Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Stiam io ca recunosc vocea biciclistului da' nu-mi venea-n cap a cui e.
![]() Domnu' Liviu, pe linga caterinca ce te deranjeaza, esti bun sa-mi comunici daca sunt obligat la reflectorizanta sau nu? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
O bicla mountain bike hard tail pentru dame (dar nu neaparat) puteti sa-mi recomandati si mie? Bugetul e undeva pe la 1500-1900 lei. Destinatia biclei ar fi pentru mers in oras 80% din timp, restul de 20% posibil pe coclauri "blande".
Eu momentan as inclina pentru un Cube Aim 2010 pentru ca eu am un Cube Analog 2008 si sunt multumit de el. Credeti ca as putea cumpara ceva mai bun ca AIM-ul si sa ma incadrez in bugetul de mai sus? |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Pentru 80% utilizare in oras, mai bine o bicicleta gen Kona Dew.
Daca totusi vrei Mountain Bike, in zona asta de pret (1.500-1.800 lei) vezi daca si ce mai gasesti din modelele 2009, cum ar fi: - Kona Fire Mountain (simpla, ca Deluxe nu pare sa mai aiba nimeni pe stoc) la 1.415 lei sau aici la 1.420 lei. In mare, asta e echipata cam la acelasi nivel ca si Cube Aim 2010, dar e mai ieftina. - Cube Analog 2009 la 1.780 lei. Pe la acelasi pret ca si Cube Aim 2010 (1.850 lei), dar mai bine echipata. This post has been edited by Serpico: 4 Mar 2010, 22:55 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
alex |
![]()
|
Cube Analog 2009 nu mai exista pe stoc, am mai batut si drumul degeaba pana la magazin asta dupa ce mi-au spus ca au una de 16 (asta e marimea care imi trebuie).
Kona Fire Mountain pare interesanta insa vreau sa o vad inainte. Alte recomandari? |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
hurr5.jpg ( Size: 357.21k )
Number of downloads: 818
hurr7.jpg ( Size: 348.44k ) Number of downloads: 843 Cea albastra costa pana in 1500 RON iar cea alb-negru pana in 1700 RON. PS: Personal as lua un Specialized, dar aici sunt subiectiv, fiind marca mea preferata.spec_green_l.jpg ( Size: 207.93k ) Number of downloads: 847 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Daca te intereseaza doar Mountain Bike-uri si daca au Kona Fire Mountain de marimea 16" cat vrei tu, nu mai sta pe ganduri. O bicicleta noua mai buna ca asta nu o sa gasesti la acelasi pret. Acum este 75% din pretul unui Cube Aim 2010.
De la Specialized n-ar fi rau un Rockhopper (2.090 lei), dar depaseste cu 200 de lei baremul. Hardrock (1.250 lei) si Hardrock Disc (1.590 lei) eu le exclud, fiind 7-speed. Hardrock Sport (1.600 lei) e comparabila cu Fire Mountain si cu Aim, dar e mai scumpa decat prima (Fire Mountain) cu aproape 200 de lei. This post has been edited by Serpico: 5 Mar 2010, 10:22 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Geometria pentru fete e putin diferita de cea pentru baieti, atat pentru cadru cat si pentru sa.
![]() Vezi si la Magazinul de bicilete: Uite ce au pentru fete aici: ![]() . This post has been edited by zodrac: 5 Mar 2010, 17:39 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
dr.nils |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 397 Joined: 5 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Mi-a sosit bicla
![]() Am dat o tura prin Tineretului merge SUPER!!! Trebuie sa fac rost de ceva echipament ca m-am facut muci dupa o ora (din care ultma jumatate cu ploaie). PS voi care stati "la bloc" unde va "parcati" bicicletele? This post has been edited by dr.nils: 6 Mar 2010, 18:14 Attached thumbnail(s) Fotografii_0025.jpg ( Size: 53.92k ) Number of downloads: 784 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005 Sedan 1.6 16V Pack Autentique Renault Megane 2.1 2004 Bicorp 1.4 16V Confort Dynamique
Ford Focus Mk4 2021 1.0 EcoBoost Titanium |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Felicitari, s-o calaresti sanatos!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Serpico |
![]()
|
@dr.nils
Ai pus ziarul in poza ca sa se vada ca este o fotografie recenta? ![]() Roteste in jos manetele de frana (sa fie in prelungirea bratului). |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
dr.nils |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 397 Joined: 5 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Ihi m-ai prins
![]() A venit demontata si cred ca trebuie rotit ghidonul cu totul oricum merci pt pont |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005 Sedan 1.6 16V Pack Autentique Renault Megane 2.1 2004 Bicorp 1.4 16V Confort Dynamique
Ford Focus Mk4 2021 1.0 EcoBoost Titanium |
|
Serpico |
![]()
|
Da, si ghidonul pare montat cam aiurea.
Neaparat sa verifici daca este reglata corect strangerea furcii (am pus cu cateva pagini in urma un tutorial video). Sa nu ai joc in cuvete, dar nici sa nu fie stranse prea tare. Este foarte important sa fie reglat corect. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Cu alte cuvinte sa nu aiba joc dar totusi sa vireze stanga dreapta cand tii cadrul in aer si il inclini usor pe o parte sau alta.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
eu le strang cat pot la mana, si apoi testez pe drum.. iau mainile de pe ghidon si daca in 300m mai am dinti atunci ghidonul se misca liber si nu e intepenit
![]() Cat despre depozitat la bloc, o pun acolo unde e printre cele mai aparate locuri: in casa, in camera mea, langa pat ![]() (camera nu e foarte mica si am loc de ea fara sa ma incurce catusi de putin.. are locul ei special). Dar eu nu am mtb, iar praful adunat pe o anvelopa lisa pe timp de vara, uscat, curat, etc, e aproape nul Iarna/pe ploaie nu ma plimb asa ca nu prea cunosc cum sta treaba cu curatatul inainte sa o bag in casa. This post has been edited by Asi: 6 Mar 2010, 23:08 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(dr.nils @ 6 Mar 2010, 18:13) Mi-a sosit bicla ![]() S-o stapanesti sanatos. O "parchez" intr-un colt, in dormitor.P3070001.JPG ( Size: 65.63k ) Number of downloads: 845 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu le tin in holul de la intrare .. e cam ingramadit dar asta e situatia. Cand imi tineam bicicleta afara, legata de scari, am avut parte de atentate la bunurile personale, din fericire, nereusite.
Attached thumbnail(s) IMG_1635.jpg ( Size: 201.68k ) Number of downloads: 354 |
--------------------
.
.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Eu pe unul din balcoane, la caldurica
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu in garaj
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Liviu, șaua Univegii n-ar trebui sa stea mai sus?
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Liviu |
![]()
|
O sa stea mai sus dupa ce o sa invete doamna sa mearga pe 2 roti. Momentan propulsia e asigurata de papuci in stilul mers
![]() |
--------------------
.
.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@Liviu: daca imi permiti un (mic) sfat, asa de la unul patit: nu incerca nici un fel de convingere, ca de regula nu tine. Argumentele mele au fost spulberate la vremea lor de un energic "nu, dom'le!"
![]() |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Liviu |
![]()
|
Pai nu fortez nimic.
1. Ea a vrut bicicleta. Bine, nici eu nu am asteptat sa imi spuna de 2 ori ![]() 2. M-am oferit ca sa o ajut cu echilibristica la inceput .. a refuzat cu desavarsire. Tinand cont de 1 si 2 , i-am sugerat sa invete singura, exact asa cum invata si fi'miu ... cu saua jos la maxim si mergand cu picioarele. In felul asta cand ridica picioarele simte echilibrul iar daca i se face frica poate sa isi recapete echilibrul imediat punand picioarele jos. Antrenamentele au loc in parc ![]() Incet incet o sa inceapa si cu pedalele ... eu nu ma grabesc. La fi'miu e si mai cool .. i-am scos de tot pedalele si rotile ajutatoare ... sa il vezi ce haios e. Incepe sa prinda si el cate un pic de echilibru. |
--------------------
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-aduc aminte cum am invatat-o pe sor-mea sa mearga cu minipegasu'... o tineam de sa si dupa ce am dat o tura de bloc am lasat-o singura... facea niste volte ample in stanga si-n dreapta dar pana la urma a redresat-o si a tot dat, eu uitadu-ma la ea. Cand a constientizat ea ca nu o mai tine nimeni, a dat drumul jos minibicicletei
![]() A mai dat doua ture de bloc si a invatat ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
alex |
![]()
|
Totusi e mai usor sa inveti cand esti copil, instinctul de conservare e foarte redus
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
E drept... Eu am invatat prin clasa a 7-a sa merg pe bicla si mi-a luat vreo doua zile
![]() Am cazut pe un gardulet din sarma ghimpata si am intrat intr-un lan de porumb vreo 5 metri ca nu stiam sa pun frana ![]() (da, la tara am invatat) |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Serpico |
![]()
|
Pentru copii, metoda cea mai buna de invatat mersul pe bicicleta este sa incepa cu o bicicleta cu pedalele demontate si saua coborata suficient de jos incat sa ajunga simultan cu ambele picioare pe pamant (nu doar pe varfuri). Bicicleta trebuie sa fie potrivita ca marime, in nici un caz sa nu fie prea mare. O panta usoara (preferabil cu iarba) ajuta, dar nu este strict necesara.
In felul asta invata (mai repede sau mai incet, in functie de copil) sa-si mentina echilibrul. Asta este partea importanta, nu pedalatul. Dupa ce a invatat sa-si mentina echilibrul, se monteaza la loc pedalele si practic instantaneu ar trebui sa poata sa mearga singur pe bicicleta. Folosirea rotilor ajutatoare mai mult dauneaza. Invata sa pedaleze, dar nu invata sa-si mentina echilibrul. Nu vad de ce nu s-ar putea aplica metoda asta si la adulti. This post has been edited by Serpico: 8 Mar 2010, 11:10 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am invatat pe un pegas de doua ori mai mare ca mine.. cu picioarele bagate prin cadru ca nu ajungeam la sa.
![]() .. bine, ca deja ma dadeam cu trotineta, si cu echilibrul stateam binisor. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Serpico |
![]()
|
Eu nu am zis ca nu se poate invata si altfel sa mergi pe bicicleta. Dar mie mi se pare cea mai buna metoda.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Vedeti ca se pune de o iesire la sfarsitul lunii.
![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2319684 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 18:33 |