Pavel Stratan, marfa rau
![]() ![]() ![]() |
Pavel Stratan, marfa rau
Marius |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|||
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
e ziua lui?
ca doar atuncea s-a si nascut ![]() ![]() ![]() |
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am cumparat azi volumul 2 si l-am ascultat deja de 3 ori
M-AM NASCUT DE ZIUA MEA - B E S T I A L ! ! ! ! Nu cred ca am ascultat in viata mea vreo melodie care sa ma bine-dispuna atat de tare. ![]() ![]() Ajunsesem acasa de-un sfert de ora, dar nu m-am dat jos din masina pentru ca nu ma induram sa inchid CD-ul. Stateam in masina si radeam de unul singur. Ce face muzica asta cateodata!? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(whitesorcerer12 @ 11 Nov 2004, 19:31) e ziua lui? ca doar atuncea s-a si nascut [...] "Pavel Stratan s-a nascut pe 11 noiembrie 1970 in localitatea Niscani, raion Calarasi din Republica Modova." Mai multe despre el aici: http://www.cat-music.ro/home.php?identifier=stratan M-am hotarat sa-i cumpar si eu discurile. Chiar astazi. |
-------------------- |
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Luati de aici mai fanilor
![]() Attached File(s) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
E concertul pe National TV pentru cine vrea sa - l urmareasca.
Daca cineva are TV Tuner si il poate inregistra m - ar interesa si pe mine ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
QUOTE(clr @ 1 Dec 2004, 21:49) E concertul pe National TV pentru cine vrea sa - l urmareasca. Am urmarit concertul, bestial, mi-a placut foarte mult. Ce mi-a placut si am remarcat a fost ca inainte de a canta melodia respectiva, povestea intamplarea care la marcat sau inspirat la compunerea textelor. La un moment dat a intrat publicitate si am mutat postul tv, ca la revenire sa constat ca tipul canta "Visul" si plangea. Punea atat suflet in melodia respectiva ca m-a emotionat, sincer. A urmarit cineva acel inceput de povestire de la inceputul melodiei "visul"? Poate sa-mi spuna ce a zis? P.S. Lucreaza la un al treilea volum. A zis ca are deja doua melodii finale ( pe care le-a si cantat: una din ele era "cureaua") si inca doua la care lucreaza. Am mai aflat ca in curand o sa apara un videoclip la piesa "S-o-nsurat Baietii" |
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
A spus ca a compus - o in memoria tatalui sau pe care a ajuns sa - l iubeasca mai tarziu, dar prea tarziu. A fost intr - adevar impresionant modul in care traia melodia.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Pavel Stratan interviu duminica 2 ianuarie la BBC la ora 18 si 21:
http://www.bbc.co.uk/romanian/programmes/s...a_archive.shtml |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
am inregistrat interviul de mai sus 5 MB format mp3, cine il vrea mesaj, cu adresa de mail care accepta attach de 5MB.
This post has been edited by mil: 3 Jan 2005, 14:42 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
mihnut_ro |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 20 July 04 ![]() |
pentru cine vrea sa asculte..
|
--------------------
Dacia
solenza
- BR-03-CMB
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
mihnut, daca Stratan cinta "Eu beu..." nu inseamna ca asta chiar tre sa faci cind scrii
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Vreau si eu bilete la concertul de pe 20 martie.
Si-a luat cineva? Daca da, de unde si cu cat? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Magazinul Muzica. 150.000 si 250.000 pretul biletelor. Am trecut saptamana trecuta pe acolo si am vazut pretul.
Bilete parca se mai gasesc la Sala Paltului si undeva pe la metrou, parca. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Ake |
![]()
|
Mi-am luat bilete!
Fii-miu nu mai putea de bucurie, El care n-a crescut ca mine pe malul Prutului si pricepe mai degraba engleza decat moldoveneasca se lauda la toata lumea: "Mergem la spectacolul cu puțâncâ dipuțâncâ" This post has been edited by Ake: 17 Mar 2005, 15:49 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa ne zici si noua cum a fost!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
DoraX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti ![]() |
re oameni,
pavel stratan e bestial, si plus e si de la mine de "acasa" ![]() regards |
--------------------
Renault
Laguna II phase 1 1.8 16 v 88 kw
2004/Authentique
- B 505 JUC
|
|
Vlad1984 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 16 March 05 From: Timisoara ![]() |
canta interesant, dar s-o lase mai moale cu versurile de betie, melodia lui noua este pe acelasi subiect, are cumva probleme de genul?....l-am vazut la un concert unde erau numai copii mici, el canta Eu beu...Beton, nu? Daca iese banu' ce-are nu?
|
--------------------
Lancia
Prisma 1500
- TM 77 URS Please MTV, pimp my ride...!!!
|
|
Ake |
![]()
|
QUOTE(Vlad1984 @ 17 Mar 2005, 20:06) ....dar s-o lase mai moale cu versurile de betie.... Probabil nu l-ai ascultat suficient ca sa intelegi versurile "pe dedesuptul lor". Eu n-am sesizat nici un indemn la betie. intre versurile lui Stratan si "am un leu si vreau sa-l beu" sau ala cu "cineva are titei si fac ce vreau cu ei..." eu zic ca nu e semn de egalitate. Versuri de betie si desfrau sunt alea cu "pe la spate, pe la spate" sunt versurile pentru care iti ajung doi neuroni beti pentru a le intelege, am oaresce dubii ca un vers la care Stratan lucreaza chiar si cateva luni ar intra in categoria asta. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ake @ 17 Mar 2005, 22:24) Probabil nu l-ai ascultat suficient ca sa intelegi versurile "pe dedesuptul lor". Eu n-am sesizat nici un indemn la betie. intre versurile lui Stratan si "am un leu si vreau sa-l beu" sau ala cu "cineva are titei si fac ce vreau cu ei..." eu zic ca nu e semn de egalitate. Versuri de betie si desfrau sunt alea cu "pe la spate, pe la spate" sunt versurile pentru care iti ajung doi neuroni beti pentru a le intelege, am oaresce dubii ca un vers la care Stratan lucreaza chiar si cateva luni ar intra in categoria asta. ca sa nu mai vorbim ca el nici nu bea nici nu fumeaza, asa ca...nu cred ca "are probleme de genul" ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi permit si eu o remarca : iarba de care vorbea, banuiesc cum ca ar fi o buruiana uscata pe care toti copii care au copilarit in provincie, si le-au aprins pe post de tigara ! Eu cel putin asa am facut, am fumat buruieni uscate...si ceva frunze de nuc .....eeeeeheee ce frumos a fost odata !
In rest,....si la mine acasa (si in masina) se asculta obsedant acest Pavel, asortat cu Zdob si Zdub !!! |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
iarba este de fapt "Iarba dracului" adica tutunul
![]() nici o legatura cu ce inseamna la noi "iarba" |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
paulp |
![]()
|
Laser frate!
Duminica viitoare Pavel se bate cu Jean Vladoiu la "Stele verzi" Mi-e cam mila de saracu Jean ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
A facut 2 ani de Tae Kwon Do dar nu a urcat in ring. Oricum are bradu' gros!
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
StefanT |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Uite ca nu l-a facut.
S-a NAscut in localitatea Miscani nu Niscani, vedeti ca numele se intalneste intr-o melodie, dar nu mai stiu care. Primae. E un soi de vita de vie, care are struguri negri, deci vinul este foarte negru si tare... Mie cel mai mult imi place "Peste ani cinzeci". Ziecea cineva pe aici ca ne aminteste de copilarie, mie nu, ca inca sunt in faza asta, dar tot imi place Stratan |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Exceptand faptul ca arata chiar foarte bine la corp..muzica lui nu m-a patruns in nici un fel...desi am avut bunavointa sa ascult...oricum gusturile nu se discuta!
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce parere aveti de noul album?
Sau sa va intreb: Cum va place noul album? Edit postul anterior. Localitatea s enumeste Niscani pana la urma... |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 07:15 |