Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Se incalzeste!
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
@Garett: Nu te dezminți deloc
![]() P.S A fost acum vreo 2 zile un film pe PRO TV care trata subiectul "încălzirii globale"... http://www.cinemagia.ro/filme/the-day-afte...-poimaine-4884/ |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Braila si Buzaul nici n-au incheiat contracte de dezapezire. Deci da! In plus, se bazeaza in mare masura pe mila domnului. A domnului Ponta, care va declara cod rosu, ca sa-i scoata armata din beciuri. Ma tem ca Victoras nu va mai putea razbi pina la cotetul lui Piftie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
Ați văzut cîtă dreptate am avut , innaintea lu sandu am dat
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Neti Sandu?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Neli.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Sf. Vasile cel Mare în 01.01.2015, Boboteaza pe 6 ianuarie și Sf. Ion pe 7.
![]() This post has been edited by gabize: 29 Dec 2014, 13:03 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
Plus posibile ninsori, cu posibile intensificari ale vantului, posibil prin toata tara.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Rafale de alcoale, mâncare și distracție.
|
--------------------
|
Ampt |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Da, am clonat un proxy de acolo.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Ampt @ 29 Dec 2014, 12:44) @Garett: Nu te dezminți deloc ![]() P.S A fost acum vreo 2 zile un film pe PRO TV care trata subiectul "încălzirii globale"... http://www.cinemagia.ro/filme/the-day-afte...-poimaine-4884/ A fost si o carte, State of Fear, de Michael Crichton. Ti-o recomand cu caldura...globala! ![]() Tocmai ce m-am intors de la Lidl, adica la 300 de metri de bloc... Siberia total, vizibilitate sub 100 de metri, vant care bate din toate directiile, zapada ca la balamuc! Daca temperatura de 12-15 grade de acum cateva zile e pe post de "dovada" ca se incalzeste clima, cam ce crezi ca as prefera? This post has been edited by Garett: 29 Dec 2014, 14:06 |
--------------------
No
Reno
|
|
gabize |
![]()
|
un vin cald?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Garett |
![]()
|
Nu ma prea omor dupa vin fiert. Am pus de o cafea pana una alta.
|
--------------------
No
Reno
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mi-ai adus aminte ca nu mi-am baut cafeaua.
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
încă e devreme...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
cand au fost 20 de grade afara in decembrie, garet a tacut. acu ca venit un pic de zapada face ca polizorul, deschide topic.....
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nimic nu e mai bun decât o țuică fiartă IMEDIAT cum vii de la dat zăpada. Hâc.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(kato @ 29 Dec 2014, 16:05) cand au fost 20 de grade afara in decembrie, garet a tacut. acu ca venit un pic de zapada face ca polizorul, deschide topic..... ![]() Pai ce vroiai sa spun: "Mama ce marfa e!"? ![]() Am pus poze de pe Faleza, si asa ma ofticam ca aveam doar "sapuniera" cu mine! De unde pana mea era sa stiu ca vine Ice Age 5? Btw, uite-ti "picul" de zapada: Attached thumbnail(s) IMAG0546.jpg ( Size: 608.52k ) Number of downloads: 231 |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
In Braila e mai rau si nu se plange nimeni.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Fereasca Dumnezeu sa se inzapezeasca beciul!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Garett |
![]()
|
Pai in afara de Dragos cine mai e din Braila pe aici?
Dragos nu se plange, ii da cu "Doamne Ajuta"! ![]() 29 Dec 2014, 16:46: QUOTE(kato @ 29 Dec 2014, 16:43) Right! De aia-i viscol, ca se incalzeste clima! Mormanul de zapada din mijloc e GV-ul meu, tre' sa cobor sa dau drumul la AC pe racire, daca ma urc in masina sa nu mor de cald! This post has been edited by Garett: 29 Dec 2014, 15:46 |
--------------------
No
Reno
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Soare si cer senin la AR & TM, campuri pline cu zapada si gheata, numai bune de intors Pathfinder-ul (de la stapanire) in stilul DoftoruluiHD.
This post has been edited by AR-18-MOS: 29 Dec 2014, 15:53 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cainele?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
Ca de obicei, in slapi.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:53 |