DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> PROBLEME DIRECTIE, PROBLEME DIRECTIE

JohnyBe
post 4 Nov 2004, 19:06
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Brasov

rasatus - si ce vrei sa zici? Defectul nu a fost? Sau ce? Banuiesc ca se poate verifica.
Chiar as fi curios sa verifici cele spuse si sa ne spui si noua din moment ce il combati asa hotarat pe VIRGILSTANCIU. Probabil faci parte din "cooperativa" Dacia si nu-ti va fi greu sa verifici cele spuse.
Din punctul meu de vedere este irelevant momentul in care a inceput topicul. Punctul tau de vedere este al tau si nu trebuie sa fie al tuturor.
Pe mine de exemplu m-a facut sa-mi pun intrebari referitoare la promptitudinea si seriozitatea celor de la Dacia.

Si nu vreau sa tin partea nimanui. Dar daca omul are dreptate nu cred ca se poate pune problema de defaimare... poate ca Dacia ar trebui sa ia masuri sau poate ca nu-i intereseaza ca oricum are comenzi pentru 20.000 de loganuri (sau cate or avea)

--------------------
SLZ Clima LGN Laureate 1.4 - BV 09 UDY
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RCS
post 4 Nov 2004, 19:14
Post #32

The Gotfather

From: Romania

Am o SN de servici si am deja cu ea 110.000 km si nu am patit asa ceva la directie. Sa inteleg ca Loganurile sunt mult mai slabe decat SN ? Daca nu ar zdrangani in SN masina ar fi perfecta ! Nu inteleg de cei care nu cred ce zice VIRGILSTANCIU, adica au o cu totul alta opinie sunt catalogati ca facand parte din ,,cooperativa Dacia'' ? Daca nu vrea sa creada este dreptul lui dar nu te apuci imediat sa-l cataloghezi ca facand parte din ,,cooperativa Dacia''.

This post has been edited by RCS: 4 Nov 2004, 19:20

--------------------
Audi A4 2.0T-200cp
+
JohnyBe
post 4 Nov 2004, 19:20
Post #33

Membru autentic

Eu cred ca este un caz izolat si ca poate nu se va mai intampla la alte Loganuri.

... de fapt sper asta. Ca nu am chef sa ma trezesc ca deodata face strada brusc la dreapta fara mine.

This post has been edited by JohnyBe: 4 Nov 2004, 22:06

--------------------
SLZ Clima LGN Laureate 1.4 - BV 09 UDY
+
MoneyTalks
post 4 Nov 2004, 21:56
Post #34

-

From: Ireland

E chiar deosebit de ciudat cu ce inversunare iei apararea Logan-ului si a fabricii Dacia, FARA sa stii ce s-a intimplat EXACT acolo... blink.gif

QUOTE(rasatus @ 4 Nov 2004, 17:02)
parerea mea e ca acest topic e "contrafacut" deoarece:
-e primul post al lui VIRGILSTANCIU, iar el ca utilizator, s-a inscris abia ieri. ca posesor de logan care stie de site-ul asta, chiar daca nu ai motive sa postezi, tot iti faci un user name macar sa te ajute sa gasesti ultimele posturi necitite.

Cind ai o problema pe care putin probabil sa o mai fi avut si altii, nu stai sa citesti tot ce s-a scris pe forum. Sau consideri ca blocarea directiei e o problema chiar asa de banala si comuna la autoturismele Dacia, la fel ca plouatul in masina? Ca numai in cazul asta se explica pretentia ta sa citeasca si ce au spus ceilalti.

- intreg post-ul vrea sa atraga atentia celorlalti cititori asupra acestui lucru incredibil si totodata sa defaimeze serviciul Vocea Clientului in special si Dacia in general; in sensul ca omul este mai atent sa educe feeling-ul cititorilor decat sa-l afecteze pe el insusi, ca posesor de masina problema in sine (" va las sa apreciati singuri", "Astept comentariile voastre" in loc de  "cum pot sa-mi rezolv problema... ")

Postul vrea sa atraga atentia asupra modului de tratare a clientilor de catre vocea clientului. Documentul atasat ESTE scris de vocea clientului, vrei sa iti spun si de pe ce calculator? tongue.gif

- e ciudat ca masina a stat acolo de luni seara pana vineri seara (25 oct-29oct), iar omul pune post-ul abia pe 3 noiembrie; eu l-as fi pus chiar pe 25 oct, nu ?

Deci prioritatea ta numarul 1 intr-o astfel de situatie este sa sari pe forum si sa iti spui problema... Ei bine, prioritatea lui Virgil Stanciu a fost sa isi vada masina reparata... tongue.gif Nefiind membru activ a forumului, s-a gindit sa scrie despre problema un pic mai tirziu. Nu e NIMIC ciudat aici, ci e ceva NORMAL

- imi pare rau ca nu a specificat daca strada pe care a luat-o la stanga nu era cumva cu unic sens; ca daca nu...e cam greu sa crezi ca la 15-20 la ora, pui frana, treci pe banda din stanga si ajungi sa simti iminenta ciocnirii cu o cladire.....cat poate sa fie distanta de franare la 20km/ora? 50cm???

Deci sa inteleg ca tu faci curbe stinga NUMAI daca strada pe care vrei sa o iei e cu sens unic??? blink.gif laugh.gif Fa o incercare de curba la stinga, iar dupa cei ai facut curba nu indrepta volanul, sa vezi ce se intimpla. Te pomenesti ca vei ajunge pe partea dreapta... laugh.gif Explicatia e logica si simplu de dat: omul nu a realizat in primul moment ca s-a blocat directia (din cele ce scrii reiese LOGIC ca era NORMAL sa se astepte la blocarea directiei blink.gif), a incercat sa o indrepte, iar cind si-a dat seama ca ceva nu e in ordine era sa fie prea tirziu. Noroc cu viteza mica.

- faptul ca din primul post a si pus raspunsul celor de la VC imi pare iar suspect; raspunsul de la VC nu e relevant si nu l-as fi pus acolo decat daca voiam in mod special sa demonstrez autenticitatea (nu spun ca maine pot face si eu un document la fel prin care cei de la dacia sa fie de acord si gaseasca inexplicabil faptul ca ...mi-au iesit 2 aripioare in plus la masina..spre exemplu)

Normal ca l-a pus, daca a primit asa un raspuns, care denota nepasarea celor de la Dacia fata de clientii sai... tongue.gif

well, in final raman la parerea personala ca dl. VIRGILSTANCIU nu e decat un forumist frustat care a vrut sa lanseze si el o "bomba".

Asta e parerea ta strict personala, dar din care se deduce LOGIC ca incerci sa musamalizezi intimplarea. Forumul e citit de multi (viitori) posesori de Logan, iar intr-o astfel de situatie foarte multa lume s-ar putea sa NU mai vrea Logan. Iti iei masina ca sa mori in ea? blink.gif wub.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
rasatus
post 4 Nov 2004, 22:16
Post #35

Membru incepator

From: Bucuresti

QUOTE(MoneyTalks @ 4 Nov 2004, 22:56)
Asta e parerea ta strict personala, dar din care se deduce LOGIC ca incerci sa musamalizezi intimplarea. Forumul e citit de multi (viitori) posesori de Logan, iar intr-o astfel de situatie foarte multa lume s-ar putea sa NU mai vrea Logan. Iti iei masina ca sa mori in ea? blink.gif  wub.gif
*

apreciez posturile tale si daca TU ai certitudinea ca acest lucru s-a intamplat in realitate cred ca e suficient pentru mine.

e grav sa ma acuzi ca EU incerc sa musamalizez ceva; chiar daca argumentele tale nu-mi par satisfacatoare, nu ma lansez in polemici pe tema asta. cred ca deja nici unul din noi, nu le considera utile. sunt de acord sa-mi stergi post-ul daca esti convins ca nu-i urma de "facatura" aici.

This post has been edited by rasatus: 4 Nov 2004, 22:38

--------------------
Logan Laureat 1.6 - AG-07-MSU
+
DigitalScribe
post 4 Nov 2004, 22:16
Post #36

Scribul Digital

From: Iasi

Un motiv in plus sa nu iti cumperi servo directzie, desi e imposibil la majoritatea modelelor... doar Ambience dar daca vrei 1.6 vrei nu vrei ai servo. Parerea mea e ca servo e eficient doar in parcare si periculos la viteze mari: 1. nu se intareste directia, 2. problema susmentionata. Era o regula inginereasca simpatica care in engleza prescurtata suna cam asa: K.I.S.S. (keep it simple stupid !).

--------------------
Renault Espace V Renault Zoe D-Max 2022 - n/a
+
MoneyTalks
post 4 Nov 2004, 22:32
Post #37

-

From: Ireland

QUOTE(rasatus @ 4 Nov 2004, 21:16)
fiecare are dreptul la opiniile lui; e grav sa ma acuzi ca EU incerc sa musamalizez ceva, de parca as avea vreo putere; in fine, nu ma lansez in polemici cu tine pt ca am fi total off topic. concluzionez spunand ca este adevarat ca NU STIU daca acest lucru s-a intamplat sau nu, personal am inca rezerve. poate e mai corect asa; cat despre postul meu, daca-l consideri inutil si cu putere de musamalizare, n-ai decat sa-l stergi; mi-e tot una.

succes
*

Sa nu intelegi gresit: NU te acuz ca incerci sa musamalizezi ceva. Am spus doar ca din cele spuse, fara sa fi stiut daca lucrul e adevarat sau nu, se deduce logic. Eu asta am dedus. Altii poate nu vor deduce acelasi lucru cu mine.

Postul nu il consider inutil si EU personal NU il voi sterge. Daca aceste posturi vor fi sterse, nu eu voi fi autorul.

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
sorinGo
post 4 Nov 2004, 22:59
Post #38

Membru incepator

From: Buzau

Ce de timp consumat aiurea si nervi pe deasupra...a vazut cineva defectiunea cu pricina?..nu cred....pana cand nu aveti toate amanuntele necesare unei discutii (daca este cazul) nu va hazaradati in aprecieri de tot felul (tipic romanesc) ...bafta...

--------------------
Dacia Logan Ambition - BZ # provizoriu
Once I had a life now I have a PC.
+
geo.meg
post 4 Nov 2004, 23:01
Post #39

Membru autentic

Nu stiu de ce vi se pare ilogic ,ca se intampla si astfel de evenimete de loc dorite .
Nu va dati seama , ca la Colibasi de la 80 de SLZ au ajuns la 300 de LOGANURI pe zi , cum naiba se ansambleaza masina asta (mi-e groaza sa stiu ) ca banda nu este robotizata , ci cu muncitori , deci ? .
La un astfel de defect cu blocarea volanului nu ma asteptam ! Este chiar o problema grava si DACIA se pare ca nu-i prea pasa si nu e bine , pentru ca ne trateaza cu k......u .
..Si la fel cum am auzit de frane (ABS defect), softuri rescrise , suruburi nestranse pe la motor si altele, asa si piesele au inceput sa fie mai proaste deoarece DACIA grabeste pe toti furnizorii sa le dea cat mai multe piese ....cat mai repede , ii penalizeaza ca intarzie livrarile ,si uite ce iese , iese ca se intapla la un sofer obisnuit care merge linisti cu masina in garntie si i se blocheaza volanul . ESTE GROAZNIC , ca DACIA sa dea un simplu raspuns banal si atat , cata nepasare !.
Si la cate am vazut eu cu ochii mei de cand am DACIE nu cred ca acest topic ar fi o cacialma . Din contra va scoate la lumina ceva interesant ,.. vom vedea in final .. mellow.gif

Parerea mea: Sa-i dai in judecata . mad.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 2.1 -Expression
+
ssilviu
post 4 Nov 2004, 23:31
Post #40

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(MoneyTalks @ 4 Nov 2004, 23:56)
E chiar deosebit de ciudat cu ce inversunare iei apararea Logan-ului si a fabricii Dacia, FARA sa stii ce s-a intimplat EXACT acolo... blink.gif

E chiar deosebit de ciudat cu ce inversunare iei apararea celor care dau in Logan si in fabrica Dacia, FARA sa stii ce s-a intimplat EXACT acolo... blink.gif

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
AL
post 5 Nov 2004, 08:47
Post #41

Member

Eu mai am o problema.... nu ma leg de fond.... credibil sau nu, este parerea unui membru al forumului, cum si initiatorul topicului a venit si si-a expus aici o parere.... parerile fiecaruia trebuie combatute dar RESPECTATE! Problema mea se refera la respect. Regulamentul cere tuturor sa atace ideile si NU persoanele! Domnul rasatus a facut o afirmatie care, in opinia mea, NU ARE CE CAUTA IN DISCUTIE! Si anume, a facut afirmatii jignitoare referitoare la alta persoana!...Rog moderatorii acestei sectiuni sa editeze acele afirmatii si sa ia masurile pe care le considera... Eu il avertizez public pe domnul rasatus (in calitate de membru fara drepturi de moderare la aceasta sectiune) ca este cazul sa-si tempereze limbajul deoarece ne dorim cu totii un forum civilizat!

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
RCS
post 5 Nov 2004, 09:05
Post #42

The Gotfather

From: Romania

Din cate am inteles piesa defecta este facuta in argentina de o firma franceza. Problema este ca in situatia de fata avem un viciu ascuns la respectiva piesa care este foarte greu de descoperit la un simplu control, adica ar trebui ca cei de la dacia sa desfaca fiecare piesa in parte ca sa vada daca este buna sau nu. Problema este ca producatorul respectivei piese ar trebui pus la zid de catre dacia si incetat orice colaborare cu acesta. Dintre cei cu SN si SL mai stie careva sa fi auzit de o asemenea problema la directie?

--------------------
Audi A4 2.0T-200cp
+
clr
post 5 Nov 2004, 09:12
Post #43

Membru autentic

De ieri pana astazi topicul asta a luat - o razna de tot. Dat fiind ca nu mai inteleg nimic, deduc (vorba lui Money) ca s - a facut ceva "curatenie" in el, dar se pare ca lucrurile au continuat in aceeasi directie. Ar fi bine daca cearta s - ar putea muta intr - un alt topic si sa ramana numai ideile despre problema efectiva (poate asa intelegem si noi ceva). In posturile de ieri care au fost sterse omul daduse parca numarul de inmatriculare si service - ul unde a facut interventia, si s - a spus ca se poate verifica. Cine doreste n - are decat, dar eu zic ca nu are rost sa ne balacarim in topicul omului.

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
Kramer
post 5 Nov 2004, 09:25
Post #44

Membru autentic

QUOTE(MoneyTalks @ 4 Nov 2004, 23:56)
Documentul atasat ESTE scris de vocea clientului, vrei sa iti spun si de pe ce calculator? tongue.gif

As vrea eu sa stiu cum ai dedus autenticitatea mesajului. Nu pare a fi semnat.

Pe de alta parte in el se mentioneaza "incidentul la sistemul de directie". Din moment ce autorul regreta indeosebi faptul ca nu s-a putut utiliza in aceasta perioada masina, asta denota sau stupiditate iesita din comun, sau faptul ca incidentul a fost intr-adevar unul minor si nu ceva ce putea pune in pericol viata celor din masina.

In concluzie, inainte de a vira spre paranoia, vreau sa spun ca nu mi se pare exclus ca Rasatus sa aiba oarece dreptate.

--------------------
+
VIRGILSTANCIU
post 5 Nov 2004, 09:48
Post #45

Membru incepator

In atentia lui rasatus:

1. nu am stiut de acest forum. Am fost directionat aici de un coleg care este membru si m-a sfatuit sa postez aici pentru a afla si alti de problemele Logan (care sper sa ramana singulara).
2.Nu am de gaind sa lansez bombe. De asta se ocupa Bin Laden.
3.Am si altceva de facut decat sa scriu pe forum exact atunci cind se asteapta Dl. rasatus, am scris cind am aflat de forum si cand am avut timp.
4.Viteza am aproximat-o ulterior, doar nu stateam cu ochii pe vitezometru, si nu cred ca conteaza atat de mult.
5.Cred ca tu esti mai frustrat decat mine tinand cont ca esti din Pitesti si probabil ai rude in fabrica.
6.atasez poze cu 'strada' unde s-a intamplat si promit solemn ca luni sau marti atasez si constatarea de la IPSO si faxul cu semnatura. Acum sunt la servici si nu le am la mine.
7. Cred ca am avut noroc ca ma aflam pe aceasta srada si nu pe alta. Tocmai ocolisem cladirea prin spate si nu am mai putut indrepta rotile. Sper ca va dati seama cum. Veneam prin spate de linga turnul care se vede in poza.

Attached thumbnail(s)
DSC07034.JPG ( Size: 124.35k ) Number of downloads: 903
DSC07035.JPG ( Size: 120k ) Number of downloads: 630
DSC07036.JPG ( Size: 129.89k ) Number of downloads: 642
DSC07037.JPG ( Size: 125.8k ) Number of downloads: 825
DSC07038.JPG ( Size: 132.52k ) Number of downloads: 675
DSC07039.JPG ( Size: 126.74k ) Number of downloads: 278
DSC07040.JPG ( Size: 147.19k ) Number of downloads: 805
DSC07041.JPG ( Size: 133.41k ) Number of downloads: 531

--------------------
dacia logan dacia logan - ph-75-vir
+
klaus
post 5 Nov 2004, 09:50
Post #46

步步

Group: Moderatori

Daca mai vad un singur mesaj care se leaga de neveridicitatea documentului prezentat aici, vor ramane aici DOAR MESJELE CARE SE REFERA EXCLUSIV LA TOPIC.
Pentru cei care nu au vazut niciodat un document de la dacia transmis pe mail, le spun atat: credeti-ma pe cuvant, documentul este autentic

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
s3bi
post 5 Nov 2004, 10:55
Post #47

Membru incepator

From: Pucioasa

Am un prieten caruia i s-a blocat servodirectia de cateva ori insa el avea un nissan bluebird mult mai vechi (voiam doar sa va spun ca se poate) nu-mi aduc aminte motivul care a dus la asta, insa stiu ca ceva timp s-a chinuit asa cu ea. Dupa cum a spus si By-GEO scria pe undeva pe aces forum cum unuia i s-a desfacut tamponul de la motor, deci clar un surub nu a fost bine strans in acel caz la tampon de data asta la sistemul de directie nu inteleg ce va mira daca la un tampon se poate de ce la directie nu s-ar putea? mie cand m-am dus sa ridic masina mi-a vrificat mai multe suruburi incepand cu prezoanele care va garantez ca nu erau bine stranse.

--------------------
Dacia Logan Ambiance
+
Ov
post 5 Nov 2004, 11:07
Post #48

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

virgil, nu cumva la tine se stricase cumva contactul si se blocase volanul? oricum, super naspa faza pe care ai patit-o....

P.S. se pare ca suntem "colegi" de zona (IRIDE/pipera) ca recunosc imprejurimile 04.gif

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
litza
post 5 Nov 2004, 11:11
Post #49

Membru autentic

From: Bavaria, DE

Sau vreo supapa blocata pe inchis din caseta de directie. Imi dau si eu cu parerea.

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
maddan
post 5 Nov 2004, 11:26
Post #50

Speedy Gonzales

Pozele puse mai sus spun totul, cu precadere franele... sad.gif

Super NASPA faza!!!

Sper din toata inima ca este un incident izolat. Si asa, virgil, ar trebui sa faci un pic de taraboi, caci daca Dacia nu va remedia posibila problema, si 1 la mie daca patesc ca tine, o sa fie morti cu zecile pe an!

Sunt curios sa vad ce anume se defectase, si care a fost remediul.

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
lau2004
post 5 Nov 2004, 12:53
Post #51

Membru incepator

Este o problema foarte grava excl.gif

Citesc acest forum de mai bine de o luna de cind am comandat un Logan Laureate 1.4, acum stau si ma gindesc daca am facut intr-adevar o alegere buna. La 90km/h intr-o curba daca se blocheaza directia... nu se va mai sti ce s-a intimplat sad.gif

Cea ce ar fi foarte util pentru noi (viitori sau actuali posesori de Logan) este sa obtina Dl. VIRGILSTANCIU de la service sau de la fabrica cauza exacta a defectiunii. Nu imi fac iluzi ca Dacia o sa recunoasca ca are o problema majora. Ca o paranteza, din cite stiu eu, Ford a avut in trecut probleme cu un model care exploda la impacturi minore. Au preferat sa plateasca despagubiri decit sa retraga din circulatie masinile existente. mad.gif

Daca cei de la Dacia refuza sa dea o explicatie pt defectiune si au in continuare o atitudine de nepasare ma bate gindul sa dau un anunt de vinzare de genul:
"Vind dacia Logan 0KM, cumparatorul este avertizat ca directia se poate bloca in orice moment"

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4
+
mushu^dog
post 5 Nov 2004, 13:00
Post #52

Membru incepator

Salut!
E foarte ingrijorator ceea ce s-a intamplat! excl.gif
Astept Un logan ambition in 8 decembrie si de ieri mia disparut confortul cand ma gandesc ca in aprox 1 luna am masina noua. IN plus cand trec pe langa unl ogan in trafic ma uit cu grija sa nu o ia spre mine.

Trebuie neapara ca dl cu problema aceasta sa ne spuna care a fost cauza si cum s-a remediat. Daca se intampla un accident la viteza nu foarte mare si se face zob masina nu o sa mai stie nimeni (decat pasagerii decedati) daca s-a blocat volanul sau nu.

Sper ca a fost un caz izolat totusi

--------------------
Logan Ambition
+
klaus
post 5 Nov 2004, 13:03
Post #53

步步

As vrea si eu sa punctez cateva lucruri
1. Problema este intr-adevar FOARTE GRAVA (de altfel, asa cum a zis si asybo, este prima problema grava pe logan)
2. problema este, deocamdata, SINGULARA
3. Si ALTE MASNI (marci, chiar cu pretentii) au avut probleme asemanatoare, numai ca toate trebuirile s-au musamalizat inainte sa devina publice.
Atata timp cat nu apare si al doilea caz, sa aprindem cate o lumanare la biserica ca acest caz sa fie singurul.

Iar VIRGILSTANCIU sa se duca sa spele pe jos cu aia de la dacia, ca la caciula de bani data pe masina, pentru asa o problema trabuie sa mai primeasca ceva...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Wolfman
post 5 Nov 2004, 13:17
Post #54

The Fastest

From: Murciélagos

Nimeni nu stie cu precizie daca problema este cu adevarat SINGULARA...Cati proprietari de Logan n-au habar de existenta acestui forum (numai eu stiu vreo 6)? Putem doar spera ca Dacia va trata cu seriozitate aceasta problema si vom sti cu precizie cauza defectiunii si modul de evitare a aparitiei acestui tip de defectiune pe viitor; oricum, acum am o strangere de inima cand se apropie de mine vreun Logan, indiferent ca ma aflu pe trotuar sau in masina... Ce-o fi in sufletul celor ce vor fi beta-testeri ai viitoarelor unitati Logan, numai ei stiu!

--------------------
Opel MOKKA X 1.4 T 2019
"Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
+
FLEX
post 5 Nov 2004, 14:20
Post #55

Membru autentic

Simt nevoia sa spun ca incidentul domnului Stanciu este confirmat de relatarea unui apropiat al dinsului, pe un alt forum, care nu se ocupa de masini; so, teoria conspiratiei cade definitiv, din punctul meu de vedere ...

--------------------
Daewoo Matiz Fiat 600D
"Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
+
DSA
post 5 Nov 2004, 14:26
Post #56

Membru incepator

S-ar putea sa fie o problema singulara dar eu personal preferam 100 de probleme de genul ploua in masina sau greieri decat ASA PROBLEMA!!! excl.gif Ma gandesc cu groaza deja la momentul la care imi voi ridica Loganul comandat.
Virgil te rog mult de tot sa revii cu detalii despre problema pe masura ce intri in posesia lor.

--------------------
Dacia Logan Ambition - 1.6
+
asybo2002
post 5 Nov 2004, 15:32
Post #57

Membru autentic

QUOTE(RCS @ 5 Nov 2004, 09:05)
Din cate am inteles piesa defecta este facuta in argentina de o firma franceza.

piesa in cauza e made in France...aici e marea buba...

--------------------
DACIA Duster 4x4, 1.5 dCi 2010 Laureate - B
"Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
+
mariusstancu
post 5 Nov 2004, 16:29
Post #58

Membru incepator

Virgil e grav ce ai patit si e si mai grav ca unii nu vor sa te creada.
Sper sa fie un caz unic mai ales ca si eu vreau un Logan la primavara.
E TOTAL SURPRINZATOARE atitudinea Dacia fata de un asemenea eveniment. Cred ca sunt inconstienti, ca sa nu zic altfel. Putea sa iasa o tragedie daca erai pe sosea. Ar trebuii sa-si cera scuze Dacia pentru asemenea atitudine la o asemenea problema, iar tu sa-i dai in judecata sau sa mergi la presa.

Tine-ne si pe noi la curent cu ce afli despre cauza problemei

--------------------
Dacia Logan Ambition - B-70-SMM
marius
+
dRg
post 5 Nov 2004, 17:14
Post #59

Membru autentic

From: Galati

QUOTE(dios @ 4 Nov 2004, 14:37)
Dar directia merge chiar daca servo este moarta (mai greu dar merge! ) , deci ceea ce spui tu ca te duceai fara posibilitate sa directionezi masina e imposibil , decat daca intri in panica .
Oricum doamne fereste de asa ceva!
*

Da da, domnul VIRGILSTANCIU are dreptate se poate intampla asa ceva. Am auzit aceeasi problema de la un posesor de Opel Corsa. Au avut si ei acceasi problema cu directia.Se blocase total (si inca pe autostrada).
Deh omul acela a avut noroc, ca era drept drumul.
Deci nu este imposibil.

--------------------
VW Bora 1.9 TDI 115CP 2000 Highline - XXXX
+
saruman
post 6 Nov 2004, 23:23
Post #60

Membru autentic

QUOTE(klaus @ 5 Nov 2004, 13:03)

3. Si ALTE MASNI (marci, chiar cu pretentii) au avut probleme asemanatoare, numai ca toate trebuirile s-au musamalizat inainte sa devina publice.
Atata timp cat nu apare si al doilea caz, sa aprindem cate o lumanare la biserica ca acest caz sa fie singurul.

*

La ce cazuri te referi? Eu una ca asta nu am mai auzit! Cazul este deosebit de grav si trebuie urmarit!

--------------------
Mercedes C 180 Kompressor 2006 Elegance
De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
+
16 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th July 2025 - 03:52
Forum Renault