Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
problema e ca dai bani iei mancare o amanci ,nu simti nimic in stomac,si porma vezi ce de kkt e si scumpa
![]() PS voi astia de pe uscat nimic nu stiti ![]() auzi la el pod peste dunare ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 16 Feb 2010, 01:18 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ba nenica, eu nu eram din zona si eram disperat sa ajung cat mai repede pe langa Tulcea, sa vad cum nimeresc un loc de campat sa dorm dupa ce condusesem o zi si trei sferturi de noapte. Si asa am ajuns la ora 6, in afara de vreo ora cat am stat dupa bac, am reusit sa conduc atunci vreo 17 ore cu inca o ora maxim, pauza. Din astea, vreo patru ore am facut suta aia de kilometri dintre Vatra Dornei si Gura Humorului, ca erau semafoare din suta in suta de metri.
Din acelasi ciclu, "gipies" pe hartie, pe langa cele doua poduri pe care le-am cautat, am incercat prin Timis sa scurtez drumu' cu vreo 200km urmand un drum care parea ok pe harta, pe la Ruschita unde are Videanu marmura, da' ne-au oprit niste muncitori d-acolo intrebandu-ne daca ne credem cu "gipu'", de vrem sa mergem 100km pe drum de piatra d-aia nenorocita, si inca vreo 10 din ce zicea unu', plin de gropi de juma' de metru, alta a fost prin Tulcea cand plimba unu' la 5 un caine si l-am intrebat, tot pentru ca figura pe harta, care-i drumu' spre Sulina, ca vrem sa mergem pana la jumatea lui, la Mila 23. Ala ne trimitea cu barca, noi cu harta in mana, sa-i explicam ca exista. Raspunsu' "Era pe vremea lu' Ceausescu, da' nu mai ajungi cu masina mica pana acolo, poate cu un tractor ceva...". Si finala, abia se deschisese de vreun an A2, si pe harta aparea ca fiind pana in Constanta. De n-am cautat intrarea de la Constanta de am innebunit... Anu' de gratie 2007, rabla din semnatura, corturi, gratar, butelie in masina, inca trei persoane, 2800km pe soselele patriei, priceless... Sa mentionez totusi ca harta nu era de pe vremea lu' Ceasca, o primise un amic cand si-a facut asigurarea in acelasi an, la Omniasig. This post has been edited by Merced: 16 Feb 2010, 19:13 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Ai noroc ca-i ziua ta (La multi ani!) pt. ca altfel erai de bula cu podul ala
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Merced |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' poate-i place omului sa faca podu'...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
la multi ani merced de ieri
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
C@talin |
![]()
|
bre la mine ziua incepe de la 18 si se termina la 06 ,ehh,nu e ca la restu muritorilor de rand
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Merced |
![]()
|
Acu' am ajuns de la bautura, multumesc si tie!
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
cate cazaturi ai tras
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
a fost la bauta, nu la curve.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
oare cum o fi sa treci iarna cu magaoaia asta ?
![]() S6306715.jpg ( Size: 1.09mb ) Number of downloads: 385 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
E cam varza. Tractiune spate cu roti jumelate, aderenta din parti.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu cu asta as fi vrut sa trec iarna, dar sa fi platit altcineva benzina
![]() P1040962.JPG ( Size: 669.64k ) Number of downloads: 364 This post has been edited by VladG: 17 Feb 2010, 14:00 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Asa, si?
![]() 17 Feb 2010, 14:27: Eu m-as multumi si cu un samurake... ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 17 Feb 2010, 14:27 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
...da, da' nu se mai fabrica ? l-o fi inlocuit jimny ?
http://www.globalsuzuki.com/automobile/lin...ovie/index.html This post has been edited by george_scala_2004: 17 Feb 2010, 14:36 |
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Da, Jimny e urmasu' Samuraiului... care pentru o masina la mana a doua, eventual inscrisa-n Bulgaria, e mai mult decat suficienta in conditii de iarna cum au fost acum.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Merced |
![]()
|
Un Sammurai mi-as cumpara si eu, ca masina personala, pacat ca-i nenorocita asta de taxa, masina imi place enorm...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
Lapoviță.
|
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
La Buzau ploua , se umple gropile cu apa si nu mai vezi cat sunt de adanci , ai ocazia sa ramai suspendat daca ai masina mai joasa sau sa-ti lasi vreo bucata de spoiler in ea .
|
--------------------
-
-
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da Boscodeala e la al unspelea mandat...
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cine naiba să-l coacă e boscodeală ăsta? E vreunu' ca răposatu Lungu de la noi, care din prim secretar PCR a sărit în fotoliul de primar și n-a mai plecat de acolo decât așa cum vrea bunicuța să plece din politichie?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
pana Duminica !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Si de Duminica ? Ori vedem soare ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
C@talin |
![]()
|
din fericire da
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 17:21 |