DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nu mai poate mai mult de 125km/h, Solenza Diesel 1.9 Avantage

Sorin_gl
post 27 Oct 2007, 17:10
Post #31

Membru incepator

Group: Members

Decurand am fost cu un prieten plecat , fiecare cu masina lui, el era in spatele meu si spunea ca mergea cu 150km/h dar eu stiu ca mai mult de 125, 130 nu imi indica in bord.cred ca sunt ceasurile de vina ca si la combustibil a facut la fel:
aveam linia indicatorului la mijlocul segmentului rosu din scala si in rezervor nu au intrat mai mult de 33 l de motorina. la voi s-a mai intamplat asa ceva?

--------------------
Solentza 1.9D Solentza 1.9D 2003 Avantage - GL-xx-XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Trofin Liviu
post 30 Oct 2007, 18:31
Post #32

Membru autentic

Group: Members

In primul rand nu te panica. Este o masina la care mersul urban si subturat nu-i prieste. Eu dupa mai mult oras cand ies la drum intins patesc la fel. Pe la 120 la ora se plafoneaza. Dupa un drum de 300 de km care include asfalt de buna calitate e o alta masina. Atunci accelereaza perfect si motorul devine mai silentios si nu mai trepideaza. Conteaza bineinteles si motorina dar foloseste regulat aditiv ( eu folosesc 2+2 butelca de un litru respectand indicatiile de pe eticheta). La 155 km la ora se plafoneaza fara ca pedala sa se afle la fund si simt ca ar mai putea. Deci drum lung si talpa. Condu-o mai turat fara probleme. Asa cred ca am putut merge cu Egr-ul cuplat 120k si nici acum nu da semne de poticneala. Rezervorul indica ca naiba. Primul sfert se duce la 350km, jumatea e atinsa la 500 trei sferturi la 650 si acolo alimentez ceea ce te sfatuiesc si pe tine. Daca mai ai nelamuriri iti stau la dispozitie.

--------------------
Renault Megane 2007 - Cl-02-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 13:39
Forum Renault