Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cocojambo @ 16 Mar 2009, 13:31) bugetul ar fi undeva intre 500-700lei. Stie cineva pe unde ar avea baietii astia (http://www.neuzer.ro/) un punct de desfacere in buc? pe site vad doar o adresa in targu-mures. altrix - neuzer (in jur de 450roni) gasesti in bucuresti in zona crangasi la baietii de la dk bike http://www.dkbike.ro/magazin/index.php?opt...&id=15&Itemid=1 ignora magazinul virtual (ca-i pilaf) dar da o fuga pana acolo. au multe lucruri si sunt foarte de treaba. in banii aia gasesti bicle noi eu am luat un magellan hydra (~500) si un altrix neuzer (~400) anul trecut. sunt biciclete slabe, dar oricum peste dhs/firstbike. la magellan am schimbat pana acum schimbatoarele, saua si vreau sa schimb foile la altrix n-am facut nimic (dar nici nu s-a mers mult cu ea) This post has been edited by Ov: 17 Mar 2009, 13:02 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
vreau sa cumpar si eu un far care sa nu suga multa baterie si care sa lumineze puternic;am tot vazut la mai multe biciclete cu leduri. aveti idee de unde pot cumpara unu bun pana in 30 ron?
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
"un far care sa nu suga multa baterie si care sa lumineze puternic"
Nu prea exista asa ceva, oricum nu la banii astia. Poti gasi faruri pe leduri obisnuite, nu de mare putere, care vor reusi sa lumineze 3 maxim 5 metri. This post has been edited by VladG: 17 Mar 2009, 16:01 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(ady85btz @ 17 Mar 2009, 16:48) vreau sa cumpar si eu un far care sa nu suga multa baterie si care sa lumineze puternic;am tot vazut la mai multe biciclete cu leduri. aveti idee de unde pot cumpara unu bun pana in 30 ron? http://www.douaroti.ro/imgacc/acc_7bdg.jpg eu asa ceva vreau sa-mi cumpar |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai asta e de doua ori pretul pe care e dispus sa-l plateasca...
![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai cred ca mai mult de 2 ori...
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
daca esti asa calic, cu 30 ron iti iei 5 brichete cu led si le lipesti cu leucoplast impreuna de ghidon. Ideeal cu banda izolatoare, dar costa in plus
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
si eu vreau sa-mi iau o bicla noua.m-am decis la un model cube aim model 2008-pret 1450lei.cadrul de 20-am 1,82 inaltime.
ceva pareri? |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu.
vezi numa' sa inchepe in barca. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
e RIB,nu am probleme;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 18 Mar 2009, 08:05) m-am decis la un model cube aim model 2008-pret 1450lei. ceva pareri? Da, sa te grabesti! ![]() |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
2015
- www.bikehouse.ro “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|
ydaniel |
![]()
|
incerc:) desi inca mai e iarna;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Post din categoria "n-am nimic de zis, doar ma laud":
Eu imi luai o Univega HT-Sport model 2008 (in catalogul 2009 nu mai exista, a fost inlocuita de HT-300) cu 1 100 ron. Ma gandeam si eu la Cube AIM, dar imi depasea bugetul si nici sa mai astept nu am vrut, pentru ca or sa vina modelele 2009 la preturi si mai mari. http://2008.univega.com/englisch/start_bik...T&kat=Alpina_HT Sunt multumit de achizitie, doar ca vreau o sa noua - asta nu prea e pe placul meu. Nu are ea echipare de top, dar merge. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
ydaniel |
![]()
|
de unde ai luat-o:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
VladG |
![]()
|
QUOTE(argon @ 18 Mar 2009, 09:47) daca esti asa calic, cu 30 ron iti iei 5 brichete cu led si le lipesti cu leucoplast impreuna de ghidon. Ideeal cu banda izolatoare, dar costa in plus ![]() Pai daca banu' nu e chiar o constrangere si vreti ceva bun, dati un ochi pe aici (se mai poate negocia): http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f...=0#entry1775753 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
argon |
![]()
|
ala e meserias, dar romanul cand vede cat costa zice ca ai glume in program si mai bine isi ia la juma' de pret xenon made in china si-si puna la cotet.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ov @ 17 Mar 2009, 12:57) altrix - neuzer (in jur de 450roni) gasesti in bucuresti in zona crangasi la baietii de la dk bike http://www.dkbike.ro/magazin/index.php?opt...&id=15&Itemid=1 ignora magazinul virtual (ca-i pilaf) dar da o fuga pana acolo. au multe lucruri si sunt foarte de treaba. in banii aia gasesti bicle noi eu am luat un magellan hydra (~500) si un altrix neuzer (~400) anul trecut. sunt biciclete slabe, dar oricum peste dhs/firstbike. la magellan am schimbat pana acum schimbatoarele, saua si vreau sa schimb foile la altrix n-am facut nimic (dar nici nu s-a mers mult cu ea) Multumesc pt pont. O sa dau o fuga pe acolo zilele astea. Bicicleta oricum o voi cumpara dupa 1 apr. Initial ma gadisem sa ma arunc si eu la un cube sau alta bicla de pana in 1500 lei dar n-am mai mers de f mult timp cu bicicleta si nu stiu cate drumetii am sa fac cu ea. asa ca pt inceput am decis sa cumpar una mai ieftina si daca prind gustul sau daca imi gasesc parteneri de drumetii sa fac un upgrade mai serios. Plus ca o sa trebuiasca sa imi cumpar si echipamentul de rigoare, casca, becuri/stopuri si tot ce o mai trebui pt siguranta mea ![]() P.s inca o mica intrebare:) care e diferenta fata de alte MB sau pt ce este folosita o bicicleta de tracking? adica alea de downhill si freeride am inteles cam cum arata si cu ce se mananca, dar astea nu prea inteleg... au scos la tipuri de bicle de nici nu mai stiu care mi s-ar potrivi. Cand eram mai mic stiam doar pegas si care avea bani isi lua MB... acuma ii auzi "de care vrei? freeride downhill, tracking....." ![]() ![]() Adica eu vreau una sa ma plimb prin oras, dar sa ma si duc pe la munte (ocazional) pe trasee usoare, pe care la o adica le faci si la pas.... This post has been edited by Cocojambo: 18 Mar 2009, 10:46 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
VladG |
![]()
|
QUOTE(Cocojambo @ 18 Mar 2009, 12:39) ... si daca prind gustul sau daca imi gasesc parteneri de drumetii sa fac un upgrade mai serios. .... Io-te: http://www.daciaclub.ro/Iesiri-cu-bicicleta-t112649.html |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai bicicleta in sine e principalul factor de a nu prinde gustul.
Daca mergi pe o rapandula si nu-ti face placere, sigur te vei lasa de sportul asta. Cat despre parteneri de drumetii, vezi ca-s o gramada de forumisti pe topicul dedicat de calatorii ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
de bicicleta asta ce parere aveti? 600 ron
http://www.ciclism.ro/forums/f21/vand-mtb-...k-600-ron-3946/ singura chestie ar fi este ca omul e din oradea ![]() oare cat o costa trasportul de acolo aici cu o firma de curierat sau posta?... |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
argon |
![]()
|
te sui pe tren si te intorci pe ea
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Sa ma laud si eu..
![]() Eu mi-am luat Kona Lana'i, care e un fel de MB. Dar din cauza ca merg cu ea mai mult prin oras si imi zumzaie rotile, si , mai nou m-am trezit cu ea pe janta (s-a spart camera spre janta, nu spre cauciuc), mi-am luat niste schwalbe City Jet (slicks) si e alta viata. Si pedalez si mai usor. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Cocojambo |
![]()
|
Ar fi o treaba, dar n-am atata plaman
![]() de la ploiesti - brasov parca m-as risca sa vin pe bicicleta, dar de la oradea... Cand ajung acasa ma inscriu direct in turul romaniei, doar am incalzirea facuta ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
VladG |
![]()
|
Eu as zice sa mai astepti alte oferte.
Angrenajele par destul de uzate, schimbatoarele sunt SIS (low end). daca ar fi fost intr-o stare un pic mai buna, era ok. Oricum ca dotare generala e peste ce gasesti in supermarket, dar daca tot dai un ban, merita sa-ti iei ceva mai bun. Am vazut ca initial vroiai sa dai pana in 1500 RON pe bicla. Uite ceva care ar merita banii si e si din Bucuresti: http://www.ciclism.ro/forums/f21/de-vanzar...557/index2.html Sau asta, dar cu rezerva ca nu sunt suficient de detaliate pozele: http://www.ciclism.ro/forums/f21/bicicleta...lan-draco-3900/ This post has been edited by VladG: 19 Mar 2009, 14:35 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bai beciuclistilor, DHSurile e bune?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
hyena |
![]()
|
![]() Old School Fan Group: Members Posts: 2.556 Joined: 25 September 08 From: B. Ghencea ![]() |
nu e bune mai bine ia-ti un First-Bike eu am unul de 8 ani cred k are peste 4000 de km fortat pe dealurile si paduirle de pe langa Targoviste si Campulung sunt omologate de RAR te cheama cu ele la revizie o data la 6 luni din cate tin minte (garantie 2 ani)
nu am shimbat la ea decat cauciucuri cabluri de frana/schimbator saboti de frana si pinioanele care dupa vreo 4-5 ani de pante abrupte s-au tocit si imi sarea lantu cand o fortam bicicleta arata cam asa (dupa 8 ani) Attached thumbnail(s) hi5.JPG ( Size: 162.43k ) Number of downloads: 1491 tara.jpg ( Size: 145.83k ) Number of downloads: 1384 |
--------------------
Dacia/Dacia/Suzuki
1310MLS/750s BIG
1986/1989
- B986ZBY Dacia mea 1310 '86 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=126&t=223323&st=0#entry3169331
EX Dacia 1310 '98 /index.php?showtopic=160866&st=330 |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Doamne!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 19:17 |