Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Mersi...100 de ani cel putin. Pai si nu e nici un Focus sa merite banii aia? Sau Focus in general nu merita? Desi din ce-am citit pe aici sunt ok.
Acum accept sa ma plimb pe unde trebuie, doar sa merite banii. Cand zici Cannondale sunt mai scumpe te referi la F6-le ala, nu? Totusi 2800 RON e prea mult pt mine. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Focusurile n-au designul lui Specialized, la banii astia am gasit ceva asemanator... http://playbike.ro/produs.php?id_produs=1716
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Rockhopperu' l-am pus asa, ca idee. Imi place mai mult galbenu' ala decat forma cadrului
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Kona Blast Deluxe 2009 as zice si eu in zona asta de pret (Kona Cinder Cone 2009 pare sa fie doar de 17", iar Cube Analog Disc 2009 doar de 14").
Daca o sa cumperi Kona Blast Deluxe (la fel si la Kona Cinder Cone), trebuie sa stii ca atunci cand se va strica butucul pedalier va trebui sa arunci si angrenajul (nu o sa mai gasesti butuci pedalieri FSA Powerdrive). |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
De asta ce zici?
![]() 8100-11_l.jpg 28 Mar 2010, 23:28: Sincer sa fiu, ca sa fac un compromis, asta ar fi unica mea optiune in materie de MTB ![]() http://playbike.ro/produs.php?id_produs=1918 This post has been edited by vis-a-vis: 28 Mar 2010, 23:28 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Kona Kahuna e OK daca vrea un 29er.
De la BikeXCS, as alege intre: - Focus Black Hills 2010 la 2.200 lei si - Focus Fat Boy 2009 la 2.500 lei. This post has been edited by Serpico: 28 Mar 2010, 23:40 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
TMihai |
![]()
|
@vis-a-vis zic ca e foarte...verde
![]() Si avantajele unui 29er ar fi...care? ![]() This post has been edited by TMihai: 28 Mar 2010, 23:44 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
vis-a-vis |
![]()
|
E doar o optiune personala de care nu trebuie sa tii neaparat cont.
De ce as lua-o eu. Pentru ca merg mult prin oras si pe asfalt si pe plat marimea rotilor conteaza mult (ai spor la pedalat). Daca ma supar, pot sa-i pun chiar jante si slickuri de cursiera. Chiar daca mai o iau pe un drum neasfaltat, rotile astea mari se muleaza mai bine pe denivelari. Chiar si o bordura se urca mai usor (bine, la mine sunt rare cazurile cand nu trag de ghidon sau de pedale ca sa nu sara rotile peste. De obicei cand ma doare mijlocu' ![]() Cam astea ar fi avantajele, in rest doar dezavantaje. La urcus te chinui mai mult, piese dedicate pentru acest tip de bicla gasesti mai greu (furca, roti, cauciucuri), greutatea mai mare. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 28 Mar 2010, 23:23) De asta ce zici? ![]() vis-a-vis, se pare ca avem aceleasi gusturi in materie de biciclete. ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.asasport.ro/biciclete/biciclete...ta-impulse-2686
http://www.asasport.ro/biciclete/biciclete...ta-impulse-2687 ce zici de asa ceva? e doar un gand.... This post has been edited by b76bgaarh: 29 Mar 2010, 09:51 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Din mica mea experienta in domeniu eu zic ca ingropi banii degeaba in bicicleta asta. Nu recomand cumpararea ei. Daca ai posibilitatea sa mai strangi macar pana la 1500-1700 ron ai putea lua ceva nou decent, mai jos nu prea.
Sau cu atatia colegi ciclisti poate te lipesti la vreun SH, in caz ca face cineva upgrade. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai bune decat cursiera aia.
In rest sunt componente entry level. Poate ar fi mai bune niste frane V, la banii astia. |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
mi se pare mie sau greutatile sunt f mici la bicicletele astea? Sunt facute de dhs, nu?
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bugetul este maxim 1000 ron..
vlade..cand zici ca sunt entry level ce inseamna de fapt? |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@b76bgaarh - in situatia ta am fost si eu acum cateva luni, solutia la mine a fost sa plusez putin. Tu ai si solutia SH, fiind in Bucuresti si avand multi amici ciclisti.
Sincer iti spun, daca o iei pe asta pe termen mediu o sa iesi mai scump, caci ori se vor defecta componente de la ea, ori vei fi nemultumit de functionarea lor si vei dori upgrade (iar pe componentele originale nu vei mai obtine mai nimic). Mai bine mai tragi putin ce cursiera aia si mai strangi bani sau astepti sa se iveasca o ocazie buna SH. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Uite avea Stefan un bike SH care se incadra in buget, mai si ramaneau ceva bani diferenta. Si eu zic ca ar merita mai mult decat astea noi. Solutii se gasesc
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
L-am dat. Sorry.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
bugetul este 1000 ron... ca nu vreau sa iau cel mai scump umeras...
si vreau ceva nou... pana la urma cred ca fac ce a zis meduzzu.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Si ce-a zis meduzzu?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
sa inchiriez...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu n-am incredere in lucrul altuia, de fapt imi trebuie o perioada de acomodare. Ai vazut ce naspa e la vale sa nu te bazezi pe bicla...
Daca stau sa adun (ceea ce si voi face pe un topic), am bagat o gramada de bani in harbu' meu, mai bine luam o bicla la oferta. Sub 15 milioane nu iei nimic cat de cat. Bine, vad ca nu vrei sa cheltui banii pe sportul asta... dar e pacat, ca ai potential ![]() Fa treaba cum trebuie din prima, daca te carpesti mai mult cheltui. 29 Mar 2010, 16:33: Nu puteam s-o vad p-asta inainte de "upgrade" ? M-am indragostit ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 29 Mar 2010, 16:33 Attached thumbnail(s) 2K9_SMOKE.jpg ( Size: 221.84k ) Number of downloads: 292 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Dar ce, e interzis sa ai 2 biciclete? Una de 'buna' si alta de 'tavalelala'. Nu e timpul pierdut
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai nu merita sa am doua biciclete de acelasi fel. Daca e, imi iau un MTB...
Sau... barhi, cumperi ma bicla? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu m-am pregatit pentru urmatorul urcus
![]() 29032010082.jpg ( Size: 326.57k ) Number of downloads: 319 Shimano non-series, FC-M470, hollowtech, octalink .. 22-32-44 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Si pe spate?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 05:46 |