Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Alea! Le protejeaza privirea de stralucirea zapezii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Voua va vine sa credeti ce s-a intamplat in tara ?
Cititi: http://www.timesnewroman.ro/life-death/658...-din-fata-casei |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
HSBP ninge. M-am dat cu maybahu prin oras. Deja e nasoleala pe la intersectii. Am lopatat de doua ori zapada pe trotoar si acu nici ca se vede. Si inca nu viscoleste.
MEA CULPA. ![]() Am ajuns la deszapezire un nucleu dur din mandea 57, bozgo 58 ( cu inima in pioneze), o baba de 75 si un mos de 77. ![]() ![]() Granita pe Carpati ![]() Ma gandesc sa dezumflu niste roti ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ai imbatrinit degeaba! Doar s-a facut recapitulare toata saptamina la lectia predata acum doojdeani de taica Iliescu, "Cum scapam de zapada fara efort". In loc sa te plingi la radio, te-ai apucat sa rinesti. Nu mai poti pune baza pe nimeni, dom'le!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Autoturismele blocate din sectorul 2 vor fi ridicate cu macaraua și depozitate pe platformă, pentru ca zăpada să fie degajată și încărcată în vehicule, iar apoi vor puse la loc în poziția din care au fost ridicate, potrivit unei proceduri legale care nu presupune prezența proprietarului sau costuri.
Procedura se va aplica pentru deblocarea mașinilor prinse în zăpada înghețată care în unele locuri ajunge până la un metru - un metru și jumătate, potrivit Primăriei sectorului 2. http://www.gandul.info/news/masinile-din-s...-noptii-9229192 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Bravo lor... lenesii sunt castigati.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Tallinn
SDIM8408_2.jpg |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
aia o fost amu o saptamina
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da, e de pe vremea lu' Poli.
|
--------------------
-
-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
FYI: Vremea la Tallinn
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Diferenta o fi in marja de eroare a termometrului lui catalin...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 11 Feb 2012, 21:54) pai,cam da,Dragos.. inclusiv pe viscol..tu?? Ținând cont că stau la casă încă din mileniul trecut, mi s-a cam întâmplat, inclusiv săptămâna trecută. Am și scris chiar în topicul ăsta, dar am din fund pe scaun si de la căldurică, e ușor să emiți juedcăți de valoare. În 30..45 de minute, zăpada care venea mi-a astupat cărarea făcută (lată de cca 50cm într-o zăpadă de 10..15cm). Și asta când nu era apogeul viscolului. Și vorbesc despre oraș, unde se presupune că e mai adăpost. QUOTE este vorba de supravietuire,bai,fratilor..pana la urma..astea-s chestii traite de bunicii nostri..in trecut..aia pe cine chemau sa-i scoata din case? Spune-le asta eventual unora de vârsta părinților tăi. Să vedem ce o să-ți zică. Și, ok, sunt de acord cu tine: e vorba de supraviețuire: dă tu la lopată nu 36..48 de ore cât a durat viscolul, măcar 24. Repet, din șezut, de la căldurică e ușor să judeci lenea altora. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(kaspersky @ 13 Feb 2012, 05:04) FYG: internetul, ca si televizorul, a cam prostit poporul. QUOTE(kxz @ 13 Feb 2012, 07:16) In ciuda convingerilor lu' matale, lumea nu se termina unde ai batut tu cuiul de la harta. |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
Exista viata si mai sus de cui? Pe tavan? Recunosc termometrul. Il vind basarabenii in piata din Galati. Nu indica corect.
This post has been edited by corbex: 13 Feb 2012, 09:33 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
De abia acum ninge....
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Spre deosebire de saptamana trecuta cand dimineata se circula decent spre bine (vb de ruta mea, da?), dimineata asta s-a circulat prost. Nu-mi dau seama care e cauza. Parca sapt trecuta dimineata n-a nins si acum ninge ? Dar prastiile care nu stiu sa conduca pe ninsoare, oare cum au stiut sa iasa din parcare ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Nu e important CUM, ci DE CE. Prastiile alea au iesit din parcare din acelasi motiv ca si tine.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
corbex |
![]()
|
Ninsoare asta, pusa peste cealalata, ne va obliga sa cerem decretarea starii de urganta si mobilizarea celorlalte judete. Baietii lucreaza mai la relanti si nu prea e loc unde sa arunci zapada proaspat cazuta.
This post has been edited by corbex: 13 Feb 2012, 09:56 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Ce "frumos" ninge afară, se pare că ninsoarea este mai abundentă decât data trecută !
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Gata, cu curaj, spre Bucuresti.
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
- AGXXMAV / AGXXVAB
.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Te asteptam cu drag in bucale.
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am pus iar lanturile!
De data asta mi-a luat 10 minute, si am reusit cu manusile puse. ![]() |
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
corbex |
![]()
|
Vezi ca, daca ninge tot asa, o sa fie mai nasol ca data trecuta!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 11 Feb 2012, 22:42) bre,n-auzisi ca eu sunt de la categoria grea? aia era o mocaita de care-i lumea plina..avea 40de kile cu tot cu toale.. ![]() ![]() 13 Feb 2012, 10:52: zapada depusa,asta noua,face ca aderenta sa fie 0..luati-va in troace niste crengute,ceva acolo,sa aruncati in fata rotii..daca n-aveti zdrente,paturici,etc.. nu-i gluma..chinuiesc astia masinile de 'or sa le iasa fum din roti.. ![]() ![]() This post has been edited by iulia_boris: 13 Feb 2012, 10:52 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
se vede ca a plecat noc de la guvern. strazile din jur sunt inzapezite.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
La Oradea a-nceput, azi noapte, cu cativa fulgi, dar acum ninge de numa-numa.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
[quote=kxz,13 Feb 2012, 00:29]
Autoturismele blocate din sectorul 2 vor fi ridicate cu macaraua și depozitate pe platformă, pentru ca zăpada să fie degajată și încărcată în vehicule, iar apoi vor puse la loc în poziția din care au fost ridicate, potrivit unei proceduri legale care nu presupune prezența proprietarului sau costuri. La mine`n sat de mult se practica sistemul.Le-ar cara ei la depozit dar acolo zapada e cat casa si n-o curata nimeni asa ca mai bine ii pune tarlanului tinicheaua la loc chiar daca e parcata aiurea. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 12:10 |