Rovigneta se va scumpi cu 70% în 2008
![]() ![]() ![]() |
Rovigneta se va scumpi cu 70% în 2008
gdm |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|||
gygy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 13 May 07 From: Iasi ;) ![]() |
Nu o mai cumparam, ca si asa nu prea ies din oras
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
1.3 12v
- IS-xx-xxx
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Iar noi vom renunța să mai cumpărăm "robinete" pentru o zi sau o săptămână și vom da năvală, să nu ne apuce scumpirile ...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
pai daca se tot scumpeste ca la UE de ce nu arata si drumurile tot ca acolo ? am fost in luna mai prin maramures si mi-am facut praf articulatiile de la masina.ziceai ca mergi pe camp nu pe sosea.
pot sa dau exemplul slovaciei, o tara nu tocmai bogata dar in care si cel mai neamsemnat drum asfaltat este impecabil. nu am vazut gropi. si nici nu costa sa mergi pe drumurile lor. costa doar autostrada. This post has been edited by han_1.6 mpi: 18 Oct 2007, 15:27 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu o cumperi poate sa se scumpeasca si cu 200%
![]() Pe de alta parte, daca o cumperi pe 29.12 si e valabila pana la sf. lui 2008 nu prea te va afecta, nu-i asa? |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Eu unu nu inteleg calculul acestei taxe non euro, eruo1 si euro2..si pt restul? sunt masini si cu euro 5. Mai degraba ar putea fi calculata in functie de masa masinii si de numarul de axe.
Sa zicem ca la taxa de inmatriculare are o relevanta cum se calculeaaza in functie de norma de poluare... Ne-ar jupui de bai cum pot..platim o multime de taxe..si drumuri avem pline de gropi.. ![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
luam si noi una la doua masini
![]() |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
eu nu pricep de ce trebuie sa platesc ? in ce tara se mai plateste taxa de drum ? sunt de acord cu taxa pentru drum de viteza- adica autostrada. acolo da e normal sa platesti. sau taxa de pod in cazul in care e vreun pod care necesita intretinere mai complexa. dar taxa de drum normal care trece prin toate localitatile si care e plin de carute gropi si caini ???
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum n-am cumparat nici acu 2 ani, cum n-am cumparat nici anul acesta.... cred ca e previzibila urmarea nu?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Qubs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
maine poimanine o sa o puna obligatoriu si prin oras si o sa luam biciclete si o sa platim si rovigneta si pe bicicleta
|
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
va aparea si taxa pe gramele de co2 emise de esapament, din 2009...si nu va fi o gluma... trebuie sa fie sub 13g.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(semit @ 18 Oct 2007, 16:58) Cum n-am cumparat nici acu 2 ani, cum n-am cumparat nici anul acesta.... cred ca e previzibila urmarea nu? ![]() Eu am deja una in geam. E expirata de vreo 3 luni, da e buna, nu? Macar nu mai scrasnesc din dinti cand merg pe Drajna-Slobozia. Sa fie sanatosi. Imi tin deoparte 150 ron pentru amenda decat sa mai platesc porcaria aia. |
--------------------
.
.
.
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.217 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(pit-bull @ 18 Oct 2007, 17:34) Eu unu nu inteleg calculul acestei taxe non euro, eruo1 si euro2..si pt restul? sunt masini si cu euro 5. Ultima clasa este euro 2 si peste. Adica poti sa ai si Euro 20 la masina, ca tot la euro 2 si peste te incadrezi. Clasa asta e valabila si pentru GPL din cate stiu eu. QUOTE(han_1.6 mpi @ 18 Oct 2007, 17:50) In Bulgaria se mai plateste taxa de drum. Pentru autoturism este 5 euro pentru 7 zile, 13 euro pentru o luna si 34 de euro pentru un an. QUOTE(Laurentziu83 @ 18 Oct 2007, 19:54) Nu vreau sa reluam discutiile pe care le-am avut pe alt topic, dar daca era 3000 lei amenda, acum ne spuneai "Imi tin deoparte 1500 ron pentru amenda decat sa mai platesc porcaria aia."? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Here we go again...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Daca circulati civilizat, fara apucaturi de raceri frustrati sau de bizoni cu ifose, din partea mea n-aveti decat sa nu platiti, poate ca, per total, mai devreme sau mai tarziu, vor intra mai multi bani la buget !
![]() Da' tot trebuie sa va arat ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
si cu banii ce-or sa faca? or sa mai dea spaga la personaje gen remes
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
S-o scumpeasca pana nu mai pot! Io tot nu-mi iau!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
sa-i f...
![]() |
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
cei care circulati fara ea presupun ca stiti la cat ajung amenzile
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Fara sa vreau, ochii mi-au cazut pe reputatiile celor care au postat !
Interesant ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
care-i faza cu gramele de co2 care ies pe esapament ???
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
de doi ani merg fara ea...n-am avut nici o problema si am facut drumuri si de 1000 de km dus intors prin tara
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Statul (cel putin asta al nostru
![]() ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Trigger |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 10 October 07 ![]() |
Sunt curios daca a fost vreunul prins de cineva fara rovinieta si daca a platit amenda!!!!
Ca fapt divers - cine te intreaba de ea? Gaborii care n-au nici o treaba cu asta sau functionari ai ministerului de finante publice imbracati in costume organizand filtre pe sosele ![]() Din informatiile pe care le am, controlul rovinietei nu intra in atributiile Politiei Romane; prin urmare cine are dreptul sa te traga pe dreapta si sa te intrebe de ea? ![]() E clar ca n-am s-o platesc atata timp cat voi fi constient ca nu are cine sa ma traga la raspundere pentru asta. |
--------------------
Renault
Clio
2008 Symbol 1.2 16V
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Uite eu am fost oprit de politie. Erau la o razie cu cei de la RAR (desi nici astia nu cred ca ar avea treaba cu rovigneta).
In fine.... i-am explicat politistului (baiat cam de varsta mea, super de treaba) ca nu o am, ca am uitat de ea... etc. M-a iertat. Jos palaria pt asemenea agenti. Oricum o sa-mi cumpar, numai ca la benzinariile la care am oprit nu aveau. O sa incerc la Posta. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
HIL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 8 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Politia nu te poate amenda ca nu ai rovinieta deoarece nicaieri in codul rutier nu exista un articol referitor la acest lucru, deci neavand un articol in baza caruia sa te amendeze nu poate sa o faca.
Singura varianta in care te poti alege cu o amenda este atunci cand exista o comisie mixta(filtru) format din politei si cei de la administratia drumurilor. Politia te opreste si ceilalti te amendeaza! |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2004 HATCHBACK 1.6 16v
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Dar unde e legea asta cu rovignetele? Sa vedem si noi poate si politistul poate fi organ constatator.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Intreb si eu ca-mi expira in cateva zile. Daca o iau de acum pe un an nu e vreo problema nu?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Rovinieta este valabila un an, se plateste la cursul din acea zi, indiferent de cum va evolua pretul ei.
Deci daca iti faci azi rovinieta si te costa 16 euro, de exemplu (ca sincer habar n-am), si de maine se face 500 de euro (doamne fereste), tu nu vei da nimic in plus un an de zile. |
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si cei care au roviniete deja pot cumpara de acum, adica te intreaba aia de cand sa inceapa valabilitatea. Insa nu cred ca-s asa idioti incat sa vanda acum la pretul actual pentru la anu'.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:04 |