DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

108 Pages « < 31 32 33 34 35 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.

bendix
post 13 May 2005, 15:44
Post #961

Membru autentic

Group: Members
From: Timisoara.RO

QUOTE(nicky @ 13 May 2005, 15:31)
Bani se transfera in lei la cursul Dacia din saptamana platii.
Trebuie sa mai ai pregatite cateva mil. pentru diferente de curs. Si eu la fel am patit. Am avut bani in euro si i-am transformat in lei.
*

As fi preferat sa virez euro, dar daca asa se cere, trebuie sa ma conformez.

--------------------
Dacia Logan Ambiance - 2005 - TM10### , alb arctic
In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
egox
post 14 May 2005, 12:10
Post #962

Membru și atât

QUOTE(Sony @ 13 May 2005, 15:23)
Bancile la care Dacia nu are cont iti vor percepe comision pentru efectuarea transferului bancar.
*

Eu am platit avansul cache la BRD si mi-au perceput un comision de 0.7%. Fara comision cred ca merge doar cand ai si tu si Dacia cont la aceeasi banca si transferi dintr-unul intr-altul (si asta depinzind de banca, la Raiffesien se plateste comision si la transfer dintr-un cont intr-altul, dar e foarte mic).

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 - (S)B
+
bendix
post 14 May 2005, 16:27
Post #963

Membru autentic

From: Timisoara.RO

Eu am banii din cont in euro. Am inteles ca trebuie virati in lei in contul Dacia. Sper macar sa sa ma lase sa-i convertesc virtual (din euro in lei) . Daca ma vor pune sa-mi scot fizic banii si sa-i schimb eu, ma voi supara rau de tot mad.gif

--------------------
Dacia Logan Ambiance - 2005 - TM10### , alb arctic
In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
+
mihaigpm
post 15 May 2005, 17:36
Post #964

Membru incepator

Doresc sa-mi cumpar Logan si intentionez sa iau un credit de la CEC. Stiti cumava care sunt conditiile? Ex: garantii, comisioane, etc. Merita?

--------------------
Oltcit/Logan Club/Ambiance - CJ...
+
kateco
post 16 May 2005, 18:47
Post #965

Membru incepator

From: Bucuresti

QUOTE(aqua @ 13 May 2005, 08:48)
am un credit la BRD,ei au zis ca asig CASCO se face numai la ei cu ASIBAN fara plata in rate,cei care mai aveti credit auto la BRD aveti la fel?
*

eu cred ca consilierii de clientela de la brd nu stiu nici ei exact cum sta treaba. au vazut ca e mai simplu sa iti spuna ca tre' sa platesti integral (ca, cica, oricum ai bani pt. chestiile astea din moment ce-ti iei masina si treci peste ele, adica zici "hai ma ca sa-mi iau masina mai repede"), dar ei nu stiu de fapt ca se poate plati si in rate.
eu fac actele la brd 13 septembrie si mi s-a spus din start ca pot plati integral sau in trei rate (trimestrial). deh, mai exista si exceptii.
e singura susursala brd unde am fost multumit de felul in care am fost tratat si de modul in care mi-au furnizat toate informatiile de care aveam nevoie (cel putin pana acum).
azi mi-a venit loganul si maine ma duc la banca sa perfectez actele. daca va mai intereseaza, voi reveni cu informatii despre cum au decurs lucrurile pe acolo si daca si-au pastrat profesionalismul pana la sfarsit laugh.gif

This post has been edited by kateco: 16 May 2005, 18:50

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 - Egee - B - XX - ???
+
carman
post 16 May 2005, 22:48
Post #966

Membru

Chestia cu rate trimestriale la Casco Asiban (credit prin BRD) a fost introdusa abia de saptamana trecuta. Dezavantajul major e ca pierzi 10% din reducerea pe care ti-ar acorda-o daca ai plati in avans tot anul.

Interesant ar fi de stiut daca a reusit cineva sa ia Moderato facand asigurare la alta companie. De exemplu eu as putea sa fac cu 30% reducere la Asirom, dar nu vor cei de la BRD. sad.gif

--------------------
◊ ◊ - ◊
+
diesel2002
post 17 May 2005, 19:49
Post #967

Membru autentic

From: Galati

Eu am facut casco pe 12 luni, in rate, la ASIBAN. Suma este de 270,8 euro la un Laureate de 7222 euro si platesc 22.6 euro pe luna. smile.gif , fara dobanda. Cand platesc rata , platesc si Casco.
M-a mai intrebat daca vreau asigurarea normala sau extinsa (cica impotriva vandalismului, etc), pe voi v-a intrebat asta? Diferenta e la procent:
asigurare simpla: 3,25%
asigurare extinsa: 3,75%

This post has been edited by diesel2002: 17 May 2005, 20:19

--------------------
Toyota Auris 1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007 ...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
+
alextz
post 17 May 2005, 19:50
Post #968

Membru incepator

Kateco --> trimestrial inseamna 4 rate si semetrial 2 rate...de unde ai auzit tu 3 rate?

Carman ti-am mai spus ...nici o sansa sa faci contract Casco cu alta firma...dar ti-am zis ca pentru Brd Asiban are o cota mult mai mica decat in mod curent. Cred ca depaseste cele 30% reducere de la Asirom. De ex tu ce cota obtii de la Asirom?

--------------------
Skoda Octavia 2005/1.9 TDI
+
aqua
post 17 May 2005, 20:56
Post #969

Membru autentic

QUOTE(kateco @ 16 May 2005, 12:47)
azi mi-a venit loganul si maine ma duc la banca sa perfectez actele. daca va mai intereseaza, voi reveni cu informatii despre cum au decurs lucrurile pe acolo si daca si-au pastrat profesionalismul pana la sfarsit laugh.gif
*

comanda de cand e facuta? sa-mi zici si mie ce-ai mai facut la banca cu actele si ce bani ai dat pe acolo,cat timp ti-a luat etc, ca si eu astept masina si o sa treb. sa ajung la ei

--------------------
ex. megane dci, ex. Sportage GDI 2017
Sportage 2020 AWD T-GDI
+
carman
post 17 May 2005, 23:19
Post #970

Membru

QUOTE(alextz @ 17 May 2005, 20:50)
Carman ti-am mai spus ...nici o sansa sa faci contract Casco cu alta firma...dar ti-am zis ca pentru Brd Asiban are o cota mult mai mica decat in mod curent. Cred ca depaseste cele 30% reducere de la Asirom. De ex tu ce cota obtii de la Asirom?
*

Parca 4.25. Cert este ca in cazul Ambition pret standard calculul este urmatorul: 275 € / an la Asiban, fata de 251 € / an la Asirom (cu reducerea de 30%). Avantajele ar fi urmatoarele: se mai da o reducere de 10% pentru plata integrala in avans (si la Asiban cred), iar daca nu am incidente, incepand de anul urmator as avea 40 sau chiar 45% la Asirom. Diferenta nu e mare, e adevarat. Dar ar mai fi ceva: cine e Asiban si cine e Asirom ? Multi dealeri Dacia au sucursale Asirom chiar in service - asta inseamna o multime de avantaje. Ca sa nu mai vorbim de acoperirea la nivel national, felul in care se fac despagubirile samd.

This post has been edited by carman: 17 May 2005, 23:21

--------------------
◊ ◊ - ◊
+
kateco
post 18 May 2005, 17:50
Post #971

Membru incepator

QUOTE(aqua @ 17 May 2005, 20:56)
comanda de cand e facuta? sa-mi zici si mie ce-ai mai facut la banca cu actele si ce bani ai dat pe acolo,cat timp ti-a luat etc, ca si eu astept masina si o sa treb. sa ajung la ei
*

comanda facuta pe 29.04.2005 la adras
- data limita de livrare de pe aviz data de dacia: 05-06-2005
- data estimata de adras: 19-05-2005
- masina in curte la adras: 16-05-2005
- masina ridicata: (probabil maine) 19-05-2005.
si acum sa-ti spun cam cum a fost.
- 28-04-2005: mers la adras cu actele pregatite; adras verificat,OK, trimis fax la brd cu toate datele; eu asteptat pana a doua zi;
- 29-04-2005: mers la adras sa aflu raspunsul brd-ului. raspuns OK prin mail si cu invitatia de rigoare la banca pentru verificare acte, dar nu inainte ca adrasul sa trimita bonul de comanda la dacia. deci: trimis bon comanda la dacia, venit aviz de plata (50.000.000 lei) si cu datele de mai sus. mers la banca cu actele + avizul de plata, banca veificat acte, raspuns OK. achitata la casierie 50.000.000 lei in contul dacia .... si cam atat la banca. ma intorc inapoi la adras cu chitanta celor 50.000.000 lei si gata.
- 16-05-2005: mers la adras doar asa sa vad cum sta treaba, cand colo, ce crezi? surpriza !!! masina era in curte (fara sa fiu anuntat de lucrul asta). singurul lucru care mi-a trecut prin cap in momentul ala a fost "vreau s-o vad", chiar daca el imi turna ca nu poate face avizul pe diferenta deca maine dimineata ca cica se schimba cursul euro. ok, o vad si plec...
- 17-05-2005: merg la adras, scoate avizul de plata pe diferenta, ii transmit ce optionale sa puna pe ea, si plec la banca. banca, din nefericire, ma programeaza abia joi 19-05-2005 (in loc de 18-05-2005). asta e.... m-am intors la adras si m-a programat joi 19-05-2005 sa ridic masina
- maine urmeaza sa ma duc la banca dimineata, iar dupa amiaza la adras sa ridic masina blink.gif

--------------------
+
kateco
post 18 May 2005, 17:58
Post #972

Membru incepator

QUOTE(alextz @ 17 May 2005, 19:50)
Kateco --> trimestrial inseamna 4 rate si semetrial 2 rate...de unde ai auzit tu 3 rate?

*

asa o fi, eu am ales semestrial asa ca nu mai conteaza... wink.gif
oricum, mersi de atentionare tongue.gif

--------------------
+
aqua
post 19 May 2005, 08:06
Post #973

Membru autentic

merci kateco si bafta la banca sa termini cat mai repede,mie mi-a dat termen pe 5.07 si comanda o am de pe 10.05...2 luni?au innebunit astia...nu stiu cata importanta are seria caroseriei da' daca o stii zi-mi si mie sa-mi fac o idee,eu am cica 4057880

This post has been edited by aqua: 19 May 2005, 08:17

--------------------
Sportage 2020 AWD T-GDI
+
bonzai
post 19 May 2005, 10:12
Post #974

Membru autentic

confirm termenul de 2 luni si la mine. Comanda e facuta la singurul dealer din Slobozia insa.

--------------------
Renault Megane 4 GT 2017
+
kateco
post 19 May 2005, 12:59
Post #975

Membru incepator

TURBEEEEEZ !!! 022.gif
am fost dimineata la banca, am rezolvat in 20 min, m-am dus la dealer cu OP-ul vizat de banca si mi s-a spus ca masina e gata de predare dar nu poate sa mi-o dea decat la 16:30 cand am eu programarea (acum este 13:50 dupa ceasul meu).
ce pana mea sa mai fac eu pana la patru sa treaca timpul. poate sa ... 166.gif

@aqua:
cam mult 2 luni .... la ce dealer? eu zic sa mai treci pe la ei sa intrebi cum mai sta treaba cu livrarea; s-ar putea sa ai surprize (placute)...

This post has been edited by kateco: 19 May 2005, 13:04

--------------------
+
aqua
post 19 May 2005, 13:11
Post #976

Membru autentic

QUOTE(kateco @ 19 May 2005, 13:59)
TURBEEEEEZ !!! 022.gif
am fost dimineata la banca, am rezolvat in 20 min,
*

inca cateva ore mai conteaza?eu m-as duce si as sta langa ea smile.gif...la meridian berceni am comanda..asa zic si eu ca prea e mult,nu stiu de unde o fi scos 2 luni..asta zice dacia, dealerul zice sa mai intreb pe 10.06...bine ca ai rezolvat repede cu banca, mie o tanti de la brd berceni mi-a zis ca o sa dureze vreo ora jumate pana imi da dosarul final cu creditul, fiecare cu parerile si termenele lui,sa-mi zici re rog seria caroseriei de la tine....ce am de facut decat sa calculez si sa-mi dau cu parerea?trece altfel timpul : blush.gif

This post has been edited by aqua: 19 May 2005, 13:13

--------------------
Sportage 2020 AWD T-GDI
+
diesel2002
post 19 May 2005, 13:17
Post #977

Membru autentic

am luat-o si eu ieri dupa masa. Prin programul Rabla:).
Comanda pe 25 aprilie, livrare 19 mai.

--------------------
Toyota Auris 1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007 ...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
+
kateco
post 19 May 2005, 13:23
Post #978

Membru incepator

QUOTE(aqua @ 19 May 2005, 13:11)
inca cateva ore mai conteaza?eu m-as duce si as sta langa ea smile.gif...la meridian berceni am comanda..asa zic si eu ca prea e mult,nu stiu de unde o fi scos 2 luni..asta zice dacia, dealerul zice sa mai intreb pe 10.06...bine ca ai rezolvat repede cu banca, mie o tanti de la brd berceni mi-a zis ca o sa dureze vreo ora jumate pana imi da dosarul final cu creditul, fiecare cu parerile si termenele lui,sa-mi zici re rog seria caroseriei de la tine....ce am de facut decat sa calculez si sa-mi dau cu parerea?trece altfel timpul :  blush.gif
*

cine stie, poate or avea prea multe comenzi si din cauza asta sa dureze atat. adevarul este ca dupa ce am primit bonul de comanda de la dacia (29-04-2005), urmatoarea persoana dupa mine a primit ca data de livrare sfarsitul lunii iunie. daca as fi fost in locul lui, chiar ca m-as fi impuscat.

seria caroseriei nu cred ca are nici o legatura cu data livrarii. ti-o da pe aviz numai sa ai tu ceva la mana pentru acei 50 mil. pe care ii dai ca avans... nu o stiu pe dinafara ca am lasat actele in masina.

--------------------
+
aqua
post 19 May 2005, 13:54
Post #979

Membru autentic

QUOTE(kateco @ 19 May 2005, 14:29)
seria caroseriei nu cred ca are nici o legatura cu data livrarii.
*

cu data livrarii nu are, da' eu zic ca seriile astea sunt la rand,indif. de locatie de culoare si altele,nu credeti?si daca cineva si-a luat seria x altul poate sa-si dea seama pe unde se afla ,ca timp, cu seria lui...zic si eu

--------------------
Sportage 2020 AWD T-GDI
+
untion
post 20 May 2005, 07:12
Post #980

Membru incepator

From: pitesti

QUOTE(aqua @ 19 May 2005, 13:54)
cu data livrarii nu are, da' eu zic ca seriile astea sunt la rand,indif. de locatie de culoare si altele,nu credeti?si daca cineva si-a luat seria x altul poate sa-si dea seama pe unde se afla ,ca timp, cu  seria lui...zic si eu
*

Comanda ieri 19.05.05 , vine pe 27.05.05 pitesti. Alti dealeri aveau multe masini in stoc , dar n-am gasit modelul si culoarea preferata :ambiance marin . Pentru cei din alte orase care nu vor sa astepte 2 luni, la pitesti pot gasi in stoc , in special masini mai "scumpe" (de la preference 1.6 in sus). Nu cred ca are legatura cu seriile. Dealerul meu avea comandate la dacia zeci de masini, care veneau in transe, iar clientii isi alegeau din lista respectiva pe cele disponibile

--------------------
Logan Partener 1.6 16V 2008 - -
+
catalin1paul
post 20 May 2005, 07:49
Post #981

Membru

Daca ne spui in ce orasi si ce deler ar fi bine, nu de alta dar si eu am comanda din data de 26.04 aceiasi culoare, si inca nimic... ohmy.gif

--------------------
Logan Laureat 1.4 - B12XXX
Sa nu uitam!!! "TRAIM IN ROMANIA"
+
untion
post 20 May 2005, 08:07
Post #982

Membru incepator

From: pitesti

QUOTE(catalin1paul @ 20 May 2005, 07:49)
Daca ne spui in ce orasi si ce deler ar fi bine, nu de alta dar si eu am comanda din data de 26.04 aceiasi culoare, si inca nimic... ohmy.gif
*

am spus : pitesti , iar dealerii la care am gasit masini in stoc sunt Mavexim, Delta Plus si Daperom

--------------------
Logan Partener 1.6 16V 2008 - -
+
alexadvert
post 20 May 2005, 14:23
Post #983

Membru incepator

QUOTE(aqua @ 19 May 2005, 08:06)
... mie mi-a dat termen pe 5.07 si comanda o am de pe 10.05...2 luni?au innebunit astia...nu stiu cata importanta are seria caroseriei da' daca o stii zi-mi si mie sa-mi fac o idee,eu am cica 4057880
*

022.gif Din pacate comanda mea a fost pe 07.05 si cei de la Dacia mi au confirmat data de furnizare 05.07; cred ca se amuza pe seama cifrelor simetrie, una alta ... dar pe nervii mei ...
La Vocea Prostului (ce cumpara Dacia) am primit urmatorul raspuns "sunt prea multe cereri ... si angajatilor Dacia le vin masinile in iulie ... nu putem sa va ajutam cu nimic doar daca vrei sa faceti vreo plangere ... puteti suna insa la logistica 502.000" la logistica :"domnule nu noi va putem confirma sau prelua plangerile sunati la Vocea Prostului... daca nu va fac un trasfer " la alt departament" nu pot sa va ajut eu ... sunati daca stiti seria la 502.694 sau 504.248" deja obosit cu multi bani pierduti, multi nervi si rezolvat nimic. Cred ca sunt in Romania nu? Mi s a confirmat ptr nu stiu a cata oara.
In concluzie masina vine "cand vrea muschiilor" adica la toata lumea in aceeasi zi 05.07 sau daca nu poate mai tarziu ...
Incepe sa mi para rau ca o masina fie ea la mana a doua am vandut o ca sa mi cumpar o masina noua pe care o astept de parca cine stie ce am facut.

--------------------
Daewoo Espero 1.5 16V - ct-27-bav
+
Slider
post 20 May 2005, 14:28
Post #984

Membru autentic

From: Cernavoda

Alex stai bre linistit ca vine mai repede. Isi iau si ei o marja de siguranta.

--------------------
LOGAN Ambiance - CT-xx-xxx
+
kateco
post 21 May 2005, 11:05
Post #985

Membru incepator

revin cu detalii
MI-AM LUAT MASINAAAAAAAA !!!!!
am ridicat-o pe 19-05, seara. a durat cam mult la dealer si m-am cam plictisit pe-acolo.
ideea este ca dealerul a spus ca pe 19 am masina, si chiar pe 19 am ridicat-o de la el.
nu am mai post-at nimic pentru ca .... stiti si voi cum e (testeaza masina, citeste toate carticelele, da de baut etc.)

@aquaba:
seria mea de caroserie este 3916962

--------------------
+
Radu_escu
post 21 May 2005, 19:32
Post #986

Membru incepator

Am comandat un preference 1.4 pe 20 aprilie la Dacia din Calea Floreasca.Pt ca am vrut rosu passion au spus ca dureaza ceva mai mult(adica 9iunie).Am platit avansul la BCR de 50mil (pt ca aveam cont acolo) iar masina mi-a venit luni 16 mai, am platit restul de bani (tot la BCR, am luat-o cash, la prtzul din aprilie normal), am dus copia de pe transfer la ei si a 2 a zi am ridicat-o (marti 17 mai).Masina cu cauciucuri kormoran...toate bune, am vrut si alarma pe ea.Am ridicat-o deci marti si cand la un stop prietenul care a fost cu mine imi spune ca semnalizeaza pe ambele parti, desi eu eu semnalizam (normal stanga sau dreapta) nu bagasem avariile.M-am intors la ei, m-au trimis in Militari unde pusesera alarma.Am rezolvat repede.Acum e ok, sunt multumit de ea deocamdata.

--------------------
Dacia Logan Preference 1.4mpi - Provizoriu
+
gamezcdr
post 23 May 2005, 18:54
Post #987

Membru

2 intrebari scurte:
Credit BRD Moderato 7 ani
1. Se poate plati CASCO tot odata sau lunar/trimestrial ? Plata se poate face in EURO sau in LEI ?
2. Comisionul bancii de 4% se aplica la credit sau la valoarea totala a masinii ? (logic e prima dar traim in Romania).

--------------------
Reanault Kadjar 1.2 TCE
+
rdu
post 23 May 2005, 19:27
Post #988

Membru incepator

Group: Banned
From: Iasi

casco se plateste integral in primul an,contractul il semnezi pe 7 ani cu aceiasi suma pe toata perioada:i-am intrebat daca am reducere in anul urmator si mi-au spus ca deja 3.25% e o reducere.Deci:
1.casco -3.25%Xval .masini X7 ani
2.comisionul-4%Xval.credit.
3.Sumele rezultate se platesc in euro ,la suma finala adaugindu-se inca o diferenta de curs(in cazul meu a fost de 3 mil.)

--------------------
DACIA/FIAT LOGAN 1.6 LAUR,PANDA - IS .....
+
diesel2002
post 24 May 2005, 09:25
Post #989

Membru autentic

Eu platesc Casco in rate LUNARE odata cu rata de la masina. La Asiban - BRD
Prima este de 3,75% (include si furt total, vandalism, etc.).

--------------------
+
alexadvert
post 25 May 2005, 11:17
Post #990

Membru incepator

Marja de siguranta "2 luni" nu este totusi prea mult?
Cum am mai spus incepe sa mi para rau ca am optat ptr Dacia.
Si chiar daca o sa fiu putin "off topic" - au aparut cam multe masini intre 7000 si 9000 euro si culmea chiar masini bune sau cat de cat bune tongue.gif Skoda, Citroen, Fiat.
M au dezamagit pana acum cei de la Dacia, dar cum in Romania speranta moare ultima, sper ca sa ma contrazica acestia in momentul, peste 2 luni, cand o sa utilizez autoturismul Dacia Logan 1,6 Laurette smile.gif.

--------------------
Daewoo Espero 1.5 16V - ct-27-bav
+
108 Pages « < 31 32 33 34 35 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 09:43
Forum Renault