Accident atentie la neatentiea altora.:(((, Mi-am palit masina:(((
![]() ![]() ![]() |
Accident atentie la neatentiea altora.:(((, Mi-am palit masina:(((
sebi4fc |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai si tu de ce nu il impusti?
E simplu, BANG, ii iei RCA-ul si iti repari masina. ![]() This post has been edited by vijelie: 17 Oct 2007, 20:00 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Imi dai tu pistol???? ca jur ca il impusc
|
--------------------
logan
2005
- cj 82 ebi
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai da, vrei sa-ti faca altii treaba...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Gizas.......inca un retardat care se crede singur pe strada si intoarce cand i se scoala...
Unde ai patit-o? Asteptam pozele. Daca e mai grav, nu te prosti cu RCA-ul, mergi direct pe CASCO. Lasa povestile ca n-ai reducere la anu and shit. Pierzi mai mult, mult mai mult cu RCA-ul decat cateva meleoane in plus la next CASCO. Mai ales daca RCA retardului e una mai challenged... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
sebi4fc |
![]()
|
Pe Dambovitei cica o zis ca nu ma vazut si aveam si faruri + proiectoare aprinse
![]() Faza nasoala i ca mine expira ITP si nu mai pot umbla cu ea pana nu o fac . |
--------------------
logan
2005
- cj 82 ebi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Fuck ITP acuma. Repara conserva....
Pozeeeeeeeeeeeee |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
sebi4fc |
![]()
|
Nu gasesc cablu de date
![]() |
--------------------
logan
2005
- cj 82 ebi
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Iti imprumut io o pusca daca vrei
![]() Oricum naspa treaba, singurul lucru bun ii ca este cel putin 60 de zile un bou mai putin prin cluj. Succes cu repararea masinii si sa fi atent sa ti-o faca cat mai bine. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Daca faci rost de-o pusca ...
![]() Mie mi-a intors tot asa un cretin in fata. Dar avand cetatenie americana nu a patit ABSOLUT NIMIC. Nici macar o amenda mititica, nici permis suspendat. Tara lu' papura voda ... This post has been edited by paul_p: 17 Oct 2007, 23:55 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
De ce sa nu o repare pe RCA-ul vinovatului? E vre-o problema? Daca asiguratorul plateste nu se merita stricarea propriului CASCO. Care ar fi diferentele daca o faci pe CASACO sau RCA?
Eu am avut mici avarii de genul sgarieturi sau o bara sparta usor si odata am facut-o pe CASCO si odata pe RCA-ul uneia care mi-a pupat fundul si atat la service cat si la asigurator formalitatile au fost aceleasi si tot la fel de repede s-au miscat. |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
driverx |
![]()
|
|Fundul nu e totuna cu botul. Tampitii de la reno au inghesuit pe acolo prin fata multe piese sensibile., la care daca se adune multe nasul RCA-ului incepe sa isi schimbe unghiurile....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
o cam trecut dimineata, pozele?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Da' sa vezi ce misto e sa-ti mute un dobitoc masina cu 3 metri mai la dreapta in timp ce esti la munca...
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Mi s-a intamplat si mie numai ca am zis ca decat sa intru frontal in bou am luat dreapta de volan si am franat. Rezultatul: cel din prima banda a intrat in mine. Bilant: nevinovatul din dreapta mici avarii la coltul fata stanga, eu usa dreapta fata praf, prag dreapta indoit, usa dreapta sptate putin indoita dar se schimba si aia pe casco. Sunt curios acum daca mi-or scoate-o astia de la Autocobalcescu la linie ca cica trebuie sa traga cu robotul de prag.
|
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
QUOTE(sebi4fc @ 17 Oct 2007, 20:22) Pe Dambovitei cica o zis ca nu ma vazut si aveam si faruri + proiectoare aprinse ![]() Faza nasoala i ca mine expira ITP si nu mai pot umbla cu ea pana nu o fac . Era ceata? Nu cred...nu prea am vazut ceata de curand...Tu n-ai luat amenda pt folosirea incorecta a luminilor? ![]() This post has been edited by AmunDei: 19 Oct 2007, 18:42 |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Serje |
![]()
|
Si amenda pentru ca mesteca guma la volan, nu ?
Si ... btw eu am vazut ceata si ieri si azi. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
driverx |
![]()
|
La 17:30?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
sebi4fc |
![]()
|
Scz de intarziere : uite pozele
Avari : bara ,suport de bara,far dr,aripa dr,capota,proiectoare,canistra de carbon(asa i zice sper:) ). Attached thumbnail(s) 17102007_006_.jpg ( Size: 432.29k ) Number of downloads: 324 17102007_003_.jpg ( Size: 284.38k ) Number of downloads: 258 17102007_004_.jpg ( Size: 301.54k ) Number of downloads: 235 17102007_005_.jpg ( Size: 317.7k ) Number of downloads: 365 17102007_007_.jpg ( Size: 262.24k ) Number of downloads: 274 |
--------------------
logan
2005
- cj 82 ebi
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce viteza aveai cand ai intrat in el? Ca usa aia de la DSN e indaoita rau de tot..
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
sebi4fc |
![]()
|
Aveam ceva viteza da credema ca numa la bord nu m-am uitat in momentu ala sa vad ce viteaza am
![]() Impactu oricum a fost pe franare . |
--------------------
logan
2005
- cj 82 ebi
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Dar l-ai altoit bine!
A ta o sa iasa super bine. Fa-o exclusiv la Dacia, nu la Seviceul pe care il vrea RCA-ul aluia ca de obicei e un no-name care lucreaza la bagare de picioare. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
sebi4fc |
![]()
|
Maine o duc la service la un pretin bun ca stau si io acolo cand o face si vad ce si cum si le mai zic una alta:) o sa pun poze cu ea refacuta .
|
--------------------
logan
2005
- cj 82 ebi
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Pe principiul ca masinile se impart in 2 categorii: "care au fost lovite" si "care urmeaza sa fie lovite", a venit si randul masinii tale sa faca tranzitia in prima categorie. Eu unul am ajuns la concluzia ca probabilitatea sa fii implicat intr-un incident de amploare mai mica sau mai mare circuland frecvent ( mai mult de 150 km/saptamana) in Bucuresti este mai mare de 30% pe o perioada de 3 ani. Din pacate, probabilitatea asta creste direct proportional cu numarul de masini si de soferi care se ingramadesc pe soselele capitalei.
|
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
sebi4fc |
![]()
|
Aici ai dreptate, cea mai tare faza i ca am lovit masina miercuri si joi am patit exact la fel o bucatareasa de nush ce cauta la volan probail a incurcat masina de spalat cu masina sotului, io pe drum cu prioritate bucatareasa pe STOP mi-a sarit in fata, Si in momentul acela ma gandeam CE MARE E GRADINA DOMNULUI
![]() Azi am dus-o la doctor de abia astept sa vad cum arata dupa operatie ![]() Numa bine tuturor si fara evenimente rutiere. |
--------------------
logan
2005
- cj 82 ebi
|
|
Serje |
![]()
|
sebi4fc poate nu ar strica sa fi un pic mai atent la neatentia altora, cum bine ai zis in titlul topicului, nu de alta da ... ii plin de dementi, si un pic de atentie in plus nu strica.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Fratilor, dar e un trafic nebun in Cluj de iti vine sa o iei la sanatoasa.
Sa vedeti cum se comporta taximetristii si autobuzistii acolo ... va puneti mainile in cap. Iar daca mai ai si nr. de B sa vezi ce ti-o iei in frigider daca semnalizezi intr-un semafor ca ai nevoie la stanga si esti pe banda 1. Imi pare rau pt. Seby ... dar sincer ... soferii din cluj nu par sa fie ardeleni ... se compara cu aia de DB sau PH (inconstienti, repeziti si cu mana pe claxon mereu) In afara de aglomeratie in Buc se conduce super. P.S. Sa nu o faceti in CJ pe aia cu semnalizat si bagat ... ca va umplu frigiderul si timpanele cu toate cele. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Da' ce tu te crezi in Constanta?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Serje |
![]()
|
1. Taximetristii au legea lor
2. Soferii de autobuz - trolebuz - camion au iarasi legea lor 3. Pai la cati studenti din alte localitati sunt in cluj si fosti studenti care au ramas in cluj ... clujul devine incet incet ceva corcitura de oras, deci nu se prea poate zice ca soferii din cluj is clujeni. 4. Legat de numerele de bucuresti ... vin unii bucuresteni in cluj cu impresii ca ei is cei mai tari si nu trebuie sa respecte nimic, sau is cu numere de bucuresti soferii de la firme care is tot timpul grabiti si la fel nu respecta nimic si pe nimeni Si asa sa ajuns unde ii traficul din cluj azi , adica o nebunie totala si daca mai ai "norocul" ca in ceva intersectie sa fie si vreun politai ... circulatia blocata ii garantata Cel mai fain ii de pe la mijlocul lunii iulie pana pe la mijlocul lui august, studenti plecati , oameni in concedii si te poti plimba linistit prin oras indiferent de ora. In rest iti trebuie multa multa multa rabdare , o muzica buna in masina si ai "rezolvat" problema , mergi incetuc incetuc da fara nervi , dar cand ajungi acasa tot gasesti frigideru plin. Cat despre treaba ca in bucuresti se conduce super fata de cluj ... hai totusi sa fim seriosi, poate nu prea cunosti tu clujul si erai cam dezorientat ca nu stiai pe unde sa mergi, te mai claxona lumea si te-ai pierdut. Un plus mare fata de bucuresti ce il are clujul este marcajul , daca esti din alta localitate este destul de usor sa te descurci daca te uiti in fiecare intersectie mare is puse indicatoare cu directiile in care sa o iei si te poti indra din timp pe banda care trebuie si nu mai ajungi sa fi pe prima banda si sa trebuiasca sa o iei la stanga. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
QUOTE(CuTzU @ 25 Oct 2007, 08:12) 4. Legat de numerele de bucuresti ... vin unii bucuresteni in cluj cu impresii ca ei is cei mai tari si nu trebuie sa respecte nimic, sau is cu numere de bucuresti soferii de la firme care is tot timpul grabiti si la fel nu respecta nimic si pe nimeni Ca ala care vroia ieri sa ma calce pe trecerea de pietoni, pe care aveam verde de ceva vreme si el trecuse bine pe rosu in intersectie... Si se mai si agita... Eh, sa nu credeti ca nu sunt si clujeni/albanezi/constanteni/si celelalte judete care fac si ei asa. Eu, din ce am observat, cel mai agresiv conduc: taximetristii, aia din alte judete (din pacate in special cu numere cu B, si n-or fi toti leasing) si apoi autobuzele/troleele (am patit-o de doua ori in sens giratoriu ca intrau fara sa dea prioritate la cei din sens). |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 00:50 |