DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 3 4 5 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Vreau Pleaope pe masina, De unde? cat si cum?

Tince1290
post 23 Dec 2008, 13:25
Post #121

Membru cititor

Group: Members

afara ninge...si afost ingrozitor de greu sa iau conturul...dar in cele din urma am reusit...poze..in niciun caz azi tongue.gif...si pana la urma fac cu autocolant....ca nu e asa mult de lucru tongue.gif...adica e mult mai simplu de lucrat cu el...si si de lipit

--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
djasu82
post 23 Dec 2008, 14:46
Post #122

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

la lipit dai cu silicon alb bison tongue.gif si nu mai ai probleme cu apa . Ce imi e autocolantul ce imi e forma aia turnata care se pune la logan ... aceias treaba tongue.gif

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
and_rei
post 23 Dec 2008, 15:41
Post #123

Membru multumit de fosta lui SupeRNova

From: Bucuresti

chiar daca se dezlipeste la prima spalare facem alta nu-i problema biggrin.gif.inca mai am o bucata ramasa de prima data.astea le-am pus in 5 minute.deci nu e agitatie mare biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 Silver 2005
"Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
+
djasu82
post 23 Dec 2008, 16:57
Post #124

MEMBRU DACIA CLUB

parca folia neagra care se punea pe geam se mula foarte bine poate se muleaza si pe geamul de la far . Oricum daca dati cu silicon transparent nu mai are moarte .

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
Bogyciu
post 6 Jan 2009, 19:21
Post #125

Membru autentic

From: Constanta

Acum e frig, dar la primavara cand vine caldura puteti sa faceti ce am facut eu. Turnat fibra pe far, finisat suprafata, vopsit si gata. Pleoape pe SN. Am mai avut o pereche comandate de pe net, dar erau facute in matrita si suprafata care se lipea de far nu era tocmai ok, am reusit de am pierdut una pe un mers pe ploaie... Numai bine!

--------------------
.... .... .... - ....
+
djasu82
post 6 Jan 2009, 19:39
Post #126

MEMBRU DACIA CLUB

e suprafata foarte mare ... obtureaza lumina vezi si tu in rest e ok asta recomandam si eu ... fibra de sticla oare unde se mai gaseste ?

--------------------
+
Bogyciu
post 6 Jan 2009, 20:32
Post #127

Membru autentic

QUOTE(djasu82 @ 6 Jan 2009, 19:39)
e suprafata foarte mare ... obtureaza lumina vezi si tu in rest e ok asta recomandam si eu ... fibra de sticla oare unde se mai gaseste ?
*

In Tulcea la orice atelier de reparatii barci biggrin.gif Cu becuri Philips Xtreme Power se vede perfect... Chiar mult mai bine decat o SupeRNova cu becurile stock cool.gif

--------------------
.... .... .... - ....
+
and_rei
post 7 Jan 2009, 21:35
Post #128

foarte misto pleoapele Bogyciu biggrin.gif

--------------------
"Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
+
Maskatu
post 7 Jan 2009, 21:40
Post #129

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

QUOTE(Bogyciu @ 6 Jan 2009, 19:21)
Acum e frig, dar la primavara cand vine caldura puteti sa faceti ce am facut eu. Turnat fibra pe far, finisat suprafata, vopsit si gata. Pleoape pe SN. Am mai avut o pereche comandate de pe net, dar erau facute in matrita si suprafata care se lipea de far nu era tocmai ok, am reusit de am pierdut una pe un mers pe ploaie... Numai bine!
*

Foarte frumos. Felicitari pentru munca depusa. Am o singura intrebare. Cum ai scapat de renumitul luft dintre far si capota? Ai turnat "mai sus" pleoapele sau cum? In poza 2 vad ca e pus ceva si pe marginea capotei si pe coltul aripii..... ai prelungit capota? blink.gif

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
AndreyIan
post 8 Jan 2009, 12:48
Post #130

Membru incepator

Auzi da nu se gasesc si gata cumparate si albastre daca se poate ?? Mai exact Bleu de france? tongue.gif biggrin.gif ca sa-mi pun si eu. In vitan se gasesc??

This post has been edited by AndreyIan: 8 Jan 2009, 12:49

--------------------
Supernova Clima 2002 - B-83-AAN
+
26-Kbe
post 8 Jan 2009, 13:10
Post #131

Membru Dacia Club

@AndreyIan
Sincer eu nu prea inteleg ...smile.gif ce vrei din ce ai scris tu mai sus ?
Daca gasesti in vitan pleoape gata vopsite ?

--------------------
Hyundai Accent 2003
Skoda Octavia RS1 / 2009
+
cristi87
post 8 Jan 2009, 13:14
Post #132

fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii

fibra am gasit sa cumpar, dar imi trebuie si cv substanta lichida?? rasina sau altceva??

--------------------
RENAULT Megane 2.2 1.6 16v 82Kw 2007 - Unknown..yet
[COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
+
and_rei
post 8 Jan 2009, 13:47
Post #133

QUOTE(AndreyIan @ 8 Jan 2009, 12:48)
Auzi da nu se gasesc si gata cumparate si albastre daca se poate ?? Mai exact Bleu de france? tongue.gif  biggrin.gif ca sa-mi pun si eu. In vitan se gasesc??
*

pai..NU.am fost eu sa caut si nu am gasit si uite asa am ajuns la autocolant.tu vroiai sa fie si gata vopsite?? happy.gif fii serios biggrin.gif

--------------------
+
AndreyIan
post 8 Jan 2009, 14:16
Post #134

Membru incepator

Mai glumesc pe frigul asta as vrea sa fie gata vopsite ca eu nu pun mana pe ea acum nici mort:D

--------------------
Supernova Clima 2002 - B-83-AAN
+
and_rei
post 8 Jan 2009, 14:37
Post #135

si eu am masina la culoare exact ca a ta.si eu mi-as fi dorit sa gasesc pleoape gata facute vopsite numai bune de pus biggrin.gif.asa ziceam si eu pana cand mi s-a rupt oglinda si a trebuit sa umblu un pic la ea tongue.gif

--------------------
+
Tince1290
post 8 Jan 2009, 14:52
Post #136

Membru cititor

frig rau...ploapele mele stau in garaj....asteapta vreme mai buna...ca pe tubul de vopsea scrie ca nu se aplica la temperaturi foarte mici....si la cum e afara wacko.gif ...abia astept sa le pun....ca le-am facut deja de ceva timp...dar nu am avut sansa sa le montez...cand o sa fie gata o sa pun si eu poze tongue.gif

--------------------
- - -
+
and_rei
post 8 Jan 2009, 15:14
Post #137

Tince da nu gasesti un loc cu o temperatura "buna" ca sa le vopsesti?de exemplu o scara de bloc biggrin.gif

--------------------
+
Tince1290
post 8 Jan 2009, 16:03
Post #138

Membru cititor

ba da....dar eu m-am gandit la o metoda putin mai complicata...cum ar fi sa le lipesc...si abia apoi sa le vopsesc....desi e mai complicat...pt ca mi-a spus cineva ca altfel risc sa se crape vopseaua cand mulez autocolantul dupa far.....asta daca e dat cu lac....daca nu e dat cu lac am inteles ca nu se crapa dar se ia vopseaua si cu unghia biggrin.gif...oricum si daca le vopsesc pe scara blocului nu am unde sa le pun la uscat tongue.gif...

tu cum ai facut cu ale tale?....le-ai dat cu lac?....ca stiu ca de vopsit le-ai vopsit inainte sa le pui....

si cum rezista?....ca in curand o sa faci o luna cu ele....ceva probleme?...sau se tin bine... wink.gif

--------------------
- - -
+
and_rei
post 8 Jan 2009, 21:48
Post #139

pai mai intai am vopsit autocolantul (de 3 ori.lasat sa se usuce iar strat de vopsea).apoi l-am taiat cu aproximatie (latime) si l-am pus.nu am probleme cu ele.a sarit un pic vopseaua in locurile unde a trebuit sa se plieze.oricum nu se vede de afara.chestia e deasupra farului da' nici o problema ca vine capota peste biggrin.gif

8 Jan 2009, 21:49:
apropo.nu am dat cu lac am vopsit autocolantul afara iar apoi l-am bagat un pic in hol la caldura

This post has been edited by ianys_andrey: 8 Jan 2009, 21:49

--------------------
+
Bogyciu
post 9 Jan 2009, 12:15
Post #140

Membru autentic

QUOTE(Maskatu @ 7 Jan 2009, 21:40)
Foarte frumos. Felicitari pentru munca depusa. Am o singura intrebare. Cum ai scapat de renumitul luft dintre far si capota? Ai turnat "mai sus" pleoapele sau cum? In poza 2 vad ca e pus ceva si pe marginea capotei si pe coltul aripii..... ai prelungit capota?  blink.gif
*

Luftul nu a disparut, doar s-a mai micsorat.. In plus la mine e si capota putin in stanga, masina a avut capota revopsita si la remontare a fost pusa aiurea... Ce vezi pe capota e banda de hartie, sa nu se zgaraie cat a stat la uscat... tongue.gif

--------------------
.... .... .... - ....
+
5 Pages « < 3 4 5
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th July 2025 - 19:06
Forum Renault