Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
dr.nils |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 5 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005 Sedan 1.6 16V Pack Autentique Renault Megane 2.1 2004 Bicorp 1.4 16V Confort Dynamique
Ford Focus Mk4 2021 1.0 EcoBoost Titanium |
|||
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Faina. S-o stapanesti sanatos. Nu trebuie sa se indrepte vremea pentru a scoate marțoaga la plimbare.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
@Serpico:
Asa si cand mi-am luat megane .. mai puneam 1500 de euro si luam jante aliaj .. dar daca mai puneam 3000 luam laguna .. dar daca mai puneam 2000 luam laguna fulll .. dar de ce nu audi A4 ... de ce nu Q7 ... dar de ce nu maseratti ? Ca doar sunt in rate si nu "se simte tare" ...... Eu cred ca noi, ca romani in general, nu punem corect problema. Ideea este ca trebuie sa te intinzi cat iti este plapuma ... si plapuma mea era de 450 ron ... iti dai seama ca deja am pus "inca 50 de euro" ca sa o iau pe asta ... gata .. mie imi ajunge. 1 Mar 2010, 19:57: @dr.nils .. sa o stapanesti sanatos. Sa stii ca nu trebuie sa fie soare pe cer si floricele pe campii ca sa iesi la o tura ![]() This post has been edited by Liviu: 1 Mar 2010, 19:57 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(dr.nils @ 1 Mar 2010, 19:18) Astept ca pe ghimpi de vreo saptamana asta: http://www.bikexpert.ro/catalog/analog-vbr...009-p-1573.html ![]() Mai am vreo 2 zile de asteptat. ![]() S-o stapanesti sanatos dupa ce-ti vine. Ce marime e? Nu de alta, dar cand am cerut-o eu mi-au spus ca nu mai au deact 16'. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
@Liviu
Inteleg punctul tau de vedere. Dar si cand dai 255 de euro doar sa ai vopsea metalizata (cum cere Dacia) cum e? ![]() Are si Tora SL Solo Air un avantaj fata de Tora 318 U-Turn Coil si anume ca o poti seta usor pentru greutatea ta (modificand presiunea aerului). Tora 318 vine standard cu arcul normal - rosu (pentru greutatea biciclistului in jur de 70-75kg parca). Daca ai sub 60kg sau peste 85kg, ar cam fi fost nevoie sa cumperi si un alt arc. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
16 minute?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Nu. 16 picioare.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Sa stapaniti sanatosi noile achizitii.
Liviu, s-a stricat furca Suntour? Sau vroiai o schimbare in bine? This post has been edited by zanzie: 1 Mar 2010, 21:01 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Liviu |
![]()
|
I-am luat sotiei o univega low-cost (1250 ron)..
Trebuie sa ii upgradez in timp urmatoarele: furca, angrenaj+pedale, deraioare fata-spate. Am zis sa incep cu furca. Cum la modul de utilizare al acelei biciclete XCR-ul meu actual ii asigura ei "lifetime warranty", m-am gandit sa imi iau eu ceva mai sus .. si cum tot vine ziua mea ... am sa primesc un cadou in cofinantare cu prietenii ![]() Attached thumbnail(s) IMG_1498.JPG ( Size: 467.3k ) Number of downloads: 469 |
--------------------
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cat fu' halatu'?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Liviu |
![]()
|
Am editat imediat dupa .. dar postasei deja : 1250RON la BikeXCS
|
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
nu e halat, e cuvertura pentru canapea.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
In curand presupun ca ne anunti de vinzarea masinii compacte buna in oras si-ti iei o limuzina gen Sexpero 2.0 cu piele la interior, strict pentru uz interurban
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Liviu |
![]()
|
Ei, sa nu exageram
![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
dr.nils |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 5 October 08 From: Bucuresti ![]() |
@ victoras 2001: e de 20"
Am luat-o de aici: http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=30552 Evident ca nu o sa merg cu ea doar pe vreme frumoasa dar... parca nu i-as face " botezul" in mocirla... Aaa.. si daca te intereseaza de 18" vezi aici: http://www.bikeshopbm.ro/XC%20Hardtrail.html. This post has been edited by dr.nils: 1 Mar 2010, 22:04 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005 Sedan 1.6 16V Pack Autentique Renault Megane 2.1 2004 Bicorp 1.4 16V Confort Dynamique
Ford Focus Mk4 2021 1.0 EcoBoost Titanium |
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca tot mai multi isi iau bicle noi sau fac upgrade-uri.
Vreau si eu sa-mi upgradez franele, asa ca daca va intereseaza niste Avid Juicy Five in stare excelenta, bagati un PM. Vreau sa-mi iau Avid XX ![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
Liviu |
![]()
|
Schimbi tot sistemul (discuri+etrieri_manete) sau doar etrierii ?
Ce te nemultumeste la ele de vrei sa le schimbi ? |
--------------------
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Acum nu ma mai intereseaza, ca mi-am luat. Merci. Am crezut ca ai luat-o de unde ai pus linku'.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Liviu, tot, mai putin discurile Ashima. Adica manete, conducte, etrieri, placute si adaptoare 180PM si 160IS.
Nu ma nemultumeste nimic, functioneaza perfect, doar m-a lovit betia gramelor in minus. Si in plus XX-urile arata beton. ![]() BRD_Av0AXX-il.jpg This post has been edited by VladG: 1 Mar 2010, 22:38 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
Liviu |
![]()
|
calci pe teren minat .. cu mania asta cu gramele in minus ...
|
--------------------
.
.
|
|
VladG |
![]()
|
Sunt deja pierdut, fara speranta. Din fericire am cam terminat ce puteam upgrada
![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
Liviu |
![]()
|
Ai cadru de carbon la bicla ? .. ca ala ar fi ultimate stuff de upgradat...
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
E mai frumoasa decat prevede legea. Am gasit-o io pe alt forum si m-am pus cu studiatu' pe ea. Sper sa nu se supere domnul Vlad.
![]() bicla.jpg ( Size: 144.69k ) Number of downloads: 410 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
VladG |
![]()
|
Yep, de fapt doar ala a mai ramas din bicla originala. Intr-un an de zile am cam schimbat tot pe el. Cu franele se termina povestea.
Nu ma supar deloc, Victoras, doar pot sa zic ca acum e si mai mumoasa ca in poza de anul trecut. ![]() O sa-i pun si ceva poze actuale, dupa ce-i pun franele noi. Are alte: jante, spite, anvelope, discuri frana, furca, angrenaj, pinioane si alt lant. ![]() This post has been edited by VladG: 1 Mar 2010, 22:50 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
Serpico |
![]()
|
QUOTE(VladG @ 1 Mar 2010, 22:45) Yep, de fapt doar ala a mai ramas din bicla originala. Intr-un an de zile am cam schimbat tot pe el. Cu franele se termina povestea. Pana vrei full suspension. ![]() This post has been edited by Serpico: 1 Mar 2010, 22:50 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Liviu |
![]()
|
Da .. imi aduc aminte ca am vazut-o pe undeva (ciclism.ro?)
Sa-ti traiasca .. o piesa de arta intr-adevar. Eu nu zic ca nu visez la asa ceva .. dar momentan sunt pe un "learning curve" care nu e foarte abrupt si ma adaptez din mers. |
--------------------
.
.
|
|
VladG |
![]()
|
Merci. Am pus cateva poze pe ciclism.ro dar si pe forumul asta, la Iesiri cu bicicleta. Serpico, nu ma bag la full suspensions, ca ma rupe la bani. E prea mult un cadru echivalent cu al meu, dar care sa aibe si pe spate amortizor. This post has been edited by VladG: 1 Mar 2010, 22:54 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
Serpico |
![]()
|
Dupa ce am citit ce ai scris pe aici, eu zic ca in maxim trei ani o sa treci la full suspension.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
VladG |
![]()
|
Nu-mi urezi de bine!
![]() ![]() Oricum, sper ca in primavara sa ne vedem mai multi la iesirea de inaugurare a sezonului de plimbari pe doua roti. Propun tura clasica, la Comana. Cautati la Calatorii, acum 2 ani am facut si baie in garla. ![]() This post has been edited by VladG: 1 Mar 2010, 23:15 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 22:39 |