Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Normal! Minoritarii exerseaza mereu. Ultima injuratura inventata de unguri e "Urez la mama ta nu phute nimeni!".
@Garett: Mai ai putintica rabdare, cind ti-o intra Dunarea-n casa o sa vezi tu unde-i incalzirea globala. Pe glob, nu la Galatz. This post has been edited by corbex: 29 Dec 2014, 09:06 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
La Sinaia nu merge telecabina
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Si mergea de un tonou sau un looping
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
În copitală se circulă beton, pe motiv de mașini lipsă
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
daca o gasesc va fi in trafic inca una
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(radian @ 29 Dec 2014, 09:28) Minoritaru-le! ![]() QUOTE(corbex @ 29 Dec 2014, 09:31) Normal! Minoritarii exerseaza mereu. Ultima injuratura inventata de unguri e "Urez la mama ta nu phute nimeni!". @Garett: Mai ai putintica rabdare, cind ti-o intra Dunarea-n casa o sa vezi tu unde-i incalzirea globala. Pe glob, nu la Galatz. Badie, casa mea e sus pe deal, si la etajul 8! Cand mi-o intra mie Dunarea in casa voi spera din toata inima ca ti-au crescut branhii intre timp! ![]() Ce-mi pasa mie de glob, la Galati sa fie cald! Macar Venetia am vazut-o, poze am, deci daca creste nivelul marii sunt acoperit! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Incalzirea globala nu inseamna ca se face cald afara.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Corect. Se face frig.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Da cacum e cu încălzirea asta globulară???
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Si-atunci de ce statisticienii se leaga de temperatura tot crescanda,merced?
29 Dec 2014, 09:54: Se cheama glaucom.. This post has been edited by iulia_boris: 29 Dec 2014, 09:54 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Acum ung lopetile, pregatesc nisipul, lanturile, maine plec la drum.
Te'n noroc dizzy ca nici anul asta nu ai bagat banii intr-un 4x4=16! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Markos |
![]()
|
A mea se dezgheață.
This post has been edited by Markos: 29 Dec 2014, 09:58 Attached thumbnail(s) 20141229_091205.jpg ( Size: 912.95k ) Number of downloads: 170 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
e bine ca asa intr-o parte curge mai repede
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
S-a 'intors' de la zapada?
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Afară ninge ca-n povesti
Mwe dinamu București! |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ca-n poveștile de groază..
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
sorin1983 |
![]()
|
like ady77
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Markos |
![]()
|
Macar se skiaza corespunzator.
Attached thumbnail(s) Ski.jpg ( Size: 374.16k ) Number of downloads: 139 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ma manca-v-as, eu cred ca puteti injura incalzirea globala doar in cazul in care tot globul e la Galati. Altfel inainte sa plangeti ca ninge, mai vedeti si voi ce inseamna inclazire globala, care sunt efectele neplacute(printre care si fenomene meteo extreme pe alocuri, d-astea cu nameti si ce se intampla acum).
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Tocmai povesteam ca le-am simtit si acum 30 de ani...
![]() Sa inteleg ca atunci era ok, "ca eram comunisti"? ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
Merced |
![]()
|
Tu crezi ca incalzirea globala a aparut dupa revolutie, odata cu blugii de la turci sau cum?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 29 Dec 2014, 11:45) Cum ar fi, de pilda, cea mai mare intindere a ghetii din ultimii 35 de ani... Global "Warming"... |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ce vrei tu
![]() |
--------------------
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:43 |