Vreau Pleaope pe masina, De unde? cat si cum?
![]() ![]() ![]() |
Vreau Pleaope pe masina, De unde? cat si cum?
Tince1290 |
![]()
|
||
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
la lipit dai cu silicon alb bison
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
chiar daca se dezlipeste la prima spalare facem alta nu-i problema
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
parca folia neagra care se punea pe geam se mula foarte bine poate se muleaza si pe geamul de la far . Oricum daca dati cu silicon transparent nu mai are moarte .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Acum e frig, dar la primavara cand vine caldura puteti sa faceti ce am facut eu. Turnat fibra pe far, finisat suprafata, vopsit si gata. Pleoape pe SN. Am mai avut o pereche comandate de pe net, dar erau facute in matrita si suprafata care se lipea de far nu era tocmai ok, am reusit de am pierdut una pe un mers pe ploaie... Numai bine!
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
djasu82 |
![]()
|
e suprafata foarte mare ... obtureaza lumina vezi si tu in rest e ok asta recomandam si eu ... fibra de sticla oare unde se mai gaseste ?
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 6 Jan 2009, 19:39) e suprafata foarte mare ... obtureaza lumina vezi si tu in rest e ok asta recomandam si eu ... fibra de sticla oare unde se mai gaseste ? In Tulcea la orice atelier de reparatii barci ![]() ![]() |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
foarte misto pleoapele Bogyciu
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(Bogyciu @ 6 Jan 2009, 19:21) Acum e frig, dar la primavara cand vine caldura puteti sa faceti ce am facut eu. Turnat fibra pe far, finisat suprafata, vopsit si gata. Pleoape pe SN. Am mai avut o pereche comandate de pe net, dar erau facute in matrita si suprafata care se lipea de far nu era tocmai ok, am reusit de am pierdut una pe un mers pe ploaie... Numai bine! Foarte frumos. Felicitari pentru munca depusa. Am o singura intrebare. Cum ai scapat de renumitul luft dintre far si capota? Ai turnat "mai sus" pleoapele sau cum? In poza 2 vad ca e pus ceva si pe marginea capotei si pe coltul aripii..... ai prelungit capota? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
AndreyIan |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 7 January 09 ![]() |
Auzi da nu se gasesc si gata cumparate si albastre daca se poate ?? Mai exact Bleu de france?
![]() ![]() This post has been edited by AndreyIan: 8 Jan 2009, 12:49 |
--------------------
Supernova
Clima
2002
- B-83-AAN
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
@AndreyIan
Sincer eu nu prea inteleg ... ![]() Daca gasesti in vitan pleoape gata vopsite ? |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
fibra am gasit sa cumpar, dar imi trebuie si cv substanta lichida?? rasina sau altceva??
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
and_rei |
![]()
|
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
AndreyIan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 7 January 09 ![]() |
Mai glumesc pe frigul asta as vrea sa fie gata vopsite ca eu nu pun mana pe ea acum nici mort:D
|
--------------------
Supernova
Clima
2002
- B-83-AAN
|
|
and_rei |
![]()
|
si eu am masina la culoare exact ca a ta.si eu mi-as fi dorit sa gasesc pleoape gata facute vopsite numai bune de pus
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
frig rau...ploapele mele stau in garaj....asteapta vreme mai buna...ca pe tubul de vopsea scrie ca nu se aplica la temperaturi foarte mici....si la cum e afara
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
and_rei |
![]()
|
Tince da nu gasesti un loc cu o temperatura "buna" ca sa le vopsesti?de exemplu o scara de bloc
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Tince1290 |
![]()
|
ba da....dar eu m-am gandit la o metoda putin mai complicata...cum ar fi sa le lipesc...si abia apoi sa le vopsesc....desi e mai complicat...pt ca mi-a spus cineva ca altfel risc sa se crape vopseaua cand mulez autocolantul dupa far.....asta daca e dat cu lac....daca nu e dat cu lac am inteles ca nu se crapa dar se ia vopseaua si cu unghia
![]() ![]() tu cum ai facut cu ale tale?....le-ai dat cu lac?....ca stiu ca de vopsit le-ai vopsit inainte sa le pui.... si cum rezista?....ca in curand o sa faci o luna cu ele....ceva probleme?...sau se tin bine... ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
and_rei |
![]()
|
pai mai intai am vopsit autocolantul (de 3 ori.lasat sa se usuce iar strat de vopsea).apoi l-am taiat cu aproximatie (latime) si l-am pus.nu am probleme cu ele.a sarit un pic vopseaua in locurile unde a trebuit sa se plieze.oricum nu se vede de afara.chestia e deasupra farului da' nici o problema ca vine capota peste
![]() 8 Jan 2009, 21:49: apropo.nu am dat cu lac am vopsit autocolantul afara iar apoi l-am bagat un pic in hol la caldura This post has been edited by ianys_andrey: 8 Jan 2009, 21:49 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Bogyciu |
![]()
|
QUOTE(Maskatu @ 7 Jan 2009, 21:40) Foarte frumos. Felicitari pentru munca depusa. Am o singura intrebare. Cum ai scapat de renumitul luft dintre far si capota? Ai turnat "mai sus" pleoapele sau cum? In poza 2 vad ca e pus ceva si pe marginea capotei si pe coltul aripii..... ai prelungit capota? ![]() Luftul nu a disparut, doar s-a mai micsorat.. In plus la mine e si capota putin in stanga, masina a avut capota revopsita si la remontare a fost pusa aiurea... Ce vezi pe capota e banda de hartie, sa nu se zgaraie cat a stat la uscat... ![]() |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 19:06 |