TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
![]() ![]() ![]() |
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
Nico dCi |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Renault Megan Sedan
- B-47-ZHK B-13-NCM
Manager 1.5 dCi 85cp
|
|||
adriano_chelo2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 30 May 07 ![]() |
nu este nici o problema, te va chema peste cateva zile sa o ridici
|
--------------------
Dacia
laureat plus
- 56956
2007
|
|
Nico dCi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc mult pentru promptitudinea cu care ai raspuns, incepusem sa ma ingrijorez ca sa omis acest lucru.
|
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Renault Megan Sedan
- B-47-ZHK B-13-NCM
Manager 1.5 dCi 85cp
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nico dCi, pentru tine acest topic este degeaba.
Numai de cate ori s-a zis pe acest topic ceea ce tu ai intrebat... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sebip82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 25 May 07 ![]() |
urmeaza sa imi soseasca loganul la un dealer din petrosani (eu locuiesc in buc dar sunt de acolo).voi lua masina cu nr rosii si o voi aduce in bucuresti urmand ca inmatricularea sa o fac cand soseste cartea de identitate. intrebarea este daca se poate inmatricula masina fara sa o mai duc inapoi (este pe numele tatalui meu si se va ocupa el de toate demersurile pt inmatriculare) urmand ca el sa imi trimita numerele, talonul etc.
multumesc |
--------------------
Dacia
Logan
-
2007 Laureate GPL 1.4
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
nu mai e nevoie de masina "fizic" dar .... or sa trebuiasca actele (autorizatia de circulatie, RCA, etc)
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Cat v-a intarziat cel mai mult loganul , sa va vina?
Mie mi-au zis ca o aduc pe 13 iulie si am sunat azi sa verific daca chiar vine vineri si au zis ca s-ar putea sa mai intarzie cateva zile . Mersi mult Aaaa...si e vorba de Adras Drumul Taberei |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
sebip82 |
![]()
|
la mine trebuia sa vina sambata 7 iulie. au sunat cu o zi inainte sa spuna ca de fapt vine miercuri 11 iulie. azi au ajuns actele si masina va veni joi pe 12 iulie
deci cam o sapt intarziere |
--------------------
Dacia
Logan
-
2007 Laureate GPL 1.4
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
QUOTE(sebip82 @ 11 Jul 2007, 12:28) urmeaza sa imi soseasca loganul la un dealer din petrosani (eu locuiesc in buc dar sunt de acolo).voi lua masina cu nr rosii si o voi aduce in bucuresti urmand ca inmatricularea sa o fac cand soseste cartea de identitate. intrebarea este daca se poate inmatricula masina fara sa o mai duc inapoi (este pe numele tatalui meu si se va ocupa el de toate demersurile pt inmatriculare) urmand ca el sa imi trimita numerele, talonul etc. multumesc tre sa faci o imputernicire la notar, ai nev de copie buletin al tatalui tau. ai grija ca in imputernicire sa specifici clar ca imputernicesti pers si pt depunerea actelor dar si pt preluarea numerelor ! eu asa am faut . Succes ! |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
sebip82 |
![]()
|
masina este pe numele tatalui meu, deci nu vad de ce ar trebui sa fac o imputernicire
|
--------------------
Dacia
Logan
-
2007 Laureate GPL 1.4
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu fa si ai sa vezi de ce trebuia sa o faci. Dupa ce stai 1-2 ore la politie
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sebip82 |
![]()
|
stai ca nu inteleg. teoretic masina este a lui. tre sa fac eu imputernicire sa isi inmatriculeze el masina? ca o platesc eu e alta problema.
|
--------------------
Dacia
Logan
-
2007 Laureate GPL 1.4
|
|
klaus |
![]()
|
A, pardon
![]() Daca masina e pe numele lui si el face toate actele, nu trebuie sa te mai duci cu masina, si nici nu-ti trebuie imputernicire. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
imi cer si eu scuze..ca nu am citit corect..is obosit..aveti dreptate
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
sebip82 |
![]()
|
merci pt sfaturi. chiar ma scuteste de un drum in plus.
|
--------------------
Dacia
Logan
-
2007 Laureate GPL 1.4
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Dragi colegi dacioti de Constanta
![]() ![]() 1. Cam cat mai asteapta constanteanul sa-i aduca nenea Olteanu Loganul proaspat comandat? ![]() 2. E posibil sa dai cass-ul (ala de Laureate) pe un CD (ala de Prestige) + diferenta? ![]() Mulzzumim andigibat! ![]() This post has been edited by BAB: 18 Jul 2007, 17:17 |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 06 BAB
1,6MPI Laureate "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Fratilor..intrebare !
Am primit azi CIV-ul masinii.Si nu stiu daca trebuie sa ma duc cu ea la RAR sau nu.Pentru ca in coltul cartii exista deja un timbru gen pe care scrie RAR-Registrul auto roman si o roata.O prietena si-a luat un ford fiesta si i-a venit cartea deja secretizata.Aia de la Dacia imi spun totusi ca trebuie sa ma duc cu ea la Rar. Ce spuneti? |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca cei de la Dacia ti-au spus sa te duci, atunci dute. Ca nu poti sa inmatriculezi masina altfel.
Peste datele masinii se pune o folie. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
- B14xxx
TCe 90
|
|
alex 1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 34 Joined: 16 July 07 ![]() |
trebuie sa te duci la r.a.r pentru secretizarea cartii de identitate a masinii,iar din punct de vedere financiar daca memoria nu-mi joaca feste ar costa in jur de 12 RON.
|
--------------------
dacia
logan
2005 ambiance 1.4
|
|
Braveheart |
![]()
|
eu nu am fost la nici un rar, s-a ocupat dealarul de chestia asta..acum..fiecare cu bafta lui
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
Log-on |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 28 April 07 ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 20 Jul 2007, 15:23) Fratilor..intrebare ! Am primit azi CIV-ul masinii.Si nu stiu daca trebuie sa ma duc cu ea la RAR sau nu.Pentru ca in coltul cartii exista deja un timbru gen pe care scrie RAR-Registrul auto roman si o roata.O prietena si-a luat un ford fiesta si i-a venit cartea deja secretizata.Aia de la Dacia imi spun totusi ca trebuie sa ma duc cu ea la Rar. Ce spuneti? Stiu despre ce vorbesti, la fel am crezut si eu. Trebuie sa te duci totusi la RAR, sa iti puna o folie transparenta. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS Plus 1.4
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
Trebuie sa te duci la RAR pentru secretizarea cartii.
(iti vor cere sa platesti ceva si iti vor pune in schimb o folie protectoare transparenta pe partea cu datele masinii din carte) Cartea trebuie sa fie securizata cand te vei duce cu ea la inmatriculare. Eu m-am duc cu ea la RAR-ul de pe Grivita si a durat fix 5 minute.(nu trebuie programare) |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
- B-81-XXX
2007 Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
gabriel.dumitru |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 6 January 04 From: Bucuresti ![]() |
As dori sa va povestesc in acest post despre ce am patit la un dealer de vanzari dacia logan din bucuresti - ADRAS, showroom Dr. Taberei.
Tot in acest post as dori sa discutam si alte probleme intampinate la orice dealer DACIA cu privire la achizitionarea acestei masini, mai exact MCV. Iata intreaga poveste: "In data de 29.05.2007 am sosit la showroom-ul firmei Adras din Dr. Taberei pentru a afla oferta dvs. Am fost intampinat de colega dvs. Ana Cxxxxx cu oferta adras. Am ales firma dvs. in urma discutiei cu consilierul care mi-a spus ca pot beneficia de oferta de garantie extinsa gratuita ca si discount (reducere), precizand faptul ca inca de la inceput am spus ca doresc sa achizitionez o masina Dacia Logan MCV, 1.5DCI, Laureate. Oferta pe care am primit-o este incompleta (necorecta). De ce spun acest lucru, pentru ca in aceasta oferta, valabila din 28.05.2007-04.06.2007, nu exista la optionale DACIA LOGAN - airbag-uri laterale fata. Optiunea de airbag lateral fata exista la DACIA la momentul respectiv pentru modelul comandat Dacia Logan MCV, 1.5DCI Laureate. Deoarece dna/dra. Ana Cxxxxx nu a stiut sa-mi spuna daca airbag-urile laterale fata se pot pune pe MCV, am contactat prin email Vocea Clientului, cerand informatii suplimentare. (am atasat la email trimis la VOcea Clientului Dacia oferta Adras, precum si numele si numarul consilierului comercial VN). Am fost contactat telefonic a doua zi de acelasi consilier, aceasta informandu-ma ca se pot pune airbag-uri laterale fata si cerandu-mi acordul sa modifice comanda fara a ma anuntat ca aceasta modificare va decala termenul de livrare previzionat (termenul previzionat initial, comunicat verbal, a fost inceputul lui iulie 8-10 iulie; ulterior acesta devenind 20-25 iulie) De asemenea la momentul comandarii masinii am rugat consilierul comercial sa mentioneze in bonul de comanda si garantia extinsa gratuita. Mi s-a spus ca "noi suntem firma serioasa" ca nu este nevoie sa o trecem. Daca as fi fost informat de la inceput ca nu exista oferta pentru garantie extinsa, as fi optat pentru aceasta cu plata. Astazi, 30.07.2007, dupa ce am achitat masina integral la banca, am observat pe avizul de plata cu nr xxxx ca garantia este de 18 luni. Intreband acelasi consilier (Ana Cxxxxx) de garantie, am fost informat ca nu am garantie extinsa (nici gratuita nici cu plata) deoarece oferta era pentru Dacia Logan berlina. As dori sa stiu daca se mai poate face ceva cu privire la garantia extinsa pe care as dori sa o am asa cum mi s-a promis de la inceput. In speranta unei rezolvari rapide, Gabriel Dumitru" Acesta este mesajul adresat firmei Adras in rezolvarea problemelor intamplate. Stimati moderatori, daca considerati ca am facut reclama sau am postat gresit, rog sa ma ierte si/sau pot sterge/muta acest comentariu, dar am vrut sa fac cunoscut catre oricine citeste pe acest forum, ce se poate intampla la un dealer, la achizitionarea unei masini logan MCV. Deci, mare atentie la dealeri ce comandati si ce primiti.... Masina inca nu a sosit... |
--------------------
Dacia
Solenza
- B-26-XXX
2004/Scala ex Solenza Scala 2004, ex Logan Ambition 1.6 MPI 2005, ex Dacia MCV 1.5DCI 2007, ex Dacia 1310L 1998, acum - Solenza Scala 2004
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
tipa asta Ana-Maria CoXXX m-a consiliat si pe mine cand mi-am luat masina
![]() Dragutza ea asa ...cu tine..dar e cam aeriana .Nu stie multe ..si ceilalti consilieri nu o ajuta deloc.nu o inghit! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
cristache31 |
![]()
|
![]() membru undercover Group: Members Posts: 100 Joined: 19 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai pe site-ul lor este trecuta oferta cu garantie extinsa decat in dreptul modelelor berlina, nu este scris nimic in dreptul MCV-ului si VAN-ului. Eu am discutat despre o berlina sambata, m-a anuntat ca este oferta asta pana pe 31.07.2007, am achitat ieri si m-a anuntat azi (telefonic) ca pot merge maine sa o ridic, sunt curios daca prind si eu oferta cu garantia extinsa din moment ce plata a fost facuta ieri (31.07.2007).
|
--------------------
Renault
Scenic
- b (doo numere) vmx
2001, 1.9dci
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
ce jegosi ! eu am platit garantia extinsa separat ( 195 euro ) si masina am ridicat-o pe 13 iulie ..plata am facut-o pe 12 iulie !
Si chiar am intrebat-o pe ANA MARIA ...si mi-a zis ca nu au nici o oferta frate..i-am zis ..nici macar un covoras? si ea nimic ! si i-am zis vreau garantie extinsa si ea ..DA ..195 de euro POT SA MAI FAC CEVA? |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
gabriel.dumitru |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 6 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am facut plata pe 30 iulie si nici acum nu a sosit masina.
Din pacate nu prea mai poti face nimic, doar ATENTIE marita si totul sa fie scris negru pe alb, data viitoare. |
--------------------
Dacia
Solenza
- B-26-XXX
2004/Scala ex Solenza Scala 2004, ex Logan Ambition 1.6 MPI 2005, ex Dacia MCV 1.5DCI 2007, ex Dacia 1310L 1998, acum - Solenza Scala 2004
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
ma intreb ce interes a avut sa ma minta? adica daca oferta o au...ce ? consilierii astia au vreun bonus pentru fiecare client pacalit ...adica daca scapi fara sa ii dai oferta speciala au 5 la suta in plus?
nu pot sa cred ! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
gabriel.dumitru |
![]()
|
Nu inteleg nici eu, mai ales ca cica li se fac training lunar, asa cum afirma pe forumul Adras dl. Vicentiu director de marketing.
Am fost chemat in showroom ieri si am reusit sa obtin garantia extinsa, insa din pacate nu gratuit. Dar pentru ca imi doream mult s-o am, am acceptat s-o platesc, dupa ce se face factura storno. Si pentru ca s-a schimbat si cursul, imi mai iau pe cap o problema (nu destul de mare), trebuie sa platesc noua factura la noul curs care, bineinteles este mai mare si pentru o suma aprox de 11000 euro diferenta in lei este semnificativa. |
--------------------
Dacia
Solenza
- B-26-XXX
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
Sunt fraieri ! pE viitor altii nu voi mai apela la adras si se vor orienta catre alte firme
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 08:54 |