Electorale, Ca tot e momentu
![]() ![]() ![]() |
Electorale, Ca tot e momentu
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Eu sper ca l-a convins pe Wolfmark
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Bine punctata diferenta dintre raspunsurile celor doi:
Basescu - scurt si la obiect, raspunsuri directe Nastase - fraza lungi, lipsite de continut, ocolea raspunsul direct la intrebare |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
misterb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
in primul rand acele note au fost date de oamenii de casa aiu lui basescu si oricum nu au nici o valoare, cat despre prestatie basesci a fost teatral si a vorbit total pe dinafara, pt necunoscatori poate parea ca afost la obiect.
Nu stie constitutia, el cica demnite ministrii, principalele 3 tari cu care lucreaza el pt Securitatea Romaniei sunt SUA, Marea Britanie (in conditiile in care suntem in NATO) si... ca relatie speciala Moldova? UE nix, China si Rusia nix, da ma rog ... la intrebarea directa a lui CTP daca a mintit cand a spus ca Stolo a fost santajat sau nu iar a dat pe laturi, mai mult la alcatuirea guvernului baiatul a aratat ca nu prea stie sa adune o tot dadea cu majoritatea cand astia deja fac guvernul si majoritatea sau se face ca nu stie ca PNL se va sparge datorita capacitatii sale de a distruge tot ce atinge. Aliantei ii lipsesc pe putin 25 de parlamentari ca sa faca majoritatea de unde ii ia el stie. O da inainte cu fraudare cand OSCE a spus calar ca dovezi nix si ca au fost corecte. Trucuri ieftine . A incercat apoi un spectacol ieftin a la scosul ochelarilor lui Emil cu faza cu oglinda ca ultima solutie pt a impresiona . baiatul e disperat. Oricum nu veti fi de acord cu ce am scris aici pt ca nu aveti cum voi vedeti ce vreti voi si o parte a presei vrea sa arate ce vrea ea dar de aici pana la realitate e cale lunga. Astia de la realitatea TV mai bine s-ar numi manipularea TV, deh cine da note Ghoerghe drogatul si intelectualii de casa liberali care maine poimaine se pot pomeni colegi cu PRM-ul . ![]() http://www.libertatea.ro/index.jsp?page=ma...ticle&aid=95991 Libertatea de azi: Liberalism sau prostitutie? "A devenit o certitudine faptul ca liberalii s-au saturat sa mai frece puntea la comanda marinarului democrat. Ademeniti cu un cantec de sirena atat de suav incat mai aveau putin si isi spargeau capul impartindu-si inca din vara posturi de ministri, urmasii Bratienilor s-au trezit sub dusul rece al iernii si fara bani si fara coledzi. Dupa calcule elaborate si miliarde cheltuite in campanie, liberalii de portofolii visatori s-au vazut pusi in fata unei alternative extrem de neplacute: ori isi continua somnul de opozanti parlamentari, ori guverneaza in alianta cu PRM. Ultima varianta poate sa para o solutie pentru unii mai flamanzi care au digerat de mult contractele cu Romtelecom si care se intreaba de ce dracu' nu-si cumpara tot romanul Citroen. Dupa ce au pupat constiincios chelia lui Basescu, acestia din urma ar fi in stare sa gaseasca miros de viorele si la turul lui C.V. Tudor daca ar sti ca ajung la Palatul Victoria. Numai ca pentru ceilalti liberali, cei autentici, pretul este deja prea mare. Folositi ca trambulina electorala a Partidului Democrat, seniorii PNL refuza organic sa mai fie si agenti electorali ai partidului romanilor nervosi. De aceea zilele urmatoare se vor separa cu siguranta apele. Nucleul dur condus de Dinu Patriciu va reusi cu siguranta sa isi impuna vointa. Pentru ei guvernarea nu este un scop in sine pentru care sa aleaga intre liberalism si prostitutie. si intr-un fel este mai bine si pentru scena politica romaneasca. Poate astfel se va consolida un curent de dreapta autentic, in stare sa castige alegerile viitoare si fara sa faca aliante cu stanga travestita. " Numai bine! This post has been edited by misterb: 9 Dec 2004, 09:31 |
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
bicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma tu crezi ce scrie in "Libertatea"?
LOOOOOOOOL |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Intamplator, Libertatea este dispusa oricand sa scrie un articol politic la comanda PSD.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Interesanta analiza discursurilor celor doi din punct de vedere teatral (Ducu Darie) si psihologic (d-na Liiceanu);
Ma bucur ca macar aici Basescu a fost peste Nastase. Diferenta mare intre modul de adresare al unui inginer (sec, scurt si la obiect) fata de cel obisnuit sa vorbeasca la catedra si congrese (pe linga problema cind nu-i convine subiectul, nesincer, alunecos). Mi-au placut teribil raspunsul lui Basescu la ultima intrebare incomoda: "eroare a mea". Bravo lui. Nastase nu a avut aceiasi tarie la intrebarea cu vinatoarea cind a scaldat-o lamentabil. Laudabil si modul in care a vrut sa intervina la citatul CTP din Romania Mare ref la "problema" lui Nastase. Si cireasa de pe tort, momentul cind Basescu s-a intrebat "ce blestem o fi pe poporul asta ca dupa atita vreme sa candideze doi comunisti ca noi". Chiar asa ......... This post has been edited by costi: 9 Dec 2004, 09:35 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
domnilor eu nu pot vota cu nastase.e prea fatarnic.nici nu stiu ce sa mai zic despre el.daca as avea posibilitati as da bani tuturor numnai sa voteze cu basescu
|
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
- CT 82 AUM Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
misterb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Misterb, LASA-NEEEEEEEEE!
![]() Nici cind o ia original in botic protejatul tau nu esti in stare sa recunosti! Aseara Basescu a fost de 10 ori mai bun decit Bombo ![]() Pacat ca nu foloseste la nimic, pentru ca la ora aia prostimea dormea, iar duminica autocarele cu turisti votanti ai lui Bombo vor circula din nou, asa ca tot CINE VOR EI va iesi ![]() Romani, la urna, sa-i f*tem in git pe actualii ticalosi! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Da, Basescu a fost peste Nastase aseara. Asa cum zicea Miq, pacat ca cei care sunt mintiti de 15 ani, la ora aceea dormeau.
Si n-as fi fost cu Basescu, daca Nastase ar fi raspuns la citeva intrebari cheie. N-a facut-o si a aburit-o. Acele intrebari erau despre Ghergut, despre declaratia lui Iliescu , despre cota unica de impozitare si chiar si aia cu vinatoarea. Raspunsuri pe linga intrebari, ambigue, cu fraze lungi care-si pierdeau firul. N-a fost transant, sa aiba singe sa raspunda DA sau NU. Ok, nici Basescu n-a raspuns la intrebarea cu Stolojan, desi, parerea mea n-ar fi trebuit sa o faca. E treaba lui Stolo si el o va rezolva. Deci, cel putin 4 - 1 pentru Basescu. Alt aspect de remarcat si jucat extraordinar de Base. Momentul sinceritatii si al trecutului. Nastase a muscat , s-a bagat in ciorba, neanticipind mutarea lui Base. Schimbarea de mentalitate. A ramas fara replica, la sfirsit. Parerea mea este ca Nastase s-a temut tot timpul de Base si de aceea a evitat confruntarea directa. Si spun asta, pentru ca tot timpul Nastase a fost timorat, stingher, fals si cu multe bilbe. Autostrazi facute de Gheghe Dej, daca eu voi fi presedinte dl. Iliescu va fi pres PSD (pai numai daca?), prezentarea propriului CV care incepea de la '92 incoace, nerecunoasterea trecutului comunist etc. Pacat, mare pacat ca unii n-au urechi sa auda. Dar poate cei 20% nehotariti din cei 40% (100% prezenta ,nu se poate niciodata)care nu s-au prezentat la vot, si-au format o idee despre omul Basescu si vor veni la vot. Si ca sa inchei, clipul cu simpatizantii PSD a fost foarte bine facut, d.p.d.v. tehnic si artistic, dar din punctul oamenilor alesi, jalnic. Mesajul lui Nastase ca a ajutat pensionarii si taranii e in contrdictie totala cu modul in care aratau acestia. Oamenii cu fete stilcite de greutatile vietii, cu miini batatorite de munca, realmente silnica, care o fac zi-de-zi, pentru a-si cistiga existenta,fara dinti, cu haine ponosite. Oare asa va trebui sa arate taranul si pensionarul roman integrat in UE? Eu cred ca nu. Respectul fata de ei este zeroooo iar ideea ca "le-am tras-o-n bot si-n dinti 15 ani" e din ce in ce mai actuala. |
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"Securitatea Romaniei sunt SUA, Marea Britanie (in conditiile in care suntem in NATO)"
Pai si care este problema ta misterb? Nu-s astea cele mai importante tari NATO? A tu vroiai cu China ! si cu Rusia ! Mda..... La Stolojan a dat suficiente exemple de tipuri de presiune (santaj) care s-au exercitat asupra lui. A voi vroiati neaparat exemple despre Stolojan. Auzi dar care e problema voastra cu Stolojan de nu mai aveti loc de el? Plingeti ca nu a fost aseara pe post face/face cu Nastase? Las' ca s-a descurcat Basescu... Omul a spus clar ca nu face guverne inainte de turul doi pt presedinte; ce-i tot dai cu majoritatea parlamentara? Numesti "spectacol ieftin" singura clipa de aseara cind Nastase putea spune ceva interesant in afara de promisiuni mai mult sau mai putin desarte. A ramas in schimb ca "vitelul la poarta noua" paralizat ca trebuia sa raspunda la intrebarea "ce cauta doi comunisti ca noi in alegerile prezidentiale?" Admit ca-i greu sa dea un astfel de raspuns. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 9 Dec 2004, 11:56) am avut ocazia sa ajung in china. potentialul economic este inimaginabil. naucitor. orasele devine de nerecunoscut in trei luni. chinezii produc absolut orice - inclusiv chestii super hi-tech, la preturi incredibile. beijing e plin de VW produse special pentru piata chineza (un passat costa in jur de 7000 de usd dar nu poate fi exportat - totul e in chineza, inclusiv numele ![]() un televizor mic (cam cat cele din masini) pe LCD, dar cu selector, telecomanda etc. era in 2002 in jur de 70 usd - si asta la piata de perle din beijing (un fel de magazin universal / bazar). la producator probabil ca nu face mai mult de 30 usd. samd cine nu ia seama de china, ca putere economica, foarte rau face. cu rusia, ca putere militara in coasta noastra, cu care trebuie vrand - nevrand sa ne intelegem, nici nu mai trebuie sa discutam cred. |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
sorry, postul de mai sus imi apartine mie, adso.
|
--------------------
opel
astra
|
|
bogdan_i |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi pare rau ca, datorita conjuncturii, s-a nimerit sa raspunda Basescu primul la unele intrebari la care ar fi avut mult de castigat daca dadea ultimul raspuns. Asa, Nastase l-a auzit si a marsat si el pe aceeasi linie.
Altfel, probabil ca ar fi fost mai multe faze gen aia cu armata peste Prut, cand Nastase a balmajit un raspuns in stilul caracteristic, iar Basescu l-a spulberat din doua vorbe... Oricum, per ansamblu, si parerea mea e ca Basescu a fost mult peste Nastase, asa cum de altfel ma si asteptam. Poate a fost puuutin cam prea violent la inceput, dar apoi a fost super. Bine, la inceput si CTP-ul a fost penibil... |
--------------------
RENAULT
Symbol
- b-45-...
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Vad ca unii sunt pur si simplu orbi, daca considera ca Nastase a aratat ceva aseara, inafara de adevarata fata a lui.
@ misterb : pentru credibilitatea Libertatea este suficient sa ne aducem aminte de articolul (unul dintre ele doar) in care spuneau nici mai mult nici mai putin ca "Sexul oral este benefic pentru sanatatea femeilor" (sau ceva de genu) aparut anul trecut (concret le-au trimis unii un email si l-au luat drept stire). Asta spune suficient ... @ adso ce treaba are marmota si cu ciocolata?! a ... se invelesc in staniol uitasem ... era vorba de SECURITATEA ROMANIEI ... ce treaba majora are CHINA cu asta?! Primele 2 tari de consultat SUNT SUA si Marea Britanie! @ psd-isti: basescu a facut o eroare intr-o afirmatie mai devreme (1/5): cand a fost intrebat a spus scurt si DEMN: am facut o eroare. Nastase s-a balbait, si nu a spus nimic decat ca "in curand numarul vanatorilor o sa scada" ... nu a raspuns la nici o intrebare a lui CTP concret! Sa nu uitam ca Basescu nu beneficiaza de imunitate parlamentara, asa cum are Nastase, deci practic lui i s-au deschis mii de procese doar asa in doru' lelii. Si inca ceva, cei care il votati pe Nastase pentru Geoana, ati auzit sper declaratia lui Ilici de ieri ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
johnsws |
![]()
|
Valentine, este a nu stiu cata oara cand mi te adresezi direct intr-un mod pe care il consider jignitor. te rog sa te abtii.
relatiile economice si un nivel cat mai mare a exporturilor sunt vitale pentru securitatea oricarei tari. autoconsumul este cale sigura de capotare economica. in plus, in '68, ceasca a avut c***ie sa se ia in gura cu urss tocmai pentru ca stia ca poate conta pe ajutor chinez. linia oficiala a pcc a fost atunci ceva de genul: "cine ataca romania, ataca china". cred ca e o umbrela de securitate destul de serioasa. chinezii oricum ne-au perceput ca parteneri privilegiati, si ar fi pacat sa pierdem acest tren. PS. pentru conformitate, tot eu adso sunt. |
--------------------
opel
astra
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(johnsws @ 9 Dec 2004, 11:47) Valentine, este a nu stiu cata oara cand mi te adresezi direct intr-un mod pe care il consider jignitor. te rog sa te abtii. 1) la mana de ce nu folosesti username-ul tau? PS. pentru conformitate, tot eu adso sunt. 2) la mana ce anume in postul ala consideri tu jignire?! era un singur paragraf adresat tie in mod special, pe care il reproduc mai jos ... unde e jignirea? QUOTE @ adso ce treaba are marmota si cu ciocolata?! a ... se invelesc in staniol uitasem ... era vorba de SECURITATEA ROMANIEI ... ce treaba majora are CHINA cu asta?! Primele 2 tari de consultat SUNT SUA si Marea Britanie! Repet si intrebarea: CARE sunt primele tari (in ordine) pe care va bazati pentru a asigura SECURITATEA NATIONALA ... avand in vedere ca suntem in NATO, raspunsul CHINA (sau Rusia) nu este un raspuns corect. Punct. © Gabi pentru marmota si ciocolata ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
misterb |
![]()
|
Va las cum sa nu, aberati in continuare e normal sa va placa sa va dati dreptate unul altuia
![]() ![]() This post has been edited by misterb: 9 Dec 2004, 11:27 |
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
johnsws |
![]()
|
nu folosesc nick-ul meu din motive de teava comuna cu johnsws, proxy-uri etc. de obicei, cine se logheaza primul de dimineata ii impune celuilalt nickul. ghinion. daca ii dau log-off si incerc sa ma loghez ca adso sau sa postez asteptand sa ma prompteze pentru autorizare, primesc un mesaj de eroare "authorisation mismatch".
consider jignitoare chestia cu marmota si ciocolata, pentru ca si este - din punctul meu de vedere. consider jignitoare amestecarea de tipuri de argumente de genul acesta - chestii serioase amestecate cu sarcasm de doua parale. oricum, nu fac cinste nimanui, iar eu nu le practic nu pentru ca nu pot, ci pentru ca nu le consider potrivite. tot eu adso sunt. |
--------------------
opel
astra
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Hai sa vorbim de "capitolul concurenta" sau pomeni pentru UE.
http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?pag...ticle_id=108637 Ce uita dl Ursache sa spuna este ca GE a cerut mai demult guvernului o clarificare a situatiei si a aratat piedicile care i se pun la participarea la privatizare, dat fiind ca Siemens era anuntat de vreo juma de an ca cumparator al Electroputere. |
--------------------
x
x
- x
|
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
baieti basescu are dreptate - NU POT EI SA FURE CAT PUTEM NOI SA VOTAM
|
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
- CT 82 AUM Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
geo76com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 9 April 04 ![]() |
" Cetatenii cu drept de vot care se vor afla duminica, 12 decembrie, in alte localitati decat cea de domiciliu isi vor exercita dreptul constitutional in sectiile de votare ce vor fi special organizate in gari, autogari, in porturi si aeroporturi, au decis membrii Biroului Electoral Central (BEC). "
Ce se intimpla cu studentii in cazul asta? Ei unde voteaza? Ca nu sint nici in tranzit dar nu sint nici domiciliati ...? ![]() Si uite asa o sa avem iar alegeri libere si neingradite...ca asa e in tenis... ![]() |
--------------------
DACIA
1310L
1995 ...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
studentii care au viza de flotant puteau vota inainte la sectiile de care apartin
adso si Vali...pana si basescu si Nastase se inteleg si voi nu? This post has been edited by mil: 9 Dec 2004, 12:14 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(mil @ 9 Dec 2004, 13:13) pai ce sa ii fac eu lui daca considera o expresie larg folosita (mai ales pe acest forum ![]() ![]() si faptul ca i-am demonstrat ca a gresit spunand ca China este aliatul Romaniei cel mai de pret (poate asa era pe vremea lui Ceasca) MILITAR vorbind, el tot o numeste jignire ... noah ce mai poti sa mai zici?! ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
dydy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 November 03 ![]() |
Domnilor,
Notele acordate aseara de acei asa-zisi " experti independenti ( independenti de bunul-simt poate ) " nu au nici o relevanta. Importanta este nota pe care o va da poporul Roman duminica prin vot. Si aceasta nota va fi mai mult ca sigur 12 ( procente peste candidatul penal Basescu ) pentru A.Nastase ! |
--------------------
Ford Focus
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(dydy @ 9 Dec 2004, 13:29) Domnilor, Da intr-adevar notele trebuiau sa fie 10,9,9,9 pentru Basescu. Cele pentru Nastase sunt corecte Notele acordate aseara de acei asa-zisi " experti independenti ( independenti de bunul-simt poate ) " nu au nici o relevanta. Importanta este nota pe care o va da poporul Roman duminica prin vot. Si aceasta nota va fi mai mult ca sigur 12 ( procente peste candidatul penal Basescu ) pentru A.Nastase ! ![]() QUOTE Pe de alta parte, megamobilizarea la vot gindita de PSD mai sugereaza ca, si in turul intii, tot oamenii lui Nastase au regizat operatiunea “Autobuzul”, cu nimic deosebita de cea de acum. Doar ca, in urma cu doua saptamini, operau in clandestinitate, iar acum joaca la vedere, cu cartile pe masa. Au actionat chiar inteligent. Sint aproape convins ca au avut grija sa “scape” in presa informatia despre marea mobilizare la vot tocmai ca sa nu mai poata fi acuzati ulterior ca umbla cu dedesubturi. Alianta PNL-PD va avea o singura sansa: sa-si mobilizeze, la rindul ei, activistii si sa supravegheze fiecare microbuz sau autocar cu alegatori care voteaza pe liste suplimentare. Desi, daca n-au facut-o pina acum, s-ar putea sa fie deja tirziu. Strategia PSD mi se pare insa aproape diabolica: a transformat o slabiciune in avantaj si principalul cap de acuzare in exercitiu de democratie! Sfidare totala. Daca-i bal, bal sa fie! David Copperfield mi se pare mic copil pe linga PSD, adevaratul maestru al iluzionismului. Daca intr-o buna zi isi pune in cap, cred ca ar putea fura, piatra cu piatra, si Casa Poporului. Culmea democratiei lor: “Nu conteaza citi oameni te iubesc, conteaza citi oameni ai scos la vot”. Adica partidul isi alege alegatorii, nu alegatorii isi aleg partidul. Stalin ar putea fi mindru. Asa da super strategie ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
johnsws |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 9 Dec 2004, 12:52) Repet si intrebarea: CARE sunt primele tari (in ordine) pe care va bazati pentru a asigura SECURITATEA NATIONALA ... avand in vedere ca suntem in NATO, raspunsul CHINA (sau Rusia) nu este un raspuns corect. Punct. © Gabi pentru marmota si ciocolata ![]() numesti asta demonstratie? valentine, acum este noapte. punct! ti-am demonstrat ca ziua este noapte. vrei sa continuam? doream sa zic faptul ca mi se pare corecta observatia ca scaparea din vedere a chinei, rusiei etc. atunci cand se vorbeste de raportarea strategica si economica a romaniei in lume este o gresala uriasa. normal ca NATO este vitala... dar francezii au o vorba: "il faut avoir plusieures cordes a son arc"... adso dixit. This post has been edited by johnsws: 9 Dec 2004, 12:52 |
--------------------
opel
astra
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(johnsws @ 9 Dec 2004, 13:52) doream sa zic faptul ca mi se pare corecta observatia ca scaparea din vedere a chinei, rusiei etc. atunci cand se vorbeste de raportarea strategica si economica a romaniei in lume este o gresala uriasa. Observatia aia, desi normal corecta, cinstita, nu are nici o legatura cu intrebarea. Intrebarea era (pentru a III-a oara) care sunt primele 2 (sau 3 nu mai tin minte) tari cu care Presedintele Romaniei se va consulta in caz de problema nationala de SECURITATE (ie invazie ucraina in delta, sau mai stiu eu ce caz apoteotic normal ca NATO este vitala... dar francezii au o vorba: "il faut avoir plusieures cordes a son arc"... ![]() Repet, era vorba de SECURITATE nationala. Nu economie. ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Mi mi-a placut Basescu! Pe bune, chiar l-a facut varza pe bombo. Sper sa se fi uitt cat mai multa lume la televizor aseara!
Mergeti mai oameni la vot, si luati-i si pe priteni/amici/cunoscuti etc. Nu va bateti joc de acest drept! Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:55 |