imi moare motorul lacalcarea franei
![]() ![]() ![]() |
imi moare motorul lacalcarea franei
MRM_Roby |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 August 07 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1980
|
|||
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
SSilent ... vorbim maine detalii
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sigur nu e pe la servo problema la SSilent?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
nu cred ... ii stiu masina ca suntem prieteni... poate ne intalnim maine si vedem ce si cum si mai adaugam niste mesaje maine
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
Ma simt obligat sa dau si eu un sfat. Problema asta o am si eu, doar cand e incins motorul> Sfatul meu e ca e din ulei. Oricum nu are legatura cu aprinderea. Cu bateria moarta ( in sensul nici faruri nu mai aveam) motorul mergea bine. Problema apare cand uleiul din motor nu mai are acelasi proprietati, nu mai unge si nu mai ofera compresie suficienta. De aceea apare efectul de scadere a turatiei , lucru care nu e bine, mai ales cand se aprinde si becul de ulei. Fructuatii de curent am si eu, si se manifesta ca la voi ( aeroterma nu mai primeste suficient curent, becurile de pe bord dau semne ca se fura curent, etc)
Asta nu a influentat niciodata functionarea motorului. Parerea mea e sa schimbi uleiul. http://www.daciaclub.ro/Sa-aprinde-becul-l...ul-t106767.html |
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE Sigur nu e pe la servo problema la SSilent? huh.gif nu prea cred, asta vara am schimbat toate garniturile din pompa, desi frana este putin de tot elastica daca o apas mai tare ![]() si ar mai fi o chestie, asta vara cand am avut buba cu franele mecanicu respectiv mi-a zis ca am motor cam mic pt servofrana (1185 cm3)... |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:40 |