TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
![]() ![]() ![]() |
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Bineinteles. Fa-ti un simplu calcul si vei vedea ca rata nu va depasi 30% din salariu. Stai linistit, ca banca este interesata sa te aiba drept client, nu sa te sperie.
laufery6, chiar nu iti cer avans la Tiriac?? Ia sa vedem... A! Iti trebuie girant. Si creditul e pe max 5 ani. Naspa. Not interested. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu ma supar, doar mor de ras. Madam, hai? :mrgreen:
|
--------------------
Renault
2006/7
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi cer scuze Maddam(nu madam) eram foarte grabit
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
maddan |
![]()
|
Un control la ochi ti-ar fi bun, nu crezi? laugh.gif Ia citeste matale mai atent. Ca acum ma supar... :twisted:
Revenind la creditare: oare cei de la Raiffeisen de ce nu iau nici o masura? Pana acum ofertele de la Volksbank si BRD rulez. Mai exista vreo banca in stare sa concureze cu oferta celor doua? |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Se pare ca da.
Intra pe site la Alpha Bank si vei gasi o oferta asemanatoare cu Raiffeisen, rata fiind olecuta mai mare, iar comisionul de administrare a creditului este si el ceva mai bine furajat! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
laufery6 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 13 August 04 From: Constanta ![]() |
la noi in Constanta creditul se da pe 6 ani si nu trebuie girant!
|
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
La ce banca? ...Si doar nu o fi vreo banca in Cta iar in Buc. sa nu fie...baga detalii!
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
In cadrul aceleiasi banci politica de credite difera de la o filiala la alta in anumite limite. Directorul filialei are libertatea de a stabili conditiile.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
MARFA...ia mai zii niste detalii laufery6 ...nu de alta, dar ma cam intereseaza...ce banca si conditii...
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
cipicah |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 9 June 04 ![]() |
Indraznesc sa apelez la bunavointa cunoscatorilor pentru niste lamuriri.
Din cite am inteles eu,la sistemul Modelease,mai exact pentru un leasing financiar (pe societate),dobinda este de 15% (enorma fata de ce am vazut pt.leasing la alte tipuri de masini : 10-11%). Stie cineva vreo varianta sa pot achizitiona un Logan in leasing financiar,dar cu o dobinda mai mica decit a hotilor de la RCI? Multumesc si ramin recunoscator! |
-------------------- |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
cipicah, in caz ca nu stiai: hotii de la RCI iti dau 18 luni de garantie in plus pentru cei 4% in plus . Asa ca exista o explicatie foarte buna pentru dobanda mai mare.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX
|
|
cipicah |
![]()
|
||
Explicatia nu e chiar atit de buna,pentru ca majoritatea firmelor dau din start 36 de luni garantie pentru masinile lor si dobinda la sold in cazul leasingului este mai mult decit rezonabila.Aici pot sa subliniez mai ales Chevrolet kalos,Daewoo Matiz, pentru a nu-i scoate in evidenta pe cei tari:Ford,Opel,VW. |
||
-------------------- |
|||
vv |
![]()
|
Da dar nu poti sublinia Dacia :mrgreen:
Dacia nu are garantie 3 ani din fabrica - asa ca trebuie sa isi acopere firma de leasing din ceva extinderea garantiei, nu? |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
irina LOGAN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 3 June 04 ![]() |
eu am o nelamurire: garantia nu e data de producator? e normal?
|
--------------------
Peugeot
406 hdi hdi/2 litri/110 cp
|
|
cipicah |
![]()
|
Corect,vv! Dar asta inseamna ca daca n-am 7.000 EUR cash pentru a-mi cumpara un Logan (ce are un pret convenabil-sa zicem),m-ar ajunge mai ieftin sa-mi achizitionez o alta masina ce are un pret de baza mai mare decit mult-adorata de la Dacia! Este absolut anormal! Dacia,se aude?!
Pt.Irina : Da,garantia este data de producator.Dar in cazul Loganului,cind Dacia lucreaza cu RCI (care se ocupa strict de concernul Renault),se pare ca s-a realizat o conventie acceptata de ambele parti(mai putin de cumparator laugh.gif ). Exista multe cazuri de intelegeri intre producatori si firmele de leasing cu care lucreaza. 8) |
-------------------- |
|
irina LOGAN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 3 June 04 ![]() |
mie mi se pare totusi o aberatie ca garantia sa fie prelungita nu de producator ci de firma de leasing. adica daca eu mi-as face o casa in leasing, la garantia producatorului pentru materiale si a constructorului pentru imobil, s-ar mai adauga si cea a firmei de leasing? :?:
|
--------------------
Peugeot
406 hdi hdi/2 litri/110 cp
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Vezi ca VW da numai 24 luni garantie la masinile lor :wink: |
||
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|||
cipicah |
![]()
|
Tot producatorul prelungeste garantia,dar in complicitate cu firma de leasing,cozonacul fiind impartit intre ei la sfirsit. De', asa-s afacerile!
S-ar parea ca "am comis-o" cu VW! Cu speranta ca eroarea mea va fi iertata,trebuie din nou sa amintesc faptul ca RCI au o dobinda la leasing de-a dreptul impardonabila,moncher! |
-------------------- |
|
vv |
![]()
|
Cipicah, poti alege ORICE firma de leasing daca RCI nu-ti place, dar ramai cu 18 luni garantie. Si de altfel, poti face credit, nu vad de ce ai face leasing (sau o iei pe firma?)
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
cipicah |
![]()
|
Tocmai asta-i buba,masina trebuie sa o iau pe societate!
Speram sa gasesc pe cineva in aceeasi situatie ca si mine si care sa fie ceva mai bine informat despre situatia de fata. |
-------------------- |
|
fbatran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 13 March 03 From: Timisoara ![]() |
Ar trebui sa fie credite si pentru societati, credite orientate pe Logan ... sper ... stiti careva ceva sigur in sensu asta?
|
--------------------
Dacia si Audi
LGN si mai nou A4
2005
- BFO
|
|
maddan |
![]()
|
||||||||||
Introduc aici un off-topic de pe alt thread. Cu mentiunea ca NU voi mai face acest lucru si alta data!
luxxxian:
laur:
luxxxian:
laur:
luxxxian:
Rog pe viitor sa fiti ATENTI unde si ce postati. Sunt destule topicuri! |
||||||||||
--------------------
Renault
2006/7
|
|||||||||||
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Iar as vrea sa pun un mesaj oarecum off-topic, totusi tine de credit..
Am auzit ca nu mai intervine BNR pe piata (avem 10 miliarde EUR rezerva valutara), si se asteapta sa scada EUR cu cateva mii lei :!: Cred ca merita sa luam credite in EUR atunci, ce ziceti :?: |
--------------------
Dacia Logan
|
|
maddan |
![]()
|
Pai tocmai ce crescu Euro... tongue.gif
Oricum un credit in euro este mult mai convenabil decat unul in lei, pentru cei care isi iau salariul in echivalent valuta. |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Parca spuneau ca de la anul nu mai intervin pe piata..
Nu mai stiu exact de cand, am tinut minte doar ca se va intampla destul de curand. A fost o declaratie a vice-guvernatorului BNR pe PRO TV la stiri. |
--------------------
Dacia Logan
|
|
St |
![]()
|
Asa am auzit si eu, in ultimele zile, oricum nu au intervenit pe piata, inseamna ca am fost super inspirat acum 4 luni, cand mi-am luat cei 5000E, cu toate ca primesc salariu in lei, fara echivalent in valuta......
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
vad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
ATENTIE! nu vreau sa fac reclama, insa 10% reducere (timp de 1 luna) la omniasig daca se asigura masina la ei (bieinteles LGN).
|
--------------------
logan
laureate 1.6
- bz xx vad iaca si eu pe aici ma bag in seama ... poate invat si eu cate ceva de la cineva ... sau mai invata si altii de la mine!
|
|
Sony |
![]()
|
||
st2005 a zis:
Ce salariu primesti tu la 14 ani? Si de unde? |
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:32 |