ce router sa cumpar sa functioneze la RDS, cateva sfaturi
![]() ![]() ![]() |
ce router sa cumpar sa functioneze la RDS, cateva sfaturi
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Merced @ 23 Oct 2009, 13:45) Dlink-ul DI-524 va place ca probabil nu activati nicio criptare. Sau daca ati activat-o, ati avut noroc de firmware bun. Ca altfel cred ca exista chiar aici un thread dedicat, nu mai pomenesc de cel de pe Softpedia, unde mai multi se vaita decat sunt multumiti. ![]() http://xkcd.com/466/ Uita-te la tooltip-ul desenului ![]() Nu rulez decat linuxuri pe acasa... asa ca in afara de a-mi putea citi muzica de pe fileserver, mare lucru n-ar face. Oricum si conexiunea e criptata, ca nu sunt eu genul care sa faca bucurii la vecini. Firmware e latest & greatest, dar ultimul o fost scos prin 2007, daca nu ma insel. Da, era pe aici un thread, unde se plangea argon ca aude un bazait. Nu zic ca n-or fi si altele mai bune... dar in banii astia mai gasesti doar sweex. Si in afara de cazul in care vrei functii mai destepte, cum ar fi client de torrent pentru hdd extern, nu vad rostul sa te orientezi catre ceva mai scump. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
[attachmentid=1627561554]
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Solutia asta are doua probleme.
1. Volum ocupat 2. consum de curent nejustificat. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eh gasesti doua Sweex... Gasesti cel putin un Edimax, chiar putin mai ieftin cred ca e, si un pic mai scumpe, MSI-uri ori Asus-uri. MSI-urile mi s-au parut cele mai ok overall, cred ca am vandut la RG60SE-uri la servici de m-am plictisit, si doar de unu' imi aduc aminte ca s-a intors cu probleme reale.
Si pentru cine are pretentii sa fie ceva de capu' unui router, un Linksys mi se pare cea mai indicata solutie. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Hai ma, ce aveti cu DI-524 ?... Am eu unul cam de cand e initiat topicul asta si merge snur in RDS. E super-securizat (WAP sau WEP2, nu mai tin minte cum se cheama, ca de doi ani nu am umblat la el) si, colac peste pupaza, de vreo trei saptamani ii dicteaza ce sa faca si unei imprimante care stie wireless (Lexmark X4950). Si nu greseste niciodata... Initial o setasem pe USB la un computer si pe wireless la altele doua (un laptop si un desktop) dar de cateva zile am scos USB-ul si primeste comenzile NUMAI wireless... De la toate trei
This post has been edited by dacis: 23 Oct 2009, 20:19 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
salut.stiu ca e vechi topicul,dar mi am bagat net de la rds prin fibra si imi trebuie un router wireless.ce recomandati?buget maxim 150 lei
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu am ASUS si merge perfect.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Cam generala afirmatia, poate ii spui si modelul si pretul si daca se mai gaseste in magazine modelul respectiv.
Cateva modele, poate la alte magazine gasesti in bugetul tau: http://www.emag.ro/routere_wireless/router...20gc--pWL-520GC http://www.emag.ro/routere_wireless/wirele...witch--pDIR-615 http://www.emag.ro/routere_wireless/router...r-600--pDIR-600 In principiu pt RDS iti trebuie sa stie PPPOE, majoritatea stiu. Cu cat dai mai mult cu atat iei un router mai bun. Ideal ar fi unul cu Draft N, e un nou standard de transmisie mai rapida, insa trebuie ca si placa ta de retea de la calculator sa stie Draft N Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 30 Apr 2010, 14:36 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
WL520GC, eu am dat mai mult pe el acum un an de zile. Banuiesc ca acum se incadreaza in bugetul lui.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Eu am unul de-asta care functioneaza non-stop din decembrie 2007. Nu l-am scos din priza niciodata si nici n-a avut nevoie de vreo reconfigurare.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Si au am avut unul la fel, am pus firmware Tomato pe el (e linux based). E OK, mai bine zis era OK la vremea lui. Acum e o scula depasita, cu un pret prea mare fata de ce ofera. In plus atuul lui era faptul ca puteai sa ii pui alt firmware, sa ai optiuni multe, dar nu toti folosesc aceste optiuni, deci nu pentru toti ar merita pretul mai mare.
Eu nu as da peste 200 de ron pe asa ceva in 2010. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 30 Apr 2010, 14:42 |
--------------------
-
-
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Nu ma pricep, nu stiu ce ar putea face in plus unul de generatie mai noua, deci nu te contrazic. L-am recomandat pentru ca e fiabil, atata tot.
LE Din cate-mi amintesc, a costat peste 400 lei cand l-am luat. This post has been edited by Manuel: 30 Apr 2010, 14:44 |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Daca nu ai nevoie de optiuni multe si iti e suficient firwareul original inseamna ca nu are rost sa platesti mai mult pe o scula capabila de multe chestii dar pe care nu o folosesti nici pe departe la capacitatea ei. Firmwareul origninal de la WRT54GL este FOARTE sarac in optiuni, e strictul necesar. Insa cu un DD-WRT sau Tomato poti sa il incarci cu o gramada de chestii (unele pe care evident nu o sa le folosesti)
Daca ai nevoie de optiunile respective e OK sa cumperi un router linux-based, insa mai sunt si alte modele, nu numai asta. In ziua de azi parerea mea e ca dpdv hardware deviceul e cam depasit (procesor, memorie), exista altele mai rapide chuiar cu Draft N la preturi similare, de asta zic ca nu mai merita. Totusi in lumea it 3-4 ani sunt o perioada imensa, e greu sa ramai competititv la nesfarsit. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Manuel |
![]()
|
OK
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 23 Oct 2009, 14:17) Io am un Asus, nu mai tin minte ce model. Are si mufe usb, i-am pus alt firmware. Nu a avut pana acum nici o problema. Astept sa iasa n-ul final sa ii schimb placuta de wireless din el ca sa am latime de banda mai mare. EL. Mi-am adus aminte, am modelul WL-500G Premium V1. super scula pasta il am si io inca,de 3 ani si merge de rupe ![]() se gasesc placute wireless ? pe rds,merge de rupe la torrente si mai fac si streming prin el de filme.adica ma uit pe laptop la filme din pc.nu se intepenesc deloc,nu se blocheaza. Io am pe el instalat firmware oleg 1.9.2.7-10 (2008-03-30) This post has been edited by C@talin: 30 Apr 2010, 15:25 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
Am ceva mai tare.
![]() |
--------------------
.........
........
...........
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
banuiesc ca placuta se schimba ca intr-un laptop.e fixata intr-un slot nu l-am desfacut sa ma uit.
This post has been edited by C@talin: 30 Apr 2010, 15:27 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Andy_ACS |
![]()
|
E posibil sa il aduci la nivel de wireless N, cu conditia sa faci un update la firmware si posibil si la ceva pe partea de HW.
Totusi daca nu ai si la laptop (receptor) asemenea capabilitati te chinui degeaba. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cu ultimul firmware a lui oleg suporta n-ul ...
This post has been edited by IRONICK: 30 Apr 2010, 15:42 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
Eu receptoare am dar nu prea inteleg rostul oboselii, doar asa sa zic ca am N ? Daca am ceva mai mare de carat pot sa o fac pe cablu. Poate doar sa am filme HD intr-un NAS si sa vreau musai wireless cu un media player HD.
This post has been edited by ipse: 30 Apr 2010, 15:48 |
--------------------
.........
........
...........
|
|
C@talin |
![]()
|
ti-am zis ma uit la filme hd care sunt pe pc.pe laptop fara jena(nu le copiez in laptop..
Fac streming in retea. nu se inteapa deloc,face fata cu brio si mai sta si la download upload cu 5-6 MB .rds 100Mb ![]() This post has been edited by C@talin: 30 Apr 2010, 15:49 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
ipse |
![]()
|
Ia uite, merge si pe G...eu nu am incercat inca.
Gresesc, am folosit fara sa-mi dau seama. Merge HD pe G, ai dreptate. This post has been edited by ipse: 30 Apr 2010, 15:53 |
--------------------
.........
........
...........
|
|
C@talin |
![]()
|
io acuma nu mai tin minte pe ce l-am lasat parca pe auto.sau pe G direct
![]() deh sunt la buc routeru e acasa in br ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
ipse |
![]()
|
Si al meu, e pe auto si netbook-ul zice ca e pe G.
|
--------------------
.........
........
...........
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
pai da pe cablu,pe wifi merge in limita de 2-3
![]() doar zic asa ca merge de rupe avea trafic si de 100Gb trecut si nu parea sa aiba probleme. sa se blocheze sa necesite restart. cat am avut married with children la upload facusem in cateva zile 800GB upload ![]() This post has been edited by C@talin: 30 Apr 2010, 21:02 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Andy_ACS |
![]()
|
Cand am avut Linksysul WRT54GL cu Tomato eu il pusesem sa isi ia un restart automat in fiecare miercuri la 4 noaptea. Pentru curatarea memoriei, avea problemedaca dadeai jos multe torente (din citite) si am luat masura asta ca precautie.
Acum am un Edimax BR6104K fara wireless, dar pe asta il opresc cand tai curentul la calculator, deci isi ia reseturi la 1-2 zile cel putin. In general routerele sunt facute sa poata tine upload de luni de zile. Evident cate un restart e binevenit uneori, e ocupa electrica ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
probleme cu un router edimax. Se buseste de 2-3 ori pe zi si de fiecare data trebuie refacute setarile. Trebuie dus la garantie sau are vreo smecherie ce nu o stiu eu?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 06:35 |