Problema Pc
![]() ![]() ![]() |
Problema Pc
blackout |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|||
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
rezolvat, schimbat placa de baza!
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cauta la mana a doua o sursa de marca. Eu am un ACBell de 200W in PC-ul meu care e asemanator cu ala si n-am belele. Si am luat-o moka.
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Se da un PC mediu, Sempron sau asa ceva, cu windows proaspat instalat, care merge perfect, atata timp cat nu intri pe internet , valabil cu orice browser. Virusi exclus, ca am reinstalat, formatat, si tot asa face, antivirusul e Nod32. Cat nu intri pe net, sau merge doar messengerul nu are nici o problema. Cooler-ul e bun, au bagat astia la garantie 3dmark2003 si merge perfect, problema e strict cand intri pe web-browser- se restarteaza singur in scurt timp nu e o regula.
Ce naiba sa aiba? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Iti apare un mesaj inainte sa se restarteze? Cu ce browser ai incercat?
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Incearca cu alta placa de retea, da disable la aia on-board pe care o folosesti, dar ma intai un alt kit de Windows XP cu SP2 si atat, nu SP3-uri d-alea neoficiale de cacao. Instaleaza mereu SO-ul cu cablul de retea scos. Apopo ai net de la vreun provider serios sau vreo retea de cartier?
![]() This post has been edited by Merced: 23 Oct 2007, 17:35 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
|
--------------------
x
y
2009
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu apare nici un mesaj, provider-ul e RDS, am incercat IE si fraierfox.
O sa incerc maine metoda de mai sus. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Eu nu cred ca e placa de retea pentru ca ar fi crapat si la messenger.
Probabil o problema cu windowsul. Poti sa incerci cu un bartPE sau un linux Live sa vezi daca-ti mai face. Daca nu ai, instaleaza un windows xp sp2 si vezi daca-ti mai face probleme. Neaparat sa ai scos cablul de retea din calculator cand instalezi windowsul si formatezi partitia cu sistemul sau stergi orice urma de la windowsul vechi daca nu poti sa o formatezi (asta inainte sa instalezi). Dupa ce termini de instalat windowsul te asiguri ca ai firewall-ul activ, abia apoi introduci cablul de retea in calculator si testezi sa vezi daca se mai reseteaza inainte sa instalezi alte programe. This post has been edited by valentin.dumitran: 23 Oct 2007, 18:15 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
argon |
![]()
|
avea xp SP2, am pus XP black edition cu formatere, tot asa face..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Incearca sa instalezi cele mai noi drivere pentru placa de retea de pe site-ul producatorului... problematic de obtinut insa daca nu ai net... Eu am patit exact asa cu o placa de baza nForce2 cu placa on-board, si era din cauza driverelor pe care le instala XP-ul...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Merced |
![]()
|
Imi aduc si eu aminte ca am intalnit problema, parca totusi era un malware implicat.
Vezi ca Nod32-ul e frectie la picior de lemn folosit singur, pune si un firewall. Ti-as recomanda Comodo, din ce am mai vazut reviewuri sta destul de bine si e gratis pe deasupra. Si-ti recomand sa iei cumva toate updateurile de securitate si sa le instalezi pana sa bagi cablul de retea si restul softurilor. Era un virusel care facea porcaria asta, si iesise si patchu' dar daca tu nici n-apuci sa deschizi un browser... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
De ieri nu imi mai merge Yahoo messengerul.
Ma conectez, dar nu pot trimite nici primi mesaje. Daca cineva imi trimite mesaj il vad ca scrie, dar nu imi apare mesajul. Am instalat mai multe versiuni de mess, am scanat de virusi cu Bitdefender.... nici un rezultat. Ati patit asa ceva? Oare ma asteapta o reinstalare de windows? |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Merced |
![]()
|
Patisem mai demult, doar cu unele persoane pateam de fapt. Nu cred ca e neaparat o problema pe la tine. Incearca si cu versiuni mai vechi de messenger, eu personal am ramas la versiunea 7 de o gramada de vreme, si in ultima perioada n-am avut nicio problema.
Daca nu poti lua si Trillian ca substitut de messenger si mai sunt si alte programe, care joaca rolul asta, dar eu nu m-am putut obisnui cu niciunul si am ramas la asta vechi. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
thedragon |
![]()
|
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
da silviu trebuie reinstalat windowsul ![]() ![]() This post has been edited by thedragon: 23 Nov 2007, 13:38 |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Azi m-am chiunuit 3 ore.
Am cautat tot felul de posibile cauze pe google si nici un rezultat. In timpul asta instalam windowsu de 3 ori. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
cand ii dai uninstall du-te in program files si STERGE folderul yahoo
apoi instaleaza eventual alta versiune daca aveai 8, baga 8,1 ,e pe siteul yahoo daca aveai 8,1 cauta pe dc+ alta versiune (8) dar ar trebui sa mearga prima metoda |
--------------------
x
y
2009
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Merced |
![]()
|
Acu' nu stie tot omul sa "manevreze" Linux, e si greu de invatat de la o anumita varsta incolo si poate nici nu e necesar.
Eu unul sunt noob cand vine vorba de Linux, dar daca ma intrebati, mai bine puteti copiii sa invete asa ceva ca e de viitor. Imi aduc aminte ca eram in scoala primara prin clasa a 7a cand eu si un coleg ne-am luat primul Chip special care avea un RedHat pe el. Colegu' a devenit interesat de subiect, mai ales ca-mi aduc aminte ca avea un sistem mai teapan, iar eu cand am vazut ca imi umple tot HDD-ul si merge greu pe sistemul meu mi-am pierdut din interes. El acum se descurca foarte bine, tine servere, scoate un ban din chestia asta, eu nu. Si nu e bine. Dar asa a fost sa fie. Ma cert cu el periodic pe subiectul Windows, el zice ca nu-l suporta ca e plin de bug-uri si mereu ii crapa, dar eu incerc sa-l conving si cu ocazia asta poate o sa va conving si pe voi ca un Windows(si vorbesc de XP, poate voi trece si eu la Vista peste 2 ani estimez) e ca o Dacie CLT: intretinut corespunzator iti faci treaba cu el fara sa ramai in pana. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Sa nu incepem si aici subiectul asta quasireligios... ca se supara driverx.
|
--------------------
.
.
|
Merced |
![]()
|
Pai nu stiu unde l-ati inceput voi ca eu probabil nu eram p-aici.
![]() De ce sa se supere? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
incearca totusi inainte de a reinstala uindousu sa verifici daca java virtual machine merge pe pisiul tau si verifica setarile IE-ului sa fie la difolt.daca versiunea e 7 pentru IE, recomandat e daungreidu in cazul asta.verifica ce ti-am scris si posteaza un autcam
PS:nu suport englezismele microsoftizate(stiu, nu avem termeni echivalenti in romana care sa sune la fel de bine!)si asta e forma mea de protest 24 Nov 2007, 02:16: alternative pentru Y!mess chiar de la ei: webmessenger.yahoo.com 24 Nov 2007, 02:18: si versiuni vechi de softuare: oldversions.com dar asta numa cand nu au scheduled dauntime sau orice alta problema This post has been edited by twingooo: 24 Nov 2007, 01:18 |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Am reinstalat ultima versiune de java, am instalat explorer 7, mi-am bagat apoi nasul prin setarile internet, am bagat la run niste comenzi pe carea le-am gasit pe niste site-uri.... am facut pe dracu in patru.... nu merge.
Am instalat si mess 7, 8 si 9 beta, degeaba. @sefu_alx am sters si folderu, degeaba Nu stiu exact cu ce se mananca java asta, dar in mod cert messu merge si fara ea. This post has been edited by $$ilvviu: 24 Nov 2007, 20:10 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
silviu...scoate 7 si lasa 6le.iar messu incearca varianta ueb beisd.
www.webmessenger.yahoo.com |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Deocamdata folosesc webmessenger, dar e frustrant sa vad ca nu reusesc sa repar messengeru.
Bine... cat m-am chinuit instalam windowsul de 'nspe ori, da sper totusi sa reusesc. O sa incerc si cu variante mai vechi de mess. Cam ce erori imi da...... An error ha occurred in the script on this page Line 32 Char 1 Error Not enough storage is available to complete this operation Code 0 url file:///C:/Program%20Files/Yahoo!/Messenger/TMPIMV1.tmp O alta ar fi YMSGR is undefined O alta chestie, daca vreau sa instalez messengerul online, imi da o eroare si se opreste. Trebuie sa downloadez tot kitul. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
os |
![]()
|
Ia vezi - nu cumva ai HDD plin? Asta are explica multe....
Sterge "cite ceva " de pe discul C, sa ai macar 10% (mai bine: de la 15% in sus) liber. |
--------------------
.
.
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Ca tot e vorba de mess.
Mesajele de pe messenger pot fi interceptate?De admin de retea...sau de oricine:D Nu ma refer la arhiva. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Merced |
![]()
|
Orice se poate intercepta.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Am 1.5 giga liber
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Merced:Da stiu.Dar cat de usor?
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 18:39 |