ce router sa cumpar sa functioneze la RDS, cateva sfaturi
![]() ![]() ![]() |
ce router sa cumpar sa functioneze la RDS, cateva sfaturi
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
kog sa nu fie de la variatiile de tensiune ...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai si chiar daca pica tensiunea, setarile tot ar trebui sa ramana.
Parerea mea e ca-i o problema hardware care se rezolva cu crema de inlocuire. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
adevarul e ca si curentul e cam praf, variatii mari de tensiune, dar saracu router se blocheaza si trebuie resetat ca sa poti baga setarile iar. A plecat la garantie oricum
This post has been edited by kog: 17 Aug 2010, 13:35 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
routerul se pune prin UPS, clar. Dar si daca il scoti 1 an din priza, tot tine minte setarile cand il realimentezi intr-un eeprom d'ala, sau cum drac ii zice.
This post has been edited by argon: 17 Aug 2010, 13:32 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Inainte sa-l fi dat la garantie, trebuia sa incerci un update de firmware.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
s-a facut. Degeaba. Ce lucruri fac si astia de tin o saptamana
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
argon, klaus eu am patit ceva asemanator. la o fluctuatie de tensiune a ramas blocat de a trebuit resetat, exact cum pateste kog.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@kog - ce inseamna 'se buseste si cere restart'?
Daca doar tras din priza, atunci setarile ar trebui sa le pastreze (banuiesc ca le-ai salvat tu in prealabil). Daca ii dai reset din butonasul lui (il apesi cu un ac si tii apasat 30sec) e normal sa revina la setarile default. Ce ti-as recomanda: 1. Configureaza routerul si salveaza configuratia. Apoi scoate-l din priza si conecteaza-l la loc, ar trebui sa isi incarce configuratia la startup 2. Daca iti pierzi des configuratia incearca sa salvezi in calculator sub forma unui fisier configuratia curenta. De fiecare data incarci configuratia de acolo in loc sa in reconfigurezi manual 3. Daca desi ai salvat configuratia, aceasta se pierde la intreruperea alimentarii probabil e bine sa mergi cu el la garantie (daca mai ai) Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
kog |
![]()
|
routerul merge ok o vreme si dintr-o data nu mai zice nimic apare triunghiul la retea si nu mai pot intra in le sa il reconfigurez, sau sa schimb vreo setare. Pana nu il resetez nu ii mai pot face nimic. Nu are legatura cu alimentare, nu pierde setarile daca il opresc, se blocheaza cand i se nazare
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
dal la garantie poate are ceva condensatori umflatipeel:)
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
kog |
![]()
|
da-l in masa ca e nou. Numa gunoaie se fabrica mai nou. Si sa vezi dume pe astia de la garantie. Cica il baga in service sa il repare. Imi dau seama ce iese de acolo
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Lasa ca am luat noi in firma un Asus smecher, cu 3 antene, port usb, vrajeli de vre-o 400 lei si cade wirelesul la 30 de minute si trebuie restartat. Si folosesc acum un SERIOUX... Mai dau si astia mai decenti dume. Nu zic ca Asus e mare scula, dar totusi aveam pretentii de la ei.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Spuneti-mi si mie ce router sa-mi iau, ca am citit tot topicul si sa mor daca am inteles ceva.
ce stiu eu ca-mi trebuie: - wirless, sa poata sa duca macar doua calculatoare in acelasi timp (am numai laptop-uri si il iau ca m-am saturat de fire); sa mearga si telefonul pe el (nokia, acum e E51, nu stiu cu ce sau cand il voi schimba dar mai mult ca sigur va fi tot nokia). - sa aiba port USB (eventual printer server?!?) - sa pot baga imprimanta (de fapt multifunctional ca are si scaner) in el (cum spuneam m-am saturat de fire); ar fi fain daca ar merge si un hard extern. - sa fie cat se poate de simplu, habar n-am si nici nu vreau sa ma apuc de configurari, firmwire si alte nebunii d-astea. Daca ar fi unul pe care sa-l bag in priza si atat ar fi perfect. - evident sa fie stabil sau cum s-o spune, sa nu fiu nevoit sa-l restartez de 3 ori pe zi. - simplu, simplu dar sa fie totusi sigur. N-as prea vrea dar daca trebuie pot sa invat o anumita rutina pentru configurare. Nu stiu sa am hackeri in bloc dar... na, sa nu imi intre altii pe retea ca daca se intampla probabil ca nici nu mi-as da seama. - pretul cat mai mic, ar fi ideal pana in 200 de ron dar acum daca o fi vreo 250-300 n-o sa fie mare bai... oricum, ce am scris mai sus primeaza; avand in vedere ca vreau unul simplu nu cred ca o sa ma bage in faliment Am spus ce cred eu ca-mi trebuie, dar avand in vedere ca nu ma pricep astept orice parere, daca voi ziceti ca-mi mai trebuie si altele sunt mai mult decat dispus sa ascult. Multumesc. Uitasem, viteza nu cred ca e importanta, toate calculatoarele pe care le am acum au reteaua pe g. Nici puterea semnalului nu e foarte importanta, nu il voi folosi prin pereti. In caz ca e important, calculatoarele merg acum pe XP si probabil ca cel putin unul va trece pe 7. This post has been edited by zax: 15 Nov 2010, 20:39 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
asta e cel mai bun la pretz utilitate
![]() http://www.emag.ro/routere_wireless/wirele...witch--pDIR-615 15 Nov 2010, 22:18: cu usb http://www.emag.ro/routere_wireless/router...u-3g--p3G-6200N This post has been edited by C@talin: 15 Nov 2010, 21:18 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Daca vrei neaparat cu usb print server si zici ca e suficient 802.11g, cu un pic mai mult de 2 bulioane poti lua un 520GU.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
DI-524 nu functionaza cu wifi-ul de la Samsung galaxy, adica se conecteaza el intr-un tarziu la el, dar nu se incarca paginile neam, stai 10 minute pentru una. CU Nokia 5800 merge perfect pe acelasi router, totul se incarca instant, de asemenea, acelasi samsung pe un router noname tplink si un Asus nu mai stiu de care, ceva eftinitura merge perfect. De unde stiu ca DIR-615 merge cu Samsungul?
This post has been edited by argon: 15 Nov 2010, 21:44 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C@talin @ 15 Nov 2010, 22:17) cu usb ... tocmai ma pregateam sa te injur... nu ma pricep la retelistica dar macar sa citesc niste specificatii stiu ![]() QUOTE(Markos @ 15 Nov 2010, 22:22) Daca vrei neaparat cu usb print server si zici ca e suficient 802.11g, cu un pic mai mult de 2 bulioane poti lua un 520GU. Daca nu mai sunt alte opinii cred ca asta va ramane, cel spus de C@talin se pare ca n-are print server chiar daca scrie asta in specificatii (se vaita unii prin review-uri). Problema Asus-ului e ca nu-l au pe stoc, sa vedem maine daca si in cat timp il aduc. Multumesc. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(argon @ 15 Nov 2010, 21:42) DI-524 nu functionaza cu wifi-ul de la Samsung galaxy, adica se conecteaza el intr-un tarziu la el, dar nu se incarca paginile neam, stai 10 minute pentru una. CU Nokia 5800 merge perfect pe acelasi router, totul se incarca instant, de asemenea, acelasi samsung pe un router noname tplink si un Asus nu mai stiu de care, ceva eftinitura merge perfect. De unde stiu ca DIR-615 merge cu Samsungul? 524 ala e deja cam vechiut. DIR-615 rev D3 nu cred sa aiba probleme cu Samsungul tau. Personal, în vreo doi ani de zile n-am întalnit portabil care sa aiba probleme de conectare cu DIR-615 (asta am acasa). Am încercat N78 si E52 de la nokia, vreo doua htc-uri, un iphone 3. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
io credeam ca e prea sump asus ,daia nici nu l-ammai pus.
Ioam un asus wl500GP tot asa dou porturi usb etc:P merge sa pui o imprimanta sau un hdd extern sau chiar un modem stick |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
zax |
![]()
|
l-am luat si am reusit sa-l configurez, sper ca si bine... ma rog, netu' vad ca merge
Am cautat pe net si am reusit sa instalez si imprimanta... nasol insa ca nu merge decat ca imprimanta, nu am reusit sa instalez si scanerul ![]() Scanerul e acelasi cu imprimanta, e un multifunctional This post has been edited by zax: 16 Nov 2010, 22:51 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
C@talin |
![]()
|
io cred ca ceri pre mult bietei imprimate
![]() asa imprimanta e dispozitiv de iesire.e usor sa primeasca comanda . Da la scaner dispozitiv de intrare e greu.e ca si cum ai pune un monitor pe router sa dea mai departe in retea ce? ![]() pe asus-ul meu si io am pusa imprimanta pe usb,tot all in one .da scaneru ,nici nu m-am obosit cu el . in rest sal poti sanatos ![]() cica ar merge ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 17 Nov 2010, 00:00 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
zax |
![]()
|
multumesc, stiam ca fac bine daca ma vait p-aici. Acolo unde am citit cum sa instalez imprimanta zicea ca nu se poate sa functioneze si scanerul da' n-am crezut
![]() O sa rog un prieten sa vad daca pricepe ceva ca eu m-am pierdut de la punctul 3 ![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Se poate instala si scannerul, dar trebuie putina documentare pe net. Depinde deasemenea de modelul multifunctionalei.
Nowadays multifunctionale cu interfata de retea, chiar wireless, sunt destul de ieftine, si scapi de orice problema de configurare. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
zax |
![]()
|
multifunctionalul este un Canon MP190 si abia l-am luat.
Inainte sa-l iau am intrebat un prieten care are legaturi ceva mai stranse cu partea asta de IT si mi-a zis ca pot sa iau orice, ca sunt router-e cu usb... Dupa ce l-am cumparat m-a luat la rost ca de ce n-am luat una de retea ![]() Ar merita sa-l pun sa-si crape capul sa mi-o instaleze dar cine stie ce naiba face... ma trezesc ca nu pot scana decat din baie, stand in maini. ![]() Multumesc tuturor pentru sfaturi. This post has been edited by zax: 17 Nov 2010, 10:22 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
alex_neagu89 |
![]() ![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 30 September 09 ![]() |
Va salut oameni buni am si eu o broblema mareee, si nu imi pot da seama de la ce ar putea fi... sa va explic: Am un prea bine cunoscut D-Link DI-524 si de cateva zile sau mai bine zis SAPTAMANI tot incerc sa il configurez pentru a putea folosi mai multe calculatoare conectate la internet (internet desigur RDS fibra 100mb, prin PPoe), care ar fi problema....ii fac setarile, conexiunile, toate bune si frumoase merg absolut impecabil....dupa ce termin setarea si ii dau akolo exit, intru pe browserul de cautare sa intru normal pe site-uri diferite , cam pe 2 din 3 siteuri nu imi intra pe pagina si imi da nu stiu ce erori ba k ar fii de la net ba ca ar fii de la siteul respectiv...NU STIU CE SA II MAI FAC...am incercat toate variantele (cred eu) am oprit firewallu, antivirusu, am restartat de nu stiu cate ori calculatorul, routerul....CHIAR NU MAI STIU CE AS PUTEA SA II FAC !!! Cu aceasta ocazie va rog frumos, din suflet care va mai pricepeti, care ati putea sti de la ce este, care ar fii buba sau chiar daca binevoiti sa veniti pana la mine acasa sa mi-l configurati (nu degeaba desigur) ar fi recunoscator.
Tin sa mentionez ca, fara routerul conectat adica cu firul de internet legat pe direct in calculator.....merg absolut toate siturile perfect. O saeara cat mai placuta... |
--------------------
Dacia logan
1.4 berlina
2005
- B-05-xxx
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pe wireless te conectezi si nu merg pagini? Daca da, scoate-i criptarea. Daca nu, cam nasol. Fa-i un update de firmware si daca tot face si mai ai garantie, du-te cu el...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
incearca un upgrade de firmware cu asta: editat
ouch ![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 17 Feb 2011, 15:55 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
vezi aici ...gasesti si update si explicatii mai detaliate
@georgica linkgirica.....de ce nu editezi kkt-ul ala de link? This post has been edited by l@u: 16 Feb 2011, 19:49 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 06:36 |