DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

108 Pages « < 33 34 35 36 37 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.

MoneyTalks
post 1 Jun 2005, 19:42
Post #1021

-

Group: Members
From: Ireland

QUOTE(tarzy @ 31 May 2005, 16:51)
avantajul la acest credit este ca dupa 4 ani (adica doar 1 an fara garantie) poti achitia total masina, eu am calculat ca-r mai ramane vreo 2000 €, iar daca o vand cu 5000 mi-ar raman de avans la alta masina.

Rationamentul tau ar fi corect, cu o singura observatie: daca tu crezi ca pe o masina de 4 ani pe care ai dat 7,000 euro poti lua 5,000, inseamna ca cel ce o cumpara chiar nu are ce face cu banii. Te poti considera FOARTE norocos daca vei lua pe ea 3,500 euro...

Faptul ca tu ai platit garantie extinsa la ea nu are nici o valoare la revinzare.

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bomicabomic
post 1 Jun 2005, 21:49
Post #1022

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(edv_ro @ 1 Jun 2005, 18:17)
explicati-mi si mie, pentru ce mai  este necesara "garantia extinsa" atata timp cat banca, fie ea si BRD, te obliga sa-ti faci CASCO? Banii astia tot ii dai...
*

Pai ce treaba are garantia extinsa cu CASCO? Daca tie iti bate planetara la 1 an si 7 luni, o poti schimba pe garantie, nu pe CASCO, la fel catalizatorul nelovit sau stiu eu ce componenta a motorului.

CASCO se ocupa de altele, loviri, furturi, zgiriituri, caderi de grindina etc....

--------------------
x x - x
+
testike
post 2 Jun 2005, 08:34
Post #1023

Membru autentic

From: Cluj

QUOTE(MoneyTalks @ 1 Jun 2005, 19:42)
Rationamentul tau ar fi corect, cu o singura observatie: daca tu crezi ca pe o masina de 4 ani pe care ai dat 7,000 euro poti lua 5,000, inseamna ca cel ce o cumpara chiar nu are ce face cu banii. Te poti considera FOARTE norocos daca vei lua pe ea 3,500 euro...
*

Depinde cati KM mergi cu ea.. Daca face 10.000 pe an, eu cred ca s-ar putea sa primeasca...
Apropos de investitii in masini.. Acum 4 zile a vandut un prieten o Dacia 1310 cu 81 mil - ~2900 $. Masina avea 100.000 km, 3.5 ani, si a cumparat-o cu 3000$.
Culmea e ca pana pe la 60 si ceva de mii, nu a investit absolut nimic in masina, doar consumabile. Nici pana la 100 mii nu a facut reparatii semnificative...

--------------------
Mazda 3 2018 Prestige 2009 1.5 DCI 85CP Ambition 2004 1.6 MPI
+
AL
post 2 Jun 2005, 10:01
Post #1024

Member

From: Bucuresti

QUOTE(MoneyTalks @ 1 Jun 2005, 19:42)

Faptul ca tu ai platit garantie extinsa la ea nu are nici o valoare la revinzare.
*

money, sa stii ca in mod surprinzator, in RO, din cauza lipsei de resurse si deci de posibilitati pentru masini noi, piata second hand este mai buna ca in west.... cu alte cuvinte, eu am dat DSN dupa 3,5 ani cu 2/3 din pret (fara vreo sfortare speciala pentru a gasi pret bun)... puteam lua chiar si mai mult cu 2-3 sute euro daca ma agitam... masina a costat atunci 4300 euro si am dat-o cu 2750 euro... este cca. 64% deci cca. 2/3 din valoarea de nou... avea 75.000 km, deci peste media de 15.000/an...

in cazul Loganului ma astept ca dupa 5 ani, din valoare de nou de cca. 7300 euro sa iau undeva intre 4000 - 4300 euro... incadrandu-ma in media de 15 k km/an, masina va avea cca 75000 km... poate ceva mai mult....

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
maxiK
post 2 Jun 2005, 11:48
Post #1025

Membru autentic

hmm, nu stiu cu cat o sa vindem loganurile peste 4 sau 5 ani (sper cu cat mai mult) dar pot sa va spun si eu cu cat am vandut, in februarie 2005, daciuta mea 1310L din 97 -----1700E -apropo in 2001 am dat pe ea 1700$ (mare noroc am avut)
p.s.
probabil ca, la fel ca si in cazul lui AL, a contat faptul ca masinile la acea data nu se mai produceau. post-336-1110552475.gif cred ca chiar prea mult

This post has been edited by maxiK: 2 Jun 2005, 11:49

--------------------
dacia logan laureate1.6 - B 37 KNH
+
NIN
post 2 Jun 2005, 13:16
Post #1026

Membru de seara

From: Timisoara/Jimbolia

QUOTE(AL @ 2 Jun 2005, 11:01)
in cazul Loganului ma astept ca dupa 5 ani, din valoare de nou de cca. 7300 euro sa iau undeva intre 4000 - 4300 euro... incadrandu-ma in media de 15 k km/an, masina va avea cca 75000 km... poate ceva mai mult....
*

Peste 5 ani piata de masini se va schimba probabil.

in 2010 (dupa renault) se vor produce 1 milion de Loganuri (pe an).Nivelul de viata(salarul) va fi simtitor mai mare ca in prezent(in RO). De ce ar da cineva 4000+ euro pe un Logan de 5 ani cand cu 7000+ euro poate sa-si ia unul nou care poate are si dotari in plus.
Banuiesc ca la o asa productie masiva (1 milion pe an) costurile de productie nu vor trage in sus pretul, iar firmele concurente vor lansa si ele niste oferte apropiate.
Poate ca toti europenii(din vest) vor tine loganu numa 3 ani (cat e garantia) si pe urma altul nou, ca nu-i scump,....

Eu nu cred ca valoare de revanzare al Loganului va fi prea buna in 5 ani...

--------------------
Dacia Logan 2006 Laureate Plus 1.4MPI - TM-XX-T??
+
Bianca
post 2 Jun 2005, 13:45
Post #1027

Membru

Eu cred totusi ca vor exista destui care sa dea 4000 euro pe un Logan de 5 ani depinde si cat de intretinut este si de cati km va avea facuti la momentul vanzarii...

--------------------
Logan Laureate 1.4 MPI Egee - B 80 -xxx
multa hotie si prostie in tara asta...ne meritam soarta ...
+
IRONICK
post 2 Jun 2005, 13:47
Post #1028

-

From: Romania

QUOTE(Bianca @ 2 Jun 2005, 14:45)
Eu cred totusi ca vor exista destui care sa dea 4000 euro pe un Logan de 5 ani depinde si cat de intretinut este si de cati km va avea facuti la momentul vanzarii...
*

Asta daca va rezista Logan-ul 5 ani si cel putzin 75.000km ..... post-336-1110552475.gif Aproape un an facut .. mai vedem

This post has been edited by ironickSQUAD: 2 Jun 2005, 14:31

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
AL
post 2 Jun 2005, 15:25
Post #1029

Member

QUOTE(NIN @ 2 Jun 2005, 13:16)
Peste 5 ani piata de masini se va schimba probabil.

in 2010 (dupa renault) se vor produce 1 milion de Loganuri (pe an).Nivelul de viata(salarul) va fi simtitor mai mare ca in prezent(in RO). De ce ar da cineva 4000+ euro pe un Logan de 5 ani cand cu 7000+ euro poate sa-si ia unul nou care poate are si dotari in plus.
Banuiesc ca la o asa productie masiva (1 milion pe an) costurile de productie nu vor trage in sus pretul, iar firmele concurente vor lansa si ele niste oferte apropiate.

NIN, o vor lua cei care acum se chinuie sa cumpere o berlina la 3-400 euro... vezi la bursa de exemplu.... chiar daca le va creste nivelul de trai, tot nu vor putea sari direct la 7-8 mii de euro cat costa ACUM acest Logan... acest model... si in plus, odata cu nivelul de trai va creste si pretul loganului...cu siguranta!...pana la nivelul vestic...

ironickSQUAD, daca supernova mea a rezistat 75 k km si ale altora mai mult...idem si solenzele... e clar ca va rezista si loganul... iar tablanu uita ca e garantata 6 ani la coroziune...deci... cred ca ceea ce ai spus mai sus e o rautate!... si ma mira mai ales din partea cuiva care e decis sa-si cumpere Logan (eu asa am inteles de pe forum!)

--------------------
+
IRONICK
post 2 Jun 2005, 15:42
Post #1030

-

Nu am spus-o cu rautate (am spus-o in gluma). Eu sunt foarte incantat de masina. Sapatamana viitoare vreau sa fac si eu comanda pentru 1.4MPI. Pana sa apara Loganul ma gandeam la o Solenta, dar dupa un drive test ( 1.4MPI Laureate; 1.6MPI Ambition in oras si 1.4MPI Laureate pe autostrada [un drum C-ta>Buc] ) m-am hotarat. Am intarziat un pic din alte motive ...

PS. Drive testul l-am facut inainte sa postez prima data pe daciaclub.ro

--------------------
+
NIN
post 3 Jun 2005, 07:25
Post #1031

Membru de seara

From: Timisoara/Jimbolia

Referitor la Gama de culori.
Pe site-ul dacia nu se specifica care culori sunt mate/metalizate/ambele.
Sunt umpic confuz, pe unele site-uri ale dealerilor (nectualizate majoritatea) se prezinta doar 3 culori mate (Alb Arctic, Rosu aprins, si Albastru "Ultramarin"). Celelalte ar fi strict metalizate.
Intrebare pentru cei care au umblat sa-si cumpere masina in culoare nemetalizata, sau pt cunoscatori:
Dacia nu ofera toate culorile atat in varianta metalizata cat si normala?
Daca nu, care sunt combinatiile posibile?
multam'

--------------------
Dacia Logan 2006 Laureate Plus 1.4MPI - TM-XX-T??
+
maxiK
post 3 Jun 2005, 07:29
Post #1032

Membru autentic

Alb Arctic, Rosu aprins, si Albastru "Ultramarin". Celelalte ar fi strict metalizate.
corect.

--------------------
dacia logan laureate1.6 - B 37 KNH
+
G.R.
post 3 Jun 2005, 07:31
Post #1033

Membru autentic

Așa este, culorile nemetalizate sunt cele trei, amintite de tine. Deci pentru a-ți alege altă culoare decât cele trei, mai scoți bani din buzunar.

--------------------
Dacia Logan 1.6 Preferance - CV 03 XXJ
+
IRONICK
post 3 Jun 2005, 13:55
Post #1034

-

Apropo de alegerea pe care trebuia sa o fac"AMBIANCE credit pe 5 ani sau LAUREATE credit pe 7 ani" am ales LAUREATE Leasing pe 5 ani rolleyes.gif

--------------------
+
AND
post 8 Jun 2005, 01:05
Post #1035

Membru autentic

Nu reusesc sa incarc un calculator de leasing in browser ( popup-ul apare alb ) ; inainte mergea. In fine , poate cineva sa-mi spuna cat ar venii rata lunara la un Logan Laureate 1.4 ? Cerintele sunt : Perioada de leasing cat se poate de mare (48 luni e max?) si cu avansul de 20%.

Multumesc anticipat.

PS: Exista un leasing mai avantajos din punct de vedere al ratei lunare (cat mai mica posibila) si al avansului , decat cel pe 48 luni si 20% ? Se poate la vreo banca si pe mai mult de 48 luni?

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
musicall
post 8 Jun 2005, 01:28
Post #1036

musicall

From: Braila

Incearca sa instalezi FIREFOX http://www.mozilla.org/products/firefox/

Sau sa intri pe aceasta pagina http://www.dacia.ro/promotie.html

This post has been edited by musicall: 8 Jun 2005, 01:34

--------------------
Fiat Punto Classic | Blogu personal - delfinul.com
Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
+
musicall
post 8 Jun 2005, 01:31
Post #1037

musicall

From: Braila

Model : Logan
Versiune : Laureate 1.4 MPI
Transmisie :
Optiunea1 : Culoare opaca
Optiunea2 :
Optiunea3 :
Modalitate plata : Leasing
Avans : 20%
Durata finantare : 60 luni
Pretul masinii cu TVA: 6 202 euro informatie falsa!!!
Suma finantata : 4 961 euro
Valoare avans* : 1 240 euro
Durata : 60 luni
Rata lunara** : 98 euro
Explicatii : * Valoarea reziduala (20%) este platita la finalul contractului.
** Rata lunara nu include asigurarea Casco.
Taxa administrativa se factureaza separat.
Pentru persoane juridice durata maxima de finantare este 36 de luni.
Valorile nu includ TVA !

This post has been edited by AL: 8 Jun 2005, 08:28

--------------------
Fiat Punto Classic | Blogu personal - delfinul.com
Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
+
AND
post 8 Jun 2005, 02:09
Post #1038

Membru autentic

Rata lunara cea mai mica la avansul cel mai mic posibil o pot obtine pers fizice sau juridice?
Deci nu inteleg urmatoarele chestiuni :
RCI Leasing Romania - persoana fizica
Logan Laureate 1.4 MPi - culoare opaca = 6202 euro fara tva (de unde 6202?)
Suma finantata : 4961 euro fara tva (nu mai inteleg nimic!)
Avans 20% : 1240 (se plateste la sfarsitul contractului????Atunci de ce mai e AVANS!?)
Durata 60 luni
Rata lunara : 98 euro (nu include CASCO)
Deci se da avansul si se plateste 98 euro/luna fara tva..adica 116 euro? ; pt ca la sfarsitul paginii spune ca nimic de mai sus nu are tva inclus!

Simulator Leasing BRD persoane fizice
Valoare activ Logan Laureate 1.4 : 5904 euro (fara taxe)
Avans minim 20% : 1180 euro
Durata 48 luni
Rata lunara : 105 euro ( nu spune daca include si CASCO )
Valoarea reziduala de: 1180 EUR se plateste o data cu ultima rata !
Valoarea totala leasing: 7406.6 EUR

Valoarea reziduala este egala cu avansul .. vor sa spuna ca e acelasi lucru si ca se poate face leasingul fara sa dai avansul (si sa-l dai la sfarsit?) . O sa mai citesc maine odata ca mor de somn si nu mai inteleg nimic happy.gif (3:00AM) ; si tot nu pricep care ar fii cea mai buna solutie de leasing.

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
dariusboom
post 8 Jun 2005, 08:07
Post #1039

Membru incepator

QUOTE(musicall @ 8 Jun 2005, 01:31)
Model : Logan
Versiune : Laureate 1.4 MPI
Pretul masinii cu TVA: 6 202 euro 
*

A innebunit lupul???? 6202 euro??????????????

--------------------
dacia logan prestige 2007 - B-60-NRW
+
IRONICK
post 8 Jun 2005, 08:27
Post #1040

-

QUOTE(dariusboom @ 8 Jun 2005, 09:07)
A innebunit lupul???? 6202 euro??????????????
*

1. Este o greseala ... acela este pretul fara TVA ( CIP )
2.Suma finantata : 4961 euro >>> pai scazi avans si valoare reziduala rezulta suma finantata
3.Din cate stiu eu nu exista leasing fara avans.
4. Valoarea reziduala poate fi data la sfarsit ( dupa ultima rata ) si la inceputul leasing-ului ( de fapt este inclusa in ratele lunare )
5. TVA se plateste la: rate lunare, CASCO, valoare reziduala ( nu stiu cum este la firme ...deduceri etc... )
6. CASCO se plateste in rate lunare

This post has been edited by ironickSQUAD: 8 Jun 2005, 08:33

--------------------
+
JORJ
post 8 Jun 2005, 13:54
Post #1041

Membru autentic

Eu iau Loganul prin Volksbank.
Credit pe 6 ani cu 7.5% dobanda.
Comision 3% o singura data la demararea creditului (putea fi si mai mic - 2% sau chiar mai mic de atat, depinde de dealer)
si inca cateva chiftelutze:
- (analiza dosar de credit 35 Euro,
- inscriere gaj pentru masina - vreo 800.000 ROL
- virare bani - 100.000
- diferenta curs dintre banca si dacia - vreo 2 - 5 milioane - depinde de cursuri

Rata lunara e similara cu RCI dar pentru 7 ani. Mie asa mi se pare, ca folosind alternativa asta platesc mai putin cu ... un an .. dar sume ahsolut similare, ciomparativ cu RCI. DAE e mai mic oricum pentru optiunea facuta de mine.

Enervant insa ca aprobarea dureaza cum mult, si pentru CASCO trebuie sa spui dinainte de aprobarea creditului cu ce societate de asigurari il faci.

Eu am discutat cu Generali initial, si mi-au spus baietii scurt si fara dubii ca ma costa 3,4 %, plus ca aveau o oferta intersanta cu o tractare gratuita in caz de probleme.
Mi se parea prea frumos si ma gandeam ca poate e ceva in neregula ... asa ca am revenit sa iau mai multe detalii si sa mi se confirme pretul. La a doua vizita in biroul lor, mi s-au pus in brate brosura consistenta cu conditiile de asigurare si mi s-a confirmat pretul.
Ii trec frumos pe artistii de la Generali in formulatul de la banca si cand primesc avizul de la dealer ma duc cumintel sa semnez contractul de asigurare, pt ca detaliile imi fusesera comunicate deja.
Cand ma duc acolo cu banii in buzunar si cu nerabdarea de a solicita bancii livrarea cat mai rapida a platii finale, domnul Iliescu (trebuia sa ma invat minte mult mai demult sa iau in serios pe cineva cu numele asta) ... ups. imi spune acum ca asigurarea costa nu 3.4% ci 4.9 %. O mica diferenta de cca 50%. Ii explic ca am discutat altceva, si dumnealui isi cere scuze si imi povesteste cum ca exista diferente intre daciile vechi si cele noi in ce priveste costurile de piese si altele ... si o intreaga poveste foarte impresionanta din care sa nu se vada conturata intepatura la bugetul personal ... ca si cum Loganurile astea se fabrica doar de ieri, de unde puteau dumnealor sa stie aceste detalii ca ei sunt doar experti in asigurari. , pai nu?
De o intamplare similara mai vorbea cineva pe forum asa ca eu unul incep sa cred ca e doar o forma de teapa pentru omul care e grabit sa isi vada masina si atunci din graba jena sau altele baga mana in buzunar si plateste cat o fi.
Eu unul detest astfel de ghidusii si persoanele lipsite de seriozitate sau/si profesionalism... asa ca am plecat din biroul acelor stimabili oameni demni de incredere, respect si bani cat mai multi, si am revenit la banca unde pentru a schimba firma de asigurari o sa mai bag un comision de 15-25 Euroi, multumita seriozitatii societatii de profesionisti numita Generali.

Pana la urma asigurarea m-a costat 3.5% la Asiban - care s-au purtat foarte frumos si m-au asigurat ca au si service-uri cu conventie si decontare directa in caz de necazuri cu agregatu'.

Asa ca la preturile totale mai bagati ceva comisioane neprevazute cum ar fi cele cauzate de greseala de a ii lua in serios pe angajatii de la Generali.

This post has been edited by JORJ: 8 Jun 2005, 13:57

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 Perla - B -XX - XXX
Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept
Nu claxonez decat daca e absolut necesar
Folosesc proiectoarele doar cand e ceata
+
AL
post 9 Jun 2005, 08:43
Post #1042

Member

Atentie la VB ca la final apar surprize de genul: originalul CIV si cheia nr. 2 raman la banca!... plecari in strainatate doar cu acceptul bancii etc.

Mi se par abuzuri extreme... deci atentie la contracte!

--------------------
+
tarzy
post 9 Jun 2005, 09:03
Post #1043

aroist

QUOTE(MoneyTalks @ 1 Jun 2005, 21:42)

*

parerea mea este ca daca nu esti sigur pe ceva mai bine taci

in primul rand, pe masina am dat 7800 (-175 GE daca vrei tu neaparat), adica cu cateva sute bune de euro in plus fata de 7000.

in al doilea rand, cel putin deocamdata pe aici in spatiu danubiano-pontic masinile SH se dau destul de scump, acum de exemplu nu prea gasesti Solenta fara 4000 € iar DSN fara 3000€, cu toate ca aceste masini au iesit din fabricatie. ca sa nu mai vorbesc de amarasteniile de berline fabricate dupa 2002 care se dau cu 2500 €.
e drept ca peste 4 ani s-or mai schimba lucrurile, dar ....

nu-as fi chiar asa de sigur ca GE nu ar conta, macar faptul ca ai facut toate reviziile ca la carte si tot inseamna ceva.

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
tarzy
post 9 Jun 2005, 09:05
Post #1044

aroist

QUOTE(edv_ro @ 1 Jun 2005, 20:17)
explicati-mi si mie, pentru ce mai  este necesara "garantia extinsa" atata timp cat banca, fie ea si BRD, te obliga sa-ti faci CASCO? Banii astia tot ii dai...

pai CASCO acopera reparatiile cauzate de accidente pe cand garantia se refera la cu totul altceva.

This post has been edited by tarzy: 9 Jun 2005, 18:16

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
bendix
post 9 Jun 2005, 16:41
Post #1045

Membru autentic

From: Timisoara.RO

QUOTE(JORJ @ 8 Jun 2005, 13:54)

Eu am discutat cu Generali initial, si mi-au spus baietii scurt si fara dubii ca ma costa 3,4 %, plus ca aveau o oferta intersanta cu o tractare gratuita in caz de probleme.
Mi se parea prea frumos si ma gandeam ca poate e ceva in neregula ... asa ca am revenit sa iau mai multe detalii si sa mi se confirme pretul. La a doua vizita in biroul lor, mi s-au pus in brate brosura consistenta cu conditiile de asigurare si mi s-a confirmat pretul.
Ii trec frumos pe artistii de la Generali in formulatul de la banca si cand primesc avizul de la dealer ma duc cumintel  sa semnez contractul de asigurare, pt ca detaliile imi fusesera comunicate deja.
Cand ma duc acolo cu banii in buzunar si cu nerabdarea de a solicita bancii livrarea cat mai rapida a platii finale, domnul Iliescu (trebuia sa ma invat minte mult mai demult sa iau in serios pe cineva cu numele asta) ... ups. imi spune acum ca asigurarea costa  nu 3.4% ci 4.9 %. O mica diferenta de cca 50%. Ii explic ca am discutat altceva, si dumnealui isi cere scuze si  imi povesteste cum ca exista diferente intre daciile vechi si cele noi in ce priveste costurile de piese si altele ... si o intreaga poveste foarte impresionanta din care sa nu se vada conturata intepatura la bugetul personal ... ca si cum Loganurile astea se fabrica doar de ieri, de unde puteau dumnealor sa stie aceste detalii ca ei sunt doar experti in asigurari. , pai nu?
De o intamplare similara mai vorbea cineva pe forum asa ca eu unul incep sa cred ca e doar o forma de teapa pentru omul care e grabit sa isi vada masina si atunci din graba jena sau altele baga mana in buzunar si plateste cat o fi.
Eu unul detest astfel de ghidusii si persoanele lipsite de seriozitate sau/si profesionalism... asa ca am plecat din biroul acelor stimabili oameni demni de incredere, respect si bani cat mai multi, si am revenit la banca unde pentru a schimba firma de asigurari o sa mai bag un comision de 15-25 Euroi, multumita seriozitatii societatii de profesionisti numita Generali.

Este regretabil ce s-a intamplat cu agentul de la Generali. Eu cred ca ar trebui reclamat sefilor si directorului, fiindca a aruncat o umbra de neincredere asupra firmei la care lucreaza.

Totusi, trebuie sa fim obiectivi si sa nu acuzam Asigurari Generali in ansamblu. Voi argumenta:

Site-ul firmei de sigurari este facut public si are datele schimbate la zi. Oricine poate consulta calculatorul lor de prime la adresa:
http://www.generali.ro/vreau_sa_ma_asigur/calculator.htm

Se va vedea ca intr-adevar sunt mai scumpi decat altii, dar inca odata, acest lucru nu este tinut secret.

(Voi da un exemplu de calcul comparativ Asirom-Generali: Casco Pentru Logan Ambiance, valoare asigurata 5980 euro, prima de asigurare nu este platita integral, fransiza zero

La Asirom prima de asigurare Casco costa 269 euro
La Generali prima de asigurare Casco costa 293 euro - in acelasi conditii )

--------------------
Dacia Logan Ambiance - 2005 - TM10### , alb arctic
In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
+
bomicabomic
post 9 Jun 2005, 20:18
Post #1046

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(tarzy @ 9 Jun 2005, 09:03)
nu-as fi chiar asa de sigur ca GE nu ar conta, macar faptul ca ai facut toate reviziile ca la carte si tot inseamna ceva.
*

Ce treaba are garantia extinsa cu reviziile? La revizii in afara de ulei, filtre (aer+ulei), bujii, placute de frina, alte lucruri nu prea se schimba.
Iar astea se numesc consumabile si le platesti, din buzunarul propriu.
La SLZ am facut 3 revizii, una cind era iesita din garantie si doar atit am schimbat....si pina atunci aceleasi lucruri.

--------------------
x x - x
+
alexadvert
post 10 Jun 2005, 07:27
Post #1047

Membru incepator

251.gif Se pare ca Grupul Dacia chiar se tine de promisiune, livrarea cred ca o vor face atunci cand mi au spus 05.07.2005. Asa cum am mai spus traiesc inca cu speranta ca va ajunge mai devreme masina si o a doua speranta ca voi fi multumit de noua, deja vechea, achizitie.
Totusi 2 luni si 2 zile, care nu se pun la marele termen sunt deja neglijabile, nu mi vine sa cred ca poate dura atat parca am cerut tapiterie din piele tot felul de optiuni complicate cu multe litere DFH,KJH,ESS,MSS,SMS dar are doar 2 litere AC, oricum impresionat .... f impresionat de modalitatea de livrare.
Nu mi vine sa cred ... Asa ca referitor la Casco nu are rost sa ma bag oricum clar este faptul ca tre sa casti ochii mari la incheierea unei asigurari, in contract. Pana la livrare ... 022.gif

--------------------
Daewoo Espero 1.5 16V - ct-27-bav
+
AL
post 10 Jun 2005, 07:51
Post #1048

Member

QUOTE(bomicabomic @ 9 Jun 2005, 20:18)
Ce treaba are garantia extinsa cu reviziile? La revizii in afara de ulei, filtre (aer+ulei), bujii, placute de frina, alte lucruri nu prea se schimba.
Iar astea se numesc consumabile si le platesti, din buzunarul propriu.
La SLZ am facut 3 revizii, una cind era iesita din garantie si doar atit am schimbat....si pina atunci aceleasi lucruri.
*

nu te infierbanta!!!!

daca erai atent ai fi remarcat ideea.... e vorba ca daca ai garantie extinsa, esti obligat sa faci in continuare reviziile prescrise pentru a putea mentine garantia ... deci "macar faptul ca ai facut toate reviziile ca la carte si tot inseamna ceva." ... wink.gif ... adica garantia extinsa te invata sa fii corect cu masina si sa-i faci reviziile in continuare ...pe care multi le "rateaza" dupa ce ies din garantie...

--------------------
+
KNIGHT_C
post 10 Jun 2005, 09:37
Post #1049

Membru

Alexadvert > ce culoare ai comandat ? ca am o banuiala inca de cand mi-am primit si eu masina dupa care am asteptat fix 3 luni si o saptamana

later later edit - am uitat sa spun ca am verde ficus

This post has been edited by KNIGHT_C: 10 Jun 2005, 10:36

--------------------
DACIA LOGAN Ambition 2004 - B 40 ZZZ
Nu judecati oamenii dupa hotararile si faptele lor inainte de a intelege conjuctura in care le-au luat respectiv facut.
+
alexadvert
post 10 Jun 2005, 09:40
Post #1050

Membru incepator

QUOTE(KNIGHT_C @ 10 Jun 2005, 09:37)
Alexadvert > ce culoare ai comandat ? ca am o banuiala inca de cand mi-am primit si eu masina dupa care am asteptat fix 3 luni si o saptamana
*

Albastru Marin ... nu este o vopsea pretentioasa dar ... 2 luni si 2 zile biggrin.gif

--------------------
Daewoo Espero 1.5 16V - ct-27-bav
+
108 Pages « < 33 34 35 36 37 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 20:30
Forum Renault