Ca parere aveti de cazul ministrului Remes?, Politica...
![]() ![]() ![]() |
Ca parere aveti de cazul ministrului Remes?, Politica...
Marius97fer |
![]()
|
||
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma doare-n pics de politica si de toti politicienii, sper sa infunde toti puscariile.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Vis-a-vis...
![]() Mi tu! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Subscriu...Nu e unu mai breaz ca altul. Toti vor masini de lux, hoteluri de 5 stele, vagon de dormit personal, salarii mari, vacante in "hauai" si scutiri de impozite...Sa ramana cati am botezat eu... Din pacate pleaca astia vin altii mai nehaliti...
Sunt curios daca un parlamentar din asta ar avea 1000 de ron salar si ciuciu indemnizatii si diurne, ar mai sta vre-unul? Avem o tara bogata, hai sa furam tot din ea.... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Subscriu...si nu mai scriu..(nimic). Ca asta sunt toti...un mare nimic.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce atitutine e asta? pana va plangeti voi aici ca niste babe o sa ne fure bine mersi in continuare.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Marius97fer |
![]()
|
bine, ca un fapt divers, ii rog pe cei neinteresati de politica, sau de soarta tarii sa se abtina de la postat. nu de alta, dar cu sau fara ei, tara asta va fi condusa de cineva, care cineva va ales de noi, care cineva va trebui tras la raspundere intr-un fel sau altul de soarta noastra.
on topic. ce ma enerveaza voiculicii astia mai mici, sunt chiar nesimititi, le arde dnau la cap. |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
ca fapt divers...si-a dat demisia...stirea...
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Ei si? Urmatorul va fi probabil si mai imbecil. Ceva gen Qariu.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Remes e vinovat clar, insa dovezile prezentate nu sunt probe juridice. Pur si simplu juridic nu poate fi incriminat, pentru ca nu exista dovada faptei, nici ca a primit (un plic nu inseamna ca erau si bani in el) nici ca a facut influenta, nici tentativa de influenta. Vorbele si discutiile nu reprezinta dovezi ale faptei. Iar martori nu exista...
E la fel cu politistul ala, toata lumea il banuieste de crima, dar pana nu se gaseste cadavrul nu i se poate imputa absolut nimic. Si acuma va intreb, de ce Morar a tipat ca a "scapat" in presa raportul CSM, acuma de ce nu tipa ca un sarpe ca au "scapat" la televiziune "probe" care trebuiau sa fie CONFIDENTIALE pana la pronuntarea hotararii judecatoresti? Multi nu au apucat perioada anilor 50-60. Eu sunt suficient de batran ca sa fi apucat multe povestiri de la multi oameni care au trait acea perioada. Diferentele nu sunt foarte mari dpdv justitie, doar ca acum mai sunt niste UE-uri, niste tribunale internationale care mai cenzureaza actiunile de ABUZURI. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Astept cu mare nerabdare votul uninominal. Majoritatea politicienilor sunt niste glume proaste. Trebuie sa se schimbe acest lucru. Ar trebui asigurat ca orice politician sa aiba studii coerente in drept, economie, istorie, si sa dea un mic examen care sa-i permita sau nu sa candideze la alegeri (uninominale).
|
--------------------
-
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
De la faptul ca cei care ne conduc de 17 ani incoace sunt lichele si ca au furat cat au vrut tara asta si pana la "cei neinteresati de politica, sau de soarta tarii sa se abtina de la postat. nu de alta, dar cu sau fara ei, tara asta va fi condusa de cineva, care cineva va ales de noi, care cineva va trebui tras la raspundere intr-un fel sau altul de soarta noastra" este cale lunga... Cine ii va trage la raspundere? Corb la corb nu-si scoate ochii...Pana nu scapam de mentalitatea proasta pe care o au cei care ne conduc mai este... Nu ai vazut reportajul ieri? Cu nush ce parlamentar PRM care vroia sa aiba cuseta personala, masina de lux, sa ii plateasca staul toate alea... De astia trebuie sa scapam. Atata timp cat ei se lafaie pe la dracu-n praznic pe banii nostrii nu o vom duce mai bine... Cum ajung in guvern/parlament cum uita ce au promis si nu stiu cum sa isi umple buzunarele mai repede...Ne intereseaza soarta tarii... Dar suntem prea mici pentru a face ceva pana nu se introduce votul uninominal. Votezi omul nu partidul... Si sa ai posibilitatea de a controla ce face ala pe care l-ai votat...A facut o boacana? JOS! altul... As vota sa le faca la astia salariul de maxim 1000-1500 RON. Sa vedem cati mai vor sa fie parlamentari? Pe cati i-ar mai interesa "binele" tarii?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai ei cu gurita lor au zis ca-s corupti.
Un exemplu, hazliu daca nu ar arata ce arata: "Domnul Ion Cristoiu a spus despre mine ca sunt corupt pe vremea cand nu eram, in 1993" - Viorel Hrebenciuc Si de la acelasi cetatean: "Eu sunt pe toate listele de corupti si arestati, dar nu am nicio greata" - Viorel Hrebenciuc Ii doare fix undeva, ei isi fac trebuirle lor. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
Faptul ca o proba ajunge in presa nu inseamna neaparat ca e de la DNA. Cel putin in cazul de fata aceleasi probe s-au trimis si la Presedintie si la judecatori.
Nu este normal ca probele sa apara asa in presa insa stau si ma gandesc ca poate asa e cel mai bine in cazul de fata. Tinand cont ca a devenit aproape neconstitutional sa cercetezi fapte de coruptie ale fostilor si actualilor demnitari plus constrangerile strigatoare la cer legate de orice forma de cercetare sub aspectul legii ce apar pe banda rulanta de la Quariu & Co.. Ma gandesc ca ranjea si acuma nesimtitu' asta de Remes ca el nu a facut niciodata ceea ce se tot spune si ca e de fapt un nou atac al lui Base.. Acum nu cred ca o sa mai aiba curajul sa iasa pe media o buna perioada, plus ca in ochii electoratului va sta in dreapta lui Bombonel in caleria marilor corupti ai neamului .. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
klaus |
![]()
|
Remes mie mi-a fost antipatic de cand a facut suficiente cretinitati la MF pe vremea CDR-ului, insa "scaparea" de probe pe media este ilegal si cineva trebuie dat afara pentru nerespectarea atributiilor de serviciu (pastrarea secretului) si cercetat paote penal pentru asa ceva
Insa intr-un stat de drept adevarat era suficient sa-l cheme aia de la DNA pe al ei pe la o casa conspirativa (sa nu fie pe fata) si sa-i arate probele lu Tariceanu, si a doua zi Remes sa-si dea demisia , fara scandal (avand in vedere lipsa de probe juridice la dosar). Aici a fost si soricul gros din partea lui Remes, ce sa zic. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Marius97fer |
![]()
|
este ceea ce cred si eu. s-a dat filmu pe post ca sa nu mai aiba qariu timp sa mai revoce nu"s ce procuror. sa nu uitam acei procurori care in loc sa se ocupe de caz, se ocupau de distrugerea dovezilor (am vazut si eu pe la tv).
sunt de acord si cu tine klaus ca nu asa se face justitie si ca, pe undeva putem asemana situatia nou creata cu ceea ce se intampla cu zeci de ani in urma, dar, sa fim seriosi... ceea ce a facut remes, sau ce reiese din imagini, este doar o mostra din ce face guvernul. ce, vrei sa spui ca nu le-a intrat morcovu in fund la majoritatea ministrilor. inca ceva, pun pariu ca sunt probe mai consistente in dosar, care nu au fost date publicitatii, dar imi pare rau pana nu vad ca vor fi dati jos marii corupti, ca asta e cam pestisor cu 15 mii si palinca. sa cada aia cu milioanele de euro... |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si daca nu ma intereseaza politica, nu am dreptul sa-i f.t in gura pe toti jegosii astia care va spala creierele si ne fura pe fata?
Si pana una alta, nu noi alegem ministrii. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
asta seara pe TVR partea a doua a filmului "Remes, palinca si caltabosii"
"Televiziunea publica va difuza in aceasta seara, in jurnalul de la ora 19, o noua secventa video de cateva minute cu momentul in care fostul ministru al agriculturii, Ioan Avram Muresan si omul de afaceri Gheorghe Ciroba descarca pachetele cu palinca, carnati, calatabosi si sarmale la casa din Baia Mare a lui Decebal Traian Remes. TVR va prezenta si o inregistrarea audio a unei convorbiri telefonice dintre Muresan si Steliana Remes, sotia ministrului demisionar" This post has been edited by costi: 11 Oct 2007, 14:04 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Totusi stau si ma gandesc cat de nemancat sau cat de lacom tre' sa fii sa accepti o astfel de mita?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
vis-a-vis |
![]()
|
Mie-mi suna a "biletel" video
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(Marius97fer @ 11 Oct 2007, 14:54) pun pariu ca sunt probe mai consistente in dosar, care nu au fost date publicitatii, dar imi pare rau pana nu vad ca vor fi dati jos marii corupti, ca asta e cam pestisor cu 15 mii si palinca. sa cada aia cu milioanele de euro... Eu am indoieli ca mai exista alte probe reale, pentru ca altfel nu ar fi aparut "scurgerea". Scurgerea este pentru oprobriul public, daca existau probe reale acu' Remes nu mai era aratat cu degetul, era direct la racoare, arestat. Ori arestarea si retinerea se face pe baza de PROBE JURIDICE. Daca ele nu exista, faci si tu niste manarii ca totusi treaba sa duca la discreditarea "inculpatului". As vrea eu sa vad cati dintre voi ati fi de acord sa va apara pe aici pe forum locul de munca, numele real, salariul de la locul de munca, numarul de telefon mobil si de acasa, etc, din astea de ar trebui sa fie confidentiale... Fara incuviintarea voastra, ma refer. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
TMihai |
![]()
|
In concluzie, pe mine ca simplu amarat platitor de taxe si alte alea, ar trebui sa ma ingrijoreze mai mult modul in care proba a ajuns publica si mai putin continutul ei?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
klaus |
![]()
|
Continutul ei nu trebuia sa te ingrijoreze daca ala nu avea soricul gros si nu ar fi zis sus si tare ca e Alba ca Zapada.
Si abuzurile din anii 50-60 nu ar trebui sa ni se para abuzuri pentru ca ce daca legile erau incalcate, era "pentru binele poporului"... Statul de drept se bazeaza PE LEGE. Procurorii lu peste trebuie sa-si faca datoria pentru care sunt platiti, sa demonstreze LEGAL niste lucruri, nu sa faca smenuri de jegosi ca sa discrediteze pe unul sau pe altul. Uite, eu nu inteleg de ce Berceanu nu a aparut prin astfel de filme pe la televiziune... Si credeti-ma, a avut suficiente si el, nu numai Remes sau altul... Asta e pentru cunoscatori. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Eheeeeeee.... dau ei jos guvernu'...unu' cate unu'
![]() TOTI fura si iau spaga si alea alea...asta a iesit la iveala ca e penelist iar lu' base nu-i convine, pedeii si pesedeii vor si ei sa-l dea jos pe motocicleanu'....etc... TOTUL e politic...d-aia a cazut si nastase si altii..stai sa vezi..cand nu o sa mai corespunda unul sau altul cu "viziunea politica a momentului", cad pe capete... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
TMihai |
![]()
|
Ma intreb ce sanse sunt ca unul precum Remes sa ajunga dupa gratii, cat se poate de legal, sau macar sa fie demis din cauza unor pbl cu justitia, atata timp cat exista fosile de genul celor din CSM, CC sau papusi gen Qariu. Sa-i faca un dosar beton si cel mai competent procuror, caci sentinta o va da tot un judecator format prin anii '50-'60.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
dantes |
![]()
|
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.238 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 11 Oct 2007, 15:40) Uite, eu nu inteleg de ce Berceanu nu a aparut prin astfel de filme pe la televiziune... Si credeti-ma, a avut suficiente si el, nu numai Remes sau altul... Asta e pentru cunoscatori. Haidi bree...! Pai daca aparea filmu cu Berceanu, mai difuzau astia filmu cu remes? Eu zic ca nu! ![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
siru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 13 October 05 ![]() |
Imi dau si eu cu parerea:
TVR a primit o caseta cu probe la dosar in lucru. O prima problema e ca cine a trimis caseta la TVR a facut un lucru ilegal. O sa-si divulge TVR-ul sursa? Au divulgat cei de la Watergate sura lor (deep-throat)? Este moral sa-ti protejezi sursele de informatie? Pana la urma cred ca da, e normal sa-ti protejezi sursele. A doua problema este ce trebuia sa faca TVR cu caseta, dpdv deontologic: - daca a dat-o pe post a influentat ancheta, a avantajat dusmanii lui Remes (sa zicem concret l-a avantajat pe Basescu) - daca nu dadea pe post caseta si se afla ca are o caseta, inseamna ca TVR practica cenzura informatiilor primite, ca avantajeaza pe Remes si ai lui si este impotriva dusmanilor lui Remes (ex. Basescu). Asadar, oricum o dai TVR nu putea fi impartial in aceasta problema. Cred ca e mai bine ca a dat caseta, intrucat, in afara de faptul ca a avantajat unele partide, a mai aflat si cetateanul simplu ce pramatii de politicieni conduc tara. A treia problema este felul cum s-a desfasurat amcheta (din informatiile trunchiate pe care le avem de la TVR): - daca s-a filmat flagrantul si nu s-a operat arestarea in momentul respectiv, probele au disparut (plicul cu bani, daca erau bani in el). - daca operau arestarea, Remes ar fi zis ca nu stie ce e in plic (nu a pus mana pe el!), celalalt fost ministru, la fel ar fi zis ca nu stie ce e in plic, caci nu a avut timp sa-l desfaca, iar afaceristul ar fi zis ca a lucrat pentru procuratura si a pus bani in plic. Caseta TVR este suspecta: - de la locul de unde se filmeaza si pana la masa lui Remes cunt 2 - 3 metri si nu se poate auzi clar conversatia, mai ales ca Remes si celalalt discutand un subiect"delicat" nu ridica vocea. Este posibil ca la masa respectiva sa fi fost "plantat" un microfon. Din imagini se vad doar buzele unuia din complici, deci doar vorbele lui de pa caseta ar putea fi confirmate de experti cititori pe buze. Vorbele lui Remes pot fi (teoretic vorbind) trucate in laborator. Asadar in caz de proces Remes s-ar fi aparat cu ideea ca el nu a zis ce apare pe fondul sonor al casetei. Ramane trista constatare ca serviciul secret care a facut caseta asta nu a avut ca scop prezentarea de probe pentru justitie, ci prezentarea acestor imagini poporului prin "scurgere catre presa" si influentarea alegerilor din 2008. Atunci electoratul de dreapta are de ales intre 2 partide: PD si PNL. PNL e terminat - oricate eforturi vor face nu vor reusi pana in 2008 sa stearga aceste imagini de pe retina telespectatorilor. Votantii nu vor mai sti atunci ce rezultat a avut ancheta, cine cum a gresit in ea, dar vor sti ca au vazut UN PLIC la televizor! |
--------------------
Logan
Laureate 1,4 MPI
- AG-01-SYR
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.238 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Alea NU SINT PROBE IN JUSTITIE!
Adica nu dovedesc nimica! Se vede doar un plic! Nu se aud decit cifre, nu si ce inseamna ele... adica lei , euri, yeni sau yuani! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 15:48 |