Problema Pc
![]() ![]() ![]() |
Problema Pc
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
$$ilviu: 1.5 GB liberi din citi?
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Din 10, dar care e treaba? Au fost perioade cand aveam si cativa mega. De... mai obisnuiesc sa salvez pe desktop
This post has been edited by $$ilvviu: 24 Nov 2007, 22:56 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
"treaba" e ca ai primit un mesaj de eroare care zice ca nu mai este spatiu. Treaba e ca winXp umbla cam neglijent cu spatiul pe discuri. treaba e ca zice si la manual ca, daca ai NTFS (ceea ce am presupus), e necesar un minim de 15% liber pentru ca sistemul de fisiere sa functioneze in parametrii optimi.
Ca au fost perioade cind mai aveai liberi "citiva mega" nu-i in mod necesar concludent, depinde ce operatii executai. Iti atrag din nou atentia asupra mesajului de eroare (destul de explicit) pe care l-ai primit. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai partitia plina windowsul nu mai are loc sa mareasca page file-ul eventual sa salveze in cache fisiere dezarhivate in timpul instalarii.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:38 |