TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
![]() ![]() ![]() |
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
SpyKid |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
logan berlina
logan berlina
2007/1.5dci ambition
- tm o3 tom
|
|||
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(SpyKid @ 4 Mar 2007, 23:44) Pentru orice model Logan berlină sau Logan MCV comandat în perioada 1 martie - 31 martie 2007, Dacia îți oferă gratuit taxa specială pentru prima înmatriculare în România. Oferta* este valabilă pentru vehiculele Logan berlină și Logan MCV fabricate în 2006, în baza unei liste de vehicule selecționate**.Cum potzi afla daca masina pe care ai comandat o se afla pe acea lista???Suni la Dacia sau cum?? Oferta e valabila pentru cei care i-au in leasing masina,pentru cei care i-au cash nu se aplica,cel putin asta am inteles eu de pe site-ul dacia.ro |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
SpyKid |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 March 07 ![]() |
Am fost azi si am intrebat de taxa de inmatriculare si au spus ca se aplica numai la masinile din 2006,iar la cele din 2007 li se acorda garantzie extinsa.Am auzit la TV ca sa dat liber la credite,adika fiecare banca o sa-si faca dobanda dupa cum are ce.Pai asta este o veste buna.Tel Dacia vocea clientului 0248500000.
This post has been edited by SpyKid: 5 Mar 2007, 21:33 |
--------------------
logan berlina
logan berlina
2007/1.5dci ambition
- tm o3 tom
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
Stie cineva daca cumpar un Logan Laureate primesc cauciucuri diferite ca marca fata de Ambiance sau Preferance?
|
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
router |
![]()
|
tare raspuns
![]() |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
pe ambition pun cauciucuri mai late ??? nu doar 165 x yy r ( pe cat sunt ) ?
|
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
router |
![]()
|
185/65 R15
|
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
dinescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 6 February 07 ![]() |
Am vorbit la vocea clientului. Am intrebat de ce, la achizitionarea unui Logan Laureate, nu am posibilitatea de a alege in a lua masina fara casetofon. Sau sa-mi ofere posibilitatea sa aleg altceva un cd/mp3. Le-am spus ca imi baga pe gat casetofonul care sa fim sinceri este superdepasit - traim in era informatiei digitale, a memoriilor flash a unitatilor/suporturilor optice. Radiocasetofonul auto e la fel de depasit ca si floppy-ul la un calculator. Au spus ca vor transmite la marketing si ca nu sunt singurul care pune problema asta. Sincer e aiurea sa dau niste bani pe ceva depasit pe care nu il voi utiliza vreodata.
|
--------------------
dacia
1300
78 Fac dezvaluiri...
|
|
bz_26_zzz |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
salutare dragi prieteni.am comandat acum 2 zile Logan MCV.Fulllll. masina imi soseste tocmai in Mai.asa spun ei.dar eu cred k o sa ajunga mai tarziu.de ce oare asa de tarziu???
![]() ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Majoritatea celor de pe-aici au asteptat 2 luni masina, totusi nu inteleg care-i noutatea ?
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Sunt persoane care au asteptat mai mult de 2,5 luni.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bz_26_zzz |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
eu nu am stiut ca se asteapta atata timp.daca stiam luam ceva care era pe stoc.dar daca stau sa ma gandesc mai bine, merita sa astept ,avand in vedere ca este full options si nu o sa regret cand vasosi.
![]() ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
baszu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 16 February 07 ![]() |
Am obtinut un credit auto la Banca Transilvania, dat comanda la MERIDIAN SUD, achitat de catre banca in aceeasi zi (07.03.2007). Modelul este Ambition 1,5 dci, euro 4, albastru mineral.
Conditiile banci au fost : adeverinta salariu sot/sotie, carte de munca (in copie) diverse acorduri de semnat, taxa de 75 ron de punere gaj pe masina 3 ron deschidere cont la ei, si inca 25 ron ''diverse''. Cerinta salariu minim NET CUMULAT/familie 1700 RON. DAE 11,93 % an Comisionul de dosar l-am preferat in credit, adica 1280 ron, masina costa conform ofertei, culoare metalizata si cu garantie extinsa moca 10 455 euro, => credit pe 10 829 euro, rata 499 ron/luna/10 ani, fara CASCO. GARANTIA BANCII : gajul pe masina si asigurarea CASCO. CASCO= 1600 ron la BT ASIGURARI (la Meridian) RCA= 300 ron (la Meridian) NUMERE PROVIZORII= 150 RON (la Meridian) P.S. Celor care au trecut prin asta, ii rog sa-mi spuna care au fost termenele de livrare la Meridian Sud, si daca au fost respectate (eu il am pe 27 martie). Cat mai multi KM |
--------------------
Logan Ambition
1,5 dci, euro 4,
2007, albastru mineral Ex matizar si berlinar dar sunt pe drumul cel bun !!!
|
|
danseke |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 5 January 07 ![]() |
Am o intrebare: la BRD exista un comision gestiune dosar(lunar) de 15 RON. Intra in gradul de indatorare?Adica e obligatoriu ca rata+15RON=30% din salariul net, sau se calculeaza separat?
Merci. |
--------------------
Logan
Ambition 1.5DCI
2007
|
|
dinescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 6 February 07 ![]() |
Eu nu inteleg de ce vreti la BRD. Au cam cel mai mare DAE de pe piata bancara. La concluzia asta am ajuns in urma sapaturilor facute, la randul meu urmeaza sa-mi iau o masina noua. Nu e de condamnat ca dacia-renault fac finantari prin BRD...deh francezi. Insa cred ca sunt multe oferte mai bune ca cele de la BRD.
|
--------------------
dacia
1300
78 Fac dezvaluiri...
|
|
adryan8 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 31 August 06 ![]() |
|
--------------------
Logan
1.6
90 hp
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(danseke @ 19 Mar 2007, 10:37) Am o intrebare: la BRD exista un comision gestiune dosar(lunar) de 15 RON. Intra in gradul de indatorare?Adica e obligatoriu ca rata+15RON=30% din salariul net, sau se calculeaza separat? Merci. nu intra in gradul de indatorare,e pur si simplu un comision in plus care til ea luna de luna pana termini creditul in afara de rata pe care o ai,sa nu faci prostia sa faci rata la BRD,sunt alte banci mult mai bune si fara comisioanele astea si cu dobanzi mai mici. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
danseke |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 5 January 07 ![]() |
QUOTE(dinescu @ 19 Mar 2007, 12:49) Eu nu inteleg de ce vreti la BRD. Au cam cel mai mare DAE de pe piata bancara. La concluzia asta am ajuns in urma sapaturilor facute, la randul meu urmeaza sa-mi iau o masina noua. Nu e de condamnat ca dacia-renault fac finantari prin BRD...deh francezi. Insa cred ca sunt multe oferte mai bune ca cele de la BRD. Multumesc de sfaturi(forumul dacia m-a ajutat mult, citind prin el), din pacate am tot cautat modalitati de credit(auto si nevoi personale) si avand in vedere salariul si faptul ca nu sunt casatorit,doar BRD imi acorda cat imi trebuia. Comisionul e inclus in gradul de indatorare, azi mi-a spus agentul la care am fost-IPSO Bucuresti- dupa ce in prealabil am intrebat si la banca. Deci, la sfarsitul lui aprilie o sa fiu posesorul masinii din semnatura ![]() |
--------------------
Logan
Ambition 1.5DCI
2007
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(baszu @ 16 Mar 2007, 19:57) Am obtinut un credit auto la Banca Transilvania, dat comanda la MERIDIAN SUD, achitat de catre banca in aceeasi zi (07.03.2007). Modelul este Ambition 1,5 dci, euro 4, albastru mineral. Comisionul de dosar l-am preferat in credit, adica 1280 ron, masina costa conform ofertei, culoare metalizata si cu garantie extinsa moca 10 455 euro, => credit pe 10 829 euro, rata 499 ron/luna/10 ani, fara CASCO. GARANTIA BANCII : gajul pe masina si asigurarea CASCO. CASCO= 1600 ron la BT ASIGURARI (la Meridian) RCA= 300 ron (la Meridian) NUMERE PROVIZORII= 150 RON (la Meridian) Mi se pare exagerat cat costa CASCO si numerele provizorii. Eu am facut prin BRD cu asigurarea inclusa in rata (100RON/luna, asta inseamna 1200/an). Pentru numere provizorii la IATSA Campina am platit 80RON. Comisionul de dosar a fost mai mare dar avansul a fost zero. |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
baszu |
![]()
|
Si in cazul meu avansul a fost zero, dar despre casco am aflat ca este 4,5 % din valoarea masinii, iar eu am calculat la euro 3,4000 ron.
Cat despre numerele provizorii 150 ron, am auzit ca numai la meridian costa atat. |
--------------------
Logan Ambition
1,5 dci, euro 4,
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
@baszu:
In cazul respectarii termenului de livrare nu am ce sa le reprosez, am primit masina exact pe data care mi-a fost comunicata initial. Si... by the way: Sa-l conduci sanataos ( loganu') si sa ai parte de cat mai putine vizite in service! ![]() This post has been edited by Kojak: 19 Mar 2007, 20:12 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
baszu |
![]()
|
Iti multumesc mult pentru cele urate, si voi ramane fidel forumului si dupa ce imi va veni masina cu pareri si alte chestii... si promit ca voi fi mai activ in cadrul forumului. (asta ca OFFTOPIC)
ONTOPIC: Am inteles ca sunt decalate livrarile din cauza MCV-ului, dar asta din surse extra MERIDIAN, cei de acolo mai ca s-au jurat ca va fi chiar si mai devreme ...... ![]() This post has been edited by baszu: 21 Mar 2007, 17:52 |
--------------------
Logan Ambition
1,5 dci, euro 4,
|
|
gogota_69 |
![]()
|
![]() JUST ME Group: Members Posts: 441 Joined: 5 July 06 ![]() |
Salut a-si vrea si eu sa-mi achizitioez un logan preferance prin credit fara avans. Care este cea mai buna varianta(Bcr, Brd Transilvania etc)?? Pls help ...maine vreau sa depun actele. Ms si asdtept pareri.
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
gogota
Incearca ALPHA BANK, sunt mai seriosi decat Brd sau BCR. 100 % Iti recomand un credit auto, nu de nevoi personale. |
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
Ciumpalac |
![]()
|
![]() membru in devenire Group: Members Posts: 26 Joined: 31 October 06 ![]() |
Am cumparat loganul in octombrie. La acea data oferta bancara cea mai buna de pe piata era cea de la Alpha Bank. Din motive subiective, am fost fortat sa iau credit prin BRD, ceea ce nu iti recomand. Se bat cu pumnul in burta ca au acel contract de parteneriat cu Dacia- Reno, deci implicit ar trebbui sa aiba oferta cea mai buna. fii linistit, nu e asa. eu am umblat o luna pe la toate bancile din Oradea sa imi fac o ideea clara despre ce am de facut. In final nu prea mi-a ajutat..
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6 Laureat
|
|
ciprian0813 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 14 October 06 ![]() |
Incercati HVB Tiriac credit de nevoi personale ,ala cu piticii in euro,pina la 5000 de euro nu e nevoi de garantii imobiliare,peste e nevoie ,dar e mica dobinda.Cu actele e mai greu ,suntdin calea afara de birocrati,eu am rezistat cu greu.
|
--------------------
VW
Golf variant
2010
|
|
arkadyema |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 25 April 06 ![]() |
eu am luat de la alpha bank credit de nevoi pers pe 10 ani..vreo 9000 de euro..dae vreo 11,37 la euro..430 lei rata lunara sau mai putin..nu am vrut credit auto pt ca vreau sami fac casco doar 1 sau 2 ani ca dupa asta nu mai merita loganu dci si vreau sal vand. am nevoie doar de un mijloc de transport..masina ca si nevasta nu e niciodata la mana a 2 a si nu se imprumuta!!
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN DIESEL
Preferance 2007 martie euro 4
- BZ08033 Prostia e multa in tara asta..ma gandesc sa emigrez sau sa o dinamitez!!JOIN ME...
|
|
gogota_69 |
![]()
|
![]() JUST ME Group: Members Posts: 441 Joined: 5 July 06 ![]() |
am cam luat toate banicile la rand si am ramas la 3 -Alpha Bank-Brd-VolksBank. Dintre astea care credeti ca e mai bine???
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Alpha.
BRD really sucks Volksbank. Am cam auzit ca is smecheri, cu jumatati de informatie, comisioane ascunse. Poate s-au mai schimbat intre timp. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 11:38 |