Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
macar sa fie ca aia de anu'' trecut si tot e bine...
|
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
se pare ca va fi un pic mai nasol ca anu trecut (posibil mai multa zapada)
![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
la metrou n-aveti treaba cu zapada.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
lopatica, nisip, lanturi, cauciucuri de iarna......... si trecem si peste iarna asta
|
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bygy007 |
![]()
|
eu personal nu (ca nu dau la zapada decit aia de pe masina) dar altii s-ar putea
cataline prin sud prima va fi spre sfirsitul lui noiembrie ![]() ![]() This post has been edited by bygy007: 21 Oct 2010, 00:05 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io mai vreau sa ajung si prin br acolo iarna trecuta era mai rau ca in bucuresti.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
2xGI |
![]()
|
cataline........ pleaca de pe acuma'' .....nu cumva sa ramai inzapezit pe drum
![]() |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
2xGI |
![]()
|
iarna trecuta cand aveam omega, tractiune spate, cauciucuri de vara (spre rusinea mea
![]() |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
2xGI |
![]()
|
aoleo nea catalin...... pai pe matahala aia nu puteam sa pun roti de tico, sa tai si eu zapada, da'' las'' ca recuperez cu treanta
![]() |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu o sa fiu iar sinistrat....
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai vad ca stai in Rahova, si eu am stat ceva ani acolo...nu e chiar asa rau daca reusesti sa ajungi pe linia lui 32 - ca face tramvaiul serviciul de deszapezitor, au tramvai-plug la depoul Alexandria
(acu' mai nasol e de la Piata Rahovei pana la Tudor Vladimirescu, fiindca are cale separata, din aia de tren...) Sa vezi ce bucurii am la zapada de cand m-am mutat unde m-am mutat. Pana la asfalt am vreo 2 km pe care bineinteles nu-i deszapezeste nici dracu de la primarie De obicei tocmim un Bobcat din ala mic, ii mai dam si o sticla de tuica si baga ala la deszapezire pana i se acreste. |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 434 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
bygy da de unde stii atatea despre vreme? lucrezi part-time la anm?
![]() Eu in afara de radarul de pe meteoromania si sat24 nu mai stiu altceva. Mai exista vreo sursa de date pentru romania? Pe wunderground mi se pare dubios radarul si se updateaza greu. semnat...un student la geografie This post has been edited by Saint666: 21 Oct 2010, 10:10 |
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Lucreaza cu Mos Craciun.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 434 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
A, deci la metrou la depul de reni isi are buncarul.
|
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
A venit iarna si geru`
A belit plwa soferu` A`nghetat pe cwaie paru Si pe pidsa tot asa O s-avem o iarna grea |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Rade-te
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Daca vrei pe PM o dedicatie pentru motociclisti si casca de protectie.
![]() Eu nu ma rad ma barbieresc ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai barba la coae?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bion |
![]()
|
Cand mai cresti un pic si daca iti papi vitaminele o sa-ti creasca si tie mustati si barba si sus si jos si par pe piept
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
bygy007 |
![]()
|
pai de sub pamint scot periscopul afara si vad tot ce se intimpla inclusiv vremea
spor la citit |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
bygy007 |
![]()
|
ce ziceti de o iarna in forta peste o saptamina cu zapada si frig
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
de ce? nu iti place iarna?
![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Markos |
![]()
|
nu! grecii urasc iernile grele!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 20:03 |