Pavel Stratan, marfa rau
![]() ![]() ![]() |
Pavel Stratan, marfa rau
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
am trimis un MP la pranz...mai trimt unul si acum:)
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
asta cu "visul"pe ce album e?
ca nu am retzinut-o... |
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|
mil |
![]()
|
acum am 9 bucati si incep sa ma convertesc la rap ista moldovinesc...imi pare insa ca valorile peieselor sunt inegale...pe unele le simte mai mult si versurile sunt complexe si pe alocuri umorul e asa de fin ca abia te prinzi, altele par facute la norma, unele sunt inchise si tre sa citesti versurile ca sa te prinzi. Una chiar e irezistibila: e aia cu nina, aveti dreptate:). Cand a intrat fatuca cu vocea peste el in ritm de manea populara...am turbat de ras.
favorita mea ramane insa: M-am nascut de ziua mea! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Metalic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 October 04 From: Bucuresti ![]() |
pe care eu tocmai o ascult!
|
--------------------
Dacia 1300
berlina On the day I was born, the nurses all gathered 'round
And they gazed in wide wonder, at the joy they had found The head nurse spoke up, and she said leave this one alone She could tell right away, that I was bad to the bone. |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
"Peste ani cincizeci", "M-am nascut de ziua mea", "Eu beu" si ... restul.
Multumesc si pe aceasta cale lui Paul pentru ajutorul dat in primavara, cand mi-a dat posibilitatea sa ascult "Amintiri din copilarie", complet. Pe vremea aia, doar "Eu beu" era difuzata la radio. Si am convertit o mare parte dintre prieteni la "moldovenism". |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
cbuhu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 10 June 03 From: Suceava ![]() |
Daca tot va place ar fi bine sa si cumparati albumele, omul trebuie
sa traiasca din ceva... |
-------------------- |
|
mil |
![]()
|
da monser, stai sa il bage la fnac si il cumpar!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Din pacate pentru Stratan, albumele lui au ajuns mult mai tirziu in Romania, asa ca singura cale de promovare a fost MP3-u...
Cam citi nebuni sint ca mine sa comande la Chisinau un album ce le place? |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
mil |
![]()
|
eu ma declar multumit, multumesc de mp-uri tuturor celor care mi l-au trimis. am completat un gol
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
io tot cam de un an le ascult; noroc cu drumurile la chisinau ca tot de acolo am cumparat cd-urile; culmea e ca acolo nu e asa de cunoscut ca la noi; iar din cate am inteles albumele sunt scoase mai demult dar nu au fost promovate;
misto e sa aveti un basarabean langa voi sa va mai traduca din expresii, ca nu te prinzi la unele... oricum sunt misto tare... copiilor mei le place aia cu "bate tata... ", hehe... |
-------------------- |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Bobo, toate cuvintele se regasesc in limba romana, sub forma de regionalisme...
Eu sint moldovean roman (ce ciudat suna), dar tot nu stiu toate cuvintele alea... De exemplu, "Shlangu", habar n-aveam ce inseamna, pina nu m-a lamurit tata, ca, la tara asa se spune la haturile cu care se mina caii... dar asta vine de pe vremea cind Moldova era doar una... |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Ia socati-ma si pe mine!!! Pleeease!!!
![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Bey, ia faceti bine de cumparati CD-urile de la magazin!
Sunt ieftine, cam 150k bucata, si omu' chiar merita sa faca si bani de pe urma muzicii lui. Si mie imi place la nebunie aia cu 'bate tata' (am impresia ca e a doua melodie de pe unul din albume, ceva cu "Invatand.. nu stiu cum). Parca asculti "Amintiri din copilarie" cantate, pe bune! ![]() Super tip, super albume, desi au piese inegale ca valoare pe ele, intr-adevar. Ii astept si pe cei de la Fara Zahar, cu al doilea album... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Am un prieten din Targu-Jiu, a carui iubita, bucuresteanca, nu pricepea mai nimic din versurile piesei "Eu beu". Asa ca olteanu' meu i le-a "tradus".
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
mil |
![]()
|
Puneti-va de acord, ori se gasesc de vanzare in Ro, ori nu!
Si daca da, unde? |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Mache |
![]()
|
Magazinele din reteaua Diverta.
Link aici: CD 1 http://www.dol.ro/produse/MUZ410DF367698D1...ol%20%20ICD.htm CD2 http://www.dol.ro/produse/MUZ41516369C9FE1...0%20II%20CD.htm This post has been edited by Mache: 9 Nov 2004, 15:39 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
si la carrefour se gasesc..
paul, mai spune-ne din cuvinte, si eu ma intrebam ce inseamna "shlangu" |
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|
paulp |
![]()
|
Pai spune ce nu intelegi, si o sa incerc sa aflu ce inseamna si etimologia lui...
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maddan @ 9 Nov 2004, 14:17) Bey, ia faceti bine de cumparati CD-urile de la magazin! Mi se pare corect. 100 % de acord. Eu am cumparat albumul, chiar daca ascult numai MP3 -urile facute din el. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce-i aia PRIMAIE, frate ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
paulp |
![]()
|
O sa aflu exact cind vorbesc cu tata, dar dupa umilele mele amintiri din copilarie, cred ca e vorba de vinul tras la prima mina, adica cel dat la zdrobitor...
Cel dat la teasc e deja ALDOILEA... |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de diferenta de limba. Se pare ca nu e asa de mare.
Asta vara, am fost numai eu cu fiu-meu (5ani) la mare, si ascultam non-stop CD-ul, crezand ca asta micu nu pricepe nimic. Asta pina-ntr-o zi cand mi-a zis nevasta-mea s-o las mai moala cu Stratanu, ca asta micu a intrebat: "Auzi mami, da cum sa fumam iarba?". ![]() ![]() De atunci ascult numai cand sunt singur in masina...... P.S. Mie imi place cel mai mult tipa aia care canta 'numa-n șerșei șî restu nica" |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
paulp |
![]()
|
Ake asta e una dintre diferentele de limba:
"A fuma iarba" in romaneste inseamna a fuma marihuana. In modoveneste chiar insemna a fuma tigari obisnuite "Iarba dracului"=tutun. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Ake |
![]()
|
Eu stiu, ca am crescut pe malul Prutului, cu TV Chisinau ca unica optiune de divertisment. (TVR nu se prinde atunci in zona). Era vorba de fiimiu.
Maica-mea chiar a presupus ca-mi place asa de mult Stratan din cauza ca imi aminteste de copilaria mea. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
paulp |
![]()
|
Multora ne aminteste de copilarie si tinerete, tocmai de asta ne place...
Mai ales de prostiile facute atunci... Cit vin am carat eu din beciul lu tata, numai Stratan poate spune... |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca tăt veni vorba, am si eu o intrebare:
La un moment dat, intr-o piesa, apare o voce "feminina". Am CD-ul original si nu e trecuta nici o doamna pe el. E cumva chiar Pavel Stratan, intr-unul din tururile sale de magie vocala? Nu de alta, dar e chiar culmea ca omu' asta sa cante in duet masculino-feminin cu ... el insusi...! ![]() Stie cineva? |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
paulp |
![]() ![]()
|
E vorba de Natalia Olaru... o cintareata nu prea cunoscuta mie din Rep. Moldova.
Asta e avantajul de a avea CD-urile din 2002, de la mama lor... ![]() Vrea cineva nr de mobil al lui Stratan? ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(paulp @ 9 Nov 2004, 19:59) Mai bine ne dai numaru' de stabil ca pe mobil ne costa mult.... ![]() Faza asta apropos de ce a patit un amic de-al meu in Club A. A rinjit la una toata noaptea si cind s-a imbatat astfel incit nu-l mai interesau f. multe chestii, s-a dus la demoazela sa-i ceara nr. de tel.. Si s-a trezit cu un suav acshient di pisti Prut de numa numa, soptindu-i gales:"Da' io n-am mobil, da' daci vriei iti dau numaru' di stabil...". Inutil sa va mai spun ca noi eram cu totii pe jos si ne cracanam de ris la ce fata facuse ala...... ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 07:09 |