Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() Cum ma? In pantaloni d-aia stransi pe bulan si cu cacau' cat trei sei. As scula toate nivelurile politice din intersectii. As avea numai urme de palme pe cur. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa buna esti, maimutico?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu pot frate sa-mi pun egari d-aia, ce dracu?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Victoras, nici nu ti-ai luat bicicleta si de vaiti ca te doare fundu si ca iti e rusine in pantaloni dinaia gay
![]() P.S. acum ca nu iti mai iei MTB ci trekking, poti sa imi zici si mie ce te-a facut sa iei decizia asta? Adica ce avantaje are cea trekking? Ceva modele ai ochit? Am vazut ca sunt si trekking gen Mountain Bike, mai solide asa si cu aspectul de MTB. Dar sunt si unele dinalea care imi par comuniste rau, nu imi plac. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai si cand te trece ce faci? Ii dai drumul pe picior?
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai am mai spus.
Mereu am preferat distantele lungi pe drum drept in detrimentul dealurilor. Am nevoie de ea in Bucuresti. Saptamanal vreau sa ies pana la Butimanu sau Snagov (unde am niste sandilai ca mine si iese macel ![]() Am fost obisnuit cu semi-cursiera. E mai mare si in opinia mea e mai frumoasa. MTB voiam pt ca-mi intrase-n cap ca nu ma tine una de trekking. Vis-a-vis, costum cu puta? ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Da' uite ce bulane are costumul ala..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Mi-ar placea una d-asta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Manuel |
![]()
|
Te cred.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ma enerveaza cablurile de la schimbatoare ca-s trase fix pe unde arunca roata din fata molozu'.
23 Jan 2010, 21:18: Una buna de Bucale Focus-Cross-Disc-2008.jpg This post has been edited by vis-a-vis: 23 Jan 2010, 21:18 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
e un jeg, nici pedale n'are
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Manuel |
![]()
|
visule, recomanda-mi si mie o pereche de itari de-astia si-un magazin online de unde sa-i iau. Exista 4XL?
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai nici eu nu port, doar am vazut
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Uitandu-ma la bicicleta aia am inteles de ce ia maimutica palme la fese. Cred ca oamenii cu alte inclinatii abia asteapta sa treaca unu cu bicicleta pe strada lor.
![]() |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 23 Jan 2010, 19:36) Pt durerile-n fund, greseala e in alegerea bicicletei... Bicicleta ideala dpmdv. Cand o sa fiu mare, p-asta o sa mi-o iau... max_1237210864.jpg ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(fost membru @ 23 Jan 2010, 21:30) Uitandu-ma la bicicleta aia am inteles de ce ia maimutica palme la fese. Cred ca oamenii cu alte inclinatii abia asteapta sa treaca unu cu bicicleta pe strada lor. ![]() Ma, toti sunt smecheri si urasc gay-ii, dar daca ar sta fata-n fata cu unu' ar incepe sa se balbaie... Faza la munca. Era vara si descarcam o masina venita de la Arad. Ma bag in birou si ma dezbrac ca sa-mi schimb salopeta cu un tricou. Unu' din soferi a intrat si m-a prins la soricu' gol. - Faci striptis? Si eu, batand sarmant din gene. - Da, esti interesat? Vadit crispat... - A, nuuu... inca n-am ajuns acolo. S-a intors si a plecat. QUOTE(aphophis @ 23 Jan 2010, 21:32) Foarte simplu... This post has been edited by vis-a-vis: 23 Jan 2010, 21:37 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Cred ca si eu m-as balbaii, luat prin surprindere, ca mi-e rusine de rusinea lor, a tuturor inversilor. (avand si ei drepturi, nu-i jignesc, dar nu-i sufar si nu vreau sa-i vad in preama)
Deci balbaiala nu vine de la frica ci de la rusine. ![]() |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 23 Jan 2010, 18:59) Acum depinde, eu nu, eu tin 40 pe cursiera, dar culmea e ca de multe ori pe la diverse ture mai vin unii cu mtb-uri ca nu numai ca se tin bine dar conduc si trena la drumuri lungi. (pentru mai multe detalii de ture pe ciclismamatori.ro sau forumul "castravetilor" ciclism.ro). Acu nu stiu ce sa zic, mergem la drum intins pe plat 40-45chiar si sunt destui cu mtb-uri (aia destui sunt unii ceva mai antrenati: axe, dyno si altii), se poate dar nu eu. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Intrebare scurta: Pentru a cirula pe drumurile publice ce trebuie sa ai montat minim pe bicicleta? Far cu lumina alba fata, stop cu lumina rosie spate, catadioptri fata si spate + act de identitate al biciclistului? E corect sau am omis ceva?
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ai omis rotile. doua, minim.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Cred ca n-ai citit restul, slick-uri de 1.5 cu 6 bari in ele. Cand conditiile de drum sunt favorabile se pot mentine viteze de genul fara eforturi extreme. Este de ajuns sa nu bata vantul deloc, sa nu fie fals plat in urcare, etc.
De curiozitate iti fac Deva-Hunedoara (35 km) sau Deva-Simeria (20km) in medie de 30 la ora cand vrei de cum da caldura, dar numai cu slick-uri ![]() Cu gume de offroad, HighRoller 2.1 pe fata si CrossMark 2.1 pe spate viteza medie de asfalt este undeva la 22-24 kmh daca nu sunt prea multe urcari agresive. Presiunea la care le tin si pentru offroad 3.0-3.5 bari in functie de traseu. La o tura Deva-Rausor in Retezat, cam 200 km facuti intr-o singura zi, viteza medie a fost de 21 kmh, pe gume de offroad. Viteza medie a trupei, inregistrata cu mici variatii de celelalte ciclocomputere. Singura tzoacla de sosea prezenta ne-ar fi putut da ceata in orice moment ![]() PS> in general de cum da caldura, ies in medie de 5 ori pe saptamana intre 40-60 km per tura scurta. Facem una lunga duminica de obicei cand ne adunam. This post has been edited by dr_mKe: 23 Jan 2010, 23:34 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 23 Jan 2010, 22:56) Intrebare scurta: Pentru a cirula pe drumurile publice ce trebuie sa ai montat minim pe bicicleta? Far cu lumina alba fata, stop cu lumina rosie spate, catadioptri fata si spate + act de identitate al biciclistului? E corect sau am omis ceva? Bafta! Mai trebuie catadioptri pe roti si parca trebuie si vesta reflectorizanta daca mergi noaptea. Casca e recomandabila. Cel putin o frana functionala e obligatorie. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
ce se intampla daca pun cauciucuri subtiri pe o janta mai groasa? (MTB)
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Cat de groasa ? Si ce balon au slick-urile ?
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Nimic. Asa am eu. Doar arata mai cracanata bicla ..
![]() Cel mai tare e sa-ti pui bec rosu in fata si alb in spate. Sa pra ca pleci si nu vii. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 00:42 |