TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
![]() ![]() ![]() |
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
Bill |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
- B14xxx
TCe 90
|
|||
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Le-am dat mail si mi-au raspuns ! Cica doar la variantele diesel e oferta de garantie extinsa gratuit la benzina nu e.
Inseamna ca am inteles eu gresit My mistake ![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
gabriel.dumitru |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 6 January 04 From: Bucuresti ![]() |
@bill : probabil ca nu ai avut rabdare sa citesti tot postul meu, asta daca raspunsul tau se referea la mine.
Dupa un tur la mai multi dealer, Adras "ma pacalit" cu garantie extinsa gratuita, care ulterior, la achitarea intregrala a masinii, sa nu mai fie asa... |
--------------------
Dacia
Solenza
- B-26-XXX
2004/Scala ex Solenza Scala 2004, ex Logan Ambition 1.6 MPI 2005, ex Dacia MCV 1.5DCI 2007, ex Dacia 1310L 1998, acum - Solenza Scala 2004
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Ba am citit si am inteles. D'asta e vorba aia: intelegerea verbala e una si ce e scris e scris. Pai factura ti-au facut-o dupa ce ai achitat. Nu trebuia sa semnezi factura daca aveai vreun dubiu. Cred ca nu ma insel.
Oricum Adras nu au un renume f. bun pe forum, nici ca service nici ca magazin. Acum ai luat-o, nu trebuie sa iti mai para rau. Bine ar fi sa nu ai nevoie de garantie. Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km ![]() |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
- B14xxx
TCe 90
|
|
cristache31 |
![]()
|
![]() membru undercover Group: Members Posts: 100 Joined: 19 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am ridicat masina joi, era in perfecta stare (nu era zgariata sau cu alte bube) si mi-a dat si garantia extinsa gratis.
|
--------------------
Renault
Scenic
- b (doo numere) vmx
2001, 1.9dci
|
|
boogeyman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 July 07 ![]() |
fratilor care e treaba cu lipsa barei antiroliu de la modelele de echipare AMBIANCE?? a mai obs lipsa acesteia cineva, la ce risc ne supunem circuland cu astfel de masini??
This post has been edited by boogeyman: 27 Aug 2007, 15:06 |
--------------------
logan
logan
- gl-06-txv
2007
|
|
mistyque82 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 14 January 05 ![]() |
intradevar bogeyman ai dreptate e cam de kko treaba cu bara antiruliu la ambiance dar tocmai am primit mail de la vc!pe mine ma int un ambiance cu servodirectie si mi-au confirmat ca doar ambiance-ul fara servo nu are deci cel mai ieftin in rest de la ambiance cu servodirectie in sus au toate oricum de kko faza eu il astept cu nerabdare mai ales ca o sa am "bara"
![]() 12 Sep 2007, 14:31: acum ma trezesc si eu in fata unei alte nedumeriri vc-ul mi-a zis ca la ambiance cu servo exist bara antiruliu dar cum imi dau seama ii cred pe cuvant?cum arata? ![]() This post has been edited by mistyque82: 12 Sep 2007, 14:31 |
--------------------
Dacia
Solenza
- B-82-AAV "suntem o mare familie nu uita", suntem posesori de dacia
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
citeste topicul asta: http://www.daciaclub.ro/Bara-de-stabilizar...-t80771-s0.html
are tot ce iti trebuie This post has been edited by daniel_p: 14 Sep 2007, 20:39 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() - Group: Members Posts: 22.775 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
This post has been edited by IRONICK: 17 Sep 2007, 21:31 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vladutzzz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 August 07 ![]() |
salutare forumisti! am si eu o mica rugaminte, sper sa nu fiu off-topic
![]() PS: mentionez ca nu ma intereseaza viteza, liniutele la semafor...vreau doar o masina de familie, cat de cat dotata ![]() |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Bill |
![]()
|
Vezi ca s-a discutat mult problema benzinar vs. diesel cauta si vei gasi daca vrei mai multe detalii.
Pe scurt, d.p.d.v al costurilor (combustibil+manopera revizii) la 7500-8000 km/an nu se merita diesel. Daca iti place in schimb diesel-ul este alta poveste, sau daca nu platesti tu achizitia ei si tu doar costurile de dupa achizitie, iar e alta poveste. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
- B14xxx
TCe 90
|
|
vlad_0ne |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 15 October 07 ![]() |
salutare.
spuneti-mi si mie cat se asteapta pt un logan? adik de cand am dat comanda pana la ridicarea masinii. multumesc. |
--------------------
dacia
berlina
1995
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Depinde de model, culoare ,versiune si noroc cite odata.
This post has been edited by bobo77: 9 Nov 2007, 21:27 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu am asteptat fix o luna din ziua in care am dat comanda pana in ziua in care am ridicat masina
This post has been edited by speed_fane: 9 Nov 2007, 21:45 |
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
HL / Preferance
|
|
buratino |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 14 November 07 ![]() |
Fratilor , in urmatoarele 2-3 zile trebuie sa-mi ridic si eu Prestige 1.6 16v(cu toate obtiunile) si sunt super bucuros.
![]() |
--------------------
1.6 16v
LOGAN PRESTIGE(Gri platine)
2007 Benzinar pana la moarte !
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cand ai facut comanda?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
buratino |
![]()
|
Am facut comanda pe 12 Noiembrie 2007, mi-au spus ca pana vineri(16.11.2007) sunt mari sanse sa o ridic, deoarece seria este deja fabricata, daca nu, cel tarziu saptamana viitoare(am inteles ca totul depinde de trailer).
Versiunea este Prestige cu toate obtiunile(luna aceasta este gratuit garantia extinsa si airbag-urile laterale). ORICUM , MULTUMESC MULT ACESTUI FORUM , DEOARECE M-A AJUTAT MULT SA-MI FAC O PARERE. Am fost foarte sceptic in privinta alegeri intre benzina si diesel. Raman "benzinar" convins, mai ales ca am condus-o pe a unui prieten. Inca odata , va multumesc mult. P.S. Deci: -ABS Bosch -Jante din aliaj usor -RadioCD/MP3 -Geamuri electrice fata/spate -Aer conditionat -Computer de bord -Proiectoare ceata -Scaun sofer cu reglare lombara si pe inaltime -Volan si schmbator de viteze imbracate in piele -Usa portbagaj cu design specific -Directie asistata hidraulic -Bare de protectie , manere usi si oglinzi vopsite integral in culoarea caroseriei -Antidemaraj electronic -Airbeg-uri -Inchidere centralizata cu telecomanda -Retrovizoare exterioarespecifice, cu reglaj electric si degivrare -Consola centrala cu design specific -Elemente interioarecu aspect cromat -Pachet de siguranta(trusa medicala, tringhi, stingator) ... si cam atat totul 9900 Euro + vopsea metalizata Gri platine 255Euro Garantia extinsa gratuit 15 Nov 2007, 15:51: Azi, 15 nov. 2007 - la ora 12:00, m-au sunat sa ma duc s-o iau. Acum , sunt in posesia ei. E SUPER. ![]() This post has been edited by buratino: 15 Nov 2007, 15:51 |
--------------------
1.6 16v
|
|
vlad_0ne |
![]()
|
9900 cu tva? sau fara?
|
--------------------
dacia
berlina
1995
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
Pt. Vlad : Cu tot cu TVA.
Buratino, mult noroc la Prestige. |
--------------------
DACIA
SANDERO
- MM XX GMT
STEPWAY 0.9 Tce
|
|
buratino |
![]()
|
Multumesc mult "Marci".
Am ridicat-o, chiar azi la ora 12:30 ![]() In total : 10.300Euro(cu aparatori de noroi, presuri stil cuva). Aparatorile de noroi le-am considerat foarte necesare ,deoarece imbraca si jumatate de contra-aripa(exact zona unde este lovita de pietre), ceea ce aduce o protectie in plus pentru pietrele aruncate de cauciucuri. In rest , va spun cu toata sinceritatea ca isi merita banii. Pentru : "Vlad_one": DA, intr-adevar asa este , (SCUZE) ... 11.300Euro This post has been edited by buratino: 15 Nov 2007, 21:48 |
--------------------
1.6 16v
|
|
vlad_0ne |
![]()
|
pai cum mah cu tva ca pe site-u lor (dacia) un prestice pe benzina , fara airbaguri laterale si garantie extinsa, ca ai zis ca e gratis in perioada asta, e 11 mii si ceva.
nu zic ca n-ai dat atat, ca pm tu stii ce bani ai dat, da mi se pare ciudat. |
--------------------
dacia
berlina
1995
|
|
adyxz |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 November 07 From: Oradea ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
logan
preferance 1.5 dci abs plus
- B-74-UXD
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca un raspuns cu adevarat pertinent poate fi primit in urma contactarii vocea.clientului@daciagroup.com sau un telefon la 0248 500 000
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Mausika |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 29 July 06 ![]() |
Sal ! taxa de prima inmatriculare cadou se acorda doar daca masina este fabricata pana in 31 oct 2007
|
--------------------
Dacia
Logan
- B-87-MAW
2007 KISS FM 1.5DCI
|
|
raoul. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 29 November 07 ![]() |
bine v-am gasit!
am si eu o rugaminte mare. vreau sa cumpar un logan dar nu stiu exact momentul oportun. as vrea sa beneficiez de un discount de 400euro. ca asa mi-am facut eu planurile cu banii. avand in vedere ca voi ati studiat piata automobilelor, si in special ofertele dacia ce spuneti! e posibil ca acum de sarbatori, preferabil 15dec-18dec, sa fie o oferta substantiala la logan?in anii anteriori in luna decembrie cum au stat treburile?in ce perioada au fost ofertele cele mai avantajoase? va multumesc anticipat! ps: vreau un abs plus, 1.4mpi. |
--------------------
dacia
logan abs plus
- TM-12-BTH
2008
|
|
GTAdrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 29 November 07 ![]() |
SALUTARE,
Chestia cu taxa de prima inmatriculare cadou este la vrajeala cred. Si eu am luat un Logan Kiss 1.5 dci, 85cp. Pe data de 26.11.2007 am facut comanda la Redac Craiova, in aceeasi zi am luat creditul(BRD- credit auto) si pe 27.11.2007 am ridicat masina. M-am bucurat si eu la inceput ca scap de taxa de prima inmatriculare, dar cand am ridicat masina, am fost informat ca nu beneficiez de acest cadou. Am sunat si la Vocea Clientului si am primit informatia ca masina mea a iesit din fabrica pe data de 09.11.2007, deci nu beneficiez de acest cadou. Chiar sunt curios daca beneficiaza cineva de acest cadou. Acelasi lucru am patit si cu carkit bluetooth-ul, cand am ridicat masina mi s-a spus ca nu beneficiez de acest cadou pentru ca oferta nu este valabila si pentru editia limitata KISSFM, acum 2 zile cand am fost sa ridic cartea de identitate am primit si carkit-ul. Astia nu stiu pe ce lume sunt. Pana acum am vreo 330 km, un consum in oras de vreo 7l, o medie a vitezei de 20km/h. Alte probleme nu au aparut la ea pana acum. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2007 1.5DCI 85CP KISSFM
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Sa inteleg ca mergi cu masina in Craiova?
Chiar eram curios cum ai ajuns la 20km/h. Vezi regulamentul promotiei, fiecare promotie/concurs are un regulament. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
GTAdrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 29 November 07 ![]() |
Asta imi arata CB viteza medie 20km/h, da circul cu masina in oras. Poate nu stiai dar strazile din Craiova arata ca dupa bombardament (strazi decopertate,gropi,santuri,etc ), aglomeratie,semafoare, etc
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2007 1.5DCI 85CP KISSFM
|
|
Bill |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
- B14xxx
TCe 90
|
|
jkl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 May 08 ![]() |
vreau sa cumpar in logan 1,4. ce sfat imi dati.
a inceput cumva programul rabla? This post has been edited by jkl: 5 May 2008, 17:39 |
--------------------
dacia
1300
1985
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 14:38 |