Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
kog |
![]()
|
||
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Geamurile se dezgheață fie și numai dacă torni o sticlă cu apă rece, de la robinet, pe ele.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Ce lopata, ca nu misc masina iarna asta. Vine itp-u, trebuie sa indrept masina, trebuie sa schimb esapamentul, tendoanele pe spate, sa fac verificare la frane, ideal setu` motor, sa iasa la noxe, decat sa dau bani pe spaga la itp, mai bine bag bani in piese si consumabile. Pfaii de capu` meu, cate am de facut... dar se fac pe rand. Nu ma las, pun eu masina pe linie de plutire!
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
macar de-ar pluti cazanul ala, ai scoate un ban vara în Herastrau.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Azi am trecut pe la Club Mos Martin, si chiar mi-am adus aminte ca undeva in zona aia sta "onorabilul" Filip. Eram cu pejosu', asa ca recunosc ca m-am uitat de firme de aer conditionat p-acolo, si daca gaseam normal ca intram sa intreb "Care esti ma Filip?", carismatic cum sunt eu.
![]() Din nefericire ma grabeam asa ca n-am stat sa caut auveu', simteam nevoia de rugaciune si as fi poposit aproape de acel cazan sfant pentru niste luminare spirituala. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ba, va fac reclamatie pentru dezinformare.
Am vazut topicul si credeam ca ninge... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu, doar n-a gasit Filip unul dintre topicurile lui dedicate, ala cu pocinogu' sau ala cu imbecilii autohtoni, si am postat si noi aici.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
garlic_dog |
![]() ![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Ningea anu' trecut c-o pofta...
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Merced |
![]()
|
Ploua, 'mi-as picioarele...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
aici prin bucuresti ploaie de vara cu tunete si fulgere
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cica de vineri incepe sa incalzeasca putin.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Chiar ma speriasem ca nu mai creste peste 7 grade seara
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Filip @ 22 Nov 2010, 20:17) Eu din cauza faptului ca n-am anvelope de iarna, nici n-am ce cauta cand e polei sau ninge pe afara. Cred ca glumesti...nu?...n-ai auzit ca anvelopele de iarna-s pentru temperatura , nu pentru polei si gheata? ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Deci... a nins pe undeva prin țara asta, să mă joc puțin?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate prin munti
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In Muntii Macinului. La peste 500 de m altitudine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu, pe bune? Că n-aș vrea să bat 500 km degeaba... s-ar putea să fie singura zăpadă de-o văd sezonul ăsta, cel puțin în România...
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In Fagaras a nins si e prognoza de ninsoare si pentru vineri si simbata. Da-te pe transfagarasan.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Pai nu e inchis?
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
Numai pentru cei care stau acasa. Nu se pune vreo bariera. Doar ca nu se mai deszapezeste de la Capra in sus. Uneori nici intre Piscul Negru si Capra.
Si in Paring va fi zapada. This post has been edited by corbex: 24 Nov 2010, 11:01 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pe transalpina a nins? Ma bate gindu' sa dau o fuga in w/e.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
Hai ! Astia zic despre toti carpatii meridionali. Trebuie sa-mi testez si eu caucioacele de iarna third hand.
This post has been edited by corbex: 24 Nov 2010, 11:03 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Păi nu facem întâlnirea aia mult discutată dacă tot a nins?
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
Intilnirile ad hoc au sanse mai mari sa se materializeze
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
stabiliți voi până vineri...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 03:47 |