30 mil pentru masina veche casata
![]() ![]() ![]() |
30 mil pentru masina veche casata
Bianca |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 25 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
- B 80 -xxx multa hotie si prostie in tara asta...ne meritam soarta ...
|
|||
egox |
![]()
|
![]() Membru și atât Group: Members Posts: 176 Joined: 14 April 05 ![]() |
QUOTE(Bianca @ 18 May 2005, 16:43) Dacia in momentul in care a intrat in programul asta si-a marit si capacitatea de productie de la 250 buc/ zii la 400 buc / zi, deci ar trebui ca termenele sa fie respectate... Poți spune că termenul nu se respectă atunci când e depășită data limită de pe Bonul de Comandă (singurul termen cu un caracter cât de cât oficial). Nu e cazul, la mine e 30 iunie, la tine e 22 iunie (o lună și ceva, în care mai mult ca sigur vei primi mașina - probabil semnificativ mai repede). Cât privește capacitatea de producție, cifrele sunt contradictorii și de proveniență incertă.O referiță oficială ar fi comunicatul de presă din 10 februarie 2005 în care Dacia pretinde că: Uzina de la Pitesti a intrat în anul 2005 cu un obiectiv ambitios : dublarea productiei zilnice de autovehicule, de la o capacitate de 460 de autovehicule pe zi la sfârsitul anului 2004, la 750 de autovehicule pe zi, în al doilea trimestru al acestui an. Așa că aș privi cu un pric de reticență cifrele alea cu creșterea de la 250 la 400 de bucăți pe zi concomitent cu debutul programului cu rable. Sigur, la radio șanț se spun multe dar nu știm ce e adevărat și ce nu. Tot ce încerc eu să susțin e că lungirea termenului de așteptare - așa deranjantă cum o percem noi, aștia, nerăbdătorii - nu e lipsită de explicații. Pe deasupra se mai și lansează Loganul oficial în Franța și Germania in luna iunie așa că se scurg, probabil, și încolo ceva mașini. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- (S)B
|
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
Bianca sunt curios tu esti in programul remat. Te intreb pt ca eu m-am cam interesat pe la toti dealerii si la Adras si Meridian nu prea jungeau nici pentru angajati.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
Bianca |
![]()
|
QUOTE(Xplode @ 18 May 2005, 18:19) Bianca sunt curios tu esti in programul remat. Te intreb pt ca eu m-am cam interesat pe la toti dealerii si la Adras si Meridian nu prea jungeau nici pentru angajati. Da normal ca sunt, crezi ca ma mai stresam atat si mai faceam valuri pe aici fara nici o noima?m-am inscris mai tarziu, dupa ce s-au suplimentat numarul de masini. ![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
egox |
![]()
|
Chiar așa, mă tot întreb de o vreme incoace: o mai fi ramas ceva din cele 8091 de poziții care au revenit Dacia? N-am auzit pe nimeni să spună că n-ar mai fi prins (in afară de tombola din Constanța de care n-am mai auzit nimic) dar nici n-a intrat de mult cineva pe topic să spună că a obținut nota de acceptare(cât de cât recent).
This post has been edited by egox: 18 May 2005, 18:29 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- (S)B
|
|
egox |
![]()
|
Eu centrez, eu dau cu capul. Potrivit unui articol din Banii noștri, la 1 aprilie - ca urmare e renunțării la producerea Solenței - capacitatea de producție a crescut la 750 de unități pe zi (dar și că urmează să se exporte anul ăsta 60.000 de bucăți, adică în medie 5.000 de bucăți pe lună).
Potrivit unui articol mai recent, dinamica vânzărilor - de la început și până luna trecută - ar arăta cam așa: Unități / Luna 4.613 - Septembrie 5.830 - Octombrie 4.304 - Noiembrie 5.523 - Decembrie 4.477 - Ianuarie 6.374 - Februarie 8.489 - Martie 8.816 - Aprilie Pare rezonabil să credem că plusul de cerere creat de programul rablelor e semnificativ in acest context, mai ales că se suprapune cu o bănuită mărire a exporturilor, chiar și în condițiile creșterii capacității de producție cu 50%. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- (S)B
|
|
bogdanstate |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 16 February 05 ![]() |
Masina trebuie sa vina si sa vedeti ce patesc. Am completat la dealer cererea de credit pe calculator si a trimis-o la bucuresti (on-line bineinteles), iar dupa 15 minute ar trebui sa primeasca raspunsul. Dupa 4 ore tot nu primise raspunsul. Presimt ca o sa vina masina si o sa stea vreo cateva zile pana o sa dea idiotii astia drumul la credit.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- GL 10 STA
|
|
CristinelM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 28 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred c-ar trebui schimbat numele topicului in "termen de asteptare pt. cei care au comandat prin programul 30 de milioane"
![]() ![]() Eu unul ma indrept spre finalul aventurii "30 de milioane". Maine soseste masina la dealer. Nota de acceptare e din 27/04, termen limita de livrare 15 iunie, devansat deci cu mult. Parerea mea e ca cel mai important criteriu este culoarea (nu una anume, ci depinde cum grupeaza comenzile), (se pare ca tipii n-au decat o baie de vopsit asa ca le vopsesc ca pe oua, pe rand, pe grupuri), urmat de versiune. Asteptare usoara celor care mai au de asteptat. Si eu astept sa-mi inchei "postatul" pe acest topic prin adaugarea fotografiei masinii ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- B- -MHL
|
|
asorin |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 22 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Gata! S-a terminat... incredibil dar adevarat... In seara asta (miercuri 18.05) am facut primii km cu masinuta mult asteptata. Diferenta mare dar sunt foarte multumit de ea. Promit ca o sa revin cu poze
Propun ca fiecare care au postat aici sa trimita poze cu rezultatul "muncii" dupa care topicul sa fie inchis |
--------------------
Renault
Megane
Sport Tourer GT Line 1,2 TCE EDC - 2016
- B-XX-XXX
|
|
Xplode |
![]()
|
Asorin tu erai inscris in programul remat? Da detalii...data exacta de inscriere, versiune de golan, culoare, dealer.
Cristinel tu la cealer te-ai bagat, ce varianta ai luat, ce culoare? This post has been edited by Xplode: 19 May 2005, 02:50 |
--------------------
Dacia
Logan Laureat
|
|
dan bogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 27 April 05 ![]() |
Salutare!!!
Am reusit sa avansez si eu in aceasta aventura: am dus masina la REMAT (cu greu m-am despartit de ea ![]() ![]() ![]() ![]() Azi ma duc la dealer sa completez dosarul; sper sa stie si o data de sosire a masinii ![]() |
--------------------
Dacia
1300
- sb 04 xyz
|
|
rif |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 26 April 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Preference 1,6
- TM Dacia, automobilu' minune
|
|
asorin |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 22 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca am mai spus chestiile astea. Oricum :
- inscriere 25.04 (dupa o noapte nedormita in masina in fata la dealer) - nota de acceptare nr 7xx / 26.04 - Logan Preferance 1,4 Alb Artika platit cash - dealer AMG (Bucuresti) - masina a venit la dealer pe 13.05 - am ridicat masina ieri (18.05) - nu se confirmasera OP-urile in banci Ieri seara am facut primii km... E super masina, ca un tanc, nici nu simte gropile, imi place ca semnalizarea face piu-piu in loc de ... cum naiba facea aialalta . Totusi am si o DSN si parca e mai sprintena decat asta. In rest diferenta de la caruta la masina (ghiciti care e caruta ![]() * Am salvat toate paginile topicului asta , ca amintire , sa ma uit peste ani si sa ma minunez cum mi am luat masina This post has been edited by asorin: 19 May 2005, 08:49 |
--------------------
Renault
Megane
Sport Tourer GT Line 1,2 TCE EDC - 2016
- B-XX-XXX
|
|
Bianca |
![]()
|
QUOTE(asorin @ 18 May 2005, 22:41) Gata! S-a terminat... incredibil dar adevarat... In seara asta (miercuri 18.05) am facut primii km cu masinuta mult asteptata. Diferenta mare dar sunt foarte multumit de ea. Promit ca o sa revin cu poze Propun ca fiecare care au postat aici sa trimita poze cu rezultatul "muncii" dupa care topicul sa fie inchis Propunerea se accepta ![]() ![]() @ egox Potrivit unui articol mai recent, dinamica vânzărilor - de la început și până luna trecută - ar arăta cam așa: Unități / Luna 4.613 - Septembrie 5.830 - Octombrie 4.304 - Noiembrie 5.523 - Decembrie 4.477 - Ianuarie 6.374 - Februarie 8.489 - Martie 8.816 - Aprilie ar trebuii sa iti dam o bere si sa te propunem la premiere, foarte bine document postul tau , dupa aberatiile pe care toti le faceam in legatura cu "capacitatea" uzinelor Dacia de a rezolva boomul de cerere creeat de programul cu 30 milioane* |
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
egox |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- (S)B
|
|
logan_laureat_fanatic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 22 April 05 ![]() |
Dupa ce am dus masina la REMAT mi-au scris pe "Certificatul de inmatriculare" fraza "Predat la remat".Eu facausem copie legalizata la acest cerficat inainte de a merge la remat. Stie cineva daca ar mai trebui sa fac o noua copie legalizata pentru a avea si aceasta fraza si pe copia care trebuie dusa la dealer ?
|
--------------------
dacia logan
logan
- B 34 JIU
|
|
bistibois |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 April 05 ![]() |
am avut copii legalizate de pe carte si talon FARA o precizare scrisa de mana pe ele cum ca masina a fost predata la remat
iar la dealer a fost ok asa |
--------------------
Dacia
Berlina
- B29XXX
|
|
bogdanstate |
![]()
|
Mi-a venit masinaaaa.
![]() ![]() ![]() Comanda a fost data pe 26.04 model Logan 1.4 Laureate Rosu Passion |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- GL 10 STA
|
|
bogdanstate |
![]()
|
De abia o astept. Trebuie sa ma duc sa-i pun si MP3-playerul ca ma asteapta in vitrina de 2 saptamani.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- GL 10 STA
|
|
Bianca |
![]()
|
Bogdan , din cate stiu eu , dealerul trebuia sa te sune si sa te cheme sa iti ridici ordinul de plata cu cateva zile inainte de venirea masinii tocmai pentru a rezolva creditul cu banca inainte de a veni masina, la tine cum a fost, dane si noua mai multe detalii..
|
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
Xplode |
![]()
|
Bogdane de la ce dealer ai luat-o si ce termen iti daduse acesta? De ex eu sunt la Dacoserv si mie mi-a zis ca imi vine masina pe 6 iunie? Sunt curios daca e posibil sa vina mai devreme si el sa nu stie. oricum VC mi-a zis ca vine pe 15 iunie
![]() Bianca stai linistita ca nu se oboseste dealerul sa te sune. Ideal e sa suni tu cu cateva zile inaintea datei cand stii ca vine masina. Pe ei ii doare in cot. Nu te baza ca te cauta sa iei op-ul. La cate masini s-au vandut in perioada asta credc a vor si ei sa mai respire nitel. Cu cat mai putina lume cu atat mai bine. Recomandat: inrositi liniile de la dealer ca sa aflati cand vine op-ul respectiv masina. This post has been edited by Xplode: 19 May 2005, 12:14 |
--------------------
Dacia
Logan Laureat
|
|
egox |
![]()
|
QUOTE(bogdanstate @ 19 May 2005, 12:49) Fain de tine, spor la banci. Eu am comandat acelasi model, aceeasi culoare, dar o zi mai tarziu (comanda data, platita si confirmata pe 27.04) dar am termen maxim de livrare 30.06 (la tine era 5.06 dupa cum scriai la vremea respectiva. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- (S)B
|
|
Bianca |
![]()
|
egox, pai nu ziceai tu ca astia de la Dacia produc acum 8000 si ceva de bucati pe zii?de ce sa fie oare acest decalaj intre tine si bogdan daca esti doar la o zi diferenta de el...si ai acelasi model, aceeasi culoare ... cate cereri sa fi fost in acea zi de nu te-au putut baga si pe tine in acelasi lot?...ceva e putred aici...se pare ca bogdan a impins unde trebuia:P sau a intrat cu capul inainte la dealer he he , glumesc !
|
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
Bianca |
![]()
|
8000 si ceva de bucati pe luna , scuzati-mi neatentia *
|
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
egox |
![]()
|
QUOTE(Bianca @ 19 May 2005, 13:15) egox, pai nu ziceai tu ca astia de la Dacia produc acum 8000 si ceva de bucati pe zii?de ce sa fie oare acest decalaj intre tine si bogdan daca esti doar la o zi diferenta de el...si ai acelasi model, aceeasi culoare ... cate cereri sa fi fost in acea zi de nu te-au putut baga si pe tine in acelasi lot? Chiar mai mult de 8000, dar nu ma surpinde. Cereri... cu miile. Diferentza intre 26 si 27 aprilie (in masini) e - probabil - cam ca intre 1 martie si (sa zicem) 10 martie. Se schimba perspectiva, nu? Vine un moment cand se completeaza lotul, sunt deja alte culori care asteapta programarea, asa ca trebuie trasa linia undeva. Se pare ca linia aia e undeva fix deasupra mea ![]() Las' ca nu-i bai, sanatate sa fie ca restul cumparam (sau imprumutam, sau rabdam). |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- (S)B
|
|
Xplode |
![]()
|
Mai productia e cam ciudata. Eu am nota de accptare pe 25 Laureat Cameleon. Termenul dat de dealer e 6 iunie. Deci eu inscris in prima zi o iau aha abia in iunie. E ciudat cu culorile lor.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat
|
|
Bianca |
![]()
|
Ai dreptate tu , chiar nu e nimeni sa ne lumineze si pe noi cum e cu termenele astea si cu culorile?
|
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
Xplode |
![]()
|
Mai cred ca ideea e in felul urmator. la cati dealeri sunt in tara trimit si ei cate 20-30 masini pe dealer. Asa ca nu prea conteaza cand ai nota de acceptare. Si probabil le mai si grupeaza pe culori.
Oricum astea sunt doar presupuneri, nu am nimic concret. |
--------------------
Dacia
Logan Laureat
|
|
Bianca |
![]()
|
Cred totusi ca nota conteaza daca exista diferente mari eu nu ma pot astepta sa-mi vina masina in aceeasi zi cu cel care are nota de acceptare pe 25 aprilie , pana m-am miscat eu ( 6 mai) si desi am avut o culoare ceruta albastru egee deja cred ca Dacia au bagat deja masinile de pe data de 25 pe linia de productie , nu?...
|
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
slasher |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 15 May 05 From: Bucuresti ![]() |
salut, care-i treaba cu numarul comenzi ? la mine de ex scrie dupa nr fact, data : 28. 04. 2005, nr aviz si comanda 3335. merci
![]() Le pot trimite un email celor de la dacia sa-i intreb cand o sa fie gata masina ? si daca da spuneti-mi adresa. This post has been edited by slasher: 19 May 2005, 13:18 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 08:26 |