DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

108 Pages « < 83 84 85 86 87 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.

ypo04
post 27 Apr 2007, 19:54
Post #2521

Membru incepator

Group: Members

care-i taxa de prima inmatriculare pt un logan 1,6 euro 4?

--------------------
LOGAN ABS + 1.6 - - 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
blackcatt
post 27 Apr 2007, 20:18
Post #2522

Membru incepator

From: Gl

--------------------
Renault Koleos 2012 4x4 150 cp diesel
+
manny
post 4 May 2007, 14:53
Post #2523

Membru incepator

mai exact este 183 de euro.

--------------------
Dacia Logan MCV Laureate 1.6.16V 2007 / Audi A8 6.0 quattro, benzina 2006
+
mitz1982
post 8 May 2007, 07:36
Post #2524

Membru incepator

Stie cineva ce promotii sunt acum la logan (daca sunt in afara de cele 2 editii limitate)? s-a prelungit "1.6 la pret de 1.4"?

--------------------
a a - a a
+
johnf
post 8 May 2007, 09:49
Post #2525

Membru incepator

From: Cluj

am vazut ca adrasul are reducere de 600 de euro la achizitionare cash si credit brd

si cu toate ca unii zic ca nu fac reduceri la serile limitate insista ca iti vor da, eu mi-am luat abs plus cu reducere de 600 de euro luna trecuta

--------------------
Logan ABS Plus 1.6, 2007
Volkswagen Passat
ambele rosii :)
+
mitz1982
post 8 May 2007, 15:30
Post #2526

Membru incepator

din pacate cash nu am iar la brd nici nu ma gandesc. au dae prea mare sad.gif
imi pare rau ca m-am trezit prea tarziu si am pierdut oferta cu 1.6 la pret de 1.4

--------------------
a a - a a
+
driverx
post 8 May 2007, 15:38
Post #2527

--- Membru cu ralanti ---

Oricum....reducerea aia de 600E la credite BRD o pierzi prin comisioane si taxe lunare....so....fugi de BRD.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
johnf
post 8 May 2007, 16:22
Post #2528

Membru incepator

From: Cluj

pai cash poate insemna pentru tine un credit nevoi personale

la piraeus (am credit la ei si pot sa zic ca nu au taxe ascunse, sau comisioane mari, etc) au un dae atractiv si alpha de asemenea

sau dute la un dealer si zi asa, "domnule vreau sa stiu cat costa un logan ca miine vreau unul" "si cu tot cu reducere care e pretul final" daca zic ca nu au reducere luna asta insista si zi ca in alte parti ti-au oferit.Nu o sa te piarda ca si client pe moment ce au in planul de vanzare pe luna asta reduceri, ce ii doare pe ei ca tu achiti cu credit auto de la alta banca

iti zic sigur ca eu asa am facut luna trecuta in bucuresti cand toti ziceau ca nu se ofera reduceri la abs plus, pana la urma mi-a comandat-o din oradea un prieten, unde au sarit ei cu reducerea din prima, ce a negociat persoana care mi-a comandat-o au fost boxele fara casetofonul lor de "2 lei". Asta nici nu stiu daca in mod normal venea cu boxe fara casetofon sau nu venea, oricum l-am pus in tema sa negocieze.

--------------------
Logan ABS Plus 1.6, 2007
Volkswagen Passat
ambele rosii :)
+
dcn
post 11 May 2007, 06:36
Post #2529

posesor de ingeras

Salutare! Va rog, care stiti mai bine sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Socrii mei au depus actele pentru un Logan MCV, 1.6, Ambiance, gri platine. Problema e ca n-au stiut ce sa ceara in plus si nu au optat pentru garantie extinsa. Intrebarea este: se mai poate schimba optiunea pentru garantie extinsa? Avizul de plata s-a facut. Automobilul este luat in rate pe 10 ani prin BRD. E bine, e rau, nu mai conteaza. Astea sunt posibilitatile. La banca inca nu au mers. Trebuie sa mearga pana pe 15 mai. Se poate sa merg la dealer si sa-mi scimbe avizul de plata? Din topicul acesta am citit dar nu pe tot. Daca s-a mai raspuns deja la ceva asemanator va rog sa ma scuzati. Multumesc.

--------------------
dacia Sandero - AG ** *** 2014 Laureate
"Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked."
+
-Scorpio-
post 11 May 2007, 07:42
Post #2530

membru jucator

From: SV

daca nu s-a emis factura se poate schimba optiunea pt grarantie extinsa. discuta cu dealer-ul sau da telefon / mail la Vocea Clientului.

--------------------
Honda Civic 140HP - SV-XX-XXX 2010
Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
+
vi_escu
post 21 May 2007, 07:18
Post #2531

Membru somnambul

From: republica procurorilor

Cat se asteapta acum pana vine loganu', tinind seama si de editiile limitate din oferta actuala?

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
ypo04
post 21 May 2007, 17:01
Post #2532

Membru incepator

cca 1 luna

QUOTE(vi_escu @ 21 May 2007, 08:18)
Cat se asteapta acum pana vine loganu', tinind seama si  de  editiile limitate din oferta actuala?
*

--------------------
LOGAN ABS + 1.6 - - 2007
+
sebi4fc
post 21 May 2007, 19:34
Post #2533

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Am fost sa intreb in cat timp vine un MCV 1,5dci--raspun-1luna jumate.

--------------------
logan preferance 1.4MPI-verede cameleon - cj 82 ebi 2005
+
xnici
post 21 May 2007, 19:45
Post #2534

Membru incepator

Buna seara,
Intentionez sa achizitionez un Logan Ambience, cel mai ieftin, fara prea multe optiuni in maxim un an de zile. As dori sa stiu de la cei care au deja o astfel de masina ce probleme au avut, daca sunt multumiti de masina lor, daca ar mai cumpara o astfel de masina. Ma gandesc sa o achizitionez in rate pe care sa le platesc timp de 10 ani (altfel nu pot) si imi este teama sa nu regret pasul acesta.
Va multumesc mult si astept cat mai multe sfaturi de la voi.

P.S. As dori sa inteleg ce inseamna toate acele date din fisa tehnica a masinii.

--------------------
Dacia Logan 2008
+
GoGu
post 21 May 2007, 19:53
Post #2535

Prea de la tara

Group: Moderatori
From: Iasi

In primul rand nu stiu daca merita sa te inhami 10 (zece!!!) an la platit masina asta, zau asa. Daca nu poti sa faci rata pe termen mai scurt mai bine alege o masina mai ieftina.

Daca totusi tii mortis la ideea ta, mai bine iei minim un Preferance (sau mai bine un Logan ABS plus), vezi cat te-ar ajunge in plus la rata (s-ar putea sa nu fie mare diferenta, lunar). Tine seama ca "vedetele" dotarilor la Logan sunt ABS-ul si AC-ul, vezi cat te-ar costa sa le incluzi in masina ta (Deci ori un Laureate Plus, ori, mai ieftin un Logan ABS plus cu AC). Nu uita ca 10 ani asta-i masina si sa nu regreti ca n-ai luat vreo dotare sleep.gif

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
+
Teo-01
post 21 May 2007, 20:05
Post #2536

Membru incepator

QUOTE(xnici @ 21 May 2007, 21:45)
Buna seara,
Intentionez sa achizitionez un Logan Ambience, cel mai ieftin, fara prea multe optiuni in maxim un an de zile. As dori sa stiu de la cei care au deja o astfel de masina ce probleme au avut, daca sunt multumiti de masina lor, daca ar mai cumpara o astfel de masina. Ma gandesc sa o achizitionez in rate pe care sa le platesc timp de 10 ani (altfel nu pot) si imi este teama sa nu regret pasul acesta.

P.S. As dori sa inteleg ce inseamna toate acele date din fisa tehnica a masinii.
*

Pai decat sa iti iei un logan chel (fara nici o dotare) cu rate pe 10 ani mai bine nu iti mai iei deloc.Ca sa tii o masina ca loganu 10 ani fara macar aer conditionat sau geamuri electrice nu mi se pare normal.Cred ca nici macar servodirectie nu are asa ca mai gandestete inainte sa te duci la banca.Daca tot faci pe 10 ani macar un laureate sau laureate plus.

--------------------
Dacia Logan - GALATI Laureate 2007
+
adiya
post 21 May 2007, 20:38
Post #2537

Membru autentic

From: Bucuresti

Un ABS PLUS este cu 545E mai scump. Ai in plus ABS, cauciucuri Continental, servodirectie, airbag pasager, inchidere centralizata pe cheie, geamuri electrice fata, proiectoare (sper sa nu fi omis ceva). La o rata de 10 ani nu cred sa fie prea mare diferenta. Daca mai bagi si un AC ar fi ideal. Eu asa am optat.

This post has been edited by adiya: 21 May 2007, 20:46

--------------------
Dacia Logan - B-00-XXX 2007 ABS PLUS dci
+
pastrama
post 21 May 2007, 20:44
Post #2538

scursura umana

From: Ct

Eu nu mi-as lua nici cea mai tare masina din lume daca-s sti ca platesc la ea 10 ani. E enooooooorm de mult! Mai bine iti iei un junghi de Dacie la un pret de nimic si cand mai strangi ceva te bagi la o masina noua.
Dar ca sa platesti 10 ani la o masina mi se pare o maaaaaaaaaare prostie!

--------------------
Tedei - -
+
deconectat
post 21 May 2007, 20:44
Post #2539

Membru cu avatar de sezon

From: Brasov

Am si eu 2 intrebari (nu sunt retorice):
1. Cat vei plati in total pentru acel logan in cei 10 ani?
2. Daca nu iti permiti sa il iei altfel, vei avea bani de revizii, un casco si eventual si benzina pentru el?

Eu as zice ca decat sa platesti 10 ani pentru un logan, mai bine iti iei o berlina sau supernova cu banii jos si de restul bagi benzina si te bucuri de ea. Pana la urma e o masina care trebuie sa te duca din punctul a in punctul b. Daca nu faci bani cu ea, nu cred ca se justifica o astfel de investitie.

--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
+
c-tin
post 21 May 2007, 21:09
Post #2540

Membru incepator

sunt tare curios sa aflu de unde aveti voi "banii jos" sa luati o masina noua ca toti va feriti de rate;
da decit un junghi de dacie mai bine un logan nou in rate dar macar sa fie ABS PLUS cu AC (minim de confort si sigguranta) cool.gif

--------------------
dacia berlina1310 - is 03 cts
LOGAN ABS PLUS 1.6
+
pastrama
post 21 May 2007, 21:11
Post #2541

scursura umana

From: Ct

QUOTE(c-tin @ 21 May 2007, 22:09)
un logan nou in rate
*

Rate, rate...da nu pe 10 ani!

--------------------
Tedei - -
+
aliuta2000
post 21 May 2007, 21:12
Post #2542

Membru autentic

omul a intrebat
de dat un saft e bine sa il dati , nu sa il descurajati, poate asa vrea omul si nu are posibilitate alfel.
1 masina nu ar fi problema cum e dar trebuie sa ti cont de faptul ca nu ai nimic pe ea ca dotari: nu ai servodirectie , nu ai geamuri electrice, inchidere centralizata, airbag pasager .
2 daca tot faci ratele de ce nu iti iei un ABS plus in perioada asta si e un preferance cu abs la care ai servodirectie geamuri electrice fata , air bag pasager si inchidere centralizata la care e recomandat sa optezi si pentru aer conditionat(7802euro )
fata de cat vrei tu sa iei vine cu 1400euro = ~50mil
la 10 ani rata vei avea cu cateva sute de mii in plus la rata , si ai o masini si cu siguranta si cu confort
alegerea iti apartine dar tine cont ca tot vei palti o perioada lunga de timp la masina si zic eu ca e bine sa ai cel putin astea in dotare ca sa nu regreti mai tarziu
bafta

--------------------
Renault -Megane 3 - - 2014
+
Teo-01
post 21 May 2007, 21:40
Post #2543

Membru incepator

QUOTE(valentin.dumitran @ 21 May 2007, 22:44)

1. Cat vei plati in total pentru acel logan in cei 10 ani?

*

Pai iti raspund eu la intrebarea asta.In 10 ani la o masina de 8000 de euro platesti 14000 de euro.Dar ganditiva ca e foarte usor sa spuneti pe forum "dai x mii de euro si o iei cu banii jos" dar sunt multi oameni care trebuie sa munceasca destul timp ca sa stranga acele mii de euro si mai greu reusesc.

--------------------
Dacia Logan - GALATI Laureate 2007
+
Kojak
post 21 May 2007, 21:46
Post #2544

Membru autentic

Ce conteaza, omu' nu vrea sa plateasca o rata mai mare de 200-230ron

--------------------
Dacia Logan 2006
+
Tibi_
post 21 May 2007, 22:20
Post #2545

Membru

Nu stiu cat iti ajunge tie rata la Logan pe perioada respectiva dar pot sa iti spun ca in conditiile astea mi se pare obligatoriu un casco fiindca ar fi foarte neplacut sa pletesti 5-10 ani o masina pe care nu o mai ai daca doamne fereste faci vreun accident in primii 5 ani.Iar cheltuielile fixe(intretinere +casco +impozit+rovinieta+RCA+spalat masina+ cu un logan oricat de chel ar fi daca are si un casco pe el se ridica la 150RON/luna in medie plus costul benzinei care oricum e si el macar atat ca ma gandesc ca nu iei masina sa o tii pe loc.
Rezulta de mai sus ca si costuri la peste 500RON pe luna si asta in primii 3-4 ani findca dupa aceea cheltuielile cu intretinerea cresc ca doar un schimb de anvelope e macar vreo 600RON de exemplu cu tot cu rata ta care zicea cineva mai sus ca e peste 200RON. Asa ca dupa toate calculele astea tinand cont si de faptul ca loganul din cate imi aduc eu aminte avea o durata de viata de 8 ani conform nu mai stiu caror hartoage ma face sa iti zic ca ai de gand sa faci o alegere gresita.
Mai bine cumpara o coaja de dacie veche pana in 1000Euro pe care sa o tii 2-3 ani pana pica si o duci direct la remat dupa.Iar daca nu ai banii astia iai pe un credit de nevoi personale pe termen cat mai scurt 12-20luni, si o sa vezi ca ai mai multi bani de bagat in rezorvor asa si mai putine griji iar dupa lunile in care termini de achitat masina chiar nu te mai ustura autovehiculu la buzunar.Ar mai fi si varianta masinii vechi din strainatate dar pt asta mai tre sa astepti sa sa speri ca o sa scada taxa de prima inmatriculare.

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate 1.4MPI
+
rhaddoo
post 21 May 2007, 22:50
Post #2546

Membru incepator

Sfat: du-te la cel mai apropiat dealer si roaga pe cineva de acolo de la relatii clienti sa-ti faca un calcul. Vei vedea imediat ce rata iti permiti si pe cati ani. Dacia lucreaza cu BRD ca banca, iar BRD-ul are in acest moment cea mai buna oferta la creditele auto.
Sa nu-ti fie frica de termenul prea lung, peste un an sau doi n-o sa ti se mai para la fel de mare rata, si in alta ordine de idei poate da norocu' peste tine in timpul asta te imbogatesti si...o achiti! Multa bafta!
Parerea mea este ca mai bine platesti o rata la o masina noua decat sa cumperi un junghi vechi pe care atarna tablele, in care bagi benzina de o sa ai impresia ca e rezervorul spart, plus reparatiile din 2 in 2 saptamani. Daca faci un calcul o sa vezi ca iesi mai ieftin cu rata la logan + combustibil.

--------------------
dacia logan 2007
+
ypo04
post 21 May 2007, 23:37
Post #2547

Membru incepator

vezi si la volksbank sau la reiffesen..
ia in calcul varianta ABS plus recomandata si de alti forumisti... sincer
daca ii pui si AC, chiar merita...
in plus, pe platforma preferance (pe care e abs plue) poti sa ii faci si alte imbunatatiri..
dar are macar servodirectie, abs, geamuri electrice fata, proiectoare ceata, dublu airbag... gandeste-te
eu am prins promotia cu motor de 1,6 la pret de 1,4
= 8050 E cu vopsea met si AC
succes

--------------------
LOGAN ABS + 1.6 - - 2007
+
cosming
post 21 May 2007, 23:53
Post #2548

Membru

From: Cluj-Napoca

QUOTE(xnici @ 21 May 2007, 19:45)
Buna seara,

*

Eu am Ambiance, cel mai ieftin Logan de pe piata, cu vopsea metalizata.
L-am cumparat pt. ca aveam de gand sa fac modificari pe el, si dupa ce a iesit din cele 18 luni de garantie am inceput sa schimb si sa imbunatatesc.

Sfatul meu : !! neaparat sa ceri directie asistata !! (este optional).

Mie sincer imi pare rau ca nu am cerut si nu a fost problema de bani... efectiv nu am codus masina cu directie asistata smile.gif si nu m-a preocupat problema atunci.

Si o sa raspund la o intrebare :
...daca ar mai cumpara o astfel de masina...
:
NU, NU LOGAN, NU DACIE, NU RENAULT, NU LA CE E SUB 17000E

This post has been edited by cosming: 21 May 2007, 23:57

--------------------
Logan Ambiance 1.4 MPI 2006
cosming
+
OAP
post 22 May 2007, 10:17
Post #2549

Membru autentic

Da, Da asssaaaa e...Eu cand am fost sa iau Loganul am uitat aia 17000 de euro acasa prin bucatarie sau pe langa televizor nici eu nu mai stiu ca nu ma interesa aspectul asta si uite asa m-am trezit cu rate pe 10 ani. Poate reusiti sa fiti seriosi. nu pe toti ne dau banii afara din casa, sau pur si simplu nu ne plac masinile de peste o anumita suma.

In ceea ce priveste ratele fiecare alege ce vrea: face rate si plateste x ani sau ia un junghi de dacie ce-i manca zilele si pe langa banii necesari la intretinerea ei pune deoparte bani pentru masina noua care o ia peste ...10 ani. si uite asa te chinui zece ani sa iei masina si sa te bucuri urmatorii zece sau o iei in rate o folosesti si dupa ce termini ratele o vinzi si faci altele (o practica obisnuita in vest)

This post has been edited by OAP: 22 May 2007, 10:18

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
Tibi_
post 22 May 2007, 11:29
Post #2550

Membru

Nu am nimic cu ratele dar 10 ani blink.gif totusi loganu nu o sa tina atat.O regula de bun simt e ca rata pt un produs sa fie pe maxim perioada de folosinta a produsului respectiv foarte folosita in vest (SUA mai ales). Singurul avantaj la o rata asa indelungata ar fi daca o poti achita integral dupa 3-4-5ani marind rata lunara fara sa platesti comisioane enorme in ideea ca mai incolo o sa o duci mai bine, nu de altceva dar sunt convins ca salariu mediu peste 5 ani va fi dublu fata de acu si preturile nu mai au unde draq sa mai urce decat la imobiliare.

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate 1.4MPI
+
108 Pages « < 83 84 85 86 87 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 00:03
Forum Renault