DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

108 Pages « < 80 81 82 83 84 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.

dinescu
post 2 Apr 2007, 19:21
Post #2431

Membru incepator

Group: Members

Am sa trec pe la meridian sa vad exact ce inseamna Logan easy &Logan ABS. Teoretic poate fi modelul de baza (Ambiance) plus respectivele optionale. Dar nu ma luati inseama ca poate nu e corect ce zic... smile.gif

Ideea e ca dacia.ro a aruncat ceva pe site, ceva care mai tare te deruteaza in loc sa te ajute sa te lamuresti daca vrei sa achizitionezi un Logan. Chiar ma mir, dacia.ro este destul de bine facut chiar usor in utilizare. Se vede ca si-a bagat coada o agentie de publicitate mare tocilar.gif Pana la urma forumul este ca se ne lamurim acolo unde alte "unelte" (situri, cataloage etc) nu ne ajuta.
Bafta!

--------------------
dacia 1300 78
Fac dezvaluiri...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
valentyn1982
post 3 Apr 2007, 22:29
Post #2432

Membru incepator

am pierdut garantia extinsa!
se mai da garantie extinsa doar la masinile pe benzina! eu am luat motorina si... nimic
nici o promotie la motorina luna asta!

mai ramane "mica sansa" ca dealerul sa imi dea cadou ceva. e vorba totusi de cel mai scump model de logan.
voi din experienta ce stiti: dacoserv mai fac cadouri?
una peste alta sunt multumit de dacoserv! au fost amabili si prompti! am rezolvat tot in 3 zile!
maine iau masina! vom vedea ce va fi!

--------------------
dacia logan ambition 1.5 dci
+
OAP
post 4 Apr 2007, 07:33
Post #2433

Membru autentic

From: Bucuresti

Pentru mine e un mister: iti iei masina si te bucuri la un set de covorase cadou, sau la un pix cu insemnele dealerului, sau la suporti de numere? garantia extinsa e una, micile cadouri ceva insignifiant. Felicitari pentru masina!

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
valentyn1982
post 4 Apr 2007, 07:50
Post #2434

Membru incepator

intr-un fel ai dreptate!
dar avand in vedere preturile pe care le prctica dacia la accesorii.....nu e de neglijat chiar si un set de covorase! biggrin.gif

--------------------
+
-Scorpio-
post 4 Apr 2007, 10:36
Post #2435

membru jucator

From: SV

ma indoiesc ca setul de covorase e ala comercializat de dacia si nu unul model mai ieftin.

This post has been edited by -Scorpio-: 4 Apr 2007, 10:36

--------------------
Honda Civic 140HP - SV-XX-XXX 2010
Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
+
mad_voly
post 4 Apr 2007, 11:27
Post #2436

Daca Ai Cap Ia-ti Alta

Cu siguranta este un set de la DAcia , dar probabil nu acelea gen tavita. Fata de preturile practicate de Dacia la acel tip de covorase ( 1 milion si ceva) eu am gasit setul ( fata+spate) la 650 de mii in Vitan.
Iar cele din targ sunt fix pt Logan ( chiar scrie pe spate).
Oricum ciudata promotie si la astia. Auzi, doar pt mpi mai au Garantie Extinsa... huh.gif

This post has been edited by mad_voly: 4 Apr 2007, 11:28

--------------------
Opel Insignia - b 01 ccc 2011 Ecoflex
"Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
+
amoromete
post 5 Apr 2007, 13:17
Post #2437

Membru incepator

am facut comanda pt un laureate pe 26 martie. termenul prevazut pentru livrare este de 2 mai. credeti ca e vreo sansa sa primesc masina mai devreme ????? rolleyes.gif

--------------------
dacia logan laureate 2007/1,4 mpi
+
Batrânul
post 5 Apr 2007, 14:11
Post #2438

Membru autentic

Da

--------------------
Renault Clio IV 2015 / Life 1.2 16V
Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte...
+
blackcatt
post 6 Apr 2007, 10:00
Post #2439

Membru incepator

From: Gl

Stiti cumva cat poate sa dureze pana iti livreaza masina, din momentul in care e gata? Mie mi au zis ca pe 4 apr iese din fabrica. E vorba de Gl

--------------------
Renault Koleos 2012 4x4 150 cp diesel
+
mad_voly
post 6 Apr 2007, 20:53
Post #2440

Daca Ai Cap Ia-ti Alta

QUOTE(amoromete @ 5 Apr 2007, 14:17)
am facut comanda pt un laureate pe 26 martie. termenul prevazut pentru livrare este de 2 mai. credeti ca e vreo sansa sa primesc masina mai devreme  ????? rolleyes.gif
*

In mod normal nu. Cam se respecta ce spune. Eventual iti vine mai devreme cu cateva zile dar nu mai mult

QUOTE(blackcatt @ 6 Apr 2007, 11:00)
Stiti cumva cat poate sa dureze pana iti livreaza masina, din momentul in care e gata? Mie mi au zis ca pe 4 apr iese din fabrica. E vorba de Gl
*

Cam 2 zile. Cand o aduce la dealer trebuie programata sa-i faca verificarea de rigoare.Daca iti iese pe 4 cred ca pe 5 max 6 apr dimineata ai masina

This post has been edited by mad_voly: 6 Apr 2007, 20:54

--------------------
Opel Insignia - b 01 ccc 2011 Ecoflex
"Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
+
sergiu_q
post 8 Apr 2007, 10:34
Post #2441

Membru incepator

QUOTE(danseke @ 30 Mar 2007, 11:06)
Felicitari!
Cand ai facut comanda cand ti-au spus ca vine?
Eu am facut comanda pe 22martie, de abia astept sa vina, mi-au spus ca pe la sfarsitul lui aprilie(am airbaguri laterale)
*

Suntem in aceiasi oala.
Eu sunt suparat tare. Am facut actele cu dealerul pe 27 februarie, plata si comanda efectiva la dacia s-a facut pe 1 martie iar termenul maxim de livrare este 28 aprilie.
Bataie de joc la maxim. Am sunat la vocea clientului si mi-au spus ca trebuie sa primesc garantia extinsa pt ca am facut comanda pe 1Martie dar dealerul zice ca hartiile lui sunt facute in feb si "din pacate" nu pot sa imi dea nimic. Masina trebuie sa soseasca in jurul datei de 20 aprilie, adica am asteptat 2 luni in conditiile in care dacia a primit toti banii de pe 1martie sad.gif.
Este vb de un Ambition 1.5d albastru mineral cu airbaguri laterale.

This post has been edited by sergiu_q: 8 Apr 2007, 10:35

--------------------
Dacia Logan 2007 euro 4 ABS 2007
+
valentyn1982
post 9 Apr 2007, 21:49
Post #2442

Membru incepator

am facut primii 500 km cu loganul ambition 1.5 dci!
sunt foarte multumit! in primul rand consumul, foarte mic, momentan computerul arata 5.2 litri la 100 km, in care vreo 100 km sunt facuti in bucuresti iar masina e inca in rodaj, deci ar trebui sa mai scada.
masina e destul de nervoasa pana la 100 km/ora.
momentan sunt multumit. sa vedem cum se comporta odata cu trecerea timpului!

DACOSERV s-au tinut de cuvant! ce n-au reusit sa faca aia de la meridian in 3 saptamani au facut cei de la dacoserv in 2 zile! foarte amabili si promti! nota 10!

--------------------
+
PCAdi
post 11 Apr 2007, 15:37
Post #2443

Membru incepator

Azi am platit Laureat 1,6 la care am si numar sasiu si caroserie. Zice ca vine pe 25 Aprilie, scrie asa pe bonul de comanda. Sper ca o sa ajunga pe atunci NU? Nu am optionale. Standard Laureat.
Ce ziceti, concurs. Ajunge vs nu ajunge pe 25?

--------------------
Dacia Logan 1,6 - BH nn nnn Laureate 2007 Rosu Passion
"Mai bine sa-ti fie frica decat sa te sperii"
+
mitz1982
post 12 Apr 2007, 19:01
Post #2444

Membru incepator

Am vazut pe finzoom ca DAE la volksbank este 6.48% pt. creditul auto in RON. Stie cineva daca chiar asa este, sau e o gresala?

--------------------
a a - a a
+
SUPERCAR
post 12 Apr 2007, 21:35
Post #2445

Membru autentic

From: Constanta

DAE la volksbank este 6.48% e vrajala...pe langa dobanda asta mai au comisione...la care vei ajunge per total pe la 10% dobanda reala.
Daca vrei dobanda buna si fara comisioane multe incearca la Pireaus Bank

--------------------
Dacia Logan - CT 82 PWR 1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
+
johnf
post 13 Apr 2007, 09:56
Post #2446

Membru incepator

From: Cluj

Salut,

nu mai inteleg nimic din oferta dacia

adras-ul am vazut ca are promotie:
garantie extinsa gratuita si taxa de prima inmatriculare gratuita

un coleg de forum si-a comandat de la dacoserv si a avut promotie:
garantie extinsa gratis si motorul de 1.6 la acelasi pret cu cel de 1.4

pe site la daci nu se specifica nimic de aceste promotii

Intrebare: se pot cumula promotiile cu absplus sau easy, care oferta e mai avantajoasa in cazul unui logan 1.6 - cea cu reducere la motorizare sau cea cu taxa de inmatriculare

--------------------
Logan ABS Plus 1.6, 2007
Volkswagen Passat
ambele rosii :)
+
dinescu
post 13 Apr 2007, 10:04
Post #2447

Membru incepator

Citez de pe siteul adras:

Oferta* este valabila pentru vehiculele Logan berlina si Logan MCV fabricate în 2006, în baza unei liste de vehicule selectionate**.

Taxele speciale se calculeaza tinându-se cont de norma de depoluare a autoturismului (euro 4, euro 3), capacitatea cilindrica, precum si vechimea acestuia.

* oferta este cumulabila cu oferta de finantare « Trei rate de leasing gratuit », fie cu oferta « Garantie extinsa gratuit »

--------------------
dacia 1300 78
Fac dezvaluiri...
+
johnf
post 13 Apr 2007, 10:09
Post #2448

Membru incepator

From: Cluj

ok, deci la dacoserv ar fi mai avantajos daca vreau un 1.6 deoarece ar fi vreo 2000 ron reducerea

--------------------
Logan ABS Plus 1.6, 2007
Volkswagen Passat
ambele rosii :)
+
PCAdi
post 15 Apr 2007, 11:46
Post #2449

Membru incepator

Asa este. Se da in Aprilie reducere 1,6 la pret de 1,4 + garantie extinsa pt 1,6, deci o reducere de 600 euro. Nu se aplica pentru modelele serie limitata, din cate m-au informat, au pret aparte, chiar ele sunt oferte NU?
E valabil in toata tara presupun la Dealeri autorizati. Eu in BH am achitat si astept sosirea la o asa oferta 1,6 redus cu 400 euro + garantie extinsa gratuit.

--------------------
Dacia Logan 1,6 - BH nn nnn Laureate 2007 Rosu Passion
"Mai bine sa-ti fie frica decat sa te sperii"
+
alexboss87
post 18 Apr 2007, 18:07
Post #2450

Membru incepator

In primul rand BUNA ZIUA tuturor forumistilor (fiind prima mea aparitie. blush.gif )
Am si eu o mare problema in legatura cu programul rabla 2007..acum 2 saptamani am sunat la dealer ``in oras`` cu ocazia achizitionarii unui automobil Dacia Logan(varianta Easy)..am intrebat cand anume se pot face inscrieri pt. rabla 2007 si mi s-a spus ca nu este nicio problema..vin dupa 23 aprilie ma inscriu,etc....Azi am sunat din nou(sa ma asigur)..si surpriza sad.gif neplacuta...a inceput sa ma abureasca in sensul k ei au mai avut colegi cu rable,k au mai ramas inscrisi de anul trecut...si k nu mai sunt decat vreo 5-6 locuri(la un anumit dealer..nu stiu dak am voie sa spun care unsure.gif )si nu se stie dak mai am si eu loc...sun in alta parte tot cam asa ceva..macar la Me...... mi-au spus k sa vin pe 23 aprilie k poate mai am o mik sansa...
CZ:de ce nu au spus de la inceput k sunt manevre si k de fapt cele 1907 parca de locuri alocate pt Logan s-au ``evaporat``..???..sunt extrem de dezamagit mai ales ca am strans atatia bani si acum nu pot nici macar sa o dau pe cea veche...HELP daca se poate cu o idee ceva. sad.gif MULTUMESC si ``drumuri libere`` rolleyes.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 2007
+
danelu
post 19 Apr 2007, 08:05
Post #2451

Membru incepator

Si la dealerul din Severin aceasi poveste, au disponibile 5 locuri si nu se stie cand incepe inscrierea pentru ca au operatiunea "Portile Deschise" . Probabil cand se incheie operatiunea o sa anunte ca nu mai au locuri disponibile.

--------------------
Renault Clio III 2007
+
alexboss87
post 19 Apr 2007, 08:23
Post #2452

Membru incepator

Eu sunt din Buc am uitat sa precizez...m-am gandit sa ma duc peste ei pe 23 la prima ora...sa dorm acolo sa nu aiba de unde sa imi spuna k ``nu mai au locuri`` odata ce eu o sa fiu primul client si din cate am inteles pe 23 aprilie se deschide oficial..PS:Am citit mai mult si am inteles k ar fi 3 perioade cu ``rabla 2007``...ultima ar fi pana pe 20 si ceva decembrie!!!! ph34r.gif ...deci ce or sa faca ?vor anunta din prima zi k ``nu mai sunt locuri si ne pare rau...am avut multi prieteni si colegi,etc...``..????se poate asa ceva?.. wacko.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 2007
+
danelu
post 19 Apr 2007, 09:14
Post #2453

Membru incepator

Am citit in EVZ ca incepe pe 20 deci maine ar fi prima zi.

--------------------
Renault Clio III 2007
+
hondaneagra
post 19 Apr 2007, 09:32
Post #2454

Membru incepator

"Asa este. Se da in Aprilie reducere 1,6 la pret de 1,4 + garantie extinsa pt 1,6, deci o reducere de 600 euro. Nu se aplica pentru modelele serie limitata, din cate m-au informat, au pret aparte, chiar ele sunt oferte NU?
E valabil in toata tara presupun la Dealeri autorizati. Eu in BH am achitat si astept sosirea la o asa oferta 1,6 redus cu 400 euro + garantie extinsa gratuit. "

nu este asa daca te referi ca ABS plus este serie limitata!
eu am comandat de la dacoserv ABS plus cu 1,6 la pre de 1,4 si garantie extinsa!

--------------------
dacia logan - b64xxx 2005 1.4
+
dadu2002
post 19 Apr 2007, 11:51
Post #2455

Membru incepator

From: Ploiesti

Hello!
Pentru cei care doresc achizitionarea unui Logan, mai ales pentru cei care se grabesc recomand Mavexim Targoviste. Uite care e povestea achizitionarii Loganului din semnatura:
Dupa ce am colindat pe la toti dealerii din Prahova (Poliserv, Ipso, Iatsa) si din Bucuresti am aflat ca pentru masina dorita trebuie sa astept 2 luni. Era o urgenta si nu puteam astepta atat asa ca cineva mi-a recomandat Mavexim Targoviste. Am plecat acolo la plezneala cu toti banii la mine si dupa fix o ora m-am urcat in masina nousa si am venit acasa in Ploiesti. Lucrurile au decurs astfel:
-ajuns acolo am ales dintre masinile de pe stoc varianta si culoarea pe care o vroiam
-avand cash in lei, USD si EUR, cei de acolo s-au oferit sa-mi schimbe ei la cursul Bcr dar eu am vrut un curs mai bun, asa ca dealerul mi-a pus la dispozitie o masina cu sofer sa ma duca in oras sa schimb la ce banca doresc, ceea ce am si facut
-pana m-am intors actele erau deja gata, masina era spalata si pregatita de predare, accesoriile pe care le comandasem erau deja montate pe masina inclusiv numerele provizorii
am primit cheile, am dat banii, am semnat actele si am plecat
-dealerul de acolo mi-a zis ca daca nu aleg nicio masina de pe stoc, in 3 zile imi aduce orice masina doresc, orice tip, orice motorizare, orice culoare, dar eu am gasit direct ce vroiam si am primit si o reducere de 400 Euro
-peste o sapt am fost din nou acolo sa-mi ridic cartea de identitate si chitantele cu care varsasera ei banii in banca, ordinul de plata etc (nu a trebuit sa ma ocup de nimic, eu am lasat banii cash iar ei au facut toata birocratia)
Asta a fost, masina merge bine si sper ca si voi care urmeaza sa va luati loganuri sa fiti la fel de multumiti.

--------------------
Logan MCV Preference 1.6, 2007
+
Geordan
post 19 Apr 2007, 12:34
Post #2456

Membru incepator

[b]In primul rand vreau sa salut intreaga comunitate online DACIOCLUB si multumiri celor care se ocupa de acest FORUM biggrin.gif

Acum .. sa trecem la problema mea ! Doresc sa achizitionez un LOGAN! Am fost la reprezentanta Dacia din craiova ( REDAC ) si doamna director ne-a zis ( mie si tatalui meu ) ... ca ne sfatuieste sa luam .. LAUREATE de 1.4 ... ce am citit pe aici .. am inteles ca este OFERTA acum la .. laureate 1.6 la pretul celei de 1.4 ... CARE ESTE MAI BUN ?

din experientele voastre v-as ruga sa imi ziceti si mie CE MODEL DE LOGAN sa imi cumpar?

Mentionez ca masina va fi condusa de catre 3 soferi diferiti ( Eu, Tata , Sora mea ) in special va circula in ORAS ( craiova ) si la sf de weekend plecari din localitate ( tzara ) .... ( va spun toate astea pentru ca si DOAMNA director de la REDAC m-a intrebat ... "PENTRU CE VETI FOLOSII MASINA" si ma gandesc ca poate sunt lucruri relevante in ceea ce priveste achizitionarea unui LOGAN )

Bun ... ma mai intereseaza cum pot achizitiona Masina in CEL MAI SCURT TIMP ( tinand cont ca voi apela la ajutorul achizitionarii ei prin LEASING ) si cam... care credeti ca ar fi DEADLINE-ul de predare al masinii dupa ce am primit TOATE ACCEPTURILE ( BANCA, DISTRIBUITOR ... si care or mai fi ? )

Cu multumiri
Dan Pavel

Id de mess dj_geordano

--------------------
Dacia Logan 2011 - Laureat - 1.2 16V - Bleu EXTREM
+
adiya
post 19 Apr 2007, 12:55
Post #2457

Membru autentic

@dadu2002 Mai sa stii ca si eu am auzit lucruri bune despre ei. Frecventez zona Targoviste. Se pare ca sunt persoane care vin si la revizii din alte orase...

--------------------
Dacia Logan - B-00-XXX 2007 ABS PLUS dci
+
mariuscond
post 19 Apr 2007, 12:55
Post #2458

Membru incomod

Geordan, nu te supara pe mine (pe noi), da' tu ai citit ceva pe aici inainte de a posta?
Daca nu, fă bine și citește si vei gasi informatiile de care ai nevoie ca sa iei o hotarire. Nu de alta ... da' o să sară lumea pe tine...( la jugulara ta).
Succes!

--------------------
dacia Logan - B52 dizăl
+
Geordan
post 19 Apr 2007, 13:48
Post #2459

Membru incepator

mariuscond imi cer scuze .. dar am citit si eu am gasit posturi VECHi .. adica nu de atualitate despre ceea ce ma interesa pe mine!! am citit cum ca unii dintre voi ati ridicat masina PE LOC ( dar cu banii in mana ) am citit cum ca altii ati ridicat dupa 2-3-4 luni ... si asa mai departe ... dar aceele topicuri erau dein 2006 ... iar noi deja suntem in APRILIE 2004 .. probabil cei care au postat atunci si-au ridicat masinile pana la ora actuala ! ! !

iar in prima parte a postului meu .. adica acolo unde va intreb CARE model sa il cumpar ... nu am gasit informatii care sa ma ELUCIDEZE!!! asa ca imi pare rau daca am deranjat .. oricum .. si ACUM CITESC de la ultimul meu post aici ! ! ! asa ca .. INCA ma documentez .. daca gasesc ceea ce ma intereseaza .. am sa scriu aici ca nu mai e nevoie de raspuns la reply-ul meu ! ! ! Ok .. Imi cer scuze inca o data daca am deranjat pe cineva ! ok ? sa aveti o ZI SUPERBA ! ! !

P.S. pe mine ma interesau mai mult parerile celor de pe langa craiova sau chiar din CRAIOVA!!! acum orice pareri si sugestii sunt binevenite!!! MULTUMESC!

--------------------
Dacia Logan 2011 - Laureat - 1.2 16V - Bleu EXTREM
+
Bill
post 19 Apr 2007, 13:59
Post #2460

Membru autentic

Daca ai bani, ia ce e mai scump, logic, are mai multe dotari. Mergi mai mult in oras, ia cu AC.
Nu stai prea bine cu banii, ia ceva mai ieftin tinand cont ca 1.6 este mai consumator de benzina, casco si RCA-ul e mai scump la masina scumpa si litraj mai mare, la fel si taxa pt. prima inmatriculare. Tine cont si ce te costa dupa achizitionare.
In orice caz ia o vopsea metalizata si macar Preferance sa ai geamuri electrice si servo.
Totul se invarte pe lumea asta in jurul banilor.

--------------------
Dacia Logan SL Techroad - B14xxx TCe 90
+
108 Pages « < 80 81 82 83 84 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 04:12
Forum Renault