Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
Filip |
![]()
|
||
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La TRU ai sunat?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Si victima nepăsării autorităților
![]() (se pot face donații în lei și euro, mulțumim) Attached thumbnail(s) 2012_02_12_13.19.50.jpg ( Size: 1.52mb ) Number of downloads: 616 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Parca se uita la elicopterul cu ajutoare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Putoarea aia de caine sa lase bautura si statu la caldura si sa puna laba pe lopata sa-si deszapezeasca locuinta :angry:Au dreptate tovarasii cand au spus ce au spus
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Foarte tare: Senilita
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Steel Tormentor @ 12 Feb 2012, 13:45) Pune bre diacritice, c-am crezut că-i articol medical cu boala lui corbex și bion. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
corbex |
![]()
|
Noaptea trecuta, sub presedintia prezidentului Marian Oprisan, s-a tinut sedinta de urgenta la Consiliul Judetean Vreancea. Dupa dezbateri furtunoase, argumentate insistent cu "ba p-a ma-tii", sa supus la vot planul de interventie si ajutorare a comunelor in care oamenii nu mai pot ajunge la circiuma de o saptammina. Cu majoritate de voturi s-a stabilit ca, folosind un elicopter al MApN, in fiecare dintre satele avute in vedere sa fie parasutate 200 de lopeti, ce vor fi achizitionate din fondul aflat la dispozitia presedintelui CJ. In acest fel s-a inchis gura deyractorilor care tot sugereaza, in ultimele zile, ca pe onorabilii membri ai consiliului i-a durut in pix, fiind ocupati cu supravegeherea deszapezirii caselor proprii de vacanta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Lopetile vor fi parasutate pe camp, la un km de sat, pentru a se evita ranirea/accidentarea satenilor.
This post has been edited by Markos: 12 Feb 2012, 15:33 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Sinistratii sa stea linistiti. Nea Jiji a preluat problema:
"Va fi totul organizat, sunt 50 de localități izolate. Cred că o să facem un comandament la Primărie, de aici se vor strânge oamenii. Eu acolo voi sta până curăț tot. Planul este: "la munca", astăzi apar toate utilajele. În două zile curăț tot. Îi dau dreptate domnului Ungureanu, eu mă așteptam să vină 2000-3000 de oameni și ei stau în bloc. Au ieșit 30-40. Eu am făcut aseară un apel și nu au ieșit. Nu mă deranjează, dar sunt dezamăgit. Am chemat oamenii de la București, am vorbit cu cei de la penitenciar să dea drumul la deținuți să facem treabă. Sunt pregătit de treabă dar sunt dezamgit, ce mă nene nici măcar nu e frig afară, eu am venit la tine în județ și tu nu ieșiți. Sunt leneși. Nu voi renunța, ce vină au bătrânii ăia săracii că sunt ăștia leneși? Ei au nevoie de ajutor. Vor fi 12 vole mari și mai multe camioane. Poi forța Steaua dar la lopată nu vin. Noroc nea Gigi, salut nea Gigi, dar atât. Fac un apel iar, că poate aseară nu au văzut: Îi așteptăm în fața Consiliului Județean Vrancea, la Focșani. Utilaje avem, lopeți avem, dar avem nevoie de forță de muncă. Ca să terminăm azi. Va fi o tabără de lucru și nu plecăm până nu rezolvăm problema", a declarat Gigi Becali. Doar 2 zile dureaza. A uitat sa spuna de cand se socotesc cele 2 zile. Inainte de noul cod portocaliu sau dupa. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Jud. Buzau, comuna Sageata.
Attached thumbnail(s) 404394_350100811676689_100000303192727_1145005_1102427723_n.jpg ( Size: 40.02k ) Number of downloads: 515 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Trucaj!
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
In Cluj ninge.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(radian @ 12 Feb 2012, 14:19) Stia el Ungureanu ce stia cand a zis lucrurilor pe nume. Taranii stau in casa la caldurica si asteapta ajutor de la stat... Si trebuia sa vina Ungureanu sa-ti zica asta? De ani de zile e aceeasi poveste, fie ca-i vorba de inundatii sau de ninsori! Intr-un an au fost probleme cu inundatiile atit in Vest cit si in Est. In Est s-au batut de s-au kkt pe ei linga camionul cu ajutoare, in Vest n-a venit nici dracu' sa ia ajutoarele, ca oamenii erau ocupati cu reparatii si alte chestii, chiar a zis unu' : "Mergeti cu ele la oamenii care au nevoie, noi ne descurcam cu ce avem, reparam, cirpim, facem ceva pina la urma!"This post has been edited by Marty: 12 Feb 2012, 18:32 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mostenirea austro-ungara, ce sa-i faci...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
... niste tarani!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
![]() marty, mai ia o data la recitit postul lui radian... stiu io, contextu'... |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Selectie naturala... E nevoie totusi de mai mult
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
radian |
![]()
|
Interesante relatarile prin telefon de la latrine. persoane de varsta a treia, bolnave, care nu pot iesi din casa din cauza zapezii. Cei despre care Ungureanu zicea ca-s lenesii care stau la caldurica...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Markos |
![]()
|
I-au ales pe spranceana
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
Daca n-o spune Corbex, argumentat fireste, nu se pune.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
corbex |
![]()
|
E acum pe TVR Info film cu unii care se uita peste gard la jandarmul care le da zapada din fata portii. I-au ales pe sprinceana.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Jandarmul si extraterestrii?
![]() |
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Markos |
![]()
|
Deci DA!
QUOTE Întrebat unde va dormi, Gigi Becali și-a scos haina lungă de blană din mașină și a întins-o pe jos, după care s-a așezat și s-a învelit, spunând: "Eu pot să dorm în zăpadă. Rezist oriunde". 5202605-mediafax-foto-george-noaptes.jpg This post has been edited by Markos: 12 Feb 2012, 19:49 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Labele care-au dat-o pe baba aia putea sa bata si la poarta vecinilor, sa-i intrebe dac-o cunosc si daca spera sa economiseasca un prinz la pomana ei.
I-a intrebat cineva pe taranii aia unde au disparut perdelele de protectie? Acolo bate vintul din precambrian, si rimele stiu ce se poate intimpla si-si iau masuri. This post has been edited by corbex: 12 Feb 2012, 19:53 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(radian @ 12 Feb 2012, 18:54) Interesante relatarile prin telefon de la latrine. persoane de varsta a treia, bolnave, care nu pot iesi din casa din cauza zapezii. Cei despre care Ungureanu zicea ca-s lenesii care stau la caldurica... Lenesii sunt vecinii alora, de stau in casa la caldurica si-i doare-n pla de ce se-ntimpla alaturi! Uita-te la Gigi azi, bune, nebun, dezinteresat sau impins de foame de voturi, s-a dus in plm acolo sa dea la zapada. Citi localnici au venit sa-l ajute? Una era lemn de beat, altu' se punea in fata lui si facea temenele, il invita-n casa. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 10:25 |