Sfaturi camere foto digitale SLR, NUMAI despre dSLR
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi camere foto digitale SLR, NUMAI despre dSLR
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da' in delegatii de ce-ti trebuie aparatu' foto cu tine, cu toate acareturile de rigoare? Ti s-au sugerat pana acum doua variante de producatori ok, care au modele pentru toate buzunarele si pentru toate necesitatile.
Pe langa Lowepro si Caselogic mai poti cauta Tamrac, astea-s cam cele mai bune din cunostintele mele. Modelul X nu ti-l pot recomanda nici eu, nici altul. Te uiti, vezi cam ce-ti trebuie de la ei si comanzi. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alydor @ 30 Oct 2011, 12:40) Cred ca nu m-am facut bine inteles... Stiu si eu unde sa caut. Intrebam daca poate sa imi spuna cineva "Produsul X de la firma Y are ce vrei tu." La carfur/mediagalaxy/altex/domo n-am gasit nimic din ce ma interesa. In Brasov nu este reprezentanta nikon si nici F64. Suma respectelor, Alydor La rucsacuri e aceeasi problema ca la aparatul foto: nimeni nu iti poate spune ce anume iti trebuie si in plus, orice ai alege va avea cu siguranta si dezavantaje. Sfatul meu e sa te uiti pe site la f64 pentru ca ai destule filtre incat sa reduci drastic din multele variante printre care sa scotocesti, sa iti alegi vreo 2-3 pe care sa incerci sa le vezi apoi in magazin cand ai drum prin Bucuresti. Toate rucsacurile de acolo sunt ok din punct de vedere al rezistentei, diferenta e facuta de capacitate, care se reflecta negativ in pret si dimensiuni (din cauza captuselilor antisoc ajung sa aibe dimensiuni impresionante la exterior pentru un spatiu interior nu foarte mare) si de aspect, care se reflecta in pret. In principiu tamracurile sunt printre cele mai ieftine dar cam urate (dupa parerea mea). Ca exemplu eu l-am avut p-asta (varianta rust). Cum spuneam ok ca rezistenta si incapator dar din cauza compartimentului laptop era parca prea gros. Can mi-am luat 80-200-le a devenit neincapator si l-am schimbat cu un d-asta (lowepro flipside 400 aw) care are si husa de ploaie si suport pentru trepied dar nu mai are spatiu pentru laptop si alte acareturi (gen bluza, sandwich, etc). Mie mi-a placut si ca, daca nu ai trepiedul agatat de el) nu mai tipa atat de tare "rucsac foto"... treaba valabila pentru oamenii obisnuiti, hotilor oricum le atrage atentia caci se vede ca e greu. Si inca ceva: suportul pentru trepied e peste capac, pe mijlocul rucsacului. Exista rucsacuri la care trepiedul se agata pe lateral dar asta il dezechilibreaza si te omoara cu spatele. Din acelasi motiv nu recomand nici gentile sau rucsacurile cu o bretea decat pentru ture scurte si fara prea multe lucruri in ele. Succes |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Alydor |
![]()
|
@ Merced - delegatiile se fac in diferite zone. Budapesta, Munchen, Viena, Londra, Texas... etc.
N-ar fi pacat sa am nevoie de obiectivul X si ala sa fie acasa ca n-am avut unde sa il pun? @ zax. Cred ca o sa iau acareturile cu mine si o sa imi fac un drum la F64 sa le vad live... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Alydor |
![]()
|
Dupa ce am cautat suficient am gasit ceva exact pe gustul meu.
Asta este agregatul 1_4_2420.jpg 2_403.jpg Suficient de mare si ok ca si pret... initial mi-au cazut ochii pe Kata R-104 rucsac-foto-2.jpg dar cand am vazut ca e 1400 de ron... mi-a cam trecut.... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 11 Nov 2011, 20:52 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
IbizA |
![]()
|
![]() Membru renault-ist Group: Members Posts: 46 Joined: 2 December 11 From: R U M A N I A ![]() |
Ati auzit de aparatu' ala nou de la Sony?Ala de 16 sau 18 mp?
|
--------------------
Renault
Twingo RS
2009
- Nu dau [COLOR=red]Hai CFR!:D:D[COLOR=red]
|
|
Alydor |
![]()
|
am auzit.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da' nu l-ai vazut.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
In poze. Si in reviewuri.... Intrebarea pusa de Ibiza era daca am auzit de el. Asa intrebare, asa raspuns...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
QUOTE(Alydor @ 11 Nov 2011, 20:51) Asta este agregatul Sticla de apa si sandwich-urile unde le bagi? ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Alydor |
![]()
|
Avantajul e ca poti sa il compartimentezi cum vrei. Mai am inca 2 compartimente libere. In care incap si doua sandwichuri si o butelca de bere ... scuze apa.
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
http://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=2VjykDoxvsk
![]() Echipat cu un senzor full-frame CMOS de 16,2MP, cu un nou motor de procesare, EXPEED3, mai rapid si mai performant, Nikon D4 ofera specificatii precum sensibilitatea ISO nativa cu valori cuprinse intre ISO 100 si ISO 12800 (cu posibilitate de extindere de la ISO 50 la ISO 204800), viteza de declansare de 11fps, port de retea inclus, declansator garantat la 400000 de cadre, slot dual de memorie, XQD si CF, sau filmare Full HD cu pana la 30fps si HD cu 60fps. Toate acestea recomanda noul Nikon D4 fotografilor care au nevoie de cel mai performant aparat DSLR din lume. Modul de filmare Full HD este unul cu totul nou, oferind calitate cinematografica filmelor realizate. Acestea pot avea 30fps, 25fps sau 24fps in modul 1080p sau pana la 60fps in modul 720p. Filmele pot fi realizate in Full HD atat in formatul FX si DX, cat si in formatul nativ 1920x1080. Nikon D4 ofera un control mult mai bun al inregistrarii audio, fiind dotat, pe langa intrarea separata de microfon, si cu o iesire pentru casti, necesara controlului fin al calitatii audio a filmului. Pentru cei care doresc editarea rapida a filmelor, Nikon D4 ofera in premiera o iesire HDMI fara compresie catre monitoare externe, prin intermediul carora sa se poata controla mai usor calitatea video. Nikon D4 a fost construit pentru a rezista in orice conditie de utilizare. De aceea, noua unitate declansator, realizata dintr-un compozit de kevlar si carbon, este garantata la 400000 de cicluri. Pentru a oferi cea mai buna performanta in orice situatie, Nikon D4 este dotat cu un sistem reproiectat de focalizare automata cu 51 de puncte, din care 15 sunt senzori in cruce, precum si cu sistem avansat de recunoastere a scenei, bazat pe un senzor RGB de 91000 de pixeli. Controlul este mult mai simplu datorita butoanelor iluminate, a monitorului LCD de 3,2 inci si a noilor joystick-uri de comanda. Vizorul acopera 100% din cadru, are o magnificare de 0,7x si include optiunea de orizont electronic, disponibila si pe ecranul LCD in modul Live View. |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
pentax!
|
--------------------
*
*
*
|
|
Alydor |
![]()
|
Babaets... intrebare... nu prea imi vine la ora asta sa cau 2-3000 de ron pe un obiectiv de macro asa ca m-am gandit la o varianta (de fapt sunt doua) de compromis. Variantele sunt tub de extensie (180 de ron) si filtru de macro 1+,2+,3+,4+ (250 ron setul) Ma gandeam daca astea merg in combinatie tub + filtru si cam cat de eficiente ar fi. Am vazut cateva poze facute cu un 50 mm f1/8 si tub si arata ok. Voi ce ziceti? In afara de a lua obiectiv dedicat de macro...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu am niste tuburi de alea de extensie (sint 3 si le pui in functie de cit de macro vrei), luate direct din Hong Kong, fara conectori ca pot sa focalizez si singurel si sa imi stabilesc timpii de expunere.
E recomandata mai degraba o focala lunga decit lentile X, eu am un 250 mm si merge destul de fain. Uite citeva imagini facut cu obiectivul ala si cu inele de macro: http://padurarup.deviantart.com/gallery/#/d2xs16g http://padurarup.deviantart.com/gallery/#/d2qb97f |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
tuburi de extensie la 60 lei: link. Daca nu cumva alea de 180 au contacte, atunci fac fix acelasi lucru.
Pentru inceput tuburile-ti ajung, daca nu esti multumit poti sa-ti iei dupa lentile close up dar nu cred ca va fi cazul Vezi ca iti trebuie obiectiv cu inel de diafragma (nu G) cu focala de minimum 50mm. maxim-ul nu prea conteaza dar cu cat e mai lunga cu atat efectul tuburilor va fi mai mic.... pe la 100 ti-ajunge. La macro dof-ul e f ingust asa ca nu vei putea trage din mana. Iti trebuie trepied si eventual o sina d-asta. Pentru inceput insa vezi cum te descurci fara ea, poate nu-ti place... util ar mai fi si un blit extern.... |
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Alydor |
![]()
|
intr-adevar tuburile de care zic eu sunt cele cu contacte. Ca si obiectiv pot folosi cel de 50 de mm fix sau ... 70-300
![]() ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Daca vrei autofocus e musai cu contacte, dar daca ai 70-300 nu vad de ce mai ai nevoie de lentile macro?
Oricum ai nevoie de un trepied pentru ca diafragma e foarte inchisa (22 sau cit ai maxim) si timpul de expunere e lung. Si chiar si la F22 profunzimea de cimp va fi foarte mica ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
parinte macar scoti un ban cinstit cu ele?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Alydor |
![]()
|
nici macar arhi... just for fun...
O mica corectie... Obiectivul e de 35 mm nu de 50... 70-300 are distanta minima de focalizare pe la un metru si jumate... ceea ce e cam mult pentru macro, iar cel de 18-105 are pe la 40 de cm focalizarea. Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 24 May 2012, 12:57 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
zax |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 24 May 2012, 12:25) Da si mie link QUOTE(Alydor @ 24 May 2012, 12:25) In cele mai multe cazuri la macro AF-ul mai mult te incurca... dar faci cum vrei. QUOTE(paulp @ 24 May 2012, 12:29) si obiectiv af-s QUOTE(paulp @ 24 May 2012, 12:29) Oricum ai nevoie de un trepied pentru ca diafragma e foarte inchisa (22 sau cit ai maxim) si timpul de expunere e lung. dar daca folosesti blit ai scapat de problema asta insa... QUOTE(paulp @ 24 May 2012, 12:29) si chiar si o deplasare de mm iti duce zona de clar in balari QUOTE(b76bgaarh @ 24 May 2012, 12:30) Al dreaq, numai la bani ti-e gandu'. Mai vorbesti de altii... QUOTE(Alydor @ 24 May 2012, 12:41) s-ar putea sa fie prea scurt si sa ai planul de focus in interiorul obiectivului... dar nu-i bai, folosesti 70-300-le Concluzie: daca n-ai decat obiective de tip G (fara inel de diafragma) si tuburile alea de 180 de lei chiar au contacte, atunci asta e cea mai ieftina solutie. Daca n-au contacte atunci trebuie sa-ti iei kenko, 700 lei noi, 500 sh, caz in care mai bine le iei p-alea de 60 de lei si un 50mm 1.8 Af-D (cam 350 sh) |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
As mai aduce in discutie o tehnica: adaptor retro. Pentru AF etc - se pot folosi doua obiective: unul normal si in fata lui unul in retro, exista inele de adaptare speciale pentru asta. Eu am folosit un full manual de 50mm/1.7 pe montura M42 de la talcioc, montat invers in fata unui kit de 18-55. 18-55 (la 55 mm) face pe automat AF si diafragma, 50-ul e deschis complet. E chiar mai bine sa die full manual, ca in pozitia aia nu ai cum sa-l comanzi. Dezavantajul e ca nu se ilumineaza chiar tot cadrul, si ca trebuie sa vii foarte aproape de obiect. Avantajul e ca se obtin imagini excelente cu bani putini.
Adica asa ceva (desigur cu diametre adecvate): http://www.f64.ro/inel-inversor-58mm-52mm.html Un strungar care-i strungar poate confectiona asa ceva (neaparat din metal, la plastic elasticitatea deranjeaza). Filetele sunt, dupa cate imi amintesc, M<cutare>X0,75mm. <cutare>e scris pe obiectiv, de exemplu 52mm. Asta se poate desigur si masura. Despre F/22 sau mai inchis: la macro e misto sa ai claritate cat mai buna. La F/22 (si chiar mai inainte) difractia cam paradeste detaliile. Cu o sanie de macro si cu subiecte statice merge un stacking. ------------------ Ca exemplu o bucata dintr-o bancnota de 20 de Euro facuta cu marfa descrisa mai sus. Bancnota era cam sifonata - ceea deja scoate unele portiuni din zona de clar. This post has been edited by os: 24 May 2012, 19:35 Attached thumbnail(s) euro20.jpg ( Size: 1.79mb ) Number of downloads: 332 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Alydor |
![]()
|
@zax - tubul mi-l aduce un coleg care a plecat in nemtia
AM avut obiectiv de 50 mm insa l-am schimbat cu asta de 35 mm... pe atunci nu ma gandeam ca o sa am nevoie de el la macro... De ce as opta in primul rand pentru tub? pentru ca tubul pot sa il folosesc pe oricare obiectiv. Filtrul de close-up nu am cum sa il folosesc pe cel de 35 si pe celelalte. Ca ala de 35 are filet de 52 mm si celelalte au 67 mm. Cateodata insa simt nevoia de "mai mult" la obiectivul de 70-300 si de aia ma gandeam si la filtru de close-up. @os - sincer nu prea ma incanta un inel inversor care sa imi expuna spatele obiectivului la praf...pe toate obiectivele am macar un filtru UV (prefer sa se zgarie ala decat obiectivul, si prefer sa il curat pe ala de urme de degete decat sticla obiectivului) Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
1. nu stiu ce aparat ai tu, dar pe montura EF gasesti 100mm f2.8 la un pret bunicel (sh, evident)
2. de autofocus n-ai nevoie la macro. De regula (scrie si in manualul obiectivului), focusul se da pe manual, apoi se regleaza din inelul de focus astfel incat sa obtii raportul de magnificare maxim pt obiectivul respectiv (ca altfel degeaba ai dat banii pe 1:1 de exemplu) si mai departe te misti tu fata-spate pana realizezi focusul. In felul acesta reusesti magnificarea maxima a obiectivului. 3. tine cont ca pentru macro iti trebuie lumina MULTA. Cu blitz-ul normal nu faci nimic, dar exista niste adaptoare care-ti transforma blitul extern in ringflash. Rezultatele folosind asa ceva sunt satisfacatoare. P.S. am 100mm f2.8, am si adaptor de ringflash, am si blitz extern ![]() EDIT: orice in afara de obiectiv dedicat de macro e frectie la picior de lemn. Am incercat si eu toate metodele si tehnicile (la 18-55 de la canon de ex se poate suci un element) si rezultatele sunt oribile. This post has been edited by Ov: 25 May 2012, 13:04 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
zax |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 25 May 2012, 11:47) Aha... si n-aduce doua? Ca daca-i cu contacte si e in genul alora de pe okazii, din 3 bucati (adica vreo 7 lungimi) m-ar cam interesa si pe mine la banii aia. QUOTE(Alydor @ 25 May 2012, 11:47) AM avut obiectiv de 50 mm insa l-am schimbat cu asta de 35 mm... pe atunci nu ma gandeam ca o sa am nevoie de el la macro... Acu' l-ai dat, l-ai dat dar 35-ul e un all around pe cand 50-ul era mai ok la portrete. 35-ul, chiar si pe crop e un pic cam scurt... merge la ambientale, hai si la un plan american dar daca vrei mai strans deja trebuie sa te apropi prea mult... QUOTE(Alydor @ 25 May 2012, 11:47) Filtrul de close-up nu am cum sa il folosesc pe cel de 35 si pe celelalte. Ca ala de 35 are filet de 52 mm si celelalte au 67 mm. teoretic poti, cu filtre de 67 si inele step-up pe 35... numai ca-ti trebuie doua inele si nu stiu daca nu apar probleme din cauza ca-ti departeaza filtrul prea mult. Totusi eu raman la parerea mea. Cea mai buna solutie dupa obiectivul dedicat sunt tuburile... QUOTE(Alydor @ 25 May 2012, 11:47) Cateodata insa simt nevoia de "mai mult" la obiectivul de 70-300 si de aia ma gandeam si la filtru de close-up. Simti nevoia de mai mult ce? sper ca nu te referi la apropiere in sensul de a avea o focala mai lunga ca atunci ai incurcat borcanele. 25 May 2012, 14:17: QUOTE(Ov @ 25 May 2012, 13:03) Are nikon... QUOTE(Ov @ 25 May 2012, 13:03) io zic ca daca-l scoate de pe aparat, ceva, ceva face QUOTE(Ov @ 25 May 2012, 13:03) super! poze faci? ![]() QUOTE(Ov @ 25 May 2012, 13:03) EDIT: orice in afara de obiectiv dedicat de macro e frectie la picior de lemn. Am incercat si eu toate metodele si tehnicile (la 18-55 de la canon de ex se poate suci un element) si rezultatele sunt oribile. E hai... uite aici ce pot face tuburile: link Si vezi ca ce obiectiv a pus el acolo ca dedicat macro e nesimtire. Ala-i obiectiv de microfotografie nu de macro... link practic toate tuburile alea au facut din 18-55 un macro 1:1 sau chiar mai putin... sau mai mult... sau dracu sa le ia ca n-am chef sa-mi bat capul Ideea e ca macro 1:1 inseamna ca un subiect/detaliu/bla-bla poate fi reprezentat in marime naturala pe senzor. Deci daca ai senzor de 35mm si pozezi o rigla, te poti apropia pana curpinzi in poza gradatiile de la 0 la 3,5cm... daca ai 1:2 te poti apropia pana cuprinzi de al 0 la 7cm... Cu tuburile alea a reusit sa proiecteze pe senzor o suprafata din moneda mai mica decat suprafata senzorului iar cu obraznicia aia de obiectiv... nu mai vorbim; ei zic ca e macro 1-5x ceea ce eu inteleg un fel de 5:1 sau 1:0,2... oricum, deja pozezi celule. This post has been edited by zax: 25 May 2012, 14:17 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@Ov: ma bag iar in discutie: ca sa stiu daca dau banii pe un macro - poti sa ne arati ceva exemple? Ca-i mai bine bogat si sanatos dacat sarac si bolnav - asta stiu.
In acelasi timp trebuie sa semnalez ca in retro obtii cu usurinta (si fara sa platesti sume exorbitante, care pentru mine conteaza ca in definitv e o joaca) mariri substantial peste 1:1. De exemplu combinand un 135mm in pozitie normala cu un 50 in retro ai cam 7:1 (!!!). Sigur, e deja foarte greu de focalizat fara sanie de macro - dar nu e imposibil. Bucata de bancnota pe care am dat-o ca exemplu e cam 2:1. Cu toate automatele in functiune: AF si expunere! @Alydor: Cat despre protejarea lentilelor: eu folosesc (am mai spus) un obiectiv pe care l-am luat ieftin din talcioc, asa ca nu-mi pare rau de el. Nu fac macro in noroi ci in general in medii curate. Urme de degete pe lentile? Dau slava lui Dumnezeu ca inca mai pot sa-mi controlez degetele ![]() This post has been edited by os: 26 May 2012, 13:23 |
--------------------
.
.
|
Alydor |
![]()
|
aia cu urmele adica lipsa degetelor pe lentile incearca sa o obtii si cu doi copii de 3 ani langa tine... daca iti reuseste sa imi spui
![]() Nu stiu de ce am impresia ca pana la urma tot la un obiectiv de macro ajung... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
os |
![]()
|
Cum am zis mai inainte: decat sarac si bolnav, mai bine bogat si sanatos -bine'nteles ca solutia autentica e o scula adevarata.
Cat despre copii - hmm... eu nu i-as lasa sa zgreptene camera/camerele - mai sunt si alte riscuri, unul e scapatul pe jos; copil am si eu (acum e mai mare), asa ca nu vorbesc chiar din imaginatie. Dar fiecare are propria lui viata/mediu/evenimente/experienta/personalitate, asdar: copiii sa-ti traiasca si sa-ti faca bucurii! Obiect(iv)ele: sigur ca trebuie sa ai grija de ele, dar pana la urma raman niste obiecte. This post has been edited by os: 26 May 2012, 15:26 |
--------------------
.
.
|
Alydor |
![]()
|
Sunt de acord cu ce zici.. dar cand vrei sa faci poze unor piticoti de 3 ani... si gemeni.. pe cand focalizezi pe unul te trezesti ca iti apare alalalt in cadru... De pus mana pe aparat nici vorba. Cel putin nu acum. Daca o sa ii pasioneze o sa le iau aparate foto... Totusi un aparat foto la 2 kilograme nu e o jucarie pentru un copil de 3 ani... Iti dai seama ca nu ii las dar sunt foarte iuti si imprevizibili...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 03:47 |