Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
UDI |
![]()
|
||
![]() membru posterior Group: Members Posts: 144 Joined: 21 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA/RENO -
Logan/Symbol -
Ambition 1.5 dCI 65 CP / Fidji 1.5dCi 85 CP
- B 57 UDI Fat and Curious
<<<RockMachine Hurricane 50 / Corratec Corones 105>>> |
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Si iata ca a venit .. my precious .... de abia astept sa iasa soarele sa o testez nitel
![]() Mi-am lasat un pic mai lung steerer-ul ca sa am de unde taia pana cand imi gasesc inaltimea ideala la ghidon. Acum e un pic mai cocotat decat inainte (cu 2.5cm ca sa fiu mai precis) ca simteam ca stau prea aplecat. tora.jpg ( Size: 302.84k ) Number of downloads: 611 P.S.: Care ati carcotit pe la spatele meu? Furca asta nu are gaura filetata ptr prins aparatoare de noroi .. si , mai mult, potcoava e asa de aproape de cauciuc incat nici nu prea am ce aparatoare sa pun .... ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pune-ti d-aia care se prinde sus. Nu protejeaza ca aia de sta pe roata, dar isi face totusi treaba. Te stropeste doar pe opinci.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sacrifica aparatoarea fata si fa-i o prelungire celei din spate din ea. O tai, o suprapui si o prinzi cu popnituri de exemplu.
Si pe fata pui, dupa cu zicea nea Victoras, o aparatoare d-asta care se-nfige-n axu' furcii si pot sa mai pui si una d-asta de cadru. 385054_resize.jpg 127_1.jpg This post has been edited by vis-a-vis: 12 Mar 2010, 09:18 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Am rezolvat.
Am dus-o azi la service (Bikexcs-d-na Ghica) sa imi faca presiunea in furca, ocazie cu care mi-am luat si o aripa fata d'asta nervoasa. Arata hidos, dar macar o sa imi pastreze gura libera de noroi (sper). 12032010072.jpg ( Size: 669.04k ) Number of downloads: 648 |
--------------------
.
.
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
E foarte buna, mare diferenta fata de fara ea.
|
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Liviu, n-ai saua inclinata in jos? Stiam ca trebuie sa fie paralela cu solul...
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
De la pozitia paralel cu solul se incept cautarile. Fiecare si-o pune cum ii place mai mult.
|
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
Liviu |
![]()
|
Nu am pentru ca de abia am primit furca, iar bugetul plange taica ... plange in lacrimi.
|
--------------------
.
.
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Eu am o pompa Giyo GS-02. Am cumparat-o acum un an cu 60 de lei.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Liviu |
![]()
|
60 de lei ? ... pai cu 60 de lei mananc o saptamana
![]() Serios, nu e o problema .. am gasit si bbb la 89 ron. Preturile sunt accesibile doar ca nu mai am buget deloc ptr bicla, cel putin luna asta. Dupa salariu o sa vad ce-mi iau ![]() |
--------------------
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Liviule, eu zic sa te apuci de comercializat faruri d-alea minune. Cel putin eu ma uit ca prostu' si balesc. Nu cred ca as fi in stare sa-mi fac unul, asa ca zi o vorba
![]() http://liviu.album-foto.ro/bicla/far6/index.html |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu ca as avea vreo intentie sa minimalizez performantele farului, insa pozele e clar ca au fost facute cu timp de expunere mare
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ti se pare, cel putin pe randul 3 crezi ca iesea poza asa fara trepied si cu expunere mare?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Mai, nu zic ca nu e performant farul, l-a descris mai sus si conform specificatiilor e foarte potent, insa voiam sa zic ca efectul e putin amplificat de poze, cel putin asa cred, poate ma insel.
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Apropo', iti mai cauti bicla?
![]() 13 Mar 2010, 20:12: http://www.playbike.ro/categorie.php?id_categorie=16 This post has been edited by vis-a-vis: 13 Mar 2010, 20:12 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 13 Mar 2010, 19:48) Liviule, eu zic sa te apuci de comercializat faruri d-alea minune. Cel putin eu ma uit ca prostu' si balesc. Nu cred ca as fi in stare sa-mi fac unul, asa ca zi o vorba ![]() http://liviu.album-foto.ro/bicla/far6/index.html A facut lumina-n parc. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Victoras2001: 13 Mar 2010, 20:15 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Macar era fata?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu mai stiu frate, da era buuuuna.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 13 Mar 2010, 20:11) Mai caut, dar acum m-am pus pe jucat fotbal in weekend, asa ca nu mai am atata timp liber. Totusi nu as da cu piciorul unei ocazii bune ![]() Ce imi recomanzi de acolo? Eu ma tot uit la Kona Fire Mountain la 1420 RON, imi pare cea mai buna alegere pentru ce buget am eu. Totusi de fiecare data cand ma uit la ea fac o comparatie cu varianta Deluxe echipata Deore si cu furca Dart 2, la numai 200 RON in plus si iar ma supar ca am comandat-o prea tarziu. Cred ca daca ma mai sucesc mult de termina si stocul de Fire Mountaiu pe 20", iar la cum vad ca baga astia preturile umflate pe 2010 daca nu imi iau acum imi iau abia in iarna 2010-2011 ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nu ma bag la recomandari de MTB pentru ca n-am asa ceva. Insa sunt cateva bicle bune p-acolo care au reducere de pret.
Eu am pus ochii pe 29er-ul asta, dar nicio sansa sa am banii astia pt o bicla ![]() 1918_1.jpg This post has been edited by vis-a-vis: 13 Mar 2010, 20:57 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
E tare bicicleta, singura faza care mi se pare unpic ciudata e ca are rotile mari de 29, dar vad ca tot la MTB hardtail se incadreaza. Ah, si e cam scumputa pt bugetul meu, daca scad rata la banca si cheltuielile curente trebuie sa strang cateva luni bune din fund pentru ea
![]() Teoretic ar avea avantaj la drum intins, fiind cu roti mai mari, iar dezavantaje ar fi la manevrabilitate, greutate, rezistenta (cred ca o janta mai mica e in general mai rezistenta, daca e facuta din acelasi material). Edit: uite asemanatoare cu cea propusa de tine doar ca pe 26 ar fi asta Edit2: dar nu mai e in stoc ![]() Oare de ce nu fac ei curat prin site sa scoata ce nu mai e pe stoc si e evident ca nu mai aduc? (fiind modele 2009) Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 13 Mar 2010, 21:11 |
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu ma gandesc la o astfel de bicla ca ar fi buna la toate. Cu niste cauciucuri de cursiera, prin Bucuresti cred ca esti imparat, de asemenea la munte cred ca e mai usor de coborat cu ea pe pietrele de pe Baiului
![]() Bine, am si eu o idee fixa, imi plac rotile mari pt ca ai spor la pedalat. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 13 Mar 2010, 19:51) Nu ca as avea vreo intentie sa minimalizez performantele farului, insa pozele e clar ca au fost facute cu timp de expunere mare ![]() Bafta! Exista niste forumuri in strainatate unde niste baieti cu muuuulta experienta in analiza luminii generata de faruri au ajuns la concluzia ca o fotografie de noapte unde vrei sa arati ce poate face un far, trebuie facuta cu un aparat foto cu reglaje manuale, cu urmatoarele setari: ISO: 100, F: 4.0, exp: 6 sec, WB: daylight Pozele in care am fotografiat farul sunt facute cu exact aceste valori, folosind un trepied si pot spune ca intr-adevar, reflecta realitatea asa cum e vazuta cu ochiul liber. |
--------------------
.
.
|
|
Serpico |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Liviu |
![]()
|
vis-a-vis ... la cata munca e la farul ala, nu imi permit sa il fac in mod comercial ca nu ar plati nimeni atat
![]() ![]() ![]() P.S.: Tocmai m-am intors dintr-o plimbare scurta prin oras, ocazie cu care am testat Tora ... SUUUUPEEEER FUUUURCAAAA ![]() This post has been edited by Liviu: 13 Mar 2010, 21:44 |
--------------------
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Sincer sa fiu, ma gandeam la o chestie. Veneam eu anul trecut noaptea pe Transfagarasan cu mobra, dupa vreo 10 ore de mers de la Cheile Bicazului si pe langa lac p-acolo era bezna si farurile mele bateau doar inainte in acele alea de par si in lateral nu vedeam nimic. Am derapat de cateva ori pe praf sau pietris si tare mi-as mai fi dorit sa am doua spoturi d-astea cu led pe ghidon sa-mi lumineze aproape si cat mai lateral... Asa ca sunt dispus sa fac niste eforturi ca sa fac asa ceva. Nu vreau chestii complicate ca la al tau, doar sa lumineze tare si atat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Serpico |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 13 Mar 2010, 20:52) Eu ma tot uit la Kona Fire Mountain la 1420 RON, imi pare cea mai buna alegere pentru ce buget am eu. Totusi de fiecare data cand ma uit la ea fac o comparatie cu varianta Deluxe echipata Deore si cu furca Dart 2, la numai 200 RON in plus si iar ma supar ca am comandat-o prea tarziu. Cred ca daca ma mai sucesc mult de termina si stocul de Fire Mountaiu pe 20", iar la cum vad ca baga astia preturile umflate pe 2010 daca nu imi iau acum imi iau abia in iarna 2010-2011 ![]() Comparata cu varianta Deluxe nu era o afacere prea buna. Comparata insa cu ce biciclete noi mai gasesti acum la banii astia, Kona Fire Mountain la 1.420 lei nu este o alegere prea rea. This post has been edited by Serpico: 13 Mar 2010, 21:57 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 15:29 |