Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
sonykel |
![]()
|
||
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|||
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
esti in urma sonykel, e deja la repriza numarul 2.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sami bag
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Ninge si la Buzau , acum doar mai fulguieste dar a nins destul de bine atat ca a fost mai cald si nu prea s-a asezat .
|
--------------------
-
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
in br e zapada pana la jumatatea rotilor printre blocuri,am mutat masinile instant la strada.ca nam chef sa dau iar la lopata .
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ia ieși la o plimbare, să vezi ce bucurie e pe străzi! Patinuar, nu altceva.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
CGDBZ |
![]()
|
In Buzau era flescaraie , acum s-a mai luat , mai rau era in afara localitatii , cred ca am golit rezervorul de lichid de parbriz , nu o mai fi obligatoriu aparatorile de noroi caci observ foarte putine masini care au , si cand depasesti sau esti depasit e cam naspa pe o vreme ca asta .
|
--------------------
-
-
-
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Astazi am avut o criza de nervi in fata la Politie. Am incercat sa trec incet-incet dar pana la urma am atins cu baia. Drept urmare m-am dat jos din masina si am inceput sa injur.
Nu am pe unde sa circul - Buzaul este plin de gropi. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ai Dacie fara scut, sau ai altceva?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
QUOTE(SiloS @ 15 Feb 2010, 19:22) Astazi am avut o criza de nervi in fata la Politie. Am incercat sa trec incet-incet dar pana la urma am atins cu baia. Drept urmare m-am dat jos din masina si am inceput sa injur. Nu am pe unde sa circul - Buzaul este plin de gropi. Adevarat. Strazile arata ca dupa razboi. ![]() ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Altceva. Nu e "lowrider", dar nu e nici cat o Dacie.
Eu zilele astea am circulat prin oras cu un Suzuki Grand Vitara ( roti 225/70 ![]() This post has been edited by SiloS: 15 Feb 2010, 18:46 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
CGDBZ |
![]()
|
Confirm , nu am vazut Buzaul niciodata asa "praf" in privinta drumurilor , e dezastru , dar nici nu are cum sa nu fie altfel la calitatea lucrarilor executate , bani aruncati sau mai bine zis bani bagati in anumite buzunare . Vara trecuta astfaltau un trotuar pe Bl. Nicolae Balcescu , intr-o saptamana respectivul trotuar in unele locuri era numai pietris , cred ca au uitat sa puna si smoala (sau ce se pune) in acel astfalt.
This post has been edited by CGDBZ: 15 Feb 2010, 18:57 |
--------------------
-
-
-
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Pai n-auzirati ca matusa Tamara a ciordit smoala din asfalt? D-aia gropi.
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Buzaul ala intotdeauna a fost cu gropi si "valuri" pe bulevardul ala central, ceva de speriat, traiasca centura ocolitoare
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pentru bucurestenii care au de ajuns din Pta. Lahovari la Hilton, n-o luati pe Episcopiei ca e absolut teroare!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
CGDBZ |
![]()
|
Markos centura e cea mai buna solutie pentru cei in tranzit , nu se ocoleste chiar mult si e drumul foarte bun . Eu nu-i inteleg pe cei ce o iau prin oras , vinerea bulevardul principal e plin de masini in tranzit (se observa asta dupa nr. de inmatriculare , jumatate nu sunt de BZ ) , se face aglomeratie , cozi la semafoare din semafor in semafor . Eu unul evit sa o iau prin orasele pe care le tranzitez , decat sa stau la "n" semafoare si treceri de pietoni o iau pe centura chiar daca poate fac cativa kilometri in plus .
Am plecat sa mai dau in cateva gropi ![]() This post has been edited by CGDBZ: 15 Feb 2010, 19:24 |
--------------------
-
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pentru ca nu e semnalizata ca lumea cu indicatoare, de-aia
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am auzit ca s-a format si la Galati o gropita. Da' asa, subtire, de vara, doar 8 metri adincime.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
e si tu acuma bagi in seama toate nimicurile
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CGDBZ @ 15 Feb 2010, 19:19) MarkosEu unul evit sa o iau prin orasele pe care le tranzitez , decat sa stau la "n" semafoare si treceri de pietoni o iau pe centura chiar daca poate fac cativa kilometri in plus . Am plecat sa mai dau in cateva gropi ![]() Incearca smecheria asta si in Bucuresti, sa nimeresti la o ora de varf. Te impusti. Nu ca prin oras s-ar circula lejer. A fost jalnic astazi in Bucuresti ori unde m-am dus. Apropo, ati vazut cum arata DN2 prin Voluntari si Afumati acum, dar Iuliu Maniu de la Pacii spre A1? This post has been edited by giany911: 15 Feb 2010, 20:11 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
SiloS |
![]()
|
QUOTE De parcă ar avea mai multe. Braila e mult mai smechera, are si tramvai... ...numai ca in w/e e foarte aglomerat digul... oare sa fie din cauza ca brailenii ies in oras in Galati ? |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
filip ce o face? o decupa placaje mai mari ptr roti???
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Markos |
![]()
|
galatiul n'are carfur?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
C@talin |
![]()
|
nare e vai de capu lui
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Si Braila n-avea Mec. Ziceau aia "hai la Mec in Galati".
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
C@talin |
![]()
|
2da bree ce trist,da nustu cum poti manca de la mec bre victorase
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Dai banii, iei mancarea si apoi o mananci. E super simplu
![]() This post has been edited by Shush: 15 Feb 2010, 23:52 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 17:24 |