Vreau Pleaope pe masina, De unde? cat si cum?
![]() ![]() ![]() |
Vreau Pleaope pe masina, De unde? cat si cum?
and_rei |
![]()
|
||
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
nu vei gasi doar sa ti le torni tu faci mulaj si torni .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
cum?ma poti ajuta?
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
nu stiu cat de mult "umblati" voi pe acest site....dar eu am umblat pt subiectul asta...si am gasit la sectiunea solenta....un site.....unde am cautat si am gasit ploape de sn....
http://www.autozr1.net/index.php?act=viewProd&productId=33 ...asta e link-ul...e o firma din baia mare...ploapele se trimit prin posta...zicea un tip pe forumul de la solenta ca el a platit 55 lei in total...cu tot cu taxele postale (pana in bucuresti)....doar ca am inteles ca dureaza putin....adica poate dura si o luna pana le fac si le livreaza....chiar mai mult...depinde...sper sa ajute pentru cei interesati....si eu sunt "fan ploape"...dar astea nu imi plac pt ca sunt prea discrete si nu se potrivesc cu masina mea....eu vreau ceva "dreptunghiular" ![]() ![]() This post has been edited by Tince1290: 18 Dec 2008, 17:43 |
--------------------
-
-
-
|
|
and_rei |
![]()
|
QUOTE(Tince1290 @ 18 Dec 2008, 17:41) nu stiu cat de mult "umblati" voi pe acest site....dar eu am umblat pt subiectul asta...si am gasit la sectiunea solenta....un site.....unde am cautat si am gasit ploape de sn.... http://www.autozr1.net/index.php?act=viewProd&productId=33 ...asta e link-ul...e o firma din baia mare...ploapele se trimit prin posta...zicea un tip pe forumul de la solenta ca el a platit 55 lei in total...cu tot cu taxele postale (pana in bucuresti)....doar ca am inteles ca dureaza putin....adica poate dura si o luna pana le fac si le livreaza....chiar mai mult...depinde...sper sa ajute pentru cei interesati....si eu sunt "fan ploape"...dar astea nu imi plac pt ca sunt prea discrete si nu se potrivesc cu masina mea....eu vreau ceva "dreptunghiular" ![]() ![]() site-ul asta l-am gasit si eu.da' am intrebat daca stie cineva prin bucuresti vreun magazin sau daca face cineva la comanda asa ceva.da daca nu s-a gasit nimeni cred ca o sa dau o comanda ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
crezi ca sunt asa de importante acele doua plastice puse pe faruri ? Cu bani respectivi as schimba uleiul la cutia de viteza spre exemplu. Nu stiu ce sa zic dar sa arunc 50 de lei pe 2 bucati nu-si are sensul ... nu e vorba de tuning aici fiindca se poate face mult mai usor.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
and_rei |
![]()
|
eu am vazut la unii in loc de leoape autocolant.si chiar aratau bine + ca nu trecea lumina farurilor prin ele.cunosc un baiat care are pe un golf asa ceva.si chiar nu se vede diferenta...
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
are un vecin pe un logan..dar e prea subtire autocolantul ala...parerea mea...si nu arata chair asa de bine....ploapele de fibra arata de parca ar fi pe masina din fabrica....adica par a fi piese....autocolantul...
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
and_rei |
![]()
|
asta stiu si eu ca autocolant in loc de pleoape e cum ai zis tu "tunning de garaj".nici mie nu-mi plac da' parca pleoapele facute pe golful lui ala m-au facut sa-mi schimb parerea.chiar mi-au placut.o sa mai caut pleoape adevarate ca parca nu mi-as pune autocolant
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
djasu82 |
![]()
|
la solenta mai prinde conturul si da alt aspect la super nova nu cred uitativa la faruri faceti comparatia faceti un model si vedeti cum sta.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Tince1290 |
![]()
|
comparatie?
uite: 5825210001.JPG ( Size: 29.25k ) Number of downloads: 257 solnita.JPG ( Size: 11.54k ) Number of downloads: 295 eu cred ca arata bine pe ambele...la solenza da alt contur...si schimba cu mult fata...la supernova desi schimba mai putin conturul da un alt aer masini....masina privita pe ansamblu arata altfel....mie sincer imi place cum arata supernova asta...chiar daca are capota modificata si grila radiatorului la fel...sunt sigur ca pe supernova mea nu ar arata deloc rau ![]() ![]() This post has been edited by Tince1290: 20 Dec 2008, 15:55 |
--------------------
-
-
-
|
|
djasu82 |
![]()
|
tu nu vezi ca la super nova ploapele sunt din banda adeziva vopsita iar la solenza e indtr-o bucata
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Daca tot va puneti pleoape asigurati-va ca aveti si farurile reglate...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
and_rei |
![]()
|
cred ca se refera la butonul ala d langa volan (dreapta).cel care regleaza unde sa bata farurile mai sus sau mai jos.nu mascat?
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Tince1290 |
![]()
|
in pozele mele nu e banda adeziva...se vede ca e ceva material mai gros...cu siguranta fibra...si e din doua bucati pentru ca in drept cu semnalizarea, farul are curbura prea mare...acolo presupun ca este banda...dar ploapele in sine sunt din fibra...sunt sigur...si daca nu ar fi din fibra...arata foarte bine si sunt foarte bine "lucrate"...daca se poate obtine asa ceva cu autocolant atunci vreau si eu...si nu ma mai chinui sa gasesc ploape adevarate
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
djasu82 |
![]()
|
loati o coala transparenta a4 de retroproiector o vopsiti la fel ca si culoarea masini o taiati cum doriti la far si stop o prinderi cu perlandez sau ma rog silicon alb si gata.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
and_rei |
![]()
|
eu astazi am vopsit o bucata de autocolant si cam asta mi-a iesit...pareri acum
![]() Attached thumbnail(s) Imagine138.jpeg ( Size: 117.76k ) Number of downloads: 210 Imagine139.jpeg ( Size: 94.28k ) Number of downloads: 222 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Tince1290 |
![]()
|
binisor
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
and_rei |
![]()
|
am fost acum jos si am aprins farurile.nici vorba sa treaca lumina prin ele
![]() 22 Dec 2008, 19:19: mersi Tince1290 ![]() This post has been edited by ianys_andrey: 22 Dec 2008, 19:19 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Tince1290 |
![]()
|
autocolantul l-ai vopsit? sau asa era?
daca l-ai vopsit cu ce l-ai dat inainte? ca pana la urma autocolant imi pun si eu daca iese asa frumos ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
and_rei |
![]()
|
o sa fiu sincer cu toate ca o sa va apuce rasu'
![]() ![]() ![]() 22 Dec 2008, 19:53: buna acoperire.scuze This post has been edited by ianys_andrey: 22 Dec 2008, 19:53 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ce de tuningareți pe aici.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Tince1290 |
![]()
|
de ce nu?
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
and_rei |
![]()
|
te astept cu niste poze
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
djasu82 |
![]()
|
deci se poate
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
and_rei |
![]()
|
la mine s-a putut cu autocolant.numai ca trebuie sa mai lucrez un pic la ele
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
djasu82 |
![]()
|
ianys si uite asa ai spart gheata iar acuma isi monteaza toti ... poti dubla autocolantul pentru a ingrosa ca sa cada perfect ...
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Tince1290 |
![]()
|
m-am imbracat si imediat ma duc sa iau conturul la far....totusi am o intrebare....djasu-le, vorbeai de o coala retroproiectoare...n-am asa ceva si nici nu stiu de unde sa cumpar.....cu autocolant mi-e frica sa nu se deslipeasca de la ploaie sau de la spalatorie....chiar daca lui andrei i-a iesit...nu stiu cat va tine....uite la ce m-am gandit eu....hartie fotografica
![]() This post has been edited by Tince1290: 23 Dec 2008, 12:15 |
--------------------
-
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(B-33 -SAC @ 21 Dec 2008, 10:46) Adica va puneti pleoape si sa nu bata macar bine farurile. La super nova e enervant luftul acela dintre far si capota care e de 2 metri. vad ca la toate e buba asta. E destul de greu de acoperit. singura varianta care o vad ar fi prelungirea capotei dar asta implica riscul spargerii farului atunci cand inchizi capota (daca o trantesti). |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 01:24 |