TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
![]() ![]() ![]() |
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
BodoC |
![]()
|
||
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|||
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
La ce banca trebuie platit Logan-ul in cazul cash ? La BRD ? Exista un cont special ? Parca nu prea imi vine sa merg cu plasa de bani la mine mai bine as face un transfer.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BodoC @ 4 May 2005, 12:04) Dar daca nu iti aproba dosarul la banca? ce faci? Comisionul de management si casco, se platesc in ziua cind se semneaza contractul cu banca(la livrare), si acesti bani trebuie sa-i ai la tine! nu se includ in credit! merci...totusi...daca am fost la dealer, dealerul a trimis la banca datele mele si banca a raspuns ca e ok,urmeaza sa-mi dea dosarul dealerul si sa merg sa platesc avansul....se mai intampla ca banca sa zica ca nu mai vrea? casco nu se poate plati in rate? dealerul zice ca e mai bine pt mine sa dau doar 50 si restul cand o sa vina masina..de ce?eu am acum aia 25 % (70 mil) si i-as da pe toti sa scap,sa raman cu celellalte cheltuieli la venirea masinii..sau nu?merci |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
luci974 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 17 November 04 From: Suceava ![]() |
Eu urma sa platesc avans pentru logan 80 mil. In ziua cand am fost la banca sa dau cei 50 mil, aveam la mine 60, asa ca i-am dat pe toti .Cand a venit masina am achitat doar diferenta de 20 mil.
Casco se plateste integral pe un an , in fiecare an pana la expirarea creditului. |
--------------------
Citroen
C4 1.6.......
......dupa 4 ani de Logan
- SV 10 EML
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
adica nu ai avut nici o variatie de curs? sa trebuiasca ceva in plus? ma mir ca ti-au ramas exact alea 20 mil la venirea masinii
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
|
|
RTZone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(luci974 @ 5 May 2005, 07:33) Eu urma sa platesc avans pentru logan 80 mil. In ziua cand am fost la banca sa dau cei 50 mil, aveam la mine 60, asa ca i-am dat pe toti .Cand a venit masina am achitat doar diferenta de 20 mil. Casco se plateste integral pe un an , in fiecare an pana la expirarea creditului. De unde stii ca se plateste DOAR integral Casco si nu in rate la un Logan in leasing? ![]() |
--------------------
Logan
Ambiance
- B-OO-NDD " Magarul când îmbatrâneste nu ajunge neaparat mai marele grajdului! " |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.728 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Intrebare pentru cei care au luat cu credit:
Ce salariul net minim trebuie pentru a face credit de ~ 4600E ( +25% avans pe 5 ani ) la BRD ? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
zapper |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 4 May 05 ![]() |
QUOTE(ironickSQUAD @ 5 May 2005, 13:44) Intrebare pentru cei care au luat cu credit: Ce salariul net minim trebuie pentru a face credit de ~ 4600E ( +25% avans pe 5 ani ) la BRD ? Eu am pe 7 ani , avans 90mil.plus aproximativ 400 EU (casco ,diferente de curs,deschideri de cont ,RCA dealer,etc). Salariu necesar 11 mil net , ~ 16 mil brut Rata lunara = 67EU Credit 4200 EU . |
--------------------
Dacia
Preference 1.4 MPI
- PH -27-DLD
|
|
IRONICK |
![]()
|
Se face cumva media salariului pe ultimele 3 luni si rezulta salariu net care apare pe cererea de credit ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
zapper |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 4 May 05 ![]() |
se ia in considerare salariul de incadrare , fara comisioane , cel care rezulta din cartea de munca.
|
--------------------
Dacia
Preference 1.4 MPI
- PH -27-DLD
|
|
rdu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 44 Joined: 25 April 05 From: Iasi ![]() |
rata lunara nu trebuie sa fie mai mare de 30% din venitul net al familiei(sot+sotie).la 75 mil avans pt un laureate 1.6 ,pe 7 ani rezulta o rata lunara de 98 euro.
This post has been edited by rdu: 5 May 2005, 17:26 |
--------------------
DACIA/FIAT
LOGAN 1.6 LAUR,PANDA
- IS .....
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(ironickSQUAD @ 5 May 2005, 14:44) Intrebare pentru cei care au luat cu credit: Ce salariul net minim trebuie pentru a face credit de ~ 4600E ( +25% avans pe 5 ani ) la BRD ? Intra pe site-ul bancii si vei gasi acolo un calculator de rate. Vezi cat iti vine rata si inmultesti cu trei ca sa afli cat trebuie sa ai venitul minim. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
QUOTE(bendix @ 4 May 2005, 20:49) La ce banca trebuie platit Logan-ul in cazul cash ? La BRD ? Exista un cont special ? Parca nu prea imi vine sa merg cu plasa de bani la mine mai bine as face un transfer. eu am platit la BCR si avansul, si restul de bani cand a venit masina. . Acolo m-au trimis cei de la dealer (era o sambata si parca mi-au zis ca BRD-ul nu lucreaza sambata) |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Si eu am platit avansul la BCR. Inseamna ca pot da restul de bani la BRD, dar cu conditia sa fie zi de lucru.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
aqua |
![]()
|
am un credit la BRD,ei au zis ca asig CASCO se face numai la ei cu ASIBAN fara plata in rate,cei care mai aveti credit auto la BRD aveti la fel?
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
DA
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
G.R. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 17 December 04 ![]() |
QUOTE(aqua @ 13 May 2005, 08:48) am un credit la BRD,ei au zis ca asig CASCO se face numai la ei cu ASIBAN fara plata in rate,cei care mai aveti credit auto la BRD aveti la fel? Da, la fel deși nu este corect (poate nici legal) să te oblige să faci asigurarea unde spun ei și nici faptul să nu te lase să faci plata trimestrială sau semetrială. Dar când n-ai bani, legea o fac cei care te împrumită. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
QUOTE(bendix @ 4 May 2005, 20:49) La ce banca trebuie platit Logan-ul in cazul cash ? La BRD ? Exista un cont special ? Parca nu prea imi vine sa merg cu plasa de bani la mine mai bine as face un transfer. la orice banca, dealer-ul iti da o factura proforma cu care vei merge la banca unde ti-ai depus banii (ii spui dealer-ului ca vrei sa platesti din banca...) |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
valdanos_77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 May 05 ![]() |
orice plata (acont sau integral) se face la banca in baza avizelor de plata emise de catre dealer.
pe acele avize sunt trecute : suma de plata , contul in care se plateste ,datele de identificare ale autoturismului contractat ,etc |
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- B 42 MTK
|
|
nicky |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 27 April 05 ![]() |
Am plati si eu ieri diferenta de plata si am sunat acum la Dacia si mi-au zis ca nu au intrat banii. Am platit din Raiffeisen in ABN dar nu au intrat. Oare cat dureaza?
Doar cand intra banii in cont imi dau masina? |
--------------------
Dacia
Logan
- b10tst
|
|
catalin1paul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 5 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Din ce spunea cineva transferul intre anumite banci se face ceva mai greu 2-3 zile...
|
--------------------
Logan
Laureat 1.4
- B12XXX Sa nu uitam!!! "TRAIM IN ROMANIA"
|
|
cg_ivan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 March 05 ![]() |
QUOTE(aqua @ 13 May 2005, 09:48) am un credit la BRD,ei au zis ca asig CASCO se face numai la ei cu ASIBAN fara plata in rate,cei care mai aveti credit auto la BRD aveti la fel? Din cate m-am prins eu incearca sa te pacaleasca. Mai exact, daca o faci la ASIBAN castiga si ei niste banuti, insa este ilegal sa te oblige. Eu le-am cerut in mod expres sa imi pastrez vechiul asigurator, de ale carui servicii sunt foarte multumit si in plus am bonus. La chestia asta, gagica de la banca a dat din colt in colt si a zis ca va vorbi cu colegii ei sa vada cum facem. Deci se poate. O sa stiu mai exact peste o luna cand imi vine amsina. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-00-XXX Repar pompe de benzina de Trabant la preturi fara concurenta.
Bonus: reglarea litrometrului. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
nicky |
![]()
|
Adica ce vrei sa zici?
Mie normal ca mi-a luat comision Raiffeisen, acum imi va lua si ABN-ul. Nu pot sa cred asa ceva. |
--------------------
Dacia
Logan
- b10tst
|
|
IRONICK |
![]()
|
Cat este comisionul pentru transfer bancar ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
nicky |
![]()
|
La Raiffesien este 10.000 lei indiferent de suma
|
--------------------
Dacia
Logan
- b10tst
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
daca BRD-ul are stipulat drept conditie pentru acordarea creditului CASCO la firma X, ce mai e de negociat?
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
alextz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 19 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Tu faci contract casco cu ASIBAN...dar prin Marsh care e o companie privata.
Oricum cat timp BRD are actiuni importante la ASIBAN....si contract de exclusivitate nu cred ca ai nici o sansa. Oricum in acest contract ti se ofera si niste avantaje....de ex la masini straine cu fransiza zero... ai o cota de 4.15%......La Logan nu stiu cat ai ...dar sigur ai mai putin decat acel 3.6% cu care lucreaza Asiban |
--------------------
Skoda
Octavia
2005/1.9 TDI
|
|
bendix |
![]()
|
QUOTE(maxiK @ 13 May 2005, 12:47) la orice banca, dealer-ul iti da o factura proforma cu care vei merge la banca unde ti-ai depus banii (ii spui dealer-ului ca vrei sa platesti din banca...) Multumesc maxiK ! QUOTE Bancile la care Dacia nu are cont iti vor percepe comision pentru efectuarea transferului bancar. Eu doresc sa platesc la BRD asa ca sper sa nu fie problema de comision si de intarziere la transfer. Inca ceva, banii se transfera in euro ? Eu asa as prefera. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
nicky |
![]()
|
QUOTE(bendix @ 13 May 2005, 15:29) Multumesc maxiK ! Eu doresc sa platesc la BRD asa ca sper sa nu fie problema de comision si de intarziere la transfer. Inca ceva, banii se transfera in euro ? Eu asa as prefera. Bani se transfera in lei la cursul Dacia din saptamana platii. Trebuie sa mai ai pregatite cateva mil. pentru diferente de curs. Si eu la fel am patit. Am avut bani in euro si i-am transformat in lei. |
--------------------
Dacia
Logan
- b10tst
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 10:33 |