Zgomot dubios, =>roata are joc
![]() ![]() ![]() |
Zgomot dubios, =>roata are joc
MECCA |
![]()
|
||
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|||
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Depinde cata benzina ai in rezervor, la mine se aude, daca este jumate.
Cat despre discurile de frana, si placute - discurile se vad daca sunt ovale, te uiti si tu intr-o parte si trebuie sa aiba o anuminta grosime, pe care nu o mai tin minte - placutele au un sant, daca se mai vede acel sant e bine, daca e putin vizibil, ia altele noi ca nu sunt foarte scumpe. Bine ai venit pe forum, cauta ca o sa gasesti multe raspunsuri la intrebarile tale pe aici ![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
JmEk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 May 08 ![]() |
PTr mecca inertie neinertie....pot spune ca nu am facut fizica......asa ca imi pare sincer rau......iar cat despre ce am intrebat mai sus ...am intrebat nu am dat in cap.....multumesc frumos .
Cu stima. |
--------------------
Dacia Logan
Logan F2
2008 Preferance
- IS-62-B**
|
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
pai si eu ti-am dat in cap, ti-am dat un exemplu din viata de zi cu zi, ca sa fie mai pe intelesul tau, sau vroiai sa-ti insir cateva formule din cartile de fizica si sa te las mai in ceata decat erai.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
|
|
JmEk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 May 08 ![]() |
![]() ![]() sincer nu am spus-o cu rautate......deci daca te-ai simtit ofensat....imi cer scuze |
--------------------
Dacia Logan
Logan F2
2008 Preferance
- IS-62-B**
|
|
MECCA |
![]()
|
N.p brother, don`t mention !!!!!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:22 |