TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
![]() ![]() ![]() |
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
invisibleman |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 29 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.6 16V
2008
|
|||
dachian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 26 January 06 ![]() |
Va salut ! La Logan se livreaza si trusa de scule (patent, surubelnita etc.) ?
|
--------------------
dacia nova
gt
- b21anv
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Nu.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
sicka |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 March 09 ![]() |
Salutari. As dori si eu sa achizitionez un Logan pri programul rabla. Nu am toti banii pentru un Logan nou (vreau un Laureate 1.6 sau 1.6 16v, inca nu m-am hotarat), dar vreau sa stiu la ce banca este cel mai avantajos mod de a face credit. Sa iau un credit pentru nevoie personale si sa achit integral masina sau sa fac credit la Dacia? Am inteles ca-s anumite obligatii daca fac creditul la ei !? Ce ma sfatuiti?
|
--------------------
Skoda
120L
- B 18 GYT
1979
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.184 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
cel mai bine e la cec dar iti tine cartea masinii in original pina la terminarea creditului
la BRD au un credit auto cu 15,5 % cu DAE e vreo 18% concret la 300 mil revine o rata de 6, 3 mil pe 7 ani fara casco credit de nevoi nu recomand pentru ca dobinda este mai mare cel mai bine calculezi ce suma iti mai trebuie si te duci la banci si vezi care este cea mai avantajoasa pentru tine |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
sicka |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 March 09 ![]() |
Si casco la cat m-ar duce? Pentru ca mie nu-mi trebuie casco pe 4-5 ani cat platesc creditul. Un an, doi sigur il fac, dar dupa aceea poate renunt la el. Am vazut ca cei de la dacia au colaborare cu BRD.
Pai mie imi mai trebuie cam 200 mil (asta scazand din valoarea masinii prima de casare si avansul). La BRD credit auto, pe 5 ani revin 511 lei/luna. Pe siteul Dacia, dupa calculele lor, la aceiasi bani revin 600 lei/luna (rata de 570lei/luna + 30lei/luna comisionul de administrare) La CEC, mi-a iesit cam 440 lei/luna. Cu ce ma influenteaza ca tin ei cartea masinii? |
--------------------
Skoda
120L
- B 18 GYT
1979
|
|
REMUSGL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 March 09 From: Galati ![]() |
QUOTE(sicka @ 28 Mar 2009, 11:53) Salutari. As dori si eu sa achizitionez un Logan pri programul rabla. Nu am toti banii pentru un Logan nou (vreau un Laureate 1.6 sau 1.6 16v, inca nu m-am hotarat), dar vreau sa stiu la ce banca este cel mai avantajos mod de a face credit. Sa iau un credit pentru nevoie personale si sa achit integral masina sau sa fac credit la Dacia? Am inteles ca-s anumite obligatii daca fac creditul la ei !? Ce ma sfatuiti? deci se merita sa faci un credit la BRD dar desigur nu poti vinde masina pana nu o achiti, creditul care l-am facut eu azi 30.03.09 cu o dobanda de 14 % platesc timp de 48 de luni o rata de 549 lei (la o valuare de 190 mil si platesc inapoi 268) + casco nu cred ca exista un credit mai avajos la ora actuala care sa vina cu o dobanda fixa pe toata perioada contractului. Binenteles ca oferta pot sa mai apara dar mare grija cu stelutele... Bafta si nmai bine. This post has been edited by REMUSGL: 30 Mar 2009, 17:30 |
--------------------
Dacia
Logan Facelift 2009
Laureat 1.4
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(REMUSGL @ 30 Mar 2009, 18:29) Nu fi asa sigur ca nu poti vinde masina, teoretic asa este conform contractului, dar practic...Eu primul logan il aveam in rate la BRD, la jumatatea creditului am vindut masina (fara sa stie banca), a doua zi cu banii luati pe masina am achitat banca si toata lumea a fost multumita(si eu ca mai mi-a si ramas ceva bani ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
dac0811 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 31 March 09 ![]() |
Salutare tuturor!
Imi pare rau ca incep sa scriu pe forum dupa o experienta putin nefericita cu Dacia... Am fost astazi sa dau comanda (si sa achit avansul) pentru un Logam MCV Laureate cu 7 locuri. Dupa ce mi se spusese si ieri, si azi (initial) de la dealer ca mi se va oferi garantia de 4 ani si o reducere de 600 de Euro (iau pe firma masina, cu banii jos), dupa ce mi s-au facut (estimativ) toate calculele, in momentul cand asteptam avizul de plata pe e-mail (acasa), sunt sunat de dealer si anuntat ca nu mai este valabila promotia cu garantia in plus si reducerea de 600 de Euro, caci masina pe care o doresc eu (culoare + optionale) nu este pe stoc si ca trebuie fabricata... caz in care nu se mai acorda reducerea de 600 de Euro si nici 1 an in plus la garantie. Am achitat pana la urma avansul, nu inainte de: - a deschide siteul Dacia si citi aici: http://www.dacia.ro/#/oferte-speciale/prom...-logan-mcv.html ca a intrat de astazi (31 martie) o noua oferta (dar eu nu vad nimic deosebit/diferit de cea anterioara) - a vorbi la Vocea Clientului: prima persoana mi-a spus intr-adevar ca promotia se aplica in continuare, insa doar daca as cumpara un MCV din 2008 sau ian+feb 2009 (asta nu era reducerea de "destocare"?), iar a doua mi-a zis ca inca e valabila promotia si in cazul meu, insa dupa 2 minute de asteptat in telefon mi-a spus si aceasta ca s-a modificat promotia. Dealerul justifica scoaterea promotiei prin faptul ca a primit o "circulara" de la Dacia chiar astazi, unde doar la MCV apare aceasta noua clauza (reducerea de 600 de Euro + 1 an bonus garantie se acorda doar daca iei o masina fabricata pana la finele lui februarie 2009). Ce parere aveti? Lipsa de comunicare intre departamente (si eu am fost prins la mijloc)? Rea-credinta? Nu ziceam nimic daca mi se spuneau conditiile clar, de la bun inceput, balbaiala asta a dealerului si a celor de la Vocea Clientului chiar m-au deranjat/deprimat... ![]() PS Iar pe siteul Dacia de ce nu pun o steluta acum cu un comentariu jos, de unde sa reiasa, cel putin in cazul bonusului de garantie, ca nu este valabila in orice caz, ci doar pentru o masina deja fabricata? ![]() This post has been edited by dac0811: 31 Mar 2009, 20:58 |
--------------------
Dacia
1310
1994
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.646 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
In dotarea daciilor logan intra si pachetul de siguranta( trusa medicala, triunghiuri, .etc) dar acestea sunt foarte scumpe, 42 euro, adica aproximativ 170 lei. Daca nu doresc achizitionarea acestei truse de ce sunt obligat sa o platesc? Am aceste lucruri de la masina anterioara( apropo, mi-am vandut loganul) si nu as mai dori sa le platesc. Exista vreo reglementare legala prin care sa ma oblige sa le achit?
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
- XXX
2019 Intens
|
|
bibiciu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 November 07 From: Alexandria // Bucuresti ![]() |
pentru dac0811
daca nu ai ridicat-o inca, vezi ca promotia se aplica si la toate modelele mcv din 13.04.2009 asa ca pistoneaza. Vezi situl dac...erv din bucuresti ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
L
|
|
Crrisstian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 14 February 08 ![]() |
Eu unul as fi cerut o lista cu masinile de pe stoc (cele pentru care se aplica promotia) si as fi comandat una care sa se apropie cel mai mult de ceea ce vroiam. In felul asta as fi prins si promotia si timpul de livrare ar fi fost foarte scurt.
Pana la urma nu conteaza atat de mult culoarea cand este vorba de un discount de 600 euro (parerea mea). Multa bafta cu noua achizitie! |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate / 1.5 dCI 85CP / 2008
|
|
barbuflorian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 May 09 ![]() |
APropo de cei care ati avut probleme cu acordarea creditului la alti dealeri, pt cumpararea masinii, va recomand cu inceredere sa va duceti la DACOSERV si sa cereti sa discutati cu DL RADU CATALIN , directorul comercial...este demential, iar mie in 3 zile mi-a dat masina
![]() ![]() ![]() ![]() 6 May 2009, 09:07: Eu am cumparat in 3 zile un logan Ambition cu tot cu dosarul la banca, BRD Amurgului, dl Radu Catalin Directorul de acolo mi-a adus-o in 2 timpi si 3 miscari ![]() Daca ar fi sa recomand sau mai cumpar inca o masina , din 4 dealeri ma refer pe unde m-am perindat...tot la Dacoserv m-as duce, sunt cu adevarat profesionisti. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by barbuflorian: 6 May 2009, 09:07 |
--------------------
Logan Ambition
Logan Ambition
2008
|
|
lm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 13 July 04 From: Tg-Mures ![]() |
Stie cineva cat costa cel mai ieftin logan cu ac, folosind rabla+promotie ?
|
--------------------
Ex.Dacia
1100,1310
1971/1991
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Laureate 1.4 MPI 75 CP 8000 EUR 33414.40 RON si scazi rabla +promotia cum zici tu.Dar e greu sa intri pe site dacia?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
lm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 13 July 04 From: Tg-Mures ![]() |
Acolo zice avantaj client pana la 3800 lei, ceea ce poate fi si 1 leu.
Iar Laureate incepe de la 34479 lei. P.S. Ce chestie, daca aleg si culoarea chiar ca e 33414. This post has been edited by lm: 15 May 2009, 12:12 |
--------------------
Ex.Dacia
1100,1310
1971/1991
|
|
cristu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 22 August 05 ![]() |
Buna ziua !
As dori sa achizitionez un autoturism Logan si practic nu ma intereseaza vopseaua metalizata Acum cel de la dealer mi-a argumentat ca vopseaua metalizata este mai "buna", nu neaparat din pct. de vedere estetic, ci practic Adica: 1. Costuri de reparatie la fel ca si in cazul vopselei simple (in cazul in care se zgarie etc) 2. Matuirea mai rapida a vopselei simple 3. Protectia caroseriei mai eficienta in cazul vopselei metalizate 4. Estetica In afara de estetica, celelalte argumente sunt reale ? sau e doar o chestie de marketing pentru a obtine niste bani in plus |
--------------------
Dacia 1300
Berlina '81
- B-17-BPC
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Sunt oarecum reale. Nici cea metalizata nu e stralucita dar asta din cauza stratului f subtire a acesteia dar cea nemetalizata intradevar cu timpul se matuieste si e mai proasta decat cea metalizata. recomand metalizata.
|
--------------------
Mazda
6
- TL31...
2011 Combi 2.0
|
|
cristu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 22 August 05 ![]() |
QUOTE Sunt oarecum reale. Nici cea metalizata nu e stralucita dar asta din cauza stratului f subtire a acesteia dar cea nemetalizata intradevar cu timpul se matuieste si e mai proasta decat cea metalizata. recomand metalizata. Am inteles, merci O sa mai reflectez |
--------------------
Dacia 1300
Berlina '81
- B-17-BPC
|
|
adilehanceanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 June 07 From: București ![]() |
Sau măcar ia-ți albă*, cel puțin n-o să mai fie așa vizibile zgîrieturile (a mea e albastră și mă iau cu mîinile de cap după ce o spăl; și nu, nu e vorba de chestii făcute de copii zglobii prin parcare ci pur și simplu d-astea cu brelocul de la chei, capsele și nasturii metalici de la haine, etc. cînd o deschizi, te urci în ea, pui ceva în portbagaj)...
*: dacă n-au schimbat culoarea grundului ![]() This post has been edited by adilehanceanu: 26 May 2009, 08:53 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
La cea alba se observa cel mai usor rugina...deci nici alba nu-i buna.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
andrei_popkorn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 2 June 09 ![]() |
@solenzaru..nici o concesiuni din tara nu iti poate oferii creditare proprie..acum daca concesiunea are masini cumparate de la uzina, incearca sa negociezi cu ei chestia asta...dar slabe sanse
|
--------------------
Dacia Logan
Kiss Fm 1.5dci
2008
|
|
cristi19t |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 22 January 09 ![]() |
QUOTE(lm @ 15 May 2009, 12:09) Acolo zice avantaj client pana la 3800 lei, ceea ce poate fi si 1 leu. Iar Laureate incepe de la 34479 lei. P.S. Ce chestie, daca aleg si culoarea chiar ca e 33414. Am comandat un Logan Laureat de 1.4MPI la jumatea lunii mai. maine 15 iunie merg sa o ridic. Avantajul client de 3800 lei la care se refera ei a fost in felul urmator: discount de 500Euro din valoarea masinii + garantia extinsa. Le-am cerut sa nu-mi dea garantia extinsa si sa-mi dea 3800lei avantajul client, la care ei mi-au raspuns ca nu este posibil. Mentionez faptul ca nu am beneficiat de programul rabla! |
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
RIVE |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Pe siteul dacia.ro, la un Logan 1,4 Laureat cu vopsea metalizata (aprox 8300 euro) configuratorul arata 585 ron/luna, timp de 120 luni, cu avans 0, oferta la programul rabla. Rata este fixa sau descrescatoare ? nu am gasit pe site o specificatie anume.Stiu ca pe langa rata mai dai lunar aprox 30 ron comision de administrare si 170 ron Casco.
|
--------------------
Logan
1.2 16v E5 2011 sedan
Logan SL Plus 0.9TCe E6 2018
|
|
cristi19t |
![]()
|
Eu am luat in luna iunie cu rate fixe!
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
draculafly |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 25 March 08 ![]() |
da ceva detalii!
|
--------------------
dacia
logan kiss
- b91 fad
2007
|
|
cristi19t |
![]()
|
Logan Laureat 1.4 benzina, 8645Euro. Am primit un discount de 500Euro+garantia extinsa gratuit.
Am venit cu un avans de 11000lei iar diferenta aproximativ 24000lei credit BRD. Lunar platesc 803lei timp de 4 ani. In rata lunara de 803lei, 30lei e un comision al bancii, aproximativ 150lei e asigurarea Casco, iar diferenta e valoarea ratei + dobanda. Pe situl BRD-ului la rubrica credite auto noi DACIA .., gasesti un calculator de rate. http://www.brd.ro/persoane-fizice/calculat...te/?tipcredit=4 Pentru intocmirea dosarului de credit am mai platit 600lei. |
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Cum dracu' ai primit discount 500 euro+garantie exteso gratis si totusi ai platit 8645euro?
![]() http://www.dacia.ro/#/modele-si-preturi/lista-de-preturi.jsp |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
cristi19t |
![]() ![]()
|
Mda.. se pare ca nu am fost bine inteles, Pretul masinii e 8645E din care au lasat ei (discount) 500E + garantia extinsa. deci am platit 8145Euro.
Intra si configureaza un Logan Laureat astfel: - motor 1.4MPI, - vopsea metalizata, iar la dotari bifeaza: - Airbaguri laterale fata - Geamuri electrice spate - Radio CD mp3 4x15W cu panou detasabil Pret final 8605Euro la care se mai adauga trusa medicala 38Euro Pretul final 8643Euro. Diferenta de 2Euro de la 8643 la 8645 cat am precizat initial a rezultat dintr-o rotunjire de-a mea. ![]() Astfel eu am platit 8143Euro. E bine de stiut ca vei mai avea nevoie de ceva banuti cand mergi sa iei masina. Va trebui sa platesti asigurarea RCA pe minim 1 luna, numerele rosii + suportii au fost inca 100lei, iar daca ai nevoie si de ceva accesorii va trebui sa le cumperi ca de exemplu covorasele, aparatori de noroi s.a.m.d. |
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
bobo77 |
![]()
|
Pai spune bre asa ca nu aveam de unde sa ghicim.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 15:31 |