TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
![]() ![]() ![]() |
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
Sorinator |
![]()
|
||
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|||
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
eu stiu ca nici un agent economic nu poate sa faca o incasare mai mare de 50 de milioane.
asa ca nu vad cum as putea platii direct la ei Oricum e meridian ma feresc, am destui prieteni care au avut destule neplaceri. |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai exista prevedere cu plafonul de casa, pot sa incaseze mai mult, in special de la persoane fizice.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dinescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 6 February 07 ![]() |
Am fost ieri la meridian berceni. Mi-au facut o calculatie (la BRD) care imi pare cam mare. Pentru un Laureate. Cred ca ies mai bine cu un credit de nevoi la o alta banca. Numerele 149 RON casco ~1000RON. BRD e una din bancile cu un DAE mare dar fiind francezi nici nu ma mira ca lucreaza cu ei. Vreau sa dau 25% avans si restul in 4 ani. Despre livrare mi-au spus ca poate dupa pana la 30 de zile in functie de configuratia aleasa, de culoare si de ce stoc exista la producator.
![]() |
--------------------
dacia
1300
78 Fac dezvaluiri...
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce sa zic cu termenul de 30 de zile...initial mi-au spus ca o sa iasa din fabrica pe 19 februarie iar azi mi-au spus de 9 martie
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
dinescu |
![]()
|
Adica vei astepta mai mult de 30 de zile de la lansarea comenzii??
![]() |
--------------------
dacia
1300
78 Fac dezvaluiri...
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
pai asa am zis si eu...ca nu prea am ce face, poate doar nervi
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
sorin_ |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 7 July 06 From: Constanta ![]() |
Salut
Va deranjez cu o intrebare, normal ar fi sa sun la VC, dar la ora asta....sau maine nu cred ca mai gasesc pe cineva....si poate imi da raspuns cineva care stie... Dupa ce stiam, pretul de achizitie a unui Logan este actualizat saptamanal (cursul euro de marti + 0.5%). Intrebare: Daca eu fac comanda la un Logan (pe care il voi plati cash) de ex intr-o sambata....si platesc avansul la cursul euro de martea trecuta....cand voi plati restul masinii (intr-o luna)....la ce curs voi plati restul? la cursul euro/RON de la care am facut comanda sau la cursul saptamanii de cand achit restul de plata ??? Va multumesc |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007 Dynamique 1.4 16v + clima
- CT
|
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
La cursul monedei euro din saptamana respectiva. De vreme ce sunt doua plati in doua perioade diferite, nu au cum sa pastreze acelasi curs. Dar daca vrei poti plati intreaga suma la inceput si atunci poti sa fii linistit in privinta cursului.
E destul de aiurea ca nu poti plati direct in euro de vreme ce pretul masinii e afisat in aceasta moneda. Eu am avut suma in euro si a trebuit sa o trasform in lei pentru a plati un produs cu valoare calculata in euro. Bineinteles ca am pierdut, deoarece cursul lor nu e deloc convenabil. |
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
dinescu |
![]()
|
Cred ca tine de legislatie: tranzactiile comerciale pe teritoriul romaniei se fac in moneda nationala - LEU (sau acum RON). Cam asa ceva suna. Evident ca pierzi la schimb ca doar nu or fi prosti...
![]() ![]() |
--------------------
dacia
1300
78 Fac dezvaluiri...
|
|
router |
![]()
|
Daca as comanda un Logan si platesc avans la ce suma mi se va face factura cand va sosi masina:
1.La suma din data comenzii sau la suma din data la care ajunge masina si o platesc integral? 2.Cam la cat timp imi vine masina daca comand un Logan 1.4 Ambiance cu servo si vopsea metalizata? (asta e o intrebare destul de relativa si as dori un raspuns daca se poate din cazurile voastre) 3.Cat este avansul minim pe care il platesc (50 de mil) ? Multumesc |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(router @ 11 Feb 2007, 16:02) 2.Cam la cat timp imi vine masina daca comand un Logan 1.4 Ambiance cu servo si vopsea metalizata? (asta e o intrebare destul de relativa si as dori un raspuns daca se poate din cazurile voastre) 3.Cat este avansul minim pe care il platesc (50 de mil) ? Multumesc 2. Asta tine de cate comenzi sunt, daca culoarea si modelul este pe stoc, etc. 3. Ti-au zis ca trebuie sa platesti avans? Eu nu am platit nimic la comanda, ci am platiti totul la livrare. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
router |
![]()
|
pot sa fac comanda fara sa platesc avans?
|
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
dinescu |
![]()
|
La meridian sud mi-au spus ca NU. Ca nu pot lansa comanda daca nu sunt siguri ca vreau sa cumpar. Evident ca daca le zici ca vrei sigur nu te vor crede. Si pe buna dreptate - daca te sucesti si nu mai vrei ei raman cu masina pe stoc. Nu le va fi greu sa o vanda dar asa e politica lor. Cel putin mie asa mi-au spus.
|
--------------------
dacia
1300
78 Fac dezvaluiri...
|
|
danseke |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 5 January 07 ![]() |
Am fost azi la IPSO (bd Mihalache) si mi-au prezentat o noua oferta de credit, prin Banca Transilvania (avantaje: comision de acordare mai mic-3.5%, fara comision de rambursare rabida, fara obligativitate Casco
![]() ![]() Eu vreau 1.5dci Ambition cu airbaguri laterale si mi s-a spus ca dureaza minim 1luna ![]() |
--------------------
Logan
Ambition 1.5DCI
2007
|
|
OAP |
![]()
|
pai si eu tot peste o luna trebuie sa astept...o fi de la airbag-uri? mai citeam pe undeva sa vor sa o puna si de o greva peste vre-o doua saptamani...
|
--------------------
.
.
|
|
danseke |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 5 January 07 ![]() |
Sigur e de la airbaguri laterale, mi-a confirmat dealerul....tot dci vrei?de unde?
offtopic: mi-au placut cei de la IPSO, amabili momentan |
--------------------
Logan
Ambition 1.5DCI
2007
|
|
router |
![]()
|
saptamana asta vroiam sa dau comanda pentru un Logan si sa platesc 50 de milioane sau poate chiar integral insa am vazut pe site noul curs.
Cei de la Dacia calculeaza dupa un curs total Paranormal: Toata saptamana trecuta a fost euro 3.37-3.36-3.38 si ei au pus pentru saptama asta aproape 3.42. Sunt total dezgustat de ceea ce se intampla. O alta nemultumire ar fi pachetele pe care ti-le ofera si sistemul de optiuni care este total prost gandit. Iti baga pe gat anumite chestii (gen nustiu ce casetofon--apropo cine mai foloseste casete--care costa 6 milioane, pai la banii astia imi iau mp3 Alpine sau Pioneer de nu ma vad) Insa daca stau sa ma gandesc astia sunt banii pe care ii am iar marfa si serviciile reflecta pretul ceva mai mic pe care il platesc. |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
is89ckd |
![]()
|
![]() membru ofticos Group: Members Posts: 25 Joined: 20 April 05 From: Iasi ![]() |
Si ce daca nu iti pui casetofon si iti montezi tu singurel un mp3 player cu tot cu boxe are ceva, pierzi garantia? Si cu alarma e tot asa?
Si eu vreau sa-mi cumpar unul in curand, martie sper, si nu am de gand sa dau banii pe o porcarie de casetofon. Cu programul rabla ce se mai aude? |
--------------------
dacia
logan
2007
- provizoriu ...liber profesionist...
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(danseke @ 12 Feb 2007, 21:15) Sigur e de la airbaguri laterale, mi-a confirmat dealerul....tot dci vrei?de unde? offtopic: mi-au placut cei de la IPSO, amabili momentan Da, tot dci. Asa mi-au spus si mie ca din cauza air bag-urilor laterale...De la IATSA Campina...am inteles ca sunt mai serioasi, si chiar asa am avut si eu impresia.. |
--------------------
.
.
|
|
router |
![]()
|
QUOTE(is89ckd @ 14 Feb 2007, 17:55) Si ce daca nu iti pui casetofon si iti montezi tu singurel un mp3 player cu tot cu boxe are ceva, pierzi garantia? Si cu alarma e tot asa? Si eu vreau sa-mi cumpar unul in curand, martie sper, si nu am de gand sa dau banii pe o porcarie de casetofon. Cu programul rabla ce se mai aude? ce garantie pierd ![]() si sa spunem ca nu vor sa-mi asigure garantia--ma duc la alt service care imi asigura fara sa ma intrebe. oricum garantia in astfel de cazuri daca se pierde se pierde doar la partea electrica si oricum ma voi duce sa le montez la un service bun nu la nea vazilica de la baraca din colt |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
QUOTE(router @ 14 Feb 2007, 18:44) ce garantie pierd ![]() pai in doua minute iti zic daca a fost montata sau nu in service autorizat dacia. au baza de date si orice interventie asupra autoturismului trebuie operata acolo. This post has been edited by -Scorpio-: 14 Feb 2007, 19:47 |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
QUOTE(router @ 11 Feb 2007, 20:51) Da, eu nu am platit nimic la comandare (Meridian). QUOTE(dinescu @ 12 Feb 2007, 10:59) La meridian sud mi-au spus ca NU. Ca nu pot lansa comanda daca nu sunt siguri ca vreau sa cumpar. Evident ca daca le zici ca vrei sigur nu te vor crede. Si pe buna dreptate - daca te sucesti si nu mai vrei ei raman cu masina pe stoc. Nu le va fi greu sa o vanda dar asa e politica lor. Cel putin mie asa mi-au spus. Si mie mi-au spus ca vine masina la Meridian Vest si daca nu imi place (zgariata, sau lipseste ceva, etc.) pot sa nu o iau. Sau daca nu mai vroiam sa o iau, puteam sa renunt oricand. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
sorin_ |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 7 July 06 From: Constanta ![]() |
QUOTE(router @ 12 Feb 2007, 21:15) .... Cei de la Dacia calculeaza dupa un curs total Paranormal: Toata saptamana trecuta a fost euro 3.37-3.36-3.38 si ei au pus pentru saptama asta aproape 3.42. ..... Si eu am crezut la fel, dar pretul se calculeaza in functie de cursul euro/ron din fiecare zi de marti la care se adauga 0.5% Depinde foarte mult de perioada de timp cand faci plata avans/rest....pentru ca aici poti castiga/pierde cateva milioane....depinde cum este cursul... |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007 Dynamique 1.4 16v + clima
- CT
|
|
adryan8 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 31 August 06 ![]() |
Depinde foarte mult cat este cursul atunci cand achiti restul.
|
--------------------
Logan
1.6
90 hp
|
|
router |
![]()
|
Pentru orice model Logan berlină sau Logan MCV comandat în perioada 1 martie 2007 – 31 martie 2007, Dacia îți oferă garanție extinsă gratuit.
Beneficiezi astfel de 3 ani de garanție, în limita a 100 000 de km, pentru doua modele Logan disponibile într-o gama variata, din care ai ce alege: Logan MCV în 4 motorizări 1.4MPI, 1.6MPI, 1.6 16V, respectiv 1.5DCI și 3 variante de echipare sau Logan berlină în 4 motorizări 1.4MPI, 1.6MPI, 1.6 16V, respectiv 1.5DCI și 6 variante de echipare. Eram sigur ca apare promotia asta la ce vanzari au avut. Plus promotia asta: Pentru orice model Logan berlină sau Logan MCV comandat în perioada 1 martie - 31 martie 2007, Dacia îți oferă gratuit taxa specială pentru prima înmatriculare în România. Oferta* este valabilă pentru vehiculele Logan berlină și Logan MCV fabricate în 2006, în baza unei liste de vehicule selecționate**. Taxele speciale se calculează ținându-se cont de norma de depoluare a autoturismului (euro 4, euro 3), capacitatea cilindrică, precum și vechimea acestuia. |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
SpyKid |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 March 07 ![]() |
Salut!Am fost si eu sa-mi achizitzionez un Logan berlina 1.5dci Ambition cu vapsea metalizata de la Auto-Europa din TM,total 10.457 Euro,in lei vine 355040000 calculat la un curs de 1euro[33.952]iar eu am euro.Asta a fost sambata iar luni o sa trebuiasca sa merg la banca sa fac schimbul din euro in lei,la un curs de 1euro[33500] in cel mai bun caz si ar veni cam 10.600 euro.,faina afacere,ceva discount nu am primit decat o garantzie extinsa,iar la Dcia pe site scrie ca in perioda asta se plateste si taxa de prima inmatriculare?Taxa de inmatriculare platita de ei nimic,1,5dci euro 4 am motoru pe masina.In schimb la Renault, langa ei se acordau niste discounturi de 2000-3000 la unele modele[megan sedan-laguna].Trebuia sa negociez cu dealeru mai la sange sau mai mult de atat nu se poate?Apropo de asigurari www.asigur.com va compara ofertele de la firmele de asigurari.Pt cei care se gandesc sa achizitzioneze o masina si nu au totzi bani le sugerez B.CR. leasing este pe 10 ani si la un venit de 16.000.000 lei vii se acorda 15.000 de euro,nu stiu daca este plafonul maxim,dar oricum avetzi o dobamda mai mica nu ca la un credit de nevoi personale cum am facut eu.La un venit de 21.000.000 lei pe familie am putut primi numai 7.500 de euro iar in mana au fost numai 7.460 euro,restul comision,si am o rata lunara de 133 de euro pe 10 ani.Asta da mare prostie am facut,Sper ca altzii sa nu-*mi urmeze exemplul!!!!!
This post has been edited by SpyKid: 4 Mar 2007, 10:57 |
--------------------
logan berlina
logan berlina
2007/1.5dci ambition
- tm o3 tom
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(SpyKid @ 4 Mar 2007, 10:54) La un venit de 21.000.000 lei pe familie am putut primi numai 7.500 de euro iar in mana au fost numai 7.460 euro,restul comision,si am o rata lunara de 133 de euro pe 10 ani.Asta da mare prostie am facut,Sper ca altzii sa nu-*mi urmeze exemplul!!!!! Ce teapa ai putut lua,puteai sa iei credit de nevoi personale de la Piraeus Bank pe 10 ani la venitul tau luai 10 000 euro cu dobanda de 11% sau ceva de genu si DAE vreo 12% parca,plus ca e una din sigurele banci care nu are comision de management sau ceva de genu,oricum are mai putine comisioane fata de alta banci si dobanzi bune si cand zic dobanzi ma refer strict la DAE(dobanda anuala efectiva) ca asta conteaza,asta e dobanda reala. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
SpyKid |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 March 07 ![]() |
Asa e,mai bine deschideam ochii decat punga,de 3000 de euro in plus mam pacalit.www.conso.ro va compara toate tipurile de credite de la toate bancile.
This post has been edited by SpyKid: 4 Mar 2007, 19:53 |
--------------------
logan berlina
logan berlina
2007/1.5dci ambition
- tm o3 tom
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:37 |