natie care a fost capabila sa ingroape o betiva cu onoruri militare si cu tricolorul pe catafalc ( chiar daca acea vasnica aparatoare a patriei  a murit otravita cautand baututa, pe impozitele noastre, intr-o tara din lumea a III-a).
*

Cine-i persoana ca nu-mi pica fisa? Eventual baga un PM.

--------------------
+
xcss
post 5 Oct 2007, 07:40
Post #96

Born to Be Epic

Si eu sunt curios...

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
radian
post 5 Oct 2007, 08:04
Post #97

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

In urma cu cativa ani, la o misiune militara in Angola, un grup de asistente medicale si-au preparat bautura din alcool tehnic si au murit intoxicate. Cel putin asta a fost varianta oficiala la vrema respectiva...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
xcss
post 5 Oct 2007, 08:28
Post #98

Born to Be Epic

Romanian M*A*S*H*...

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
IsNa
post 5 Oct 2007, 10:34
Post #99

Membru autentic

From: Timisoara

Totusi, nu-mi vine in minte vreun pilot de curse care sa fi murit pe drumurile publice.
"Racerii" nostri, liniutarii, nu-s piloti. Sunt doar niste copii batrani.

Grosse incultur, cel mai destept post pe care l-am citit de multa vreme pe orice forum!! aplauze.gif aplauze.gif

"Ia responsabilitati de adult si vei vedea ca iti trebuie mai mult curaj pentru insuratoare decat pentru toate drifturile din viata ta"

Dupa o varsta se cade sa-ti arati curajul nu prin actiuni periculoase, ci prin asumarea raspunderii fata de viata ta si a altora.

Nu vreau sa mai aud de astfel de "eroi". down.gif

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
+
sez
post 5 Oct 2007, 10:40
Post #100

QUOTE(IsNa @ 5 Oct 2007, 10:34)

Nu vreau sa mai aud de astfel de "eroi". down.gif
*

pentru oameni de genul tau am deschis threadul asta. iar numele "sa va fie sila de voi" este tocmai pentru doar o mostra din omenia pe care v-ati aratat-o in threadul initial unde printre multi altii si multe altele spuse cineva spunea exact asa "imi este sila de el si de oameni ca el".
nu vrei sa mai auzi ? ce-ar fi sa-ti pui doape ? nu este "erou" decat pentru tine. pentru alte mii de oameni a fost un EROU si va ramane o Legenda.

cititi si voi toate paginile pe care le-ati insirat. dati dovada de multa maturitate.

viata linistita, lunga si pe placul vostru.

--------------------
Fiat Stilo 2003 - B 13 SEZ
+
miki
post 5 Oct 2007, 10:47
Post #101

#Hırsızlargibigeceniniçine

Mwuahahahahahaah!
Legenda?!
Erou?!

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe 2004 / 2019/2008 - XX-B-XXX
#Hırsızlargibigeceniniçine

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Aºılırsa
+
driverx
post 5 Oct 2007, 10:48
Post #102

--- Membru cu ralanti ---

Buey sez

Da' tu stii ce ii aia erou ma de vorbesti asa? Legenda? Pentru ce? Ce om ii ala care militeaza pentru curse legale si prostimea dupa moartea lui ii creaza aceasta imagine buna si dar si falsa totodata, DAR se omoara ca prostu intr-o cursa ilegala? Cum dracu vine asta? Vi s-a depus prea mult cauciuc ars pe creier si nu mai sunteti in stare sa judecati, macar atat cat ati putut voi vreodata? Ce dracu? Ce dracu ridicati in slavi un om sa zicem mediocru care a avut si el o preocupare sa zicem...mediocra? Ce ii asa mare lucru? N-ati facut nimic real si valoros in viata voastra, nu aveti cum sa aveti o calibrare corecta a sistemelor de valori de pe planeta asta astfel incat credeti ca e nu stiu ce mare lucru ce faceti voi acolo....mari reisari....

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
SSilent
post 5 Oct 2007, 10:57
Post #103

Membru Vitezoman

From: ...I'm everywhere... nowhere

gata ba frate ca ma si enervez... NU A FOST BUREBISTA ..ASA CA GATA NU L-AM OMORAT NOI ....ASA A FOST SA FIE ....ACUM DEGEABA MAI TE ZBATI AICI...DU-TE SI FA O LINIUTA SI LASA-NE CU DACIILE NOASTRE!!!!!!!

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A
dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^

cu planuri de viitor (adica vise):
-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
+
argon
post 5 Oct 2007, 10:59
Post #104

Mesaj semiautomat

ma..da e plin de membri inregistrati parca special pentru topicul asta, de ce nu aveti tupeul sa postati de pe userele voastre?

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Alydor
post 5 Oct 2007, 11:04
Post #105

Pressar

Nu am de ce sa imi fie sila de mine . Conduc prudent, nu fac liniuite si nu ma cred "sumahar". Mi-e sila de aia care au carnet de juma de luna si deja se cred asi ai volanului, mi-e sila de aia care intra in fata tuturor in intersectii ca sa plece primii , si cand pleaca sau lasa juma' din cauciucuri pe asfalt sau le moare motorul...Mi-e sila de aia care se cred "za best draivar" desi habar nu au ce inseamna sa conduci. Crezi ca dacai ai mers cu o masina cu 231 de km/h esti mare si tare? Fals!! Sa stapanesti o masina la 100 inseamna mai mult decat daca mergi cu 231...Imi este sila de aia care mor ca prostii deoarece confunda soseaua publica cu pista de "reising", si apoi ii rade SMURD-ul cu spaclu de pe stalpi , sosele ... etc si mai sunt si considerati "mari eroi" . Ma lesi??? Erou e ala care moare in lupta nu un agarici care a vrut sa isi impresioneze fufa ca stie sa faca drifturi ca in nidforspid si a nimerit sub un stalp, tir, in parapet... Crezi ca cel mai grav lucru e sa mori? Nu nene... Cel mai grav e sa te nenoroocesti, sa devii o leguma, sa mananci cu paiul, sa fii tinut in viata de aparate, sa trebuiasca sa te schimbe ca pe un bebelus. E mult mai grav decat sa mori...Pe langa ca te chinui tu mai chinui si pe aia care au grija de tine. Si daca mai tragi si pe altcineva e si mai rau...
Daca intamplator la ora aia trecea fratele/mama/sora pe strada si nimerea sub masina individului ? Erai la fel de mare aparator al eroismului ?? Ma indoiesc !

Sper ca ai inteles ceva din ce am spus mai sus.

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
ovidiu98
post 5 Oct 2007, 11:05
Post #106

Membru incepator

Stalpu e bine?
Daca da slava Domnului !

--------------------
Dacia break CLi - B-98-PRC
+
radian
post 5 Oct 2007, 11:09
Post #107

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Ba mucea, cine te crezi tu ba de ne etichetezi pe toti?

P.S. Ti-am facut report catre moderatori, sper sa te linisteasca nitel ca prea ai inceput sa ne jignessti pe toti...

This post has been edited by radian: 5 Oct 2007, 11:12

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
os
post 5 Oct 2007, 11:16
Post #108

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

Nu am inchis acest topic de la bun inceput in speranta ca fiecare o sa invete ceva din discutie. Degeaba. Topicul se inchide.

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
4 Pages « < 2 3 4
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 01:20
Forum Renault