Aeroterma, Probleme cu frigul , caldura si ventilatia ...
![]() ![]() ![]() |
Aeroterma, Probleme cu frigul , caldura si ventilatia ...
apollo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
|
||
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|||
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
nu ai mai zis cum ai reusit
|
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
Ai dreptate.
![]() Doar am zis sa fac poze dar am uitat ca ma prindea noaptea si nu mai montam aeroterma. Pai in primul rand, in aeroterma, unde duce spre gura de aerisire centrala, am montat un cooler mare.Acel cooler baga doar pe centru, asa motorasul impinge aerul doar spre laterale si parbriz(un volum de aer mai mare). Am mai umblat ceva pe la clapete, le-am curatat si le-am mai indoit putin la cald ca parca nu prea se lipeau una de cealalta.Ma refer la cele doua clapete de deasupra caloriferului. Acum am caldura de mor in masina si sincer..nici nu prea imi dau seama cum am facut-o, ca mare branza n-am facut.Doar ce am dat jos aeroterma, demontata toata si asamblata la loc. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
pan la urma. in mare tot clapetele erau
![]() |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
asta am banuit si eu la un moment dat, dar nu mi-am inchipuit ca se curbeaza singure, ar trebui sa mi le verific, dar n-as vrea sa mai am ocazia sa dau jos aeroterma mai ales daca e din cauza caloriferului
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
apollo |
![]()
|
exact acel cauciuc de pe marginea clapetei se deformeaza...
|
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
eu aveam pe marginea clapetelor ceva burete la fel cum e folosit la etansare pe marginea de sus a aerotermei, cea care vine in contact cu tabla unde se prinde aeroterma in suruburi
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 14:51 |